Homepagina » Binnenland » ‘Weg met alle politici die voor de coronawet stemden’
coronawet
Foto: DWDD CC BY 3.0

‘Weg met alle politici die voor de coronawet stemden’

De coronawet van het kabinet is aangenomen door de Tweede Kamer. Een zeer ruime Kamermeerderheid was voor. De Eerste Kamer zal de zogeheten spoedwet op 26 en 27 oktober behandelen. Coronaminister Hugo de Jonge heeft bij de Eerste Kamer aangedrongen op spoed bij de behandeling van de wet. Als de coronawet wordt aangenomen, kan hij onbeperkt verlengd worden. Vanwaar die haast?

“In het spel monopolie kan je op een gegeven moment de gevangenis verlaten zonder te betalen, maar in Nederland kan je als onschuldig mens vanaf dan niet eens deze grove mensenrechtenschending opheffen met betaling,” reageert columniste Vicki Van Lommel in een opiniestuk voor de Groninger Krant.

Ze wijst erop dat in de afgelopen jaren veel ziekenhuisbedden zijn wegbezuinigd met als gevolg dat er al heel snel sprake is van ondercapaciteit. “Als het schamele aantal IC-bedden het criterium is om in lockdown te blijven, kunnen we Nederland wel definitief op slot houden,” aldus Van Lommel.

Alle registers zijn opengetrokken voor een kuchje

Ze ergert zich groen en geel aan deze ‘nep-coronapandemie’. “Alle registers zijn opengetrokken voor een kuchje en nog zijn er mensen op social media die uit angst degenen de huid vol schelden die terecht deze buitenproportionaliteit in twijfel trekken.”

Volgens de partijen die voor de spoedwet stemden, zijn we pas beschermd tegen het coronavirus als er een vaccin is. Van Lommel hoopt dat alle politici die voor de coronawet stemden het voorbeeld van Klaas Dijkhoff zullen volgen en in maart de politiek verlaten. “Als je voor een kuchje op dusdanig grote schaal mensenrechten schendt, […] verdien je het niet om volksvertegenwoordiger te zijn noch dit land te leiden.”

Arts Matthijs Schoemacher wijst er net als Van Lommel op dat de WHO het sterftecijfer voor corona heeft bijgesteld naar 0,13 procent, vergelijkbaar met het sterftecijfer voor griep. “Hiermee verliest dit virus automatisch zijn recht op de A-status, waarop alle 193 leden hun bizarre coronamaatregelen baseren,” schrijft hij op Twitter. “Maar met hun neptesten proberen ze alsnog hun gelijk aan te tonen.”

2.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
D1rty7
D1rty7
4 maanden geleden

ieder mens krijgt de leiders die hij verdient, niemand doet wat dus gaat alles gewoon door…of je het nou mee eens bent of niet.

jojo
jojo
Reactie op  D1rty7
4 maanden geleden

hoezo niemand doet wat underground gebeurt er meer dan je denkt.

de 10e van deze maand is het opstarten van het tribunaal al in werking gezet in Zwitserland.

neurenberg 2 komt er aan voor hun ,tienduizenden artsen, virologen e.d zijn aan het samenkomen om dit te stoppen.

alles is gebaseerd op leugens en die zijn flinterdun het is een kwestie van een paar maanden en ze staan voor het tribunaal.

de mainstream media in meerdere landen en de who zijn al aan het terugkrabbelen uit angst ze weten dat ze dit gaan verliezen.

doomdenkers zoals jij houden de negatieve vibraties in stand waar deze kinderen van Lilith van leven. hou moed man ,hun kaartenhuis stort met de dag verder in , ze zijn bang en laf en wij de kinderen van het licht zijn zo veel sterker dan hun.

het keerpunt is gekomen dit duurt niet lang meer. vanaf nu is het tijd voor positieve gedachtes zo maken we ze energetisch kapot en dat is hun grootste angst.

fijne dag iedereen , trust the plan WWG1WGA

H
H
Reactie op  jojo
4 maanden geleden

Er gaat helemaal niets gebeuren. Allemaal fantasie.

Petra
Petra
Reactie op  H
4 maanden geleden

U vergist zich, er gebeurt een heleboel. De vraag is of er daardoor wat verandert. Maar dat interesseert u niet zo vermoed ik, u behoort kennelijk ook tot de groep die het ‘allemaal normaal’ vindt wat er nu gebeurt.

H
H
Reactie op  Petra
4 maanden geleden

Ik vind het zeker niet normaal wat er gebeurt. Een groot aantal laat zich misleiden door sprookjes. (Q, Tump etc).

Petra
Petra
Reactie op  H
4 maanden geleden

Trump is wat mij betreft de minst geheimzinnige en vooral de meest succesvolle president in tijden.

Vóór Corona bijna geen werkloosheid meer, alleen maar oorlogen beëindigd en geen nieuwe begonnen, de WHO en China op hun nummer gezet, de andere NAVO-leden eens op hun financiële verplichtingen gewezen, et cetera et cetera.

Kortom: hij was heel goed op weg om de zooi die de democraten hadden georganiseerd aan te pakken. Nu graag nog iets vergelijkbaars in Nederland!

bert raadhuis
bert raadhuis
Reactie op  Petra
4 maanden geleden

Trump is ook een rattenvanger van Hame….. . Anders had hij die plek nooit in kunnen nemen.

https://www.youtube.com/watch?v=o-MAE7Fm2NQ&feature=youtu.be
(55 min.)

Irene
Irene
Reactie op  Petra
4 maanden geleden

Hoop vooruitgang,zo spoedig mogelijk.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  H
4 maanden geleden

Ik geloof niet dat daar hiernaar gerefereerd werd.

jojo
jojo
Reactie op  H
4 maanden geleden

ja hoor trolletje , wees je er wel van bewust dat alle daden die in de duisternis gebeuren verantwoord moeten worden in het licht. Het is jou keuze om deze negatieve vibratie te ondersteunen maar het heeft gevolgen voor jou ziel beste H. denk na man sluit je aan bij de verlichte mensen alsjeblieft voor ons maar vooral voor jezelf. mensen hebben de kracht van God , ook jij. zorg goed voor jezelf en vecht voor het goede. Als je geld accepteert om een trol uit te hangen prima als dat jou keuze is maar weet wel dat dit gevolgen heeft.

H
H
Reactie op  jojo
4 maanden geleden

Ik ben zeker geen trol en ik accepteer zeker geen geld van wie dan ook. Ik hoop zo van harte dat het onrecht (voordat het vaccin er is) wordt bestreden, laat daar geen misverstand over bestaan.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  H
4 maanden geleden

Jij gelooft dus in de heilige Vaccinatus?

H
H
Reactie op  Pieternella
4 maanden geleden

Juist niet. Ik hoop dat het onrecht is bestreden voordat het vaccin op de markt komt. Het vaccin betekent juist verdere controle over de mens.

jojo
jojo
Reactie op  H
4 maanden geleden

beste H

pedonetwerk van 30.000 pedofielen opgepakt in Duitsland, meer dan 500 kinderen al jaren vermiste kinderen opgespoord in Amerika. Honderden kinderen gered van mensenhandel voor de grens van Mexico.35.700 emails van Hillary Clinton pizzagate e.d vorige week vrij gegeven. De bewijzen voor de moord op de 6 navi seals die vermoord zijn nadat ze de ¨terrorist” Osama cia agent van Amerika komen volgende week vrij….. nee H er gebeurt niks en Q is een grapje ben het helemaal met je eens…….
NOT !!!!!!!!!!!! droom verder vriend

MV
MV
Reactie op  jojo
4 maanden geleden

QAnon is de reden waarom ik mijn hoop niet opgegeven heb. Vooral dat “Trust the plan”, dus dat er een plan is om de wereld te bevrijden van de kwade Deep State, en dat daarmee de wereld nog gered kan worden, geeft de burger nog hoop en kracht.
Maar niet iedereen is op de hoogte van QAnon, of velen hebben het wel van gehoord maar denken dat het allemaal maar complotonzin is. Het is een kwestie van geduld hebben voordat ook zij beginnen te zien. Het zal voor die mensen wel een keiharde landing kunnen worden, want na de bevrijding van het kwade leven we veel meer in de tijd van de waarheid i.p.v. leugens en dan komen ook de allerlei waarheden over wat de Deep State allemaal geflikt heeft, veel gemakkelijker naar buiten.

Petra
Petra
Reactie op  MV
4 maanden geleden

Ik lees op dat QAnon “is plotting against President Donald Trump”.

Ik lees “aangezien presidenten en administraties van beide belangrijke Amerikaanse partijen beschuldigd worden van diepgaande corruptie en oorlogsmisdaden”.

Ik lees dat “Q een militair geheim team is in de Trump-regering”.

Persoonlijk hoop ik dat een aantal (wereld)figuren en hun minne acties ten toon worden gesteld voor het grote publiek.

Helaas vermoed ik dat deze ontdekkingen zó ver dan het bevattingsvermogen van het grote publiek zullen staan dat ze er niets van willen gaan geloven.

En dat geldt ook voor de strapatsen van onze eigen regering; teveel mensen zullen in maart niet anders gaan stemmen zodat de door mij zo gewenste politieke aardverschuiving misschien niet plaats gaat vinden.

H
H
Reactie op  MV
4 maanden geleden

Wat als Q niet bestaat. Je laat een niet bestaande organisatie iets beweren. Vervolgens kan daarop worden gereageerd met de mededeling dat het een complot betreft.

Framd
Framd
Reactie op  MV
4 maanden geleden

Mooi.

marcel
marcel
Reactie op  jojo
4 maanden geleden

VICTORY OF THE LIGHT😘😍

Sizu_Sun
Sizu_Sun
Reactie op  D1rty7
4 maanden geleden

Veel mensen lijken niks te doen en zelfs gewoon mee te gaan in het hele gebeuren. Maar vergis je niet, er is ook een behoorlijk grote groep die vraagtekens heeft bij het beleid, waaronder ook artsen. Het wordt wel volop gecensureerd in de media. Klein lichtpuntje: de NOS licht wakker van kritische (‘complot’) folders en kranten, waaronder Gezond Verstand. Een betere reclame kon er niet zijn 🙂

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Sizu_Sun
4 maanden geleden

Is de NOS licht (een beetje) wakker of ligt de NOS wakker in bed? (van liggen)

Frans
Frans
Reactie op  D1rty7
4 maanden geleden

D1 etc. Maar we hebben recht op woord en wederwoord.
We hebben de leiders die ons toekomen.
Maar we kunnen zeker aan elkaar wakker worden ook dat zit in het ons toegekende leiderschap.
Dus wordt hier ook wakker. En WIL de verandering ten goede.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Frans
4 maanden geleden

Hoor en wederhoor. (Beide partijen moeten naar elkaar luisteren)

HeerJan
HeerJan
Reactie op  D1rty7
4 maanden geleden

De regering kan de burgers niet uitkiezen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  D1rty7
4 maanden geleden

Beste D1irty7 bijna. Ieder land krijgt zijn leiders die het verdient. Ik geloof niet dat ik dit kabinet verdien aangezien ik al sinds het vermoorden van Fortuyn niet meer op kartelpartijen heb gestemd (allen niets zeggende splinterpartijetjes bij gebrek aan beter). Maar dit land heeft de huidige situatie wel grotendeels aan zichzelf te danken. Waarom is de situatie bijvoorbeeld in een land als Zweden anders en beter?

D1rty7
D1rty7
Reactie op  D1rty7
4 maanden geleden

Voor de duidelijkheid : Ik ben positief ingesteld maar ook realistisch. Ik zie niks gebeuren, zelf heb ik geen tijd als mantelzorger. Mocht er wel sirieus iets op handen zijn tegen deze corrupte wereld-nazi-elite…geef mij die info.

Edward
Edward
4 maanden geleden

We moeten hier toch uit zien te komen ? Wij zijn met meer ! Draag geen mondkapje, ook niet als het verplicht gaat worden. Dan maar alles online bestellen.

Karel
Karel
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Dat is dus ook een streven van de NWO, dat iedereen alles online gaat doen. Weg met het midden en klein bedrijf.

Margie
Margie
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Met online bestellen, speel je ze recht in de kaart Edward

Edward
Edward
Reactie op  Margie
4 maanden geleden

Dat klopt ook, maar ik ga ervanuit dat het MKB dan in aktie komt als de helft van het publiek niet meer in hun winkels komen.

Frederik
Frederik
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Net als de gesaneerde middeklasse die zo uitelkaar gespeeld is dat zij zomaar geen vuist meer kunnen maken ?

Het “verdomhoekje” werkt nog steeds perfect.

Wie als advocaat zou je kunnen benaderen, instanties die de “schade” opnemen omdat die daarvoor in het leven geroepen zijn en er vervolgens nooit meer iets van hoort.

De maffia heeft haar vingers diep in de samenleving.

En voor de wondereenden die het nog niet snappen, online kopen heeft als gevolg dat de winkels in de straat verdwijnen.

Het zou de mensen sieren om met de online bestellingen z.s.m. te stoppen en gewoon weer op pad gaan, lekker sociaal en in de buitenlucht en achteraf genietend van een lekker kopje koffie of drankje.
Helpt u het MKB ontzettende mee.

Of helpt u mee om dit staande te houden, en gaan we vrolijk weer op FB en Amazon etc, bestellen ?

Edward
Edward
Reactie op  Frederik
4 maanden geleden

Oke, maar dan zonder mondkap…

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Alles online bestellen klinkt ludiek echter online is alles maar dan ook alles van a tot en met z geregistreerd, inclusief de betaling.
De overheid zal alles van het volk/ de besteller weten.
In eerste instantie is de bestelling alleen bekend bij private organisaties ware het niet dat deze private organisaties de gegevens nog makkelijker door zullen spelen aan de overheid met alle gevolgen van dien.
Zie Facebook die onlangs in een kort geding heeft toegegeven dat zij vrijwillig censureren conform overheidsbeleid.

Dus zal de overheid weten hoeveel kratten bier het volk/ de besteller heeft besteld. Of whiskey.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/343291941/grapperhaus-met-twee-kratten-bier-ben-je-echt-de-klos (betaalmuur).

Met andere woorden: online bestellen is in wezen voldoen aan de definitie van de totalitaire staat.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Totalitarisme

Christgalaxtic
Christgalaxtic
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Edward, dan speel je de illuminatie rechtstreeks in de kaarten. Ze willen namelijk alle transacties onder controle krijgen, zodoende volledig de persoonlijke levenssfeer ondermijnen!! Ook opletten voor bitcoin en ed digitale munten!

benno
benno
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

met een medische aandoening ga ik geen mondkapje dragen, en dat hoeft dus ook niet volgens onze criminele overheid, zie link;

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes/mensen-met-een-beperking-of-chronische-ziekte

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

CORONAWET = de staat maakt zich schuldig aan dood door schuld met voorbedachte rade. !! Want er gaat heel veel coronadoden vallen ! Wat denk je doden door mondkapjes dragen, zelfmoord etc…

Dave
Dave
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Er zijn al vele malen meer doden door de regels er om heen dan door daadwerkelijk de covid-19 (corona is een familie naam waar covid-19 onder valt.

Piet
Piet
4 maanden geleden

Ja in Nieuw Zeeland zijn mensen klaarblijkelijk heel tevreden met de politiek.

WHO reageert klaarblijkelijk WEL als er rechtzaken worden opgespannen. Ze doen precies wat ze kunnen in negatieve zin, en doen met weerstand een stapje in een positieve richting onder druk van mogelijke rechtzaken of draagkracht van mensen.

jan doornbos
jan doornbos
4 maanden geleden

Nou ja, twaalf jaar geleden is zonder rationele reden de definitie van ‘pandemie’ veranderd. Tijd om de definitie van ‘politicus’ te veranderen. U en ik geachte lezer behoren uiteraard en vanzelfsprekend niet tot de verzonnen en volstrekt abjecte uitdrukking ‘anders denkenden’. Wij zijn juist de normaal denkenden en willen het uitsluitend over de werkelijke feiten, respectievelijk uitsluitend de waarheid hebben. Maar ja, in deze tijd is waarheid haat geworden. Op de Filippijnen bijvoorbeeld krijg je een kogel door je kop wanneer je geen slavenmasker draagt. Nog een paar weken voordat wij dat ook in het gesticht Nederland gaan beleven? Tijd voor een tribunaal. Volgt u in het kader van waarheidsvinding en strafvervolging de verrichtingen van de Duitse advocaat Reiner Fuellmich en drie collega’s.

Theo Kainos
Theo Kainos
4 maanden geleden

Het voorstel (EK, B) is op 13 oktober 2020 aangenomen door de Tweede Kamer.

Voor: PvdA, GroenLinks, 50PLUS, D66, VVD, SGP, CDA en ChristenUnie met uitzondering van het lid Voordewind.

Tegen: SP, Krol, PvdD, Van Kooten-Arissen, DENK, PVV, FVD en Van Haga en het lid Voordewind (ChristenUnie).

Dan weet je op wie je moet stemmen bij de verkiezingen op 17 maart 2021!

Tony
Tony
4 maanden geleden

De leugen regeert. Daar hebben politici het patent op. Eigen belang staat voorop.

H
H
4 maanden geleden

We moeten helaas accepteren dat het te laat is

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  H
4 maanden geleden

@H

Niks accepteren !! Door vechten, WIJ GAAN WINNEN !! Deze criminele bende gaan ten onder !!

jojo
jojo
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

WIJZE WOORDEN JOYCE

dank je

exegese
exegese
Reactie op  H
4 maanden geleden

Beste @H, het is zeker niet te laat, het is feitelijk nooit te laat voor verandering. Een begin maken aan verandering is altijd mogelijk doch vergt vaak volharding en doorzettingsvermogen. Het gros van de massa is nog onder hypnose door ongefundeerde angst. Ze hebben zich wijs laten maken dat er een killervirus heerst, wat aantoonbaar niet klopt ! Ze hebben zich wijs laten maken dat iedereen verantwoording moet dragen voor andermans gezondheid, wat aantoonbaar een onmogelijke opdracht is. Zodra dit soort onzin massaal ontmaskerd wordt komen mensen tot een ander inzicht en valt het hele satanische plan van de overheden wereldwijd als een kaartenhuis in elkaar. Het is al in volle gang, per minuut veranderen naar schatting 1000 mensen van inzicht, ten nadele van de overheidsleugenaars wel te verstaan !

benno
benno
Reactie op  H
4 maanden geleden

ben je nou aan het trollen ?
hou eens op met dat fatalistische gedrag.
het is nooit te laat…..

Marie
Marie
4 maanden geleden

Het is NOOIT te laat, H. Zeker niet zolang er nog mensen rondlopen met gezond verstand zoals velen op deze site! Moed houden!

rop
rop
4 maanden geleden

Vanwaar die haast? het is het volk te proberen te overrompelen.
Indien men overhaastig begint te hervormen, [en daar lijkt het ook op]voegt men aan de reeds bestaande Chaos en ellende alleen maar meer Ellende en Chaos,
En daar begint het verdomt veel op te lijken.
Mensen als dit door gaat, komt er beslist een burgeroorlog van, er zijn nu al zoveel voor en tegen berichten ,dat kan alleen maar leiden [als men deze weg inslaat] wat de ministers willen, als dit beleid word door gevoerd dan legt de weg open naar , dwang kan dan alleen maar leiden tot Chaos.

x

Check Also

vaccinatie

Spaanse regio maakt coronavaccinatie verplicht: boetes tot 60.000 euro

In de Spaanse regio Galicië, waar een ...

guterres

VN-baas Guterres: coronamaatregelen worden gebruikt om mensenrechten te beperken

Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x