Homepagina » Binnenland » De Jonge zet in op quarantaineplicht: ‘Met je kont op de bank!’
de jonge
Foto: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport CC BY 3.0

De Jonge zet in op quarantaineplicht: ‘Met je kont op de bank!’

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid werkt hard aan een quarantaineplicht. In een interview met AT5 zei hij dat gekeken wordt hoe zo’n plicht juridisch geregeld kan worden. “Als je positief getest bent, of je bent in contact geweest met iemand die positief was en de GGD zegt: ‘Ga met je kont op de bank zitten’, dan ga je gewoon met je kont op de bank zitten. Daar gaan we dan niet over discussiëren en zeggen: ‘We snappen dat het heel moeilijk voor je is’. Dat moet je gewoon doen.”

Een quarantaineplicht is nu ook al mogelijk op basis van de Wet publieke gezondheid, maar die procedure is volgens De Jonge ‘best een beetje omslachtig’.

“We moeten dat misschien wat eenvoudiger vormgeven, maar ik zou daar wel voor zijn om dat te doen. Niet als eerste, je gaat niet gelijk met je bonnenboekje klaarstaan, je gaat eerst helpen. Als mensen willens en wetens het quarantaineadvies negeren, dan zul je toch op den duur tot verplichting over moeten kunnen gaan,” zei de minister.

Fascistoïde

Over het waarom zei hij: “Als je niet in quarantaine gaat, ben je gewoon bezig het virus te verspreiden.”

Veel mensen zitten niet te wachten op een quarantaineplicht. “Ik vind dat vrij fascistoïde,” reageerde iemand voor de camera van AT5. “Ik denk niet dat dat te handhaven is.”

3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefje
Madeliefje
6 maanden geleden

Die duivelse blik………gewetenloos

Alice
Alice
Reactie op  Madeliefje
6 maanden geleden

De man met de snor was minder eng!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Madeliefje
6 maanden geleden

Facisme is echt een bewuste keuze. Diegene die nu nog zogenaamd onschuldig meegaan in deze fascistoïde waanzin zijn gewoon medeplichtig. REVOLUTIE NU

Monique M
Monique M
Reactie op  MdeFilosoof
6 maanden geleden

Dat heb ik ook al gezegd.Welliswaar met andere bewoordingen.Geen 1 likes…Ik noemde het niet medeplichtig,ik noemde het verraaier.Je hebt gewoon geen enkele goede reden als gezond ,niet dislectisch mens,je nog langer te kunnen verschuilen achter dat modewoord voor je wakkere medemens: (en het rijmt op appelcompote.)

Monique
Monique
6 maanden geleden

Knettergek, als iemand zulke ideeën heeft onder het “normale” volk dan wordt die plat gespoten en verplicht opgenomen in de psychiatrie. Ik denk dat daar nog wel een plekje vrij is voor deze man.

Frans
Frans
Reactie op  Monique
6 maanden geleden

Monique.
Je neemt dezelfde wapens op.
Alhoewel ik het kan snappen .

Rob
Rob
Reactie op  Monique
6 maanden geleden

Vroeger werden mensen die in contact waren met de natuur (kruiden etc) door geloofswaanzinnigen op de brandstapel gegooid vanwege zogenaamde hekserij. Het lijkt er op dat die geloofswaanzin nu iets dergelijks doet maar dan met de hele (wereld)bevolking en op een heel andere manier. Nu is bij velen bekend welk geloof daar achter zit en veel mensen gaan de boel doorzien. Ik snap zelf hoe moeilijk dit soort ‘demonen’ het gaan krijgen als de wereld in bewustzijn zou gaan veranderen. In het algemeen is dat in mijn perceptie de zwaarste straf die ze dan zullen kunnen meemaken omdat ze het verst achter liggen. Maar jouw reactie lezende heb ik toch ook wel de gedachte dat we misschien die brandstapels en andere middeleeuwse methoden weer eens in ere zouden kunnen herstellen. Dit keer om de ‘demonen te verjagen’ want een ziel lijken ze niet te hebben. Met dit soort satansgebroed uit de weg geruimd kan het leven zelf eindelijk eens gedijen. Dat kan ook door een bewustzijnsverandering gebeuren maar daar zie ik dit soort addergebroed niet zomaar in veranderen. Psychiatrie is zelf net zo als hen, een industrie des doods. Dat duurt alleen te lang en is zonde van de tijd. Daar houden ze je ook alleen maar onder zeil. De middeleeuwse methoden gaan wat dat betreft dan een stuk sneller als je van ze af wilt komen. Wat dat betreft hebben ze geen leven te verliezen want dat kennen ze helemaal niet.

andré
andré
6 maanden geleden

Je zou er bijna in gaan geloven door alles er om heen !
Je kunt zeggen wat je wilt het wordt heeel serieus gebracht gelukkig maar anders hadden we de Dramatische toestanden zoals in Zweden ook hier …?!

joost
joost
Reactie op  andré
6 maanden geleden

lees en kijk de video van new world control waarin 1000den artsen en wetenschappers verklaren dat er geen corona is maar een griep en dat alle maatregelen onzin zijn.deel dit met zoveeel mogelijk mensen alsjeblieft want alle maatregelen maken mensen bang en dat is niet nodig dus.weg met deze regering !

Just me
Just me
Reactie op  joost
6 maanden geleden

Sterker nog we noemen het een virus maar het is geen virus die dit veroorzaakt.

Monique M.
Monique M.
Reactie op  Just me
6 maanden geleden

Klopt,er is helemaal geen virus alleen maar 5 G.Ik ken iemand die er heel beroerd van is bij iedere nieuwe golf(Als ze het weer een stukje opschroeven).

rop
rop
6 maanden geleden

Deze man heeft toch echt dictator neigingen, luisteren of anders volgt straf, wat denk ie wel dat ie is ,deze man is een christen, zo zie maar dat dit soort idioten rare ideeen erop nahouden, een regelrecht afgezant van wat men noemt om iets slecht uit te drukken ,[de duivel] en dan zegt ie ook als de GGD dat zegt, dan moet je dat gewoon doen, is dat geen manipulatie aan het adres van de GGD van wat hij er over corona denkt ,als je niet in quarantaine gaat ,ben je het virus aan verspreiden, de mensheid bestaat al miljoenen jaren, en heeft altijd met virussen geleefd en heeft tot nu toe alle virussen overleeft ,dus deze gaat de mens ook overleven,[als deze niet met een ander doel niet zo word opgeblazen om zich eraan te houden] is deze maatregels compleet gestoord om straks een plicht in te voeren, misschien krijgt iedereen ster [als teken] als we aan deze plicht niet aan voldoen.. ik vind dat vrij fascistoïde en dat is het ook, hij heeft echt de neigingen van de man met de snor..

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  rop
6 maanden geleden

Beste rop, deze facist Hugo is alleen in naam christen, maar in werkelijkheid een satanist. Hij ge##ilt met types als lady kaka en ambrovic. Hitler was ook een christen had dealtje gesloten met het vatican. Zegt dus geen ene moer wat je zegt dat je bent of van welke club je lid bent. Dit kabinet is met Hugo voorop het meest fascistische, meest dictoriale, meest slechte en meest satanische kabinet sinds mensenheugenis in Nederland.

Tony
Tony
6 maanden geleden

Hoe kun je een virus verspreiden, waarvan het bestaan (Dr. Stefan Lanka) nooit is aangetoond. Dit Coronavirus is nooit geïsoleerd. Dat zegt al genoeg.

De grote vraag is dan ook: hoe kun je een vaccin ontwikkelen voor iets (in dit geval het Coronavirus) dat niet bestaat. Zowel het W.H.O. als het RIVM en OMT hebben dit nooit aangetoond.

Dat betekent dat alle genomen maatregelen gebaseerd zijn op iets dat niet bestaat. Het laten testen d.m.v. een PCR test, heeft dus ook geen zin. Conclusie: wij worden wereldwijd voor de gek gehouden.

Dat is het resultaat van wat Bill Gates en het W.H.O. (Tedros) hebben bereikt. Achter de benoeming van dit Corona gebeuren tot een pandemie, zit dan ook iets heel anders. Het is onderdeel van een wereldwijd door te voeren agenda.

http://WWW.STOPWORLDCONTROL.COM

Agenda 2021 Mandatory Vaccination

Tony
Tony
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Zojuist gevonden: UNUSED False Positives Covid 19 Swab Test: proved by Belgian Doctor!

Ron Swart
Ron Swart
6 maanden geleden

Hugo de Jonge zit tot in z’n nek onder de mind control. Hij zal alles doen om z’n bazen – voor ons uit het zicht – ter wille te zijn.
In 2000 heeft Nicholas Rockefeller (neef van oppercabalist David Rockefeller, 1915 – 2017) tijdens een vertrouwelijk gesprek met filmregisseur en -producer Aaron Russo (1943 – 2009) onthuld wat de gevolgen zouden zijn van de aanslagen van 9/11 zoals het destabiliseren van het Midden-Oosten en de invasies van Afghanistan + Irak.
Ook het verplicht voorzien van alle bewoners van de aarde van een RFID-chip stond toen al op het programma. Het ‘2010 Annual Report’ van de Rockefeller Foundation gaat veel verder in op deze materie.

de Vries
de Vries
6 maanden geleden

Deze man graag opsluiten

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Hugotje is een beetje door gesnoven, ….
https://www.youtube.com/watch?v=OVDStDxmKa8

de Vries
de Vries
6 maanden geleden

bek houden en op de bank zitten !!! Dit zeggen onze “leiders”

King of Light
King of Light
6 maanden geleden

Ik denk dat Hugo Voldemort even Artikel 3 van het UVRM is vergeten. Daar toch duidelijk;
Eenieder heeft het recht op leven, vrijheid en onschendbaarheid van zijn persoon.

Gezien het feit dat geen enkel MENS in Nederland zijn eigendom “Persoon” contractueel erkend heeft bij de Rijksoverheid, want die wordt opgelegd en dus illegaal ten aanzien van het UVRM reglementen, heeft psychopaatje Hugo geen moer te vertellen.
Want daardoor valt iedereen onder het UVRM en niet onder de Nederlandse wetgeving.

Artsen en wetenschappers zijn al bezig met dagvaardingen.
Misschien moet mensen is nadenken om collectief aangifte te doen als het er op aankomt.

Samen Sterk en veilig naar de toekomst.

x

Check Also

de jonge

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de ...

roy

Oud-Ajacied Bryan Roy: ‘Neem die spuit niet. Doe het niet. Ze spuiten u de dood in’

Neem die spuit niet. De absolute top ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

63
0
We lezen graag je reactie!x