Gezondheid

Niet kanker, maar chemotherapie doodt veel kankerpatiënten, onthult onderzoek. Zijn er alternatieven?

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het blad The Economist kopte in 2018: ‘kanker is een vloek, maar tegelijkertijd een groeimarkt voor investeerders’.

Medicijnen tegen kanker, met name chemotherapie, maken onderdeel uit van een markt die zo’n 200 miljard dollar waard is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ter vergelijking: in 2015 ging er nog zo’n 100 miljard dollar om in deze industrie.

Nog agressiever

Uit schattingen blijkt dat het aantal gevallen van kanker de komende jaren omhoog zal schieten. Een droom voor investeerders.

In 2017 bleek uit een studie van het Albert Einstein College of Medicine van de Yeshiva University in New York dat chemotherapie er vaak voor zorgt dat kanker nog agressiever wordt en dat tumoren zich hierdoor verder kunnen verspreiden.

Onderzoek van Public Health England en Cancer Research UK laat verder zien dat patiënten eerder sterven aan behandelingen tegen kanker dan aan de ziekte zelf.

Medicinale cannabis

Artsen die het beste willen voor hun patiënten moeten werken in een systeem dat chemo- en immunotherapie als beste behandelingen aanbiedt.

Er zijn ook alternatieve behandelingen die buiten het medische establishment vallen, waaronder medicinale cannabis.

Opgesloten

Het aanbieden van dit soort behandelingen is echter niet zonder risico.

In onderstaand filmpje praat Kimberley Gamble van Thrive over onafhankelijke artsen en genezers die zijn opgesloten omdat ze mensen hebben geholpen om beter te worden.

[Waking Times]

4 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Een industrie die in 4 jaar groeit van 100 miljard naar 200 miljard zal zich niet makkelijk aan de kant laten schuiven. Die hebben wat in de pap te brokkelen of liever gezegd in de chemo in dit geval. Ze zullen koste wat kost alle alternatieven demoniseren als waren het dodelijke wapens. Maar ook hier is het weer hetzelfde liedje – de waarheid is precies anders om – Het aantal kankerpatiënten groeit gestaag, niemand kan precies zeggen hoe of waarom. Alles blijft in het ongewisse, blijft verstoken van hard bewijs want onafhankelijk onderzoek is schadelijk voor de industrie, en de mensen zij creperen bij bosjes tegelijk. Het ruimt zo lekker op en verdient goed bovendien. Wie doet je wat ?

Tigron
Tigron
4 jaren geleden

Ik heb ’n poos geleden ’n artikel gelezen over ’n onderzoek waaruit bleek dat 80% van de patiënten die chemo hadden gekregen binnen 5 jaar alsnog overleden.
De oorzaak bleek tweedelig;
Overgebleven rondzwervende kankercellen bleken agressiever te zijn geworden en elders in het lichaam heftiger terug te komen en resistenter waren tegen ’n nieuwe chemotherapie.
Verder bleek dat het immuunsysteem van de patiënten verzwakt was door de chemotherapie en de bijwerkingen daarvan.
Mijn overtuiging is; dat de Big Pharma chemo therapie als ’n soort van ‘heilige graal’ presenteert aan mensen die onlangs ‘n, voor hun beleving, doodsoordeel hebben gekregen.
Ik heb vooralsnog geen idee wat ik zou besluiten indien ik kanker zou krijgen.
Zoals ik er nu in sta, natuurlijke manieren proberen om te genezen.
Als je de materie goed bekijkt, hoor je altijd over hoeveel mensen er sterven aan kanker(ondanks de welbekende chemotherapie) maar zelden verneem je iets van/over mensen die genezen zijn.
Terwijl ik mij kan voorstellen dat deze genezen mensen dit van de daken zouden willen schreeuwen.
Edoch, ze zijn er wel. Op Youtube vertellen ze hun verhalen o.a. via Stichting Mediwiet.

Paniekpanjapakanariepietje
Paniekpanjapakanariepietje
4 jaren geleden

Wat is gezond? Zeker wat westerse met gemiddelde graden willen bepalen…ze behandelen iedereen over dezelfde kam terwijl iedereen een individu is met ook verschillende kanker. Bedenk ook dat ze je in de tang hebven op het moment dat je hoort dat je kanker hebt..vergelijkbaar met marketing op je onzekerheid door te stellen dat je van eiwitshakes bredere botjebuilder word.. In hun ogen#ego gezond, maar geen totaalbalans..hoe weetje wanneer je moet kiezen voor westers of alternatief? Als ik hoor dat ik kanker heb blijf ik lekker in de ontkenningsfase en laat me door de uitslagen niet stressen. Om namah shiva

J.V.
J.V.
4 jaren geleden

Beste Tigron, ik ben een van de mensen die ook chemo heeft gehad (naast operaties en bestraling), en mijn kanker is al 10 jaar weg. Wees dus voorzichtig wat je schrijft. Wat je hierboven zet klopt echt niet.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x