Homepagina » Gezondheid » Niet kanker, maar chemotherapie doodt veel kankerpatiënten, onthult onderzoek. Zijn er alternatieven?
Niet kanker, maar chemotherapie doodt veel kankerpatiënten, onthult onderzoek. Zijn er alternatieven?

Niet kanker, maar chemotherapie doodt veel kankerpatiënten, onthult onderzoek. Zijn er alternatieven?

Het blad The Economist kopte in 2018: ‘kanker is een vloek, maar tegelijkertijd een groeimarkt voor investeerders’.

Medicijnen tegen kanker, met name chemotherapie, maken onderdeel uit van een markt die zo’n 200 miljard dollar waard is.

Ter vergelijking: in 2015 ging er nog zo’n 100 miljard dollar om in deze industrie.

Nog agressiever

Uit schattingen blijkt dat het aantal gevallen van kanker de komende jaren omhoog zal schieten. Een droom voor investeerders.

In 2017 bleek uit een studie van het Albert Einstein College of Medicine van de Yeshiva University in New York dat chemotherapie er vaak voor zorgt dat kanker nog agressiever wordt en dat tumoren zich hierdoor verder kunnen verspreiden.

Onderzoek van Public Health England en Cancer Research UK laat verder zien dat patiënten eerder sterven aan behandelingen tegen kanker dan aan de ziekte zelf.

Medicinale cannabis

Artsen die het beste willen voor hun patiënten moeten werken in een systeem dat chemo- en immunotherapie als beste behandelingen aanbiedt.

Er zijn ook alternatieve behandelingen die buiten het medische establishment vallen, waaronder medicinale cannabis.

Opgesloten

Het aanbieden van dit soort behandelingen is echter niet zonder risico.

In onderstaand filmpje praat Kimberley Gamble van Thrive over onafhankelijke artsen en genezers die zijn opgesloten omdat ze mensen hebben geholpen om beter te worden.

[Waking Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Een industrie die in 4 jaar groeit van 100 miljard naar 200 miljard zal zich niet makkelijk aan de kant laten schuiven. Die hebben wat in de pap te brokkelen of liever gezegd in de chemo in dit geval. Ze zullen koste wat kost alle alternatieven demoniseren als waren het dodelijke wapens. Maar ook hier is het weer hetzelfde liedje – de waarheid is precies anders om – Het aantal kankerpatiënten groeit gestaag, niemand kan precies zeggen hoe of waarom. Alles blijft in het ongewisse, blijft verstoken van hard bewijs want onafhankelijk onderzoek is schadelijk voor de industrie, en de mensen zij creperen bij bosjes tegelijk. Het ruimt zo lekker op en verdient goed bovendien. Wie doet je wat ?

Tigron
Tigron
1 jaar geleden

Ik heb ‘n poos geleden ‘n artikel gelezen over ‘n onderzoek waaruit bleek dat 80% van de patiënten die chemo hadden gekregen binnen 5 jaar alsnog overleden.
De oorzaak bleek tweedelig;
Overgebleven rondzwervende kankercellen bleken agressiever te zijn geworden en elders in het lichaam heftiger terug te komen en resistenter waren tegen ‘n nieuwe chemotherapie.
Verder bleek dat het immuunsysteem van de patiënten verzwakt was door de chemotherapie en de bijwerkingen daarvan.
Mijn overtuiging is; dat de Big Pharma chemo therapie als ‘n soort van ‘heilige graal’ presenteert aan mensen die onlangs ‘n, voor hun beleving, doodsoordeel hebben gekregen.
Ik heb vooralsnog geen idee wat ik zou besluiten indien ik kanker zou krijgen.
Zoals ik er nu in sta, natuurlijke manieren proberen om te genezen.
Als je de materie goed bekijkt, hoor je altijd over hoeveel mensen er sterven aan kanker(ondanks de welbekende chemotherapie) maar zelden verneem je iets van/over mensen die genezen zijn.
Terwijl ik mij kan voorstellen dat deze genezen mensen dit van de daken zouden willen schreeuwen.
Edoch, ze zijn er wel. Op Youtube vertellen ze hun verhalen o.a. via Stichting Mediwiet.

Jets
Jets
Reactie op  Tigron
1 jaar geleden

Ik heb mijn workshop gevolgd bij Stichting Mediwiet en bestel met enige regelmaat wat spullen bij hen.

Voor geïnteresseerden lees de “Kelly Hauf Story”.

Lucie
Lucie
Reactie op  Tigron
1 jaar geleden

Nooit chemo behandeling nemen,je tekent je doodvonnis.
Je krijgt namelijk bijna altijd weer kanker als je bij de eerste behandeling al niet overleden bent.
De laatste jaren zijn zoveel mensen in mijn omgeving gestorven,niet meer normaal.
Ga aan de CBDolie,dat is sowieso veiliger,maar je wordt er ook niet zo afschuwelijk ziek van.

Jets
Jets
Reactie op  Lucie
1 jaar geleden

Ik zou geen CBD olie proberen, maar mediwietolie (= cannabisolie) die men gewoon zelf kan maken. Ik heb een workshop gevolgd bij Stichting Mediwiet. Maar let op, er zijn 2 hoofdsoorten cannabis, de Sativa soort en de Indica soort.

Mijn masseuse heeft afgelopen week de workshop gevolgd en heb haar aangeraden om de Indica soort te gebruiken. De Sativa soort is om te roken en wordt in alle koffieshops verkocht.

Voor meer info zoek op “Rick Simpson Oil”.

Paniekpanjapakanariepietje
Paniekpanjapakanariepietje
1 jaar geleden

Wat is gezond? Zeker wat westerse met gemiddelde graden willen bepalen…ze behandelen iedereen over dezelfde kam terwijl iedereen een individu is met ook verschillende kanker. Bedenk ook dat ze je in de tang hebven op het moment dat je hoort dat je kanker hebt..vergelijkbaar met marketing op je onzekerheid door te stellen dat je van eiwitshakes bredere botjebuilder word.. In hun ogen#ego gezond, maar geen totaalbalans..hoe weetje wanneer je moet kiezen voor westers of alternatief? Als ik hoor dat ik kanker heb blijf ik lekker in de ontkenningsfase en laat me door de uitslagen niet stressen. Om namah shiva

J.V.
J.V.
1 jaar geleden

Beste Tigron, ik ben een van de mensen die ook chemo heeft gehad (naast operaties en bestraling), en mijn kanker is al 10 jaar weg. Wees dus voorzichtig wat je schrijft. Wat je hierboven zet klopt echt niet.

Tigron
Tigron
Reactie op  J.V.
1 jaar geleden

Beste J.V.

Ik heb geschreven”: ” ‘n onderzoek waaruit bleek dat 80% !! van de patiënten die chemo hadden gekregen binnen 5 jaar alsnog overleden.”
Ik heb niet geschreven dat iedereen daaraan zal overlijden. Daarbij komt dat ik ‘n onderzoek had gelezen waaruit deze bevindingen tevoorschijn kwamen.
Jij behoort waarschijnlijk bij de gelukkige 20%

Jets
Jets
Reactie op  Tigron
1 jaar geleden

Beste Tigron,

J.V. mag van geluk spreken. Laten we maar hopen dat de kanker niet terugkeert …

Jets
Jets
Reactie op  J.V.
1 jaar geleden

@J.V.

Tigron heeft GELIJK! Mijn vrouw is arts en mijn oncoloog ook, beide zijn opgeleid met het verhaal dat pillen goed zijn. Mooi niet. We worden voor de gek gehouden door Big Pharma. Ik heb het boek van Peter Goetzsche voor mijn vrouw gekocht, maar ze heeft het niet uitgelezen. Jammer, het was niet goedkoop.

Na mijn laatste wakker operatie moest ik een jaar lang chemopillen slikken. Dozen vol pillen die ik op vaste tijdstippen moest innemen, maar in de zevende maand kreeg ik jeuk over mijn hele lichaam. Al met al, moest ik extra pillen slikken tegen de bijwerkingen van de chemopillen. Wat dat voor effect heeft gehad op mijn lichaam is niet te beschrijven.

Al met al, heeft de chemo mij (en anderen) meer kwaad dan goed gedaan. Al na een paar maanden bleek dat de chemo haar werk niet goed heeft gedaan en ben pure mediwietolie gaan gebruiken. Mijn vrouw zag hier tegen op en eiste dat ik het goedje in de schuur zou maken. Ik heb mijn poot stijf gehouden en heb het op zolder gemaakt.

Bij de laatste MRI scan zagen zowel mijn oncoloog als mijn vrouw dat de groei van de tumorcellen is gestopt!! Ik heb beide wel even een poepie laten ruiken.
En, ik heb gisteren een nieuwe batch RSO gemaakt.

Ik denk dat u wat voorzichtiger moet zijn met uw woorden.

Lucie
Lucie
Reactie op  Jets
1 jaar geleden

Heeft uw vrouw haar excuus aan u aangeboden voor zoveel blinde halsstarrigheid??

Jets
Jets
Reactie op  Lucie
1 jaar geleden

Nee, helaas niet. Maar, ik krijg nu wel alle medewerking van haar.

Een goede vriend van ons zei tegen mij “als het helpt, gewoon blijven gebruiken” :-))

Ikke
Ikke
Reactie op  J.V.
1 jaar geleden

Jij behoort tot die 20% . Dus wat klaag je dan over Tigron? Die had het over de andere 80%

Marc
Marc
Reactie op  J.V.
1 jaar geleden

@J.V.: u hebt volledig gelijk, 80% geneest door chemo en slechts 20% vd mensen geneest door een medicinale behandeling. Iedereen kan kwekken wat hij of zij wil maar feit blijft dat al diegene die in hun kwakzalverij geloven uiteindelijk wenend achterblijven of dood. Ik ken veel mensen die genezen zijn door chemo maar helemaal niemand die genezen is door een of andere homeopatische methode. Dit is de waarheid!

Kamphuis
Kamphuis
Reactie op  Marc
1 jaar geleden

Marc,
dat jij niemand kent, zegt niets.

Marc
Marc
Reactie op  Kamphuis
1 jaar geleden

@Kamphuis: mijn volgens jou nutteloze mening zegt net zoveel als iemand anders zijn nutteloze mening. En als je kon lezen dan wist je zoals ik heb vermeld dat ik wel mensen ken die genezen zijn.

Jets
Jets
Reactie op  J.V.
1 jaar geleden

@J.V.

Kanker kan NIET genezen worden. Kankercellen zijn niets anders dan een op hol geslagen proces van celdeling/veroudering. Ik loop nu al 13+ jaar met een kwaadarrdige hersentumor die blijft groeien.

Kent u Frederique Huydts nog, de actrice die plots overleed? En dat nadat ze van haar oncoloog te horen had gekregen dat ze schoon was. Binnen een jaar was ze dood net als vele anderen.

Genezing door chemo is BS.

Thomas
Thomas
Reactie op  Jets
1 jaar geleden

Als je 13 jaar geleden de oorzaak van kwaadaardige hersentumor aanpakt, dan ben je 13 jaar geleden al genezen.
Leer waarom een tumor in je hersenen. Dat is de garantie dat het niet meer terug zal komen.
Begin eerst de methode te vinden voor nachtelijke zweten.

Leer de oorzaak van darmkanker te kennen dan is Frederique Huydts onnodig overleden aan kanker.

Leer de oorzaak van schizofrenie te kennen dan is Bobbie onnodig overleden aan schizofrenie.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

biljoenen dat is fout het zijn in de triljoenen en dat wordt er verdient dat mag als het help..
en ja het helpt je hoort de enkele succes verhalen helaas daartegen over staan meer missers en dat is geen nieuws daar zijn er te veel van..
dus mag ik aub zelf kiezen voor de dure farma of de veel voordeligere natuurlijke medicijn..
zou het niet moeten zijn dat de verzekeraar blij kan zijn dat jij de goedkoopste wil hebben.. en toch hier klopt er iets democratisch niet.. het is toch jou keuze en nog wel voor minder en die niet eens werken..
als rijke farmuit zou ik zeggen laAt die mensen maar lekker natuurlijk lijden..
ik verkoop mijn medicijn wel aan de rijken..
nu ik kom er niet uit ik wil goed koop en besparen voor de rijken en zij willen dat niet..
WAT KLOPT HIER NIET.. wat klopt hier niet.. WAT KLOPT HIER NIET.. ???

Elise
Elise
1 jaar geleden

Als je aan de chemo zit gebruikt men vaak ook medicatie tegen bv misselijkheid. Uit onderzoek is gebleken, dat dexamethason de opname van kalium blokkeert of in ieder geval er een onbalans ontstaat. Hierdoor kun je sterven.(bv hartfalen). Ken drie gevallen van dichtbij, waarbij dit probleem speelde.
Dus is hier niet de chemo behandeling de boosdoener, maar de extra medicatie.
Ik betwijfel de resultaten van zo’n onderzoek, omdat elk mens met kanker een ander soort kanker heeft en de behandeling daarop aangepast wordt. Ook de bijwerkingen per mens verschilt. Dus hoe kun je dan beweren dat de chemobehandeling(die ook nog uit meerdere en verschillende behandelingen bestaat) zelf dan de boosdoener is?

Kamphuis
Kamphuis
1 jaar geleden

Als je de term medicinale cannabis gebruikt, wekt dat bij mij de
indruk dat het gaat om iets commercieels, niets beter dan de hele
commercie omtrent chemotherapie.

Met die term suggereer je namelijk dat er ook cannabis is die niet
medicinaal is.

hendrik
hendrik
1 jaar geleden

En het is zeker ook nog biologisch afbreekbaar!

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=189146

Jets
Jets
Reactie op  hendrik
1 jaar geleden

Beste hendrik,

Ik heb het artikel net gelezen. Bravo!

p.s. ik heb zelf Truthseeker al een aantal jaren als referntie in mijn bookmarks toolbar :-)))

Wings
Wings
1 jaar geleden

Chemo betekend gewoon chemisch bereid, alle medicijnen zijn chemisch bereid.
Vergis je niet, dat mensen alsnog sterven, kan door een verzwakt immuunsysteem waardoor de ziekte kon ontstaan.
Je moet gezonder gaan eten en leven als je dat niet doet ga je alsnog ten onder is de schuld dan dat medicijn dat de snelstgroeiende cellen dood, slijmvliezen en haar cellen?
Nee dat ligt veel dieper dus aub pas op met wat je aanneemt voor waarheid.

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Homeopathie en meditatie technieken en allen voor zelfgenezing zijn alternatieven; maar nog te vaak taboe.

x

Check Also

tandarts

Tandarts: ‘Lockdown is als een hoge dosis chemotherapie’

Sinds maandag is Duitsland weer deels op ...

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x