Gezondheid

Italiaanse rechter: “Kind (9) autistisch geworden door vaccin”

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid moet een autistisch kind van negen jaar een levenslange uitkering betalen omdat het verantwoordelijk is voor het ontstaan van de afwijking van het kind. De rechtbank in Milaan acht het bewezen dat het kind autistisch is geworden als gevolg van een inenting in zijn eerste levensjaar, meldt de krant La Repubblica.

Het kind kreeg in 2006 een vaccin tegen polio, difterie, tetanus, Hepatitus B, kinkhoest en Hib. Toen het kind vier jaar later een vorm van autisme bleek te hebben, gingen de ouders op zoek naar de oorzaak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op het advies van de Italiaanse arts Alberto Tonatore gaf de rechtbank in Milaan de ouders van het kind gelijk en veroordeelde het ministerie van Volksgezondheid tot het betalen van een tweemaandelijkse uitkering van minimaal 1683 euro zolang het kind leeft.

Volgens Tonatore bestaat er een oorzakelijk verband tussen het vaccin Infarix Hexa Sk en het ontstaan van autisme. “De autistische afwijking van het kind is mogelijk veroorzaakt door een genafwijking als gevolg van één of meerdere giftige stoffen in het vaccin,” legde hij uit.

Tonatore stuitte op een geheim document van farmareus GlaxoSmithKline, waaruit bleek dat in de proefperiode vijf autismegevallen waren opgetreden die nooit door de farmaceut zijn vermeld. Volgens de arts wordt de relatie tussen vaccins en autisme onderschat.

De wetenschappelijke raad voor vaccinaties in Italië eist dat de staat in beroep gaat, maar het ministerie van Volksgezondheid ziet dat niet zitten. De Italiaanse Vijf Sterren Beweging van Beppe Grillo heeft een wetsvoorstel ingediend om de vaccinatieplicht in het land af te schaffen.

Vorig jaar was er een soortgelijk geval in Amerika. Ook toen koos de staat ervoor om de slachtoffers een bedrag uit te keren in plaats van het proces voort te zetten.

[Elsevier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Wat de mens zeker moet weten, waarom heeft de rechter een zwarte toga aan??

Die Toga hoort bij het symbolieken systeem van de ELITE dus dient ook hij de elite.

Ik denk dat jullie het zo wel begrijpen.

Rini
Rini
9 jaren geleden

En nog zijn er mensen die dit soort nieuws in de wind slaan,en hun kinderen gewoon volduwen met deze gemaakte rotzooi.
Luister even,het is toch een heel makelijk reken sommetje,heeel maar dan ook heeeeeel je leven ben je belasting aan het betalen,en aan alle kanten trekken ze je leeg(in welk land dan ook)maar dat je die griep krijgt daar zijn ze bezorgd om en gooie ze miljarden Eurotjes er tegen aan om ons te helpen tegen ziektes,kom op mensen dat kan er toch niet meer in,dat geloven we toch niet meer.
Aan alle kanten worden we besodemietered en leeg gezogen,maar voor de gezondheid van de mens daar zijn ze dan wel goed voor?????
Er word het hardste bezuinigd op de ziekekosten op de oudjes waar je straks als kind voor kunt gaan zorgen,maar deze lieve schooiers geven vaccinaties kado,nooit maar dan ook nooit hoord men zeggen dat ze daar op gaan korten,kom op mensen die nog onder de wol liggen,word wakker en sta zelf op voor je gezondheid en heb het lak aan de regeering,die heeft(en dan schrijf ik het nog nettjes)SCHIJT AAN JOU,ONS,
grtjes aan alle normalle goede mensen,en het schijt aan de rest 🙂 🙂 🙂

Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 jaren geleden

Het wordt tijd dat onze volksvertegenwoordiging de minister voor de Volksgezondheid het vuur aan de schenen legt.
Opnieuw zou ik zo zeggen.
Wie durft, daar in de Tweede Kamer ?
Welke politicus met Volksgezondheid in de portefeuille maakt zich nu eindelijk eens waar, en durft Schippers aan te pakken ?

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Maar de doktor zei dat het veilig was! :O

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x