Homepagina » Het Complot » Ja, dan weet ik zeker dat het niet zomaar gebeurd kan zijn. Jeroen van Koningsbrugge vertelt waarom hij denkt dat de Amerikanen de Twin Towers zelf hebben opgeblazen
Ja, dan weet ik zeker dat het niet zomaar gebeurd kan zijn. Jeroen van Koningsbrugge vertelt in dit interview waarom hij denkt dat de Amerikanen de Twin Towers zelf hebben opgeblazen
Foto: Mike Goad Wikimedia Commons

Ja, dan weet ik zeker dat het niet zomaar gebeurd kan zijn. Jeroen van Koningsbrugge vertelt waarom hij denkt dat de Amerikanen de Twin Towers zelf hebben opgeblazen

Mensen beginnen langzaam wakkerder te worden. Dat is het begin van de grote verandering die eraan zit te komen, zegt Jeroen van Koningsbrugge in gesprek met de Volkskrant.

“Gelukkig wordt in Amerika nu eindelijk 9/11 onderzocht omdat ze denken dat het controlled demolition is geweest,” zegt hij.

Hij merkt op dat de Twin Towers waren ontworpen dat ze ook bleven staan als zich er een vliegtuig in zou boren.

Opvallende zaken

Het metaal uit de constructie van de torens smelt pas bij 40.000 graden of zo. Waardoor je gaat denken dat de Amerikaanse geheime dienst thermiet heeft gebruikt, aldus Van Koningsbrugge.

“Want dat is het enige wat zo hard brandt dat die staalconstructie kan smelten,” merkt hij op.

Hij wijst op een aantal opvallende zaken. Zo stortten de torens ook vanonder in en zeiden getuigen dat ze drie dagen voor 9/11 niet meer op bepaalde verdiepingen in de onderkant van de torens mochten komen.

“Dat was allemaal afgesloten vanwege onderhoud. Mannen met pakken en koffers liepen in en uit. Precies op die plek is alles ontploft,” klinkt het.

Hoek

Van Koningsbrugge: “Ja, dan weet ik zeker dat het niet zomaar gebeurd kan zijn. Zo maak je een oorlog. En er is niks waaraan je meer geld kunt verdienen dan aan oorlog.”

Toen theatermaker George van Houts dit aan tafel vertelde bij Pauw, kreeg hij de kritiek een complotdenker te zijn.

“Als je er vragen over stelt, krijg je meteen een soort papieren hoedje op alsof je niet helemaal goed bent,” reageert Van Koningsbrugge.

“Je wordt meteen in de hoek van de complotdenkers geduwd,” vervolgt hij.

Brood en spelen

Hij zegt ook te denken dat er voor veel chronische ziektes allang medicijnen zijn, maar dat de farmaceutische industrie die niet op de markt brengt, ‘want het gaat allemaal om geld verdienen’.

Volgens Van Koningsbrugge worden we continu afgeleid.

“Als er iets op het nieuws is, wordt er ergens anders iets veranderd wat we allemaal niet doorhebben,” zegt hij.

We maken ons bij wijze van spreken druk om Michael Jackson, en ondertussen wordt er een wet doorgedrukt zonder dat iemand het doorheeft.

“Dat gebeurt heel vaak. Brood en spelen is het,” aldus Van Koningsbrugge.

[Volkskrant]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michel
Michel
1 jaar geleden

Helemaal akkoord met deze stelling. Dit was me reeds duidelijk na de eerste beelden. Maar het smeltpunt van staal is rond de 1450ºC en thermiet brandt niet heter dan 2500ºC. Even corrigeren in het artikel a.u.b.

Pinodeblauwevogel
Pinodeblauwevogel
Reactie op  Michel
1 jaar geleden

De put is al lang gedempt en het kalf al achtien jaar verzopen.

Zal het nog wat uithalen, ik betwijfel het.?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Pinodeblauwevogel
1 jaar geleden

Gelukkig voor Jeroen heeft hij niet de nep joden/zionisten de werkelijke gangmakers en de echte machthebbers in de VS/EU erbij vermeld, want dan was er werkelijk geen spaan heel gelaten van hem.

De Russische revolutie, de beide Europese wereldoorlogen, de centraal geleide banken, de crisissen, de MSM, diverse aanslagen van de laatste tijd, revoluties, omverwerpen van democratisch gekozen presidenten, ombrengen van dieper gravende journalisten en waarheid sprekers, alles is en wordt geleid, gestuurd en gecontroleerd door dezelfde zionistische nazi machten. De waarheid is nog ver te zoeken zolang het satanische BEEST niet bij naam genoemd mag worden.

ankorvat
ankorvat
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Volgens mij is het satanische beest zionistische nazi machten

rekkalh
rekkalh
1 jaar geleden

Ja Jeroen. Dit is toch wel “Breaking News”!. Eigen onderzoek? Zeker veel you tube filmpjes gekeken?🙄

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

Het metaal uit de constructie van de torens smelt pas bij 40.000 graden of zo
dit is ver boven de 3de aggregatie toestand het verdampen en om te denken buiten het zichtbare spectrum van onze ogen ?
en ja
zo lang je een verdienmodel blijft promoten helpen ik, jij, hij en zij de wereld naar de kl*ten..

maw. lang heel lang geleden toen er nog geen geldende afspraken bestonden was de wereld maagdelijk.. na de verkrachting door geld (wat zelfs nu in vals digitaal bestaat),ten heden tot de dag vandaag staan we door de aanrander elkaar continu naar het leven..
in te leven doel een jou steeds rijker weldadig (zonder ge) leven, in blind voor de overvloed die moeder aarde ons steeds geeft..
elkaar daar in niks gegund wordt (het gemaakte systeem) is het wachten op de dag dat de mens weer wordt wat zij was voor de creatie van de aanrander geld..

Henk
Henk
1 jaar geleden

Ik ben geen techneut, maar vanaf dag 1 heb ik gezegd dat dit geen natuurlijk verloop was. Een gebouw dat aan een zijde ernstig wordt beschadigd kan blijven staan, maar ALS het instort is het niet rechtstandig naar beneden. En zeker als er een tweede gebouw op dezelfde wijze instort geloof ik niet meer in toeval. Laat staan als er nog een derde gebouw instort . . . . .

BTW, wel eens van de Reichstag gehoord???? En van meneer Lubbe???

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Militair industrieelcomplex in USA maar ook Europa zijn de ware machthebbers in de wereld. Kan na de val van de muur nog herinneren dat door professoren van universiteiten tijdens discussiesprogramma’s op tv werd gezegd dat islam de nieuwe vijand zou worden.
Ja er is zelfs bewijs dat USA er zelf achter zat. Dus helemaal geen complotgekkie. Zou tegen de mensen die Jeroen belachelijk maken graag het advies geven om geen struisvogelpolitiek te bedrijven.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

er zijn twee categorieën, criminele meelopers en angsthazen, dergelijk crimineel gedrag waarbij evidente feiten worden voorgesteld als verzinsels mag wel gaan stoppen.

geen enkele tolerantie meer voor de criminele meelopers.

marcel Koningen
marcel Koningen
1 jaar geleden

A symmetrisch geraakt, symmetrisch ingestort en dat kan dus niet volgens berekeningen van protesterende architecten het had schuin onregelmatig moeten instorten Het antwoord is letterlijk voor je eigen ogen gebeurd alleen door de schok registreerde bijna niemand dat.Gebouw 7 is ingestort zonder geraakt te zijn door een vliegtuig nadat al op t.v. verteld was dat het was ingestort met gebouw 7 op de achtergrond de camera ploeg had daar geen idee van.De Nederlandse wereld wijde vermaarde explosieven expert die in interviews aangaf dat het niet kon dat het dus een gecontroleerde demolition explosie moet zijn geweest is daarna in een eenzijdig ongeval dodelijk verongelukt. Dezelfde ochtend waren er allerlei oefeningen en was alle communicatie kunstmatig aangepast met nep gekaapte vliegtuigen en die oefeningen werden niet stilgezet!Er zijn in neergedwarreld stof nano explosieven gevonden die alleen voor militair gebruik geproduceerd worden van het soort dat als je het in een verfcoating stopt ergens opsmeert en daar na met een energie wapen verhit zo heet worden dat de dikste stalen balken kan verpulveren en op belangrijke plekken als explosief lint rondom balken doorsnijd een aanwijzing waren randen onder het puin waar schijnbaar chemische reacties gewoon maanden lang doorgingen met extreme temperaturen op die plekken. Een aanwijzing is dat als je kleren nat zijn ze kokend heet worden .Er waren heel veel mensen nat geworden door sprinkler installaties en heel veel slachtoffers hadden zich uitgekleed.De deuren naar het dak waren potdicht gemaak zodat niemand naar het dak kon vluchten op last van de politie zodat helicopters niemand konden oppikken.De inslagen waren precies in het Pentagon op de plek waar het onder zoek was gevestigd naar de verdwenen triljarden bij defensie die de vorige dag gemeld werd op t.v. aan het publiek.Idem world trade centrum de inslag precies in het kantoor waar ook al onderzoek gegevens aanwezig waren o.a. van het enron schandaal idem gebouw 7 waar alweer de gegevens lagen van nog meer fraude onderzoeken.Dan vliegtuigen kunnen alleen op 10km hoogte snelheden halen van 950 kilometer volgens protesterende piloten .Kortom er klopt iets niet helemaal aan het verhaal dat ook ons medeplichtig heeft gemaakt aan genocide in Afghanistan en in Irak en nog veel meer conflicten na 9-11.En voor ons geld wij hebben geen rechten meer op deze wereld het heeft onze rechten totaal uitgehold op elk gebied en berooft van heel veel geld en goede manieren wereld wijd en voor heel veel mensen het einde van hun leven of samenleving of diefstal van hun grondstoffen. Arme mensen die daar toevallig woonden of werkten in de gebouwen.En er is nog veel meer.Wat niet klopt is 40000 graden smelt punt ,het is rond 1600 graden celcius en de kerosine is bij inslag ontploft daar is de temperatuur rond 800 graden celcius.Een kantoor brand komt bij lange na niet in de buurt van staal smelt temperaturen .
mvrg,Marcel
P.S. voor Jeroen persoonlijk als niemand eten heeft en iedereen weet dat dat wel bij jouw ligt heb jij een probleem.

Geert
Geert
1 jaar geleden

Michel,dat onzerzoek loopt al en dan komt jouw stelling ook ter sprake,het gaat er in het artikelom dat er wat actie is en komt.

Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

…………..Het metaal uit de constructie van de torens smelt pas bij 40.000 graden of zo……….
Hiermee wordt de gehele stelling getorpedeerd en doet het de schrijver geen goed

Solida
Solida
1 jaar geleden

Trieste stemmingmakerij van de Telegraaf: eerst een artikel over de overtuigingen van Jeroen en snel daarna een artikel dat hem ridiculiseert.Ik vind het een held, een moderne Don Quichote. Je zou bijna hopen op een spoedige Apocalyps…

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
Reactie op  Solida
1 jaar geleden

die mensen van de telegraaf zijn criminelen, we moeten ermee stoppen de criminele meelopers als legitiem te bestempelen, criminaliteit van deze proporties is gebaseerd op misdadigheid in vele geledingen van de maatschappij.

al deze misdadigers doen hun stukje, ridiculiseren hoort daarbij!

Marco
Marco
1 jaar geleden

Bijzonder bericht over iemand die zelf zijn ziel verkocht heeft aan de commerciëlen.Slap amusement houdt ons in slaap.

x

Check Also

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild & Co. is aangeklaagd in de ...

De grootste aanslag ooit gepleegd en de grootste leugen ooit verteld. Een nieuw theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing

De grootste aanslag ooit gepleegd en de grootste leugen ooit verteld. Een nieuw theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing

George van Houts overdonderde met ‘Kom Plot’, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x