Homepagina » Mens en Dier » Nog eens 10 experts die een heel ander geluid laten horen over corona. ‘Dit is middeleeuws’
corona
Foto: Vincenthendriks CC BY-SA 4.0

Nog eens 10 experts die een heel ander geluid laten horen over corona. ‘Dit is middeleeuws’

Website OffGuardian heeft opnieuw een lijst gemaakt van experts die een heel ander geluid laten horen over corona. De tweede lijst bevat 10 namen.

Professor Sunetra Gupta van de Oxford-universiteit heeft een model voor de corona-uitbraak ontwikkeld.

Het team van dr. Gupta heeft geconcludeerd dat de epidemieën in onder andere Groot-Brittannië en Italië al minstens een maand rondwaarden op het moment dat het eerste sterfgeval werd gemeld.

Dat betekent dat we in beide landen al groepsimmuniteit hebben bereikt, stelt zij.

Te ver

Je krijgt elke ochtend te horen hoeveel coronadoden er zijn, maar ze vertellen je niet hoeveel mensen er in de afgelopen winter griep hebben gehad en hoeveel mensen daaraan zijn overleden, zei viroloog Karin Mölling, van 1993 tot 2008 als professor verbonden aan de Universiteit van Zürich.

Dr. Mölling voegde toe dat er in Berlijn iedere week iemand sterft aan resistente bacteriën. Dat komt neer op 35.000 doden in Duitsland per jaar.

“Hier hoor je niets over,” zei ze. “De maatregelen die nu worden genomen, gaan te ver.”

“Tijdens de griepepidemie van 2018 vielen er 25.000 doden. De media maakten zich geen zorgen. De klinieken moesten 60.000 extra patiënten opnemen, wat toen ook geen probleem was!” voegde Mölling toe.

Marginaal

De Zweedse arts Anders Tegnell, sinds 2013 staatsepidemioloog, zei dat er maar enkele maatregelen zijn die helpen: ouderen isoleren en bij ziekteverschijnselen thuis blijven.

De effecten van alle overige maatregelen zijn volgens dr. Tegnell ‘marginaal’.

Intimidatie

In tegenstelling tot wat internationale deskundigen en media beweren, veroorzaakt het coronavirus dat in 2019 is opgedoken in China hooguit een zware verkoudheid of griep, reageerde de Argentijns-Franse viroloog Pablo Goldschmidt van de Universiteit Pierre en Marie Curie.

Dr. Goldschmidt vindt het opmerkelijk dat de uitbraak van corona in China alle alarmbellen deed afgaan, terwijl er ieder jaar wereldwijd drie miljoen pasgeborenen en 50.000 volwassen Amerikanen sterven aan longontsteking zonder dat er alarmbellen afgaan.

Onze planeet is het slachtoffer van een nieuw fenomeen: intimidatie door de wetenschap en media, zei de viroloog.

Hij merkte daarnaast op dat coronavirussen mensen altijd al hebben besmet en altijd al diarree en verkoudheid of griep hebben veroorzaakt.

“Er is geen bewijs dat het nieuwe coronavirus dodelijker is dan griepvirussen, coronavirussen uit voorgaande jaren of rhinovirussen die verkoudheid veroorzaken,” zei hij.

Niets bijzonders

De Britse epidemioloog Tom Jefferson zei: “Er is niets bijzonders aan deze griepachtige ziekte.”

Dan is er nog het Deutsches Netzwerk Evidenzbasierte Medizin (DNEbM), een vereniging van Duitse wetenschappers en artsen.

De organisatie stelt dat Covid-19 in de meeste gevallen een milde verkoudheid of zelfs helemaal geen klachten veroorzaakt. Het is om die reden zeer onwaarschijnlijk dat alle besmettingsgevallen geregistreerd worden. Dat betekent dat de sterfte fors wordt overschat.

Het DNEbM wijst op onderzoek uit 2011 waaruit blijkt dat er geen bewijs is voor de effectiviteit van grenscontroles of afstand houden.

Middeleeuws

Voormalig hoofdarts Richard Schabas merkte op dat er in China ongeveer net zoveel mensen zijn gestorven als bij een griepepidemie.

“Mensen in quarantaine plaatsen is middeleeuws. Gebruik je maskers voor bankovervallen. Blijf kalm. Laat het middel niet erger zijn dan de kwaal,” zei dr. Schabas.

Bekijk hier de volledige lijst.

[OffGuardian]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • johan schreef:

  “never waste a good crisis”

  86 likes
 • Willem schreef:

  Wat hebben Hillary Clinton , Barrak Obama , Bill Cates , Frans Timmermans , Mark Rutte en Beatrix allemaal gemeen ?

  Ze zijn de aartsvijanden van de gewone mens , figuren die in een totaal andere wereld leven , een mensen leven is niets voor ze , allemaal hebben ze bloed aan hun handen letterlijk en figuurlijk , wij zijn alleen maar nummers die binnen een X aantal jaar tot zo,n 90% in aantal moeten zijn terug gebracht .

  Massa vernietigings wapens ?

  De miliaire wapens kennen we al , dat is onze Joker .

  Maar wat dacht je van

  Vaccinatie [ straks verplicht ]
  Vergif [ in voedsel ]
  5G , straling , crowd control
  Massa immigratie
  Biowapens

  De meeste regels voor discriminatie , racisme en het totaal uit zijn verband gerukte femisme hadden een doel

  We zijn letterlijk en figuurlijk ontwapend , echte vechtjassen zijn er niet meer in onze samenleving , echte ruwbasten en leiders die het tegen deze boze krachten zouden kunnen opnemen , dat is altijd al het hoofddoel van het femisme geweest de mannen letterlijk en figuurlijk ontwapen , dit is niet alleen door vrouwen bedacht , maar gewoon door de elite .

  44 likes
  • Willem schreef:

   Het is al vaak gezegd en beschreven, ontneem veel vrijheid en geef daarna een beetje terug en men is je dankbaar. Een volgende keer zal het nog heftiger zijn tot we allemaal (of wie er over is) opgehokt zitten als kippen in een legbatterij, dan is het nog makkelijker te conroleren, weet je wat eng is? Dat mensen zelf vragen om opsluiting en om hoge boetes, hier waren mensen ook verbolgen omdat het te druk was in de polder, geef iiedereen een boete, ze spelen met ons leven bla bla. Het is allemaal onzin, we weten het, de vechtjassen komen wel hoor, maar dan heb je oorlog. Ze hebben in de media ook weer zondebokken, oude zieke mensen en mensen met overgewicht, kan iedereen zich daarop richten. Alles op slot voor een paar procent, dit stopt niet vanzelf meer.

   23 likes
  • rop schreef:

   Welke boze Krachten?
   Is de mens niet zelf de oorzaak?
   Van al de zogenaamde boze krachten?
   door de Elite bedacht welnee ?
   Het zit in elk mens zelf, en echte vechtjassen zullen daardoor tegen schimmen vechten, de schimmen van de door de mens zelf bedachten boze gedachte erachter..

   10 likes
   • helga zuijdam schreef:

    geachte ROP, wij zijn het gewone klootjesvolk en dat moet dagelijks knokken voor noodzakelijke levensbehoeften. Wij hebben geen gouden lepel in de mond en we hebben dus ook geen tijd om rottigheid uit te denken. Dat kunnen die idioten, die van alles teveel hebben wel. En die vinden dat ze God moeten spelen.. Dus hoe bedoel je generaliserend de mens is de kwade genius. Misschien kijk je teveel science fiction en leef je ver van de realiteit. Want de elite is er , was er, en zal er ,als het aan mensen zoals jij ligt altijd blijven. Iid heb je dan wel gelijk als je zegt dat wij dat zelf in stand houden… Maar je kunt de gewone mens niet op deze manier gaan veroordelen.
    Ik hoop niet dat je onze koning op 30 april ook gaat toejuichen, want o.a zijn hij en zijn vele voorouders er debet aan dat wij klootjesvolk dienen te blijven, en mogen wij tot in lengte van jaren blijven buigen.

    15 likes
    • rop schreef:

     beste Helga
     zo en zo kijk ik bijna geen tv en ook helemaal geen sciene ficion dat soort nep films trekken me totaal niet, dat is al een verkeerde inschatting en een verkeerde zienswijze en een invulling ervan, ook heb ik Niets met het koningshuis ,je zit er totaal naast met je zelf bedachten invulling ervan, die erop moet lijken dat ik een fan ben van dat soort films en de aanbidding van een koningshuis,,bovendien kunnen mensen niet voor een god spelen, want dat spel is het spel van mensen die een beeld scheppen ervan , goed en kwaad zoals je zegt is het beeld van de mens zelf gecreëerde toestand waar het in verkeerd, Nergers in de natuur kan ik dat vinden nog hier op aarde nog in het universum zijn deze dwaze voorstellingen te vinden, je gelooft in de elite ,inderdaad dan bestaan ze ook, ,juist door er in te geloven houden ze je gebonden in hun macht net als vele mensen verbonden zijn met goddelijk wezen bestaan deze in hun gedachten wereld..je heeft totaal geen inzicht en het blijkt ook duidelijk dat je gelooft in een elite ,maar dan doen vele mensen ook in een god,,bewijs maar eens of deze bestaat ,zoals ik al zeg in het hele universum is geen spoor te vinden van een god niet op de maan niet op mars op geen een planeet ,alleen hier op deze planeet is deze te vinden ja in de gedachten van mens kan deze bestaan maar het is een illusie..net als de ellite vele geven er een gedachten eraan , daardoor bestaan ze ook en daardoor behouden ze ook de macht dankzij jou geloof erin

     3 likes
     • Hansz Pint schreef:

      Zeg, beste man, ga naar you tube, en zoek Janet Ossebaard, zij heeft diverse docu`s over dt soort zaken, bv covid 19 deel 1 2 3 of Fall Cabal, kijk daar eens naar en krabbel es achter je oren en kom dan nog eens terug om je vernieuwde inzichten te delen.

      3 likes
  • IIS schreef:

   Vergeet niet dat zodra de leugen doel heeft getroffen en de miljarden weer gaan stromen, vooral naar het zuiden, de virushoax op een laag pitje komt te staan, om vervolgens ooit weer te kunnen gebruiken in tijden van geldelijke nood! Eerst puinruimen.

   Auf Wienerschnitzel!….

   6 likes
  • Barry schreef:

   Klopt voor een deel, maar er zijn grotere machten aan het werk. Alleen zie je deze niet, de personen die je noemt maken er wel deel van uit, maar zijn niet de werkelijke aanstichters. Je moet het meer zoeken in de richting van de grote neuzen familie.

   3 likes
 • IIS schreef:

  De waarheid is hard, niet mooi, is confronterend en vooral kwetsend zeker voor degene die het niet willen horen of de waarheid voor machtsovername en financieel gewin uit de weggaan en daarom leugens uit alle macht in stand willen houden waarmee ze het volk kunnen manipuleren, misleiden en met weinig moeite miljoenen of zelfs miljarden mensen in het eind spel kunnen uitmoorden. Het spel wat op dit moment wereldwijd is begonnen.

  Stop alle naïviteit, stop je kinderlijke goed gelovigheid, je bent niet langer veilig en in groot gevaar, niet vanwege een coronahoax, maar vanwege een machtsstrijd tussen hemel en aarde, tussen goed en kwaad, gevoerd door valse en schijnheiligen die ons zien als wegwerp producten en gebruiksvoorwerpen, als ongelovigen, als varkens en goyim.

  Pas op voor de satanisten, kijk uit die voor ze werken en beweren te komen helpen, zorg aan te bieden of je proberen te genezen en zoete of juist heel ernstige gezondheidsscenario’s preken via de diverse mainstreamkanalen tot aan de gebedsruimtes. Al de nep uitverkorenen, de sektes, komen niet voor jou, maar voor zichzelf, als parasieten en beesten zullen ze je leegzuigen en opvreten.

  Jullie zijn gewaarschuwd, dit is geen spelletje meer, dit is bloed en oorlog, roof en dood naar totale overheersing. Vergeet niet, deze mensen zijn ziek, heel psychopatisch ziek en niet te onderschatten en zullen nooit veranderen in positieve zin en maar zelden hun valse maskers laten vallen.

  22 likes
 • Elise schreef:

  Deze virus zorgt voor: instorten wereldeconomie/doorvoeren van verdere technologie/totale controle/opruimen van mensen/eventuele voorbereiding op WO3/WO3 in uitvoering. Daarna:
  “Welkom” in de NWO.(1 wereldregering/1 wereldrechtbank/wereld geldbank/1 wereldmunt/1 religie(samensmelting van alle religie/culturen). En niet te vergeten: het onderhuidse chipje.

  12 likes
 • rayoflight schreef:

  Eitgenlijk is het Gameover. Kijk voor de gein eens wanneer Trump dit getwitterd heeft. Ook heeft de beste man heel veel kansen gehad om het tij te keren. Uiteindelijk deed ie niets.

  Geld vloeit nu van de middenstand na de Elite. Alt-right gecensureerd , en door een domme Q movement dit patriotten op een plan te wachten dat misschien nooit tot uitvoering komt.

  Duidelijk is dat feminisme het ‘mandom’ ontkracht heeft , alles is een plan van deepstate/NWO. Vrijheid democratie is er niet meer. Onder mom van een levensgevaarlijk virus is alles door te drukken.

  Wetenschappers die niet geldgeil en of mediageil zijn vertellen de waarheid. En die waarheid is dat de hype omtrend Corvid-19 volledig onnodig is.

  Al met al heeft NWO gewonnen. Nederland is niet meer , zelfs erger de menselijkheid heeft verloren.

  8 likes
 • Henk schreef:

  De linkse media en politiek zal en moet paniek zaaien 90 % volgens mij
  zal dit ervaren als een griep of een verkoudheid de andere 10 % zal net als ik
  een sh*t ervaring hebben, maar ik zie de geen die mij aangestoken heeft
  dat die enkeld verkouden was, ik ben ok maar ik zie dat dit een media hetze is.
  Wil je rust dan zal je eerst die linkse media moeten aanpakken en als je daar
  over nadenkt en leest dan is er bijna geen normale media niet in Nederland en
  in het geheel niet in Duitsland .
  En trouwens roken moet mogen door teroken moet je hoesten als je vocht
  in je longen hebt hier door hoestje het vocht eruit ja dat doet pijn maar is de
  snelste manier om het vocht uit je longen trkrijgen.
  Nu op ieder tijschrif de verpligte opdruk media is gevaarlijk en op ieder tv
  uitzending Media can kill you.

  7 likes
 • Philip schreef:

  “Onze planeet is het slachtoffer van een nieuw fenomeen: intimidatie door de wetenschap en media, zei de viroloog.”

  Vroeger lieten politici zich adviseren door de kerk, er werd toen gedreigd met de hel als je niet luisterde en met de hemel als je wel luisterde.

  Nu laten die zelfde politici zich adviseren door wetenschap, wetende dat wetenschap vooral gebaseerd is op statistieken en computer simulaties..uiteindelijk ik het ook maar een geloof, een religie van de 20 ste eeuw.
  De media maken er een grote show van, kijkcijfers betekend ook meer inkomsten in het laatje…geld en macht.

  7 likes
 • exegese schreef:

  Deze hele corona hysterie vindt zijn oorsprong geheel in het gebruik van de zeer onbetrouwbare testkits. Naar alle waarschijnlijkheid zitten daar heel wat exemplaren bij die bij voorbaat altijd positief uitvallen. Daarmee kunnen ze ieder zwaar ziek persoon, zeker die grote kans maken te sterven bestempelen als corona dode. Alles en iedereen die zwaar ziek is waarbij de symptomen gedeeltelijk of geheel passen bij corona heeft nu corona. Zo kunnen zij mensen het idee geven dat corona een verschrikkelijk killersvirus is maar blijven de gevolgen in de sterftecijfers statistieken volstrekt onzichtbaar. Aan de hand van de geregistreerde sterftecijfers staat vast dat er wereldwijd niets aan de hand is, HELEMAAL NIETS !
  Zelfs in een land als Italie of de Chinese provincie Wuhei is er niets bijzonders te zien. In Wuhei was 1 op de duizend mensen besmet en 1 op de 22 duizend kwam te overlijden. Daar leg je geen land voor plat normaal gesproken. Zonder testkits geen corona crisis, zo simpel is het eigenlijk. Het is een oorlog op basis van cijfers, gefalsificeerde cijfers wel te verstaan en een valse voorstelling van zaken door de beelden van de media. Moedwillig worden mensen de armoe in gedreven.

  7 likes
  • freddy schreef:

   kan het niet zo zijn dat de quarantaine maatregelen in wubei er voor gezorgd hebben dat het aantal doden daar en in de rest van china laag gebleven zijn?

   1 likes
 • rop schreef:

  Dit zijn nu positieve berichten, de mensheid word compleet overdonderd met angst en de virus, hoe deze is ontstaan is eigenlijk een raadsel het is op een een of ander manier ontstaan een eigen leven gaan leiden veel aandacht eraan dat is eigenlijk het enigste de kwaal die nu heerst,
  de controle slaat compleet door in een Angst cultuur op dit moment,het raadsel van deze rondtrekkende kwaal word sterk overdreven en men heeft het niet meer in de hand..het enigste nu is dat men overal maatregels treft ermee,
  de maatregels zijn dan alle grenzen sluiten tot aan de voordeur toe, wie of wat heeft dit in het leven geroepen ,
  ik denk toch zelf de mens zelf dat het deze kwaal nu heeft laten ontstaan, het begon met een klein vuurtje , maar dit is een wereld vuur geworden,, het is net als men een steen in een waterplas gooit ,en de ring breid zich uit in alle richtingen,
  om het te doven zal het met maatregels die worden genomen niet echt helpen ,eigenlijk word het er erger mee,al lijkt het wel te helpen, maar dat is een illusie vermengt met een maatregel, het zal wel oplossen ,maar dat doet de ring in het water ook ,op een geven moment is het dat weer stil en rustig, maar men houd het vuurtje brandend met allerlei maatregels en met de Angst.

  6 likes
  • freddy schreef:

   @rop. het virus zou zij ontstaan uit een virus dat ook bij vleermuizen voorkomt. de genetische code van het covid19 virus zou een genidentiteit bevatten die voor 98 procent overeenkomt met die van dat vleermuisvirus. dit las ik op wikipedia, een week terug. in de huidige tekst daar kan ik het niet meer terugvinden, dus óf het is verwijderd óf de inzichten zijn veranderd, maar dit is wat er stond.

   0 likes
  • freddy schreef:

   het zou ook inhouden dat het vleermuizenvirus een kleine genetische verandering heeft ondergaan bij het overspringen op de mens, dus geen 100% gelijkenis in het virus maar 98%.

   0 likes
 • salvar schreef:

  ik ben er bijna zeker van dat dit een griep is en niets bijzonder , ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat je beflikkerd wordt en het heel ergens anders om draait.
  ik heb nog nooit zo,n onzin om me heen gezien , ik word er kotsmisselijk van.

  let op na het ophokken als konijnen gaat de elit6e machine draaien iedereen dna afstaan en verplichte vaccinatie.
  let op verlengd naar eind april / begin mei en daarna verlenging tot juni/ juli en daarna breekt de pleuris uit.

  6 likes
 • GevanK schreef:

  2020 is het jaar dat de elite de new world order gaat door pushen, ze willen niet langer wachten. in 2010 is door het Rockefeller instituut een blauwdruk gemaakt en alles wat daarin staat gebeurd nu! https://www.youtube.com/watch?v=dxa8xo9iug0

  6 likes
 • Marieke schreef:

  Een vriend van mij ligt momenteel te vechten voor zijn leven. In coma gehouden op de IC minimaal 3 weken.
  Een man die een griepje makkelijk had aangekunt.
  Dit is écht een zeer besmettelijke infectie.

  NWO, Bill Gates, Illuminatie, vleermuizen die virusdragende insekten eten…. het kan allemaal zo zijn en je kan je er druk overmaken maar feit is dat het Covid19 onder ons is. De realiteit is dat mensen ernstig ziek zijn en nog gaan worden! Dat mensen alleen, zonder familie overlijden. En dat Nederland een enorm tekort aan IC bedden gaat krijgen.
  Dat een regering te laks gereageerd heeft op de situatie en op een ongelooflijke manier aan alle kanten te kort schiet waardoor Nederland thuis mondkapjes voor de zorg aan het maken zijn.
  Dat ons welzijn in handen is van een zichzelf tegensprekend RIVM.
  Daar maak ík me druk om!!

  5 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  rutte

  Antwoord van Rutte op allesbepalende coronavraag is ronduit schokkend

  FvD-leider Thierry Baudet vroeg premier Rutte in ...

  >