Binnenland

‘We zitten midden in het complot’: wil de overheid van Nederland een Tristate City maken?

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Tristate City is het idee dat boeren hun grond moeten afstaan voor de metropolische natte droom van een megastad. Nederland zal dan één groene megalopool worden en verbonden zijn met Duitsland en België.

“Je ziet het overal gebeuren. En dat is ook het grote plan – het NPLG (Nationaal Plan Landelijk Gebied) – het staat er gewoon in: Nederland moet een grote verbouwing ondergaan,” zei boerin en bestuurslid van Wetterskip Fryslân Nynke Koopmans voor de camera van PowNed.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat is precies wat er aan het gebeuren is

Ze wees erop dat Tristate City vaak in de complothoek wordt geduwd. “Dan word je als gekke Henkie beoordeeld als je dat woord gebruikt. Er is mij 10 of 15 jaar geleden al verteld: wat er gaat gebeuren, is dat de boeren eruit moeten, Nederland wordt één grote stad, en de voedselproductie gaan ze verplaatsen naar het oosten, naar het achterland.”

En dat is ook precies wat er aan het gebeuren is, benadrukte Koopmans.

“Je kunt niet beweren dat je boeren weghaalt vanwege de natuur, en dan daar huizen gaat bouwen en dat je dan iets aan de biodiversiteit hebt gedaan. Je kunt gewoon niet beweren dat je boeren weghaalt voor het klimaat of voor de natuur. Dat is echt complete onzin.”

We zitten midden in het complot

Koopmans denkt dat de oorlog in Oekraïne daarom ook zo belangrijk is en zogenaamd ‘onze oorlog’ is.

“In die zin is het een complot. Ze willen de grond, het gaat niet over de natuur, het gaat niet om het klimaat, Nederland moet één grote stad worden,” resumeerde de boerin.

“De grap is dat de overheid andere mensen het hardst beschuldigt van ‘complotdenken’, terwijl we midden in het complot zitten. Zij hebben het complot bedacht.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jezebel
Jezebel
1 maand geleden

Als je rutte ons uit ziet lachen parmantig zwaaiend met zijn wef-tasje, dan weet je dat dit psychopathische plan wat hem betreft 100% zal worden uitgevoerd. Hoeveel mensenlevens en vrijheid het ze ook maar zal kosten. Volkspartij, voor volksverlakkerij,-verraad em dood.

M.Bentoéra
M.Bentoéra
1 maand geleden

Rutte probeerde de ware reden steeds te verbergen maar nu komt de waarheid toch naar buiten. De diefstal van het land van onze boeren was van begin al bekend. Het heeft nooit iets te maken gehad met stikstof en dergelijke. Tristatecity was de bedoeling waar alles voor moet wijken. Het bedrog van de overheid breidt zich met de dag verder uit. What’s next? Rutte brengt heel Nederland tot het nulpunt. De slechtste premier die er ooit is geweest.

wander
wander
1 maand geleden

Staat al jaren op de agenda. https://www.tristatecity.nl/

Piet
Piet
1 maand geleden

Het WEF tuig dat de wereld en OOK NL regeert.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x