Mens en Dier

Kijk: hoofd Deens medicijnagentschap valt flauw bij aankondiging prikstop AstraZeneca

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het hoofd van het Deense geneesmiddelenagentschap, Tanja Erichsen, is flauwgevallen tijdens een persconferentie waarin werd aangekondigd dat Denemarken definitief stopt met vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

Denemarken is op 11 maart gestopt met prikken met AstraZeneca nadat bij een aantal gevaccineerden ernstige bijwerkingen waren ontstaan. Sommige mensen zijn overleden. Het land gaat voorlopig ook nog niet starten met het vaccineren met het Janssen-vaccin. Ook daar zijn meldingen over ernstige bijwerkingen.

Harde smak

Terwijl directeur van de Deense gezondheidsautoriteit Soren Brostrom de beslissing aankondigde, viel Erichsen met een harde smak op de grond, waarna er paniek uitbrak. Brostrom en andere aanwezigen snelden naar haar toe om te kijken hoe het met haar ging.

Denemarken laste in maart als eerste land ter wereld een prikpauze voor het AstraZeneca-vaccin in. Veel landen, waaronder Nederland, volgden. Denemarken is ook het eerste land ter wereld dat definitief stopt met AstraZeneca. Door de beslissing loopt het Deense vaccinatieprogramma naar verwachting enkele weken vertraging op.


[RT]

4.6 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Wie gaat die pseudovaccinatie stoppen?

Dit is een schande voor de mensheid en totaal in strijd met alle mensenrechtenverdragen die er zijn gesloten.
Mengele & Hitler zouden hun vingers erbij aflikken.

Vooral de laksheid, de gemakzucht hoe de massa zich massaal laten injecteren. Maar ook de argumenten: ik wil nog wel op vakantie kunnen (want elders is het verplicht). Man, man, man.

Bij mij komt die er niet in.
Dat wordt onderduiken in Friesland in een afgelegen boerderij en maar hopen dat de Friezen zo aardig zijn om eraan mee te werken want in 40-45 werd men daarvoor doodgeschoten.

Prometheus
Prometheus
1 jaar geleden

Heeft ze toevallig het ‘vaccin’ gehad?

JaJa
JaJa
1 jaar geleden

dat is waarschijnlijk een grote financiële strop voor Tanja, zo groot dat ze flauw viel….waarschijnlijk moet ze alle steekpenningen terug betalen…..of heeft ze op de valreep toch nog even een prikje gehad met het AstraZeneca-vergif….en nu een bijwerking…..

Eric
Eric
1 jaar geleden

Dit verhaal is ongeloofwaardig. Waarom?
De zogenaamde strijd tussen de merken( die allemaal eigenlijk al betaald zijn door de overheden) is, om ons uiteindelijk te laten vaccineren met een mRNA vaccin. Nooit in de geschiedenis werd over merken gepraat tot nu.

Blijkbaar ,door die genetische modificatie ,zal er een verandering komen in de mensheid. Misschien onvruchtbaarheid,meer doden,wie weet? Ik verwacht dat dit de bedoeling is.
We zijn in ieder geval gewaarschuwd. Als je een beetje logisch nadenkt en dingen op een rijtje zet,weet je direct dat dingen niet kloppen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x