Mens en Dier

Kijk: hoofd Deens medicijnagentschap valt flauw bij aankondiging prikstop AstraZeneca

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het hoofd van het Deense geneesmiddelenagentschap, Tanja Erichsen, is flauwgevallen tijdens een persconferentie waarin werd aangekondigd dat Denemarken definitief stopt met vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

Denemarken is op 11 maart gestopt met prikken met AstraZeneca nadat bij een aantal gevaccineerden ernstige bijwerkingen waren ontstaan. Sommige mensen zijn overleden. Het land gaat voorlopig ook nog niet starten met het vaccineren met het Janssen-vaccin. Ook daar zijn meldingen over ernstige bijwerkingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Harde smak

Terwijl directeur van de Deense gezondheidsautoriteit Soren Brostrom de beslissing aankondigde, viel Erichsen met een harde smak op de grond, waarna er paniek uitbrak. Brostrom en andere aanwezigen snelden naar haar toe om te kijken hoe het met haar ging.

Denemarken laste in maart als eerste land ter wereld een prikpauze voor het AstraZeneca-vaccin in. Veel landen, waaronder Nederland, volgden. Denemarken is ook het eerste land ter wereld dat definitief stopt met AstraZeneca. Door de beslissing loopt het Deense vaccinatieprogramma naar verwachting enkele weken vertraging op.


[RT]

4.6 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Wie gaat die pseudovaccinatie stoppen?

Dit is een schande voor de mensheid en totaal in strijd met alle mensenrechtenverdragen die er zijn gesloten.
Mengele & Hitler zouden hun vingers erbij aflikken.

Vooral de laksheid, de gemakzucht hoe de massa zich massaal laten injecteren. Maar ook de argumenten: ik wil nog wel op vakantie kunnen (want elders is het verplicht). Man, man, man.

Bij mij komt die er niet in.
Dat wordt onderduiken in Friesland in een afgelegen boerderij en maar hopen dat de Friezen zo aardig zijn om eraan mee te werken want in 40-45 werd men daarvoor doodgeschoten.

Prometheus
Prometheus
3 jaren geleden

Heeft ze toevallig het ‘vaccin’ gehad?

JaJa
JaJa
3 jaren geleden

dat is waarschijnlijk een grote financiële strop voor Tanja, zo groot dat ze flauw viel….waarschijnlijk moet ze alle steekpenningen terug betalen…..of heeft ze op de valreep toch nog even een prikje gehad met het AstraZeneca-vergif….en nu een bijwerking…..

Eric
Eric
3 jaren geleden

Dit verhaal is ongeloofwaardig. Waarom?
De zogenaamde strijd tussen de merken( die allemaal eigenlijk al betaald zijn door de overheden) is, om ons uiteindelijk te laten vaccineren met een mRNA vaccin. Nooit in de geschiedenis werd over merken gepraat tot nu.

Blijkbaar ,door die genetische modificatie ,zal er een verandering komen in de mensheid. Misschien onvruchtbaarheid,meer doden,wie weet? Ik verwacht dat dit de bedoeling is.
We zijn in ieder geval gewaarschuwd. Als je een beetje logisch nadenkt en dingen op een rijtje zet,weet je direct dat dingen niet kloppen.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x