Homepagina » Mens en Dier » Kijk: hoofd Deens medicijnagentschap valt flauw bij aankondiging prikstop AstraZeneca
deens
Foto: AstraZeneca-vaccin (CC0)

Kijk: hoofd Deens medicijnagentschap valt flauw bij aankondiging prikstop AstraZeneca

Het hoofd van het Deense geneesmiddelenagentschap, Tanja Erichsen, is flauwgevallen tijdens een persconferentie waarin werd aangekondigd dat Denemarken definitief stopt met vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

Denemarken is op 11 maart gestopt met prikken met AstraZeneca nadat bij een aantal gevaccineerden ernstige bijwerkingen waren ontstaan. Sommige mensen zijn overleden. Het land gaat voorlopig ook nog niet starten met het vaccineren met het Janssen-vaccin. Ook daar zijn meldingen over ernstige bijwerkingen.

Harde smak

Terwijl directeur van de Deense gezondheidsautoriteit Soren Brostrom de beslissing aankondigde, viel Erichsen met een harde smak op de grond, waarna er paniek uitbrak. Brostrom en andere aanwezigen snelden naar haar toe om te kijken hoe het met haar ging.

Denemarken laste in maart als eerste land ter wereld een prikpauze voor het AstraZeneca-vaccin in. Veel landen, waaronder Nederland, volgden. Denemarken is ook het eerste land ter wereld dat definitief stopt met AstraZeneca. Door de beslissing loopt het Deense vaccinatieprogramma naar verwachting enkele weken vertraging op.


[RT]

4.6 48 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
27 dagen geleden

Wie gaat die pseudovaccinatie stoppen?

Dit is een schande voor de mensheid en totaal in strijd met alle mensenrechtenverdragen die er zijn gesloten.
Mengele & Hitler zouden hun vingers erbij aflikken.

Vooral de laksheid, de gemakzucht hoe de massa zich massaal laten injecteren. Maar ook de argumenten: ik wil nog wel op vakantie kunnen (want elders is het verplicht). Man, man, man.

Bij mij komt die er niet in.
Dat wordt onderduiken in Friesland in een afgelegen boerderij en maar hopen dat de Friezen zo aardig zijn om eraan mee te werken want in 40-45 werd men daarvoor doodgeschoten.

Paris
Paris
Reactie op  ProAsfalt
27 dagen geleden

Toevallig zijn het nu ook artsen die de dienst uitmaken.
zelfs een dierenarts.
Al kan ik nergens meer naar toe ik laat me nooit door de overheid chanteren .
Nooit niet .
Die ziel arme kunnen me wat en ik gun ze een heel mooi karma.
God bless .

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Paris
26 dagen geleden

Dat is een verstandige gedachte, dan maar geen vakantie naar het buitenland, hoe fijn dat ook kan zijn. Overigens heb ik weinig met karma, omdat de slechteriken zelden hun straf krijgen, als dat al helpt. Dat laat de geschiedenis ons duidelijk zien. ( een ouwe knar die veel gezien en beleefd heeft wat onrechtvaardigheid betekent!)

Mandie
Mandie
Reactie op  ProAsfalt
26 dagen geleden

“Vooral de laksheid, de gemakzucht hoe de massa zich massaal laten injecteren.” Ik kan het niet beter zeggen dan deze zin.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Mandie
26 dagen geleden

Mijn partner staat werkelijk te springen om de gifspuit. Hij denkt dat het DE weg uit de miserie is. Ik weet wel beter en heb hem dat in den treure proberen uit te leggen maar het landt niet. Nou, dan moet hij het maar gaan ervaren. Ik heb gezegd dat ik er niet ben mocht hij bijwerkingen krijgen die hem afhankelijk maken van mijn hulp.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Totalottie
26 dagen geleden

En ik heb mijn partner gezegd,”als jij je laat vaccineren is het tussen ons voorbij en ga ik per direct bij je weg,dan kan ze kiezen .

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Anti-Rutte
26 dagen geleden

Een geluk is dat niet, lijkt me een kwellend dilemma, vooral als je je partner nog waardeert en haar respecteert. Maar iemand echt overtuigen lukt zelden, het komt niet binnen. Chanteer haar er niet mee, dan gaat ze het misschien juist NIET doen, zoals gehoopt!

JP de Bom
JP de Bom
Reactie op  ProAsfalt
26 dagen geleden

Ik denk dat je beeld van Hitler of Mengele alleen maar is ontstaan door propagandaverhalen, niet door de werkelijkheid. Besef dat eerst maar eens.

Annette
Annette
Reactie op  JP de Bom
26 dagen geleden

De waarheid mag zeker niet gezegd worden, he kneus? Of moet ik zeggen: trol!

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  JP de Bom
26 dagen geleden

Hahahahah, napratende papagaai? Nog niet rijp, of nooit iets bijgeleerd?

H.J.
H.J.
Reactie op  ProAsfalt
26 dagen geleden

Op het Malieveld gooien ze je ook voor een rijdende politiebus en slaan je ook op je onbeschermde hoofd en spuiten ook met ca 100 bar met een waterkanon op een groep mensen en laten ze ook herdershonden op de mensen los.
Dus in 1940-1945 en nu 2020-2021 wat is het verschil.?

Prometheus
Prometheus
27 dagen geleden

Heeft ze toevallig het ‘vaccin’ gehad?

mikkie
mikkie
Reactie op  Prometheus
26 dagen geleden

Gisteren kregen wij DE OPROEP!
Vanmorgen maar ff netjes een bedankmailtje gestuurd.

JaJa
JaJa
27 dagen geleden

dat is waarschijnlijk een grote financiële strop voor Tanja, zo groot dat ze flauw viel….waarschijnlijk moet ze alle steekpenningen terug betalen…..of heeft ze op de valreep toch nog even een prikje gehad met het AstraZeneca-vergif….en nu een bijwerking…..

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  JaJa
26 dagen geleden

Dat dacht ik ook gelijk bij het lezen hiervan. ze besefte dat er iets voor haar fout gaat lopen!

Eric
Eric
27 dagen geleden

Dit verhaal is ongeloofwaardig. Waarom?
De zogenaamde strijd tussen de merken( die allemaal eigenlijk al betaald zijn door de overheden) is, om ons uiteindelijk te laten vaccineren met een mRNA vaccin. Nooit in de geschiedenis werd over merken gepraat tot nu.

Blijkbaar ,door die genetische modificatie ,zal er een verandering komen in de mensheid. Misschien onvruchtbaarheid,meer doden,wie weet? Ik verwacht dat dit de bedoeling is.
We zijn in ieder geval gewaarschuwd. Als je een beetje logisch nadenkt en dingen op een rijtje zet,weet je direct dat dingen niet kloppen.

Willem
Willem
Reactie op  Eric
27 dagen geleden

Weinig aan toe te voegen. Precies zo denk ik ook.

Schrander
Schrander
Reactie op  Eric
27 dagen geleden

Wie o wie… Heeft belang in alles

Pfffffff
Pfffffff
Reactie op  Eric
27 dagen geleden

Zo te zien valt ze echt flauw hoor, als je nep flauw valt hou je je val toch met je arm tegen. Onze vorige minister van Volksgezondheid viel ook flauw. Die gasten zijn overwerkt. Vol met stress van de vreemde situatie onder druk van de Davos kliek.

Karel I
Karel I
Reactie op  Pfffffff
27 dagen geleden

Bruins kon het niet aan omdat ie blijkbaar toch over een geweten beschikte en zag de bui al hangen waar ie verplicht aan mee moest gaan werken. Deze mevrouw is waarschijnlijk angstig omdat ze ineens beseft dat het doek is gevallen en ziet aan de horizon jarenlange rechtszaken opdoemen die haar verantwoordelijk gaan stellen. Omdat de regeringen wereldwijd, die uiteraard medeverantwoordelijk zijn, zich achter ministeriële onschendbaarheid verschuilen. Dat liet de landsadvocaat van Nederland onlangs ook nog optekenen in een zitting. M.a.w. de overheid verzint de regels, voert ze uit. Maar voelt zich niet verantwoordelijk en schuift dat af op de burgers (in dit geval de medici) af. Uiteindelijk zullen diegene die het kwaad hebben geholpen ook gestraft worden door het kwaad zelf. Karma.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Pfffffff
26 dagen geleden

Misschien had ze er wel blessures voor over,( indien onze verdenking op waarheid berust kan dat zo zijn! )Levert het haar nog e.e.a op ook! De psyche is soms behulpzaam bij een doel.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  Eric
26 dagen geleden

Daarnaast wordt heel erg ingezoomd op die ene bijwerking, de trombose in vooral de hersenen bij jonge vrouwen. En dat wordt nu afgewenteld als verwaarloosbaar. De tienduizenden doden die inmiddels te betreuren zijn door andere bijwerkingen worden nu verzwegen.

Kunnen ze in de MSM lekker weer met cijfertjes goochelen. Want 6 doden op 7 miljoen prikken is niets.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
27 dagen geleden

Er was een tijd dat we ons afvroegen hoe we een eind kunnen maken aan de armoede en ongelijkheid in de wereld.
Dit blijkt nu verdrongen te zijn door de schijnvertoning omtrent een killervirus dat zo zo nodig onder valse argumenten bestreden dient te worden, en waarvoor een ongelofelijke hoeveelheid geld beschikbaar blijkt. Ik sta paf van de hoeveelheid middelen die er ineens blijken te zijn, die we nooit over hadden voor de ontwikkeling, de gezondheid en de opleiding van armen om ons heen.
Laten we ons ons alsjeblieft weer richten op de bestrijding van armoede en honger in de wereld. Laten we een ieder de kans geven zichzelf te vinden en zich te ontwikkelen volgens de weg die hem/haar voorligt.

Eddy
Eddy
Reactie op  Herman de Graaf
27 dagen geleden

Die middelen zijn er niet, maar daardoor kunnen ze binnenkort COVID de schuld geven dat de financiële markt in elkaar geploft is. Dat is die al, maar dat zijn de meesten zich niet bewust. Tot het te laat is…
Maar die een spuit laten zetten zullen er waarschijnlijk ook niet meer veel van mee maken. Scheelt weer voedsel delen.

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Herman de Graaf
27 dagen geleden

Er is meer dan genoeg voor iedereen op de wereld, maar men wil niet delen. Als wij toestaan dat Afrika even welvarend wordt als wij, dan moeten wij inleveren. En dat willen de meesten niet. Liever roven we al hun grondstoffen, dat doet China, maar ook westerse landen. En als dank krijgen zij ons afval. Batterijen en meer van die troep.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Annemiek B.
26 dagen geleden

Annemiek, zo waar als maar kan! Vreselijk, en als het erop aankomt niet nodig, als er gedeeld wordt op aarde. Heb nog het idee dat het mogelijk is, maar dan puur vanuit rechtvaardigheids optiek, dat delen kán.

Pfffffff
Pfffffff
Reactie op  Herman de Graaf
27 dagen geleden

Mensen moeten juist leren om voor zichzelf te zorgen. Niet steeds een overheid die zaken voor ze oplost. Dat is nou juist onze fout geweest al die jaren.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Pfffffff
26 dagen geleden

Volgens mij wordt dat niet zo bedoeld is niet de strekking van de reactie! Analiseer het wat meer, dat geeft inzicht.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Herman de Graaf
26 dagen geleden

Uit het hart gegrepen! Onvoorstelbaar zonde dat dit niet meer de voorkeur krijgt door al dit gedoe! Instabiliteit in landen, oorlog, en armoede dienen nl. het doel, en dan blijvend.Nog meer destructie , leed en teloorgang. Wie dat veroorzaken gun ik weinig goeds!

salvar
salvar
27 dagen geleden

dat ze allemaal om mogen vallen.
kijken wat voor knal het geeft als de jonge omvalt.
zij dacht daar gaat mijn poen.
totaal geen medelijden met die lui , hebben ook geen medelijden met ons.

Judith
Judith
Reactie op  salvar
27 dagen geleden

Je schetst een heel mooie droom.
Al die machtshebbers die 1 voor 1 met net zo’n mooie klap omvallen e.

salvar
salvar
Reactie op  Judith
26 dagen geleden

ik zie het voor me.

lammert
lammert
Reactie op  salvar
27 dagen geleden

Hoi salvar, medelijden heeft nog nooit wie dan ook geholpen, nietwaar? Meeleven wel, zou dat kunnen? hartegroet

salvar
salvar
Reactie op  lammert
26 dagen geleden

waar leg ik de nadruk mee-leven of meeleven of bedoel je medeleven?
je hoef geen medelijden te hebben voor lui die gevoelloos zijn merken ze toch niets van.
s,avonds als het donker is ziitten ze te zuipen en vreten met elkaar die hebben geen last van lockdowns.

johannes
johannes
27 dagen geleden

zoals vroeger de mafia de politie in zn zakken had zo heeft de medische mafia de politiek in zn zak en langzaam vallen ze door de mand, maar zo lang de bevolking de leugen nog steunt gaan de coronamaatregelen nog lang niet weg, zeker niet zo lang ze zich zgn uit liefde voor de ander laat chanteren.
Velen binnen die mafia weten dat ze fout zitten en ze weten ook dat zij die op het podium verschijnen, zoals de media, en terecht ook , maar het gespuis achter de schermen mag men niet ook vergeten, het grootkapitaal i.c.m. politiek !
Zo lang mensen nog hun producten massaal bij deze monopolies blijven kopen hou je ze met z’n allen in het zadel.
Kortom breng de grote bedrijven op hun knieen met hun aandelenzwendel en coronamaatregelen en hun zgn. verschrikkelijke dood en gevolgen zijn verleden tijd, en we kunnen weer vrolijk met een snottebel de straat op.

Elise
Elise
Reactie op  johannes
26 dagen geleden

Misschien is/was het de bedoeling, dat de farma(vaccins) en tech(testen) industrie de dollar omhoog moeten/moesten houden via de aandeelhouders? Vandaar een beleid(corona) waar je never nooit meer uitkomt.
Ik verwacht een beursval en die loopt waarschijnlijk tegelijkertijd met WO3/Rusland gedoe. Dus zwarte donderdag(WO2)= gelijk aan code zwart in de zorg. Daarom uitstel operaties, gaan afdelingen dicht enz. Ziekenhuizen constructie= gedeelte overheidsgeld, contract farma, contract provider.
Ik denk, dat overheden failliet zijn en worden dus nu onder druk gezet, door private wereld.
Avondklok is een oorlogshandeling. Maatregelingen hebben niks met een virus te maken, maar puur met het systeem. Geld en onderdrukking, men is bang dat we zelf in opstand komen. Daarom moeten we dood. Pensioengeld is op/verdampt bv. Blijft er voor hen meer over.
Oh ja, het was Trump, die ons verbood om de pijplijn in gebruik te nemen.(notabene door een Nederlands bedrijf aangelegd/Allseas) Wij moesten die dure schaliegas(milieuvervuilende/ via fracking) kopen van Amerika. Die hadden een overschot en zo kon de dollar ook nog even bijgetrokken worden. Daarom moeten wij dus van het gas af.
EU(euro) is opgezet om het systeem omhoog te houden.
En alles draait om grondstoffen, want daar wordt geld mee verdient.
Daar gaat het Krim/Iran/Syrië enz. conflict ook over.
En ik vraag me af: waarom moeten mensen met kanker(als ze al behandeld zijn) nog een nacontrole doen, als die operaties niet doorgaan? Hoelang moet je wachten als het terug is? Word je nog wel geholpen? Aan de chemo wil ik niet meer.
Dan erbij denk ik dat de situatie zo uit de hand gaat lopen, dat je beter niks meer kunt doen. Gewoon wegblijven uit de ziekenhuizen, als dat kan. Preppen is niet onverstandig. Als Zweden de bevolking het advies geeft om voor minimaal 6a8 weken voorraad in huis te nemen. Ook dit bericht(Denemarken) geeft aan, dat er iets te gebeuren staat.
Moge god ons allen bijstaan.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Elise
26 dagen geleden

Als God daartoe in staat is, gun ik iedereen de beste bijstand, maar de twijfel daaraan verteert menig mens . Hopelijk gaat het jou goed in de nabije tijd!

E M Goossen
E M Goossen
Reactie op  johannes
26 dagen geleden

en daar hebben ze dan weer tempo voor uitgevonden …wel zo fijn .

Anne
Anne
27 dagen geleden

Zeker ook een vaccin gehad.

George Snoros
George Snoros
27 dagen geleden

Wat toevallig, dat toneelstuk hadden we ook hier. Kan ze vast het veld ruimen en komt er een meedogenloze muppet van Klaus Schwab voor in de plaats..

Tom
Tom
Reactie op  George Snoros
27 dagen geleden

Nou de manier waarop ze viel lijkt mij geen toneel. Haar hoofd stuiterde nog ‘n keer. Overwerkt, te lang mondkapje op gehad of zo.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  George Snoros
26 dagen geleden

Was Bruins destijds niet bezweken onder druk en stress, dan was hij het nu alsnog! En wat er nu over meebeslist, wordt historie, om niet blij mee te zijn!

Mar
Mar
27 dagen geleden

Een latere reactie van haar gen injectie misschien ?

x

Check Also

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

bijsluiter

Bizar: apotheker ontdekt dat bijsluiter Janssen-vaccin volledig blanco is!

Op social media circuleert een filmpje waarin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

94
0
We lezen graag je reactie!x