Homepagina » Buitenland » Zonder geld van de CIA en MI5 zijn zij niets. Zo gebruiken geheime diensten terroristen voor aanslagen in Europa
Zonder geld van de CIA en MI5 zijn zij niets. Zo gebruiken geheime diensten terroristen voor aanslagen in Europa

Zonder geld van de CIA en MI5 zijn zij niets. Zo gebruiken geheime diensten terroristen voor aanslagen in Europa

De bekende Britse haatimam Anjem Choudary was de afgelopen jaren geregeld in het nieuws, onder meer vanwege zijn oproep tot steun aan terreurgroep IS en zijn rol bij de radicalisering van jonge moslims. Wat daarbij nooit wordt vermeld, is dat hij voor de Britse veiligheidsdienst MI5 werkte.

Ook rond de Molenbeekse sjeik Bassam Ayachi, die onlangs in Frankrijk werd opgepakt en die verantwoordelijk was voor het vertrek van Belgische Syrië-strijders, hangt een verdacht geurtje.

Tijdens de oorlog in Afghanistan in 1978 begonnen westerse veiligheidsdiensten massaal te investeren in een leger moslimextremisten.

Moordbendes

Deze huurlingen zijn door het Westen ingezet tijdens oorlogen in onder meer Tsjetsjenië, Libië, Mali, Joegoslavië, Irak en Syrië.

Zonder deze tienduizenden terroristen zou de VS haar eigen troepen moeten sturen, wat in Amerika niet meer te verkopen is, merkt journalist Willy Van Damme op.

“Vandaar dat men deze moordbendes inschakelde,” schrijft hij. “Overigens in veel gevallen met groot succes zoals bleek in Afghanistan, Libië en Tsjetsjenië.”

Geen toeval

Er zijn ook banden met de Israëlische Mossad.

Neem bijvoorbeeld de Marokkaanse Belg Abdelkader Belliraj, die levenslang kreeg wegens het oprichten van een terreurgroep die banden had met Al Qaida.

Belliraj bleek niet alleen een informant te zijn van de Belgische Staatsveiligheid, de burgerlijke geheime dienst, maar ook te werken voor de Mossad.

Dit alles kwam naar voren tijdens een onderzoek dat was uitgevoerd door een commissie die verbonden was aan het Belgische parlement.

Voorzitter van de commissie, wijlen Anne-Marie Lizin, viel na het onderzoek politiek in ongenade. Geen toeval natuurlijk, aldus Van Damme.

Precies

Kort voor de aanslagen van 11 september 2001 had Belliraj een gesprek met Osama bin Laden en Ayman al Zawahiri, destijds de nummer één en twee van Al Qaida. De Mossad wist dus precies waar Bin Laden was.

Westerse veiligheidsdiensten gebruiken de hierboven genoemde huurlingen ook voor terreuraanslagen.

De Britse zakenkrant Financial Times onthulde dat de aanslag op 22 mei 2017 in de Manchester Arena tijdens een concert van Ariana Grande het werk was van mensen die banden hadden met MI5.

En niet verrassend kwam bij het onderzoek naar de aanslagen in Zaventem en Maalbeek de naam Bassam Ayachi bovendrijven.

Oorlogsstokers

Drie kopstukken van het Britse salafisme blijken agenten van MI5 te zijn. Veiligheidsdiensten zijn dus eigenlijk oorlogsstokers en de ware leiders van terreurgroepen, stelt Van Damme.

Dit verklaart ook perfect waarom de oorlog tegen terreur net als de oorlog tegen drugs een façade is en men beide fenomenen juist ziet groeien, vervolgt hij.

Achter die terreur en drugs staan immers de inlichtingendiensten die als het ware een staat binnen de staat vormen.

Al Qaida, IS en al die andere groepen staan onder controle van westerse veiligheidsdiensten die hen financieren, sturen en wapens en andere benodigdheden leveren, besluit Van Damme. En dit al 40 jaar lang. “Zonder geld van de CIA zijn zij niets.”

Foto: Nhintjens Wikimedia Commons

[Novini]


Vond je deze info interessant? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Bovenstaande analyse klinkt vrij logisch. De CIA – MI5 – Mossad connectie heeft veel bevoegdheden maar niet de macht. Dat zijn de netwerken die deze drie inlichtingendiensten controleren en omdat de mainstream media volop in het verlengde mee opereerde, kun je er vanuit gaan dat de netwerken hierachter de Council on Foreign Relations (CFR) is en haar Britse dochteronderneming RIIA, het Royal Institute of International Affairs, met in het verlengde Bilderberg. Duidelijk mag zijn dat deze privatenorganisaties sinds zijn oprichting zwaar beïnvloed werden door machtige multinationals en privatenbankiers. De elite, waaronder de Rockefeller en Rothschild familie. De mensen die denken in geld, globalisering, privatisering.

  Doel in het Midden Oosten en Noord Afrika: regime change. De Amerikaans neoconservatieve denktank ”Project of the New American Century” (PNAC) dacht het plan uit. Ze wilde elders de democratie brengen volgens westerse maatstaven zonder te vragen. In feite kwamen ze met een aanbod die de landen niet konden weigeren. Laat staan dat ze op een antwoord zaten te wachten. Het plan lag klaar.

  https://www.youtube.com/watch?v=fmX2VzsB25s

  De aangewezen landen werden allen gedemoniseerd, stammen tegen elkaar opgezet en uitgespeeld, de landen stuk voor stuk in de fik gestoken. Het gebeurde volgens de methodes die staan beschreven in het draaiboek van de Beierse Illuminati. En toen kwam fase 2. De vluchtelingenstromen waarop ze ongetwijfeld gerekend hadden waarbij vluchtelingen geforceerd een spoedcursus integratie moesten bijwonen in Europa. In deze fase bleek dat de NAVO de leiding had genomen om de overtochten te bespoedigen en wat verder werd afgehandeld door Brussel.

  Alhoewel landen als Griekenland en Italië met de vluchtelingenproblematiek aan hun lot werden overgelaten met als resultaat dat Italië net als Engeland, Oostenrijk, Hongarije, des te meer afstand namen van het beleid die vanuit Brussel werd opgedragen. Tussendoor deden de westerse multinationals hun ding waar ze in feite voor gekomen waren. Het verruimen van de geopolitieke belangen op financieel strategische locaties. Na Irak en Libië werd het olie en gas uit Syrië weggekaapt en een weg vrij gemaakt om straks Iran als volgende aan te pakken. En welk land heeft er last van Iran? Of is door Iran aangevallen? Het antwoord is niemand behalve het Israël van Netanyahu, de Benjamin.

  12 likes
  • Weet niet waar men de informatie vandaan haalt, maar vond dit ook een interessant topic.

   http://bovendien.com/laatste-nieuws/syrie/israelische-iron-dome-blijkt-gatenkaas

   Verder denk ik dat georkestreerde aanslagen enzoverder tot aan de opvoeringen van false flag oorlogen niet zomaar even zijn afgelopen.

   De Rothschild’s en Bilderbergers, de zionisten, zijn denk niet van plan zo snel bij de pakken neer te gaan zitten en ze zelfs niet één, maar meerdere tandjes hoger zullen schakelen. Ik reken op een heel grote of belangrijke aanslag, misschien iets op het smerige niveau van de inside job 9/11 of anders wel “iets” met eenzelfde impact.

   Misschien leggen ze binnenkort, om te beginnen, wel een paar belangrijke politici om, waardoor de aandacht meer gevestigd zal worden op Rusland en Syrië met Iran als boemannen die de schuld in de schoenen wordt geschoven. Zoiets verwacht ik op zeker of anders iets in die richting. Let maar op, dit kan alleen eindigen als de elitaire misdadigers achter de tralies verdwijnen en anders moet het geheel worden beslecht op het slachtveld. Hoe dan ook, it giet oan.

   4 likes
 2. Eigenlijk heb je het over Deep State waar CIAMI5MOSSAD onderdeel van is. Die heeft dan weer bepaalde opdrachten van de superelite. Een van die opdrachten is het om de westerse samenleving te hervormen.

  Dit gaat heel ver DeepState controleert zo’n beetje alles. De laatste jaren lijkt het alsof hun activiteiten steeds meer aan het licht komen. En dit is hard nodig omdat DS een gevaar is voor de hele mensenheid.

  2 likes
  • RayofLight,

   De ”elite” is een andere naam voor Deep-State en tevens degenen die de Nieuwe Wereld Orde bedachten. Onder meer invloedrijke politici (ministers) en directeuren van westerse inlichtingendiensten worden in hun functie aangesteld om dat proces te bevorderen, anders geen aanstelling. Een proces waar door middel van privatisering en globalisering de NWO gerealiseerd dient te worden met als doel, controlle over alles.

   De volgende link van het strategisch advies bord van genieoilgas geeft een duidelijk beeld weer welke personen deel uitmaken van de deepstate. Want deze adviesgroep werd niet per ongeluk samengesteld omdat ze werkloos waren geworden of even niks anders te doen hadden.

   https://genieoilgas.com/about-us/strategic-advisory-board/

   All aboard!

   3 likes
    • weg met ons,

     Het beeld klopt wat er met je link word geschetst. Onderzoeksjournalist en auteur, Jim Marrs, gaf destijds te kennen bij Coast to Coast am, dat alle persbureaus in Amerika in beginsel voorvloeien uit één enkele bron waarvan het hoofdkwartier is gevestigd in New York. Daar word alles in kant en klare blokjes in de juiste context geplaatst. En verder gefilterd zoals ze het graag willen zien waarna het naar alle persbureaus word verstuurd. Jim Marrs gaf verder aan dat dergelijke werkzaamheden onder supervisie staat van één enkel persoon!!

     2 likes
 3. Kort samengevat is het wederom precies het tegenovergestelde als wat ze ons vertellen. De duivel draait immers alles om of zet het op z’n kop.

  Men stelt namelijk dat geheime diensten zoals CIA, MI5 en wat dies meer zij wereldwijd, met al hun privacy-schendende bevoegdheden er noodgedwongen moet zijn voor de veiligheid van volk en vaderland.
  In werkelijkheid zijn het oorloghitsers die volk en vaderland, als dat nodig is voor de belangen van de elite, onvoorwaardelijk en geheid een oorlog in rommelen. En oorlog is zonder twijfel de allergrootste misdaad die een mens kan begaan. We laten dus onze oren hangen naar een onmiskenbaar misdaadsyndicaat en geven hen om de vier jaar middels onze politieke stem en ons belastinggeld een vrijbrief voor desgewenst misdaden tegen onszelf mocht dat zo uitkomen. Gelukkig ben ik daar jaren geleden al mee gestopt, alleen het belastinggeld nemen ze me nog af.

  4 likes
  • @eksegese,

   Tja beste, en aan die opmerking in uw laatste zin kunt u zelf ook nog heel veel aan doen zo niet alles!!!!

   Gegroet,

   Gladiator

   1 likes
   • @Gladiator, als je doelt op het belastinggeld waar ze ons mee afpersen is dat alleen te “ontwijken” door multinationals en grote firma’s omdat hun top dicht bij het vuur zit waar de regels in elkaar getimmerd worden die dat legaliseren. Als wij geen of weinig belasting betalen heet dat ontduiken en wordt betaling alsnog, zo nodig onder dreiging van vuurwapens en/of gijzeling afgedwongen. Dat gigantische en onproportionele percentage belasting moet voor een belangrijk deel stromen naar het bankengespuis wat bijna alle landen ter wereld in de tang heeft met een nagenoeg niet af te lossen staatsschuld. Landen die dat niet hebben worden gedemoniseerd, zo mogelijk platgebombardeerd en uit geroofd, zoals we zagen in Irak, Libië, Syrië en Iran komt nu ook aan de beurt. Belasting betalen is dus gelieerd aan het meest machtige ongedierte op aarde : De bankiers. Daar ben je als eenling voorlopig machteloos tegen en zal ik moeten wachten tot meer mensen eindelijk tot dit inzicht komen.

    2 likes
    • Tja beste eksegese,

     U heeft natuurlijk volkomen gelijk, en waar u over praat dat kan ik alleen maar beamen, heb voor dit geboefte namelijk een hele tijd gewerkt, echter wat ik u ook kan verzekeren is dat IK op dit ogenblik meer belasting ontvang cq terugkrijg in diverse vormen, dan afdraag. Eigenlijk is het zo dat ik uitsluitend nog maar de zgnd verbruiksbelastingen (BTW & Accijns) betaal en MRB maar haal alles terug.

     Wat die dikkoppen kunnen dat…..maar je moet er wel wat voor doen én overhebben.

     En dát beste eksegese, kan niet iedereen helaas, want zou dat zo zijn, (zoals ik het doe) zouden we de hazen binnen no time op ons bord hebben liggen!!

     Maar misschien komen we elkaar nog el eens tegen eye to eye, who knows!!??

     Gegroet,

     Gladiator

     0 likes
     • @Gladiator, nou heb ik wel eens gelezen dat al het geld wat je afdraagt aan de belastingdienst op zich in zijn geheel weer af te trekken is in het daarop volgende jaar. Dit omdat de belastingdienst een ANBI-status (algemeen nut beogende instelling) en dus behalve dat zelf geen belastingplichtig heeft, je ook alle “giften” aan hen kunt aftrekken van de belasting. Weet jij of dat een legaal luik is in de wet ?

      Groet exegese.

      0 likes
 4. weg met ons,

  Tja, hoe ver of diep zit het, of kan het nog gaan?

  Just food for thought..,

  Is het bijvoorbeeld toeval dat het Oude Testament vermeldt dat Groot Israel ”Eretz Yisrael” aan de oostgrens loopt tot de rivier de Tigris en de Eufraat in Irak. En zijn westgrens loopt vanaf de oostkant van de rivier de Nijl in Egypte.

  http://3.bp.blogspot.com/-JES_tybz-jM/VEDP6_AAl8I/AAAAAAAACd8/M2IEv6RY_-s/s1600/eretz%2Byisrael.JPG

  Enkele landen die op de PNAC agenda staan en werden binnengevallen, hetzij gedemoniseerd, liggen in of nabij de grenzen van dit gebied. Somalie en Sudan er om heen. Libanon, Irak en Syrie liggen in dit gebied. Allen in chaos gestort.

  Eretz Yisrael is al een tijd een discussie op internet waar ook christelijke zionisten en leden binnen de vrijmetselarij aan mee doen. Het Oude Testament maakt melding van de eerste tempelbouwer die naar Jerusalem werd gehaald met de naam Hiram Abiff. Een meester metselaar die bij de Supreme Council of Scottish Rite hoog in het vandaal staat. Zo is er onder meer een graad na hem vernoemd en wordt hij in maçonnieke bijbels geprezen.

  Als Eretz Yisrael een serieuze agenda is dan zou je denken dat de Rockefellers en Rothschilds vast en zeker op de hoogte moeten zijn. Misschien is dat ook wel zo? Veel zionisten geloven en spreken zich er ook openlijk voor uit dat met de realisatie van de derde tempel de messias zal terug keren zoals was voorspeld.

  https://www.youtube.com/watch?v=9Rmk6_bIDMM

  Voor de Rockefellers en Rothschilds waarvan menig bezit in maçonniek symbolisme is gehuld, mogelijk niet zo zeer een gok. Misschien eerder een handig stuk gereedschap om met de realisatie van een Nieuwe Wereld Orde een nieuw vaticaan aan te boren op de plek van de derde tempel. Deze discussie is al een tijd gaande waarbij vaak word gesproken dat de NWO één religie voorstaat door alle religies samen te smelten.

  Een derde tempel bouwen in het beloofde land lijkt dan een must. Zeker voor de NWO die desnoods zijn eigen messias op de troon kan installeren. Mogelijk een volgende Maitreya? Een dergelijke Maitreya die de organisatie Lucis Trust onder de VN tientallen jaren geleden voor zich won, was de volgende verlosser.

  http://www.eindtijdinbeeld.nl/EiB-Antichrist/Maitreya_en_genezeres_1988.jpg

  Met de zege van de VN zullen we maar zeggen. Maar of het daadwerkelijk een verlosser was laat ik verder maar in het midden.

  5 likes
 5. Ik weet nog uit mijn politietijd; eind jaren 70, dat de z.g. Shoarmazaken in de Halvemaansteeg, “gedreven” werden door Mossadagenten. Ieder iemand, die voorstaat dat hij tot het Jodendom behoort, wordt benaderd met de vraag of hij iets kan betekenen voor de staat Israel. De heer Herzl heeft heel goed zijn werk verricht. Alle arme Joden vernietigd, zodat een rijk en intelligent volk heden de touwtjes volledig in handen heeft. Hun grote vazallen zijn Trump en Putin. Hun schoonzonen zijn immers van Joodse kom-af. Alles “eromheen” zijn windowdressing en show. Inmiddels Noord-Korea “ingepakt” met leningen en liggen volledig aan het infuus de aankomende tijd. Iran is the next en net voor het verstrijken van zijn ambtsterrein lijft Trump Cuba in. Dus ALLE banken ter wereld zijn nu in hun handen. En als ik dan enen mevrouw Esther Voet van het CIDI zie oreren, uiteraard bij de NPO’s, dat er niets aan de hand is en dat er geen Zionistische complotten bestaan, krijg ik een vreemd gevoel in mijn maag. Er zijn inderdaad geen complotten, Mevr.Voet. Dit heet tegenwoordig Strategisch Management, Shalome.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Syrische vluchtelingen

De waarheid over de ‘Syrische vluchtelingen’ die Erdogan naar Europa stuurt

Enkele dagen geleden meldden de media dat ...

erdogan

Erdogan zet poorten open en stuurt miljoenen vluchtelingen naar EU. Dit zijn uw nieuwe buren

De Turkse president Erdogan voorspelt dat enorme ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.