Buitenland

Zonder geld van de CIA en MI5 zijn zij niets. Zo gebruiken geheime diensten terroristen voor aanslagen in Europa

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De bekende Britse haatimam Anjem Choudary was de afgelopen jaren geregeld in het nieuws, onder meer vanwege zijn oproep tot steun aan terreurgroep IS en zijn rol bij de radicalisering van jonge moslims. Wat daarbij nooit wordt vermeld, is dat hij voor de Britse veiligheidsdienst MI5 werkte.

Ook rond de Molenbeekse sjeik Bassam Ayachi, die onlangs in Frankrijk werd opgepakt en die verantwoordelijk was voor het vertrek van Belgische Syrië-strijders, hangt een verdacht geurtje.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tijdens de oorlog in Afghanistan in 1978 begonnen westerse veiligheidsdiensten massaal te investeren in een leger moslimextremisten.

Moordbendes

Deze huurlingen zijn door het Westen ingezet tijdens oorlogen in onder meer Tsjetsjenië, Libië, Mali, Joegoslavië, Irak en Syrië.

Zonder deze tienduizenden terroristen zou de VS haar eigen troepen moeten sturen, wat in Amerika niet meer te verkopen is, merkt journalist Willy Van Damme op.

“Vandaar dat men deze moordbendes inschakelde,” schrijft hij. “Overigens in veel gevallen met groot succes zoals bleek in Afghanistan, Libië en Tsjetsjenië.”

Geen toeval

Er zijn ook banden met de Israëlische Mossad.

Neem bijvoorbeeld de Marokkaanse Belg Abdelkader Belliraj, die levenslang kreeg wegens het oprichten van een terreurgroep die banden had met Al Qaida.

Belliraj bleek niet alleen een informant te zijn van de Belgische Staatsveiligheid, de burgerlijke geheime dienst, maar ook te werken voor de Mossad.

Dit alles kwam naar voren tijdens een onderzoek dat was uitgevoerd door een commissie die verbonden was aan het Belgische parlement.

Voorzitter van de commissie, wijlen Anne-Marie Lizin, viel na het onderzoek politiek in ongenade. Geen toeval natuurlijk, aldus Van Damme.

Precies

Kort voor de aanslagen van 11 september 2001 had Belliraj een gesprek met Osama bin Laden en Ayman al Zawahiri, destijds de nummer één en twee van Al Qaida. De Mossad wist dus precies waar Bin Laden was.

Westerse veiligheidsdiensten gebruiken de hierboven genoemde huurlingen ook voor terreuraanslagen.

De Britse zakenkrant Financial Times onthulde dat de aanslag op 22 mei 2017 in de Manchester Arena tijdens een concert van Ariana Grande het werk was van mensen die banden hadden met MI5.

En niet verrassend kwam bij het onderzoek naar de aanslagen in Zaventem en Maalbeek de naam Bassam Ayachi bovendrijven.

Oorlogsstokers

Drie kopstukken van het Britse salafisme blijken agenten van MI5 te zijn. Veiligheidsdiensten zijn dus eigenlijk oorlogsstokers en de ware leiders van terreurgroepen, stelt Van Damme.

Dit verklaart ook perfect waarom de oorlog tegen terreur net als de oorlog tegen drugs een façade is en men beide fenomenen juist ziet groeien, vervolgt hij.

Achter die terreur en drugs staan immers de inlichtingendiensten die als het ware een staat binnen de staat vormen.

Al Qaida, IS en al die andere groepen staan onder controle van westerse veiligheidsdiensten die hen financieren, sturen en wapens en andere benodigdheden leveren, besluit Van Damme. En dit al 40 jaar lang. “Zonder geld van de CIA zijn zij niets.”

Foto: Nhintjens Wikimedia Commons

[Novini]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

Bovenstaande analyse klinkt vrij logisch. De CIA – MI5 – Mossad connectie heeft veel bevoegdheden maar niet de macht. Dat zijn de netwerken die deze drie inlichtingendiensten controleren en omdat de mainstream media volop in het verlengde mee opereerde, kun je er vanuit gaan dat de netwerken hierachter de Council on Foreign Relations (CFR) is en haar Britse dochteronderneming RIIA, het Royal Institute of International Affairs, met in het verlengde Bilderberg. Duidelijk mag zijn dat deze privatenorganisaties sinds zijn oprichting zwaar beïnvloed werden door machtige multinationals en privatenbankiers. De elite, waaronder de Rockefeller en Rothschild familie. De mensen die denken in geld, globalisering, privatisering.

Doel in het Midden Oosten en Noord Afrika: regime change. De Amerikaans neoconservatieve denktank ”Project of the New American Century” (PNAC) dacht het plan uit. Ze wilde elders de democratie brengen volgens westerse maatstaven zonder te vragen. In feite kwamen ze met een aanbod die de landen niet konden weigeren. Laat staan dat ze op een antwoord zaten te wachten. Het plan lag klaar.

https://www.youtube.com/watch?v=fmX2VzsB25s

De aangewezen landen werden allen gedemoniseerd, stammen tegen elkaar opgezet en uitgespeeld, de landen stuk voor stuk in de fik gestoken. Het gebeurde volgens de methodes die staan beschreven in het draaiboek van de Beierse Illuminati. En toen kwam fase 2. De vluchtelingenstromen waarop ze ongetwijfeld gerekend hadden waarbij vluchtelingen geforceerd een spoedcursus integratie moesten bijwonen in Europa. In deze fase bleek dat de NAVO de leiding had genomen om de overtochten te bespoedigen en wat verder werd afgehandeld door Brussel.

Alhoewel landen als Griekenland en Italië met de vluchtelingenproblematiek aan hun lot werden overgelaten met als resultaat dat Italië net als Engeland, Oostenrijk, Hongarije, des te meer afstand namen van het beleid die vanuit Brussel werd opgedragen. Tussendoor deden de westerse multinationals hun ding waar ze in feite voor gekomen waren. Het verruimen van de geopolitieke belangen op financieel strategische locaties. Na Irak en Libië werd het olie en gas uit Syrië weggekaapt en een weg vrij gemaakt om straks Iran als volgende aan te pakken. En welk land heeft er last van Iran? Of is door Iran aangevallen? Het antwoord is niemand behalve het Israël van Netanyahu, de Benjamin.

Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

weg met ons,

Tja, hoe ver of diep zit het, of kan het nog gaan?

Just food for thought..,

Is het bijvoorbeeld toeval dat het Oude Testament vermeldt dat Groot Israel ”Eretz Yisrael” aan de oostgrens loopt tot de rivier de Tigris en de Eufraat in Irak. En zijn westgrens loopt vanaf de oostkant van de rivier de Nijl in Egypte.

http://3.bp.blogspot.com/-JES_tybz-jM/VEDP6_AAl8I/AAAAAAAACd8/M2IEv6RY_-s/s1600/eretz%2Byisrael.JPG

Enkele landen die op de PNAC agenda staan en werden binnengevallen, hetzij gedemoniseerd, liggen in of nabij de grenzen van dit gebied. Somalie en Sudan er om heen. Libanon, Irak en Syrie liggen in dit gebied. Allen in chaos gestort.

Eretz Yisrael is al een tijd een discussie op internet waar ook christelijke zionisten en leden binnen de vrijmetselarij aan mee doen. Het Oude Testament maakt melding van de eerste tempelbouwer die naar Jerusalem werd gehaald met de naam Hiram Abiff. Een meester metselaar die bij de Supreme Council of Scottish Rite hoog in het vandaal staat. Zo is er onder meer een graad na hem vernoemd en wordt hij in maçonnieke bijbels geprezen.

Als Eretz Yisrael een serieuze agenda is dan zou je denken dat de Rockefellers en Rothschilds vast en zeker op de hoogte moeten zijn. Misschien is dat ook wel zo? Veel zionisten geloven en spreken zich er ook openlijk voor uit dat met de realisatie van de derde tempel de messias zal terug keren zoals was voorspeld.

https://www.youtube.com/watch?v=9Rmk6_bIDMM

Voor de Rockefellers en Rothschilds waarvan menig bezit in maçonniek symbolisme is gehuld, mogelijk niet zo zeer een gok. Misschien eerder een handig stuk gereedschap om met de realisatie van een Nieuwe Wereld Orde een nieuw vaticaan aan te boren op de plek van de derde tempel. Deze discussie is al een tijd gaande waarbij vaak word gesproken dat de NWO één religie voorstaat door alle religies samen te smelten.

Een derde tempel bouwen in het beloofde land lijkt dan een must. Zeker voor de NWO die desnoods zijn eigen messias op de troon kan installeren. Mogelijk een volgende Maitreya? Een dergelijke Maitreya die de organisatie Lucis Trust onder de VN tientallen jaren geleden voor zich won, was de volgende verlosser.

http://www.eindtijdinbeeld.nl/EiB-Antichrist/Maitreya_en_genezeres_1988.jpg

Met de zege van de VN zullen we maar zeggen. Maar of het daadwerkelijk een verlosser was laat ik verder maar in het midden.

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Kort samengevat is het wederom precies het tegenovergestelde als wat ze ons vertellen. De duivel draait immers alles om of zet het op z’n kop.

Men stelt namelijk dat geheime diensten zoals CIA, MI5 en wat dies meer zij wereldwijd, met al hun privacy-schendende bevoegdheden er noodgedwongen moet zijn voor de veiligheid van volk en vaderland.
In werkelijkheid zijn het oorloghitsers die volk en vaderland, als dat nodig is voor de belangen van de elite, onvoorwaardelijk en geheid een oorlog in rommelen. En oorlog is zonder twijfel de allergrootste misdaad die een mens kan begaan. We laten dus onze oren hangen naar een onmiskenbaar misdaadsyndicaat en geven hen om de vier jaar middels onze politieke stem en ons belastinggeld een vrijbrief voor desgewenst misdaden tegen onszelf mocht dat zo uitkomen. Gelukkig ben ik daar jaren geleden al mee gestopt, alleen het belastinggeld nemen ze me nog af.

RayOfLight
RayOfLight
5 jaren geleden

Eigenlijk heb je het over Deep State waar CIAMI5MOSSAD onderdeel van is. Die heeft dan weer bepaalde opdrachten van de superelite. Een van die opdrachten is het om de westerse samenleving te hervormen.

Dit gaat heel ver DeepState controleert zo’n beetje alles. De laatste jaren lijkt het alsof hun activiteiten steeds meer aan het licht komen. En dit is hard nodig omdat DS een gevaar is voor de hele mensenheid.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x