Buitenaards

‘Buitenaardse basis op achterkant van de maan’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse schrijver en helderziende Ingo Swann hielp mee aan de ontwikkeling van remote viewing of verzien aan het Stanford Research Institute (SRI), een natuurwetenschappelijke denktank bij San Francisco.

Met de experimenten die hij deed trok hij de aandacht van de CIA. Onderzoekers concludeerden dat Swann inderdaad over unieke vaardigheden beschikte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Swann nam deel aan verschillende experimenten. Zo werd hem op 6 juni 1972 verzocht de werking van een magnetometer te verstoren door middel van psychokinese. De Amerikaanse onderzoekers Harold Puthoff en Russell Targ legden hem uit dat een verandering in het magnetische veld in het apparaat kon worden gemeten aan de hand van de grafiek van de stroomafgifte.

Jupiter

Op het moment dat Swann zijn aandacht op het binnenste van de magnetometer richtte werd de stroomafgifte onmiddellijk verdubbeld. Hij bleek ook in staat andere veranderingen teweeg te brengen, die ook op de grafiek zichtbaar werden.

Puthoff en Targ konden niet met zekerheid zeggen of Swann het proces in de kern van het apparaat had verstoord of dat hij de registratie had beïnvloed. Wel kon het effect dat hij had veroorzaakt volgens het tweetal alleen worden verklaard door de werking van psychokinese.

Op 27 april 1973 bestudeerde Swann door middel van remote viewing de planeet Jupiter en zijn manen. Zes jaar later zou de Voyager de planeet bezoeken. Swann beschreef de fysieke eigenschappen van Jupiter, waaronder het oppervlak, de atmosfeer en het weer. Hij zei ook dat de planeet net als Saturnus wordt omgeven door ringen, iets wat indertijd controversieel was. Voyager bevestigde later het bestaan van de ringen.

Buitenaardsen

In november 2001 publiceerde Michael Persinger een artikel in The Journal of Neuropsychiatry & Clinical Neurosciences over hersenactiviteit tijdens remote viewing. Tijdens de sessie met Swann werden meetbare veranderingen in de hersenactiviteit geconstateerd.

Op het elektro-encefalogram (EEG) was activiteit te zien in de occipitale kwab, de temporale kwab en de frontale kwab. Volgens Persinger was er sprake van ‘significante congruentie’ tussen de stimuli en de elektro-encefalografische activiteit van Swann.

Swann werkte ook voor mensen van een onbekend agentschap dat onderzoek deed naar buitenaardsen. Tijdens zijn sessies zag hij onder meer een geheime buitenaardse basis op de achterkant van de maan.

Hij concludeerde dat buitenaardsen op aarde leven in menselijke lichamen. Een vriend van hem zei dat er veel buitenaardsen zijn, die ‘bio-androïden’ worden genoemd, en die weten dat ze op aarde alleen van helderzienden iets te duchten hebben. Met iemand die bekend staat als ‘meneer Axelrod’ zag Swann eens hoe een driehoekige UFO het water uit een meer zoog.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
R
R
10 jaren geleden

En dat allemaal vanwege metingen. Ik geloof niets van de uitspraken van deze man en nog minder wat de aanleiding was om dit te geloven.
Laat vooraf wat controleerbaars voorspellen alvorens dit geeneens als mogelijkheid onder de aandacht te brengen.
Dikke onzin.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

ik weet niet de hoeveelste wetenschapper dit is die zegt dat er buitenaardsen op aarde zijn (zonder bewijs) maar ik begin zolangzamerhand te geloven dat er meer buitenaardsen op aarde zijn dan aardsen zelf ,,WIJ DUS,, dus op naar de volgende wetenschapper die zegt dat buitenaardsen onder ons leven , maak een foto of video en kom dan is terug want gelul in de ruimte dat weten we nu wel, de wetenschap weet helemaal niks n,jente noppes nada,,who,s next?

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Stel dat er een basis is..dan wil dat nog niet zeggen dat het van een buitenaards ras is. Het is op de Maan dus kan het van aardse oorsprong zijn. Dus dan eerder buitenmaanse basis..

Mojomirosa
Mojomirosa
10 jaren geleden

De achterkant van de Maan (as never seen before)

http://www.youtube.com/watch?v=Jpn7UqECLBQ

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x