Homepagina » Buitenland » Als dit naar buiten komt, dan komt er zo ontzettend veel naar boven. Gaat de Deep State met de billen bloot?
Als dit naar buiten komt, dan komt er zo ontzettend veel naar boven. Gaat de Deep State met de billen bloot?
Foto: YouTube/Café Weltschmerz

Als dit naar buiten komt, dan komt er zo ontzettend veel naar boven. Gaat de Deep State met de billen bloot?

In de Verenigde Staten is een breuklijn ontstaan met aan de ene kant het Clinton-kamp en aan de andere kant het Trump-kamp.

Het Ruslandonderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller heeft niets concreets opgeleverd. Er is nu een nieuw onderzoek gestart om te achterhalen wie precies de aanzet hebben gegeven tot deze heksenjacht.

Onder meer de namen van Hillary Clinton, Barack Obama, voormalig CIA-directeur John Brennan, ex-FBI-directeur James Comey en voormalig directeur van nationale veiligheid James Clapper komen bovendrijven.

Reeksen van reputaties

“Al deze mensen zijn topfiguren in de Deep State,” stelt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in Café Weltschmerz.

Hiermee wordt bedoeld het deel van de Amerikaanse overheid dat in het geheim mag opereren.

Hierbij horen ook de oude financiële families, zoals de Rockefellers en de Rothschilds, zegt de oud-NRC-correspondent.

Als naar buiten komt wat zij allemaal hebben gedaan, dan komt er zo ontzettend veel naar boven dat hele reeksen van reputaties eraan kunnen gaan, aldus Van Wolferen.

Kennedy

En dat is voor ons in Europa ook van belang, benadrukt hij.

“We hebben hier te maken met hele machtige organisaties die in het geheim mogen opereren,” legt hij uit.

Vooral de CIA mocht altijd dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen, klinkt het.

President Kennedy zei dat de CIA gevaarlijk was en moest verdwijnen. “Dat is waarschijnlijk de reden geweest waarom hij is vermoord,” zegt Van Wolferen.

Heel anders dan verwacht

Sinds 2001 kan de CIA zich naar hartelust uitleven, want na 9/11 kwam er ‘een golf aan nieuwe wetgeving’ waardoor veel zaken plotseling geheim werden.

“Het hele 9/11-verhaal, wat natuurlijk van geen kant klopt, moest worden verhuld,” zegt de hoogleraar.

Clinton was heel erg een onderdeel van de Deep State, merkt Van Wolferen op. Iedereen had zich achter haar geschaard, maar de uitslag van de verkiezingen was heel anders dan verwacht.

Verliezen

“En daar zijn ze nooit van bekomen.”

De heersende klasse lijkt langzamerhand de greep op de situatie te verliezen.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Maar Trump is toch net zo goed onderdeel van the Deep State als Obama en Clinton dat zijn…. (Net zo als Baudet en Wilders hier ook gecontroleerde poppetjes zijn..) Trump is, toe hij op punt van faillissement stond meen ik financieel gered door de familue Rothschild…. en… Wie betaald.. Die bepaald….

  19 likes
  • @Sé Paratist,

   Dat soort zaken heb ik ook gelezen. Trump zou inderdaad ook deel uitmaken van de illuminati. Er wordt alleen wel ook geschreven dat hij geen satanist is, zoals de meesten. Ook werd geschreven dat Trump niet om te kopen is omdat hij zijn eigen rijkdom heeft. Obama etc hadden dat niet en konden dus wel omgekocht worden, en daardoor onder druk gezet worden. Bij Trump ligt dat dan dus blijkbaar anders. Hij wordt nog steeds wel onder druk gezet maar door zijn imperium heeft hij wel ook zelf een bepaald positie die Obama etc niet hadden.

   11 likes
   • Trump was als vastgoedmagnaat niet succesvol. Op een gegeven moment was hin failliet na groot debacle met midlukt hotel project. Banken hebben hem gered/gebruikt. Waarom? Om de naam “Trump”. Dat was inmiddels wel een iconische naam à la Hilton. Die was geld waard, en dat was de reden dat de banken Trump voor HUN karretje gingen spannen. Ja, Trump heeft veel vrijheid als president. Maar de “pupeteers” bepalen iiteindelijk wat er wel en niet gebeurt. Zijn schoonzoon Kusner zat overigens bij de recente Bilderberg conferentie op de gastenlijst. Dus beeld je niets in over de onafhankelijkheid han Trump.

    6 likes
  • Niet elke vrijmetselaar, illuminati, is ‘verkeerd. DJT/POTUS doet niet anders dan de satanisten/deep state op het verkeerde been te zetten, daarmee die groepen uit de tent te lokken, te exposen. Think mirror, that’s all i can say… Abbonneer je op X22Report of praying medic on you tube, and learn!!!

   3 likes
   • Hoe dan?? Trump rolt exact het deep state plqn uit hoor. Net als zijn voorgangers. Maar nu zonder de dubbele tong, maar recht voor zijn raap. Dat is precies waar men naartoe heeft gewerkt

    3 likes
  • snap je punt, maar daarom kan eronder de eigen gelederen wel verdeeldheid zijn, waarin meerdere partijen hun eigen belangen dienen

   5 likes
 2. Omdat 80% van de Nederlandse bevolking kritiekloos de mainstream media gelooft daarom gebeurt er niets.

  25 likes
  • Ja Dick, ook dat is waar. Maar aan de andere kant houdt die waarheid ook in, dat je eigenlijk niet meer naar je baas moet gaan, je bijna geen ongemanipuleerd voedsel meer tot je krijgt, je schulden eigenlijk niet meer hoeft te betalen, je kinderen niet meer naar school gaan en dat je dus zo goed als met niks op straat staat. Of dacht je, at de nieuwe ”machthebbers” het beter zullen doen? Wat bracht een Russische revolutie? wat deed een N-Afrikaanse lente? De meeste mensen willen misschien wel anders, maar hebben zat voorbeelden, die ze in elk geval niet verder bracht. Ik ben me bewust, dat dat angst heet en dat je daar niet voor moet zwichten …. maar laat er eerst is een goed plan zijn. Jij hebt ideeën en ik heb ideeën, maar verder hebben we niks.

   4 likes
 3. Bas van Stapelberg

  Er is inderdaad een schaduwregering die aan de touwtjes trekt. Mensen krijgen dit wel meer door.
  Dat komt voornamelijk door het onzinnige propaganda nieuws van de mainstream.
  Iedereen weet dat zij liegen en dat gaat op een moment opbreken.

  13 likes
 4. wat mij opvalt is dat er verschrikkelijk over geluld wordt maar er gebeurt niets en er zal ook niets gebeuren en mocht de deep state in de problemen komen ontketenen ze een wereldoorlog en wie zijn de geen die verliezen wij.

  12 likes
 5. Die oorlog proberen ze al zo lang wanhopig op te starten maar zonder succes. Die gaat ook niet komen want Hillary heeft verloren.
  Degene die dus al verloren hebben is de oorlogszuchtige deep state, maar ze willen het niet weten.
  Er is inderdaad veel gepraat, wat hard nodig was en er is vooral veel onderzocht, ook hard nodig, en deze week gaat het eindelijk gebeuren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...