BinnenlandCorona

‘Weg met alle politici die voor de coronawet stemden’

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronawet van het kabinet is aangenomen door de Tweede Kamer. Een zeer ruime Kamermeerderheid was voor. De Eerste Kamer zal de zogeheten spoedwet op 26 en 27 oktober behandelen. Coronaminister Hugo de Jonge heeft bij de Eerste Kamer aangedrongen op spoed bij de behandeling van de wet. Als de coronawet wordt aangenomen, kan hij onbeperkt verlengd worden. Vanwaar die haast?

“In het spel monopolie kan je op een gegeven moment de gevangenis verlaten zonder te betalen, maar in Nederland kan je als onschuldig mens vanaf dan niet eens deze grove mensenrechtenschending opheffen met betaling,” reageert columniste Vicki Van Lommel in een opiniestuk voor de Groninger Krant.

Ze wijst erop dat in de afgelopen jaren veel ziekenhuisbedden zijn wegbezuinigd met als gevolg dat er al heel snel sprake is van ondercapaciteit. “Als het schamele aantal IC-bedden het criterium is om in lockdown te blijven, kunnen we Nederland wel definitief op slot houden,” aldus Van Lommel.

Alle registers zijn opengetrokken voor een kuchje

Ze ergert zich groen en geel aan deze ‘nep-coronapandemie’. “Alle registers zijn opengetrokken voor een kuchje en nog zijn er mensen op social media die uit angst degenen de huid vol schelden die terecht deze buitenproportionaliteit in twijfel trekken.”

Volgens de partijen die voor de spoedwet stemden, zijn we pas beschermd tegen het coronavirus als er een vaccin is. Van Lommel hoopt dat alle politici die voor de coronawet stemden het voorbeeld van Klaas Dijkhoff zullen volgen en in maart de politiek verlaten. “Als je voor een kuchje op dusdanig grote schaal mensenrechten schendt, […] verdien je het niet om volksvertegenwoordiger te zijn noch dit land te leiden.”

Arts Matthijs Schoemacher wijst er net als Van Lommel op dat de WHO het sterftecijfer voor corona heeft bijgesteld naar 0,13 procent, vergelijkbaar met het sterftecijfer voor griep. “Hiermee verliest dit virus automatisch zijn recht op de A-status, waarop alle 193 leden hun bizarre coronamaatregelen baseren,” schrijft hij op Twitter. “Maar met hun neptesten proberen ze alsnog hun gelijk aan te tonen.”

2.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
D1rty7
D1rty7
2 jaren geleden

ieder mens krijgt de leiders die hij verdient, niemand doet wat dus gaat alles gewoon door…of je het nou mee eens bent of niet.

Edward
Edward
2 jaren geleden

We moeten hier toch uit zien te komen ? Wij zijn met meer ! Draag geen mondkapje, ook niet als het verplicht gaat worden. Dan maar alles online bestellen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

CORONAWET = de staat maakt zich schuldig aan dood door schuld met voorbedachte rade. !! Want er gaat heel veel coronadoden vallen ! Wat denk je doden door mondkapjes dragen, zelfmoord etc…

Piet
Piet
2 jaren geleden

Ja in Nieuw Zeeland zijn mensen klaarblijkelijk heel tevreden met de politiek.

WHO reageert klaarblijkelijk WEL als er rechtzaken worden opgespannen. Ze doen precies wat ze kunnen in negatieve zin, en doen met weerstand een stapje in een positieve richting onder druk van mogelijke rechtzaken of draagkracht van mensen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x