Homepagina » New Reality Shows » De New Reality Show – Femke Bloem over sterrenmensen
De New Reality Show - Femke Bloem over sterrenmensen

De New Reality Show – Femke Bloem over sterrenmensen

In deze aflevering van de New Reality Show gaat Elias in gesprek met kunstenares Femke Bloem.

Femke werkt met behulp van haar ziele-energie. Ze heeft bewuste herinneringen aan haar incarnaties op Sirius en hier op Aarde.

Naast haar kunstzinnige bezigheden, zoals schilderen en het bespelen van de harp, werkt zij als therapeute. Ze brengt haar cliënten weer in contact met de vergeten stukken van hun ziel.

Ze gebruikt daarbij bewust vaardigheden die zij gedurende voorgaande incarnaties heeft verworven. In het interview vertelt Femke over het belang van het integreren van onze ziel en het hogere zelf in ons aardse bestaan. Tot besluit spreekt zij uit eigen ervaring over de uitdagingen waar sterrenmensen mee te maken hebben.

Bekijk hier meer afleveringen van de New Reality Show.

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Ik heb dit interview eerder gezien, het is oud materiaal, maar optioneel nog steeds interessant.

kim
kim
7 jaren geleden

Wat ik niet begrijp in dit verhaal is als ze geen lichaam had of nodig had waarom leefde ze dan OP de planeet Sirius ? Je bent dan toch een soort ‘engelachtig eterisch wezen..Niet gebonden aan één plek?

Edwin
Edwin
7 jaren geleden

[quote name=”kim”]Wat ik niet begrijp in dit verhaal is als ze geen lichaam had of nodig had waarom leefde ze dan OP de planeet Sirius ? Je bent dan toch een soort ‘engelachtig eterisch wezen..Niet gebonden aan één plek?[/quote]
Als we dromen, een mentaal proces dus, dan hebben we in die droom toch ook lichamelijkheid? In die droom kunnen we toch ook met ons droomlichaam dingen aanraken , ons ergens tegenaan stoten, iemand aanraken etc? In welke hoge trillingsfrequentie we ook verkeren, al zijn we onzichtbaar voor aardse begrippen, voor onszelf zullen we altijd lichamelijkheid ervaren. Het is dus maar vanuit welk perspectief we naar het woord “lichamelijkheid” willen kijken.Grofstoffelijk, fijnstoffelijk, het is en blijft stoffelijk, alleen de frequentie waar de boel in trilt verschuift naar een andere band.Zo kijk ik naar dit soort dingetjes.
Iao Abraxas.

pietje bell
pietje bell
7 jaren geleden

[quote name=”kim”]Wat ik niet begrijp in dit verhaal is als ze geen lichaam had of nodig had waarom leefde ze dan OP de planeet Sirius ? Je bent dan toch een soort ‘engelachtig eterisch wezen..Niet gebonden aan één plek?[/quote]
beste kim dat etherisch wezen klopt wel Engelen is een ander verhaal.Het is net als op de aarde je kiest er zelf voor om bepaalde ervaringen op te doen.En het planeten stelsel Sirius is zo in mens groot Dat je er wel een paar eeuwen in onze tijd voor nodig heb om alles in je op te nemen.De gene die nu in schepen wachten op de discloser hier op de planeet kunnen zich zo een lichaam aanmeten.Anders zou er een giga paniek uitbreken hier.En dat moet kost wat kost voorkomen worden.Maar dat geld ook voor het z,g dodenrijk en zelfs de goden kunnen een lichaam aannemen.wanneer het nodig is.Zelf heb ik mijn hele leven al contact met, en kan hun zien en er telepathie.s mee communiceren.En het prettige is zij komen uit zichzelf.En zelf heb ik nog nooit een boodschap gehad die niet correct was.Het enige wat mij vaak overkomen is dat sommige boodschappen jaren te vroeg gegeven waren.maar gebeuren deed het.

x

Check Also

ane

Cardio-anesthesioloog is het zat: ‘Ik ga me met alle wettelijk toegestane middelen verzetten tegen onze regering’

Dit jaar gaan we sowieso iedereen boosteren. ...

psycholoog

Psycholoog gooit alles eruit: ‘Eenieder die meegaat in dit zinloze beleid moet zich diep en diep schamen’

De Eerste Kamer steunt de mogelijkheid om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x