New Reality Shows

De New Reality Show – Femke Bloem over sterrenmensen

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In deze aflevering van de New Reality Show gaat Elias in gesprek met kunstenares Femke Bloem.

Femke werkt met behulp van haar ziele-energie. Ze heeft bewuste herinneringen aan haar incarnaties op Sirius en hier op Aarde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Naast haar kunstzinnige bezigheden, zoals schilderen en het bespelen van de harp, werkt zij als therapeute. Ze brengt haar cliënten weer in contact met de vergeten stukken van hun ziel.

Ze gebruikt daarbij bewust vaardigheden die zij gedurende voorgaande incarnaties heeft verworven. In het interview vertelt Femke over het belang van het integreren van onze ziel en het hogere zelf in ons aardse bestaan. Tot besluit spreekt zij uit eigen ervaring over de uitdagingen waar sterrenmensen mee te maken hebben.

Bekijk hier meer afleveringen van de New Reality Show.

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Ik heb dit interview eerder gezien, het is oud materiaal, maar optioneel nog steeds interessant.

kim
kim
10 jaren geleden

Wat ik niet begrijp in dit verhaal is als ze geen lichaam had of nodig had waarom leefde ze dan OP de planeet Sirius ? Je bent dan toch een soort ‘engelachtig eterisch wezen..Niet gebonden aan één plek?

Edwin
Edwin
10 jaren geleden

[quote name=”kim”]Wat ik niet begrijp in dit verhaal is als ze geen lichaam had of nodig had waarom leefde ze dan OP de planeet Sirius ? Je bent dan toch een soort ‘engelachtig eterisch wezen..Niet gebonden aan één plek?[/quote]
Als we dromen, een mentaal proces dus, dan hebben we in die droom toch ook lichamelijkheid? In die droom kunnen we toch ook met ons droomlichaam dingen aanraken , ons ergens tegenaan stoten, iemand aanraken etc? In welke hoge trillingsfrequentie we ook verkeren, al zijn we onzichtbaar voor aardse begrippen, voor onszelf zullen we altijd lichamelijkheid ervaren. Het is dus maar vanuit welk perspectief we naar het woord “lichamelijkheid” willen kijken.Grofstoffelijk, fijnstoffelijk, het is en blijft stoffelijk, alleen de frequentie waar de boel in trilt verschuift naar een andere band.Zo kijk ik naar dit soort dingetjes.
Iao Abraxas.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

[quote name=”kim”]Wat ik niet begrijp in dit verhaal is als ze geen lichaam had of nodig had waarom leefde ze dan OP de planeet Sirius ? Je bent dan toch een soort ‘engelachtig eterisch wezen..Niet gebonden aan één plek?[/quote]
beste kim dat etherisch wezen klopt wel Engelen is een ander verhaal.Het is net als op de aarde je kiest er zelf voor om bepaalde ervaringen op te doen.En het planeten stelsel Sirius is zo in mens groot Dat je er wel een paar eeuwen in onze tijd voor nodig heb om alles in je op te nemen.De gene die nu in schepen wachten op de discloser hier op de planeet kunnen zich zo een lichaam aanmeten.Anders zou er een giga paniek uitbreken hier.En dat moet kost wat kost voorkomen worden.Maar dat geld ook voor het z,g dodenrijk en zelfs de goden kunnen een lichaam aannemen.wanneer het nodig is.Zelf heb ik mijn hele leven al contact met, en kan hun zien en er telepathie.s mee communiceren.En het prettige is zij komen uit zichzelf.En zelf heb ik nog nooit een boodschap gehad die niet correct was.Het enige wat mij vaak overkomen is dat sommige boodschappen jaren te vroeg gegeven waren.maar gebeuren deed het.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x