Mens en DierCorona

Nog eens 10 experts die een heel ander geluid laten horen over corona. ‘Dit is middeleeuws’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Website OffGuardian heeft opnieuw een lijst gemaakt van experts die een heel ander geluid laten horen over corona. De tweede lijst bevat 10 namen.

Professor Sunetra Gupta van de Oxford-universiteit heeft een model voor de corona-uitbraak ontwikkeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het team van dr. Gupta heeft geconcludeerd dat de epidemieën in onder andere Groot-Brittannië en Italië al minstens een maand rondwaarden op het moment dat het eerste sterfgeval werd gemeld.

Dat betekent dat we in beide landen al groepsimmuniteit hebben bereikt, stelt zij.

Te ver

Je krijgt elke ochtend te horen hoeveel coronadoden er zijn, maar ze vertellen je niet hoeveel mensen er in de afgelopen winter griep hebben gehad en hoeveel mensen daaraan zijn overleden, zei viroloog Karin Mölling, van 1993 tot 2008 als professor verbonden aan de Universiteit van Zürich.

Dr. Mölling voegde toe dat er in Berlijn iedere week iemand sterft aan resistente bacteriën. Dat komt neer op 35.000 doden in Duitsland per jaar.

“Hier hoor je niets over,” zei ze. “De maatregelen die nu worden genomen, gaan te ver.”

“Tijdens de griepepidemie van 2018 vielen er 25.000 doden. De media maakten zich geen zorgen. De klinieken moesten 60.000 extra patiënten opnemen, wat toen ook geen probleem was!” voegde Mölling toe.

Marginaal

De Zweedse arts Anders Tegnell, sinds 2013 staatsepidemioloog, zei dat er maar enkele maatregelen zijn die helpen: ouderen isoleren en bij ziekteverschijnselen thuis blijven.

De effecten van alle overige maatregelen zijn volgens dr. Tegnell ‘marginaal’.

Intimidatie

In tegenstelling tot wat internationale deskundigen en media beweren, veroorzaakt het coronavirus dat in 2019 is opgedoken in China hooguit een zware verkoudheid of griep, reageerde de Argentijns-Franse viroloog Pablo Goldschmidt van de Universiteit Pierre en Marie Curie.

Dr. Goldschmidt vindt het opmerkelijk dat de uitbraak van corona in China alle alarmbellen deed afgaan, terwijl er ieder jaar wereldwijd drie miljoen pasgeborenen en 50.000 volwassen Amerikanen sterven aan longontsteking zonder dat er alarmbellen afgaan.

Onze planeet is het slachtoffer van een nieuw fenomeen: intimidatie door de wetenschap en media, zei de viroloog.

Hij merkte daarnaast op dat coronavirussen mensen altijd al hebben besmet en altijd al diarree en verkoudheid of griep hebben veroorzaakt.

“Er is geen bewijs dat het nieuwe coronavirus dodelijker is dan griepvirussen, coronavirussen uit voorgaande jaren of rhinovirussen die verkoudheid veroorzaken,” zei hij.

Niets bijzonders

De Britse epidemioloog Tom Jefferson zei: “Er is niets bijzonders aan deze griepachtige ziekte.”

Dan is er nog het Deutsches Netzwerk Evidenzbasierte Medizin (DNEbM), een vereniging van Duitse wetenschappers en artsen.

De organisatie stelt dat Covid-19 in de meeste gevallen een milde verkoudheid of zelfs helemaal geen klachten veroorzaakt. Het is om die reden zeer onwaarschijnlijk dat alle besmettingsgevallen geregistreerd worden. Dat betekent dat de sterfte fors wordt overschat.

Het DNEbM wijst op onderzoek uit 2011 waaruit blijkt dat er geen bewijs is voor de effectiviteit van grenscontroles of afstand houden.

Middeleeuws

Voormalig hoofdarts Richard Schabas merkte op dat er in China ongeveer net zoveel mensen zijn gestorven als bij een griepepidemie.

“Mensen in quarantaine plaatsen is middeleeuws. Gebruik je maskers voor bankovervallen. Blijf kalm. Laat het middel niet erger zijn dan de kwaal,” zei dr. Schabas.

Bekijk hier de volledige lijst.

[OffGuardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
4 jaren geleden

“never waste a good crisis”

Willem
Willem
4 jaren geleden

Wat hebben Hillary Clinton , Barrak Obama , Bill Cates , Frans Timmermans , Mark Rutte en Beatrix allemaal gemeen ?

Ze zijn de aartsvijanden van de gewone mens , figuren die in een totaal andere wereld leven , een mensen leven is niets voor ze , allemaal hebben ze bloed aan hun handen letterlijk en figuurlijk , wij zijn alleen maar nummers die binnen een X aantal jaar tot zo,n 90% in aantal moeten zijn terug gebracht .

Massa vernietigings wapens ?

De miliaire wapens kennen we al , dat is onze Joker .

Maar wat dacht je van

Vaccinatie [ straks verplicht ]
Vergif [ in voedsel ]
5G , straling , crowd control
Massa immigratie
Biowapens

De meeste regels voor discriminatie , racisme en het totaal uit zijn verband gerukte femisme hadden een doel

We zijn letterlijk en figuurlijk ontwapend , echte vechtjassen zijn er niet meer in onze samenleving , echte ruwbasten en leiders die het tegen deze boze krachten zouden kunnen opnemen , dat is altijd al het hoofddoel van het femisme geweest de mannen letterlijk en figuurlijk ontwapen , dit is niet alleen door vrouwen bedacht , maar gewoon door de elite .

rop
rop
4 jaren geleden

Dit zijn nu positieve berichten, de mensheid word compleet overdonderd met angst en de virus, hoe deze is ontstaan is eigenlijk een raadsel het is op een een of ander manier ontstaan een eigen leven gaan leiden veel aandacht eraan dat is eigenlijk het enigste de kwaal die nu heerst,
de controle slaat compleet door in een Angst cultuur op dit moment,het raadsel van deze rondtrekkende kwaal word sterk overdreven en men heeft het niet meer in de hand..het enigste nu is dat men overal maatregels treft ermee,
de maatregels zijn dan alle grenzen sluiten tot aan de voordeur toe, wie of wat heeft dit in het leven geroepen ,
ik denk toch zelf de mens zelf dat het deze kwaal nu heeft laten ontstaan, het begon met een klein vuurtje , maar dit is een wereld vuur geworden,, het is net als men een steen in een waterplas gooit ,en de ring breid zich uit in alle richtingen,
om het te doven zal het met maatregels die worden genomen niet echt helpen ,eigenlijk word het er erger mee,al lijkt het wel te helpen, maar dat is een illusie vermengt met een maatregel, het zal wel oplossen ,maar dat doet de ring in het water ook ,op een geven moment is het dat weer stil en rustig, maar men houd het vuurtje brandend met allerlei maatregels en met de Angst.

Henk
Henk
4 jaren geleden

De linkse media en politiek zal en moet paniek zaaien 90 % volgens mij
zal dit ervaren als een griep of een verkoudheid de andere 10 % zal net als ik
een sh*t ervaring hebben, maar ik zie de geen die mij aangestoken heeft
dat die enkeld verkouden was, ik ben ok maar ik zie dat dit een media hetze is.
Wil je rust dan zal je eerst die linkse media moeten aanpakken en als je daar
over nadenkt en leest dan is er bijna geen normale media niet in Nederland en
in het geheel niet in Duitsland .
En trouwens roken moet mogen door teroken moet je hoesten als je vocht
in je longen hebt hier door hoestje het vocht eruit ja dat doet pijn maar is de
snelste manier om het vocht uit je longen trkrijgen.
Nu op ieder tijschrif de verpligte opdruk media is gevaarlijk en op ieder tv
uitzending Media can kill you.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x