Mens en Dier

Uitvaartondernemers en balsemers in binnen- en buitenland beginnen raadselachtig patroon te herkennen

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Al anderhalf jaar schrijft specialist postmortale zorg Edwin Spieard dat mensen die plotseling overlijden binnen twee dagen sterk verkleurd en gezwollen zijn. “Gelukkig beginnen nu ook andere uitvaartondernemers een patroon te herkennen,” schrijft hij op social media.

Spieard merkt op dat de overledene in sommige gevallen na twee dagen onherkenbaar is. Binnen zijn bedrijf heeft hij ‘een enorme toename’ van deze opzwellende overledenen, 259 procent ten opzichte van de eerste acht maanden van 2021. Om die reden gaat hij binnenkort met een bekende patholoog in gesprek om te kijken of het juridisch haalbaar is het bloed en weefsel van deze overledenen nader te onderzoeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Enorm toegenomen

Het lukt hem naar eigen zeggen niet meer om overledenen weer toonbaar te maken. Zijn apparatuur verstopt tijdens de drainage en het balsemen. Omdat de aantallen zo enorm zijn toegenomen, wil hij graag weten waardoor dit wordt veroorzaakt.

“De patholoog is net als ik zeer geïnteresseerd waarom het bloed ineens stroperig is en vele stolsels bevat,” aldus Spieard.

Raadselachtige stolsels

Ook in het buitenland worden deze patronen waargenomen. De Amerikaanse balsemer en uitvaartondernemer Richard Hirschman zei afgelopen week in gesprek met Daniel Bobinski van Keep the Republic dat het bloed van overledenen sinds 2021 een andere kleur en textuur heeft. In sommige gevallen lijkt het alsof het bloed zandkorrels of koffiedik bevat, aldus Hirschman.

De balsemer merkte verder op dat er steeds meer mensen sterven die raadselachtige stolsels in hun lichaam hebben. Ook de Britse uitvaartondernemer John O’Looney komt de stolsels tegen.


4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Big Pharma heeft alles onder controle, de waarheid zal vermoedelijk nooit aan het licht komen. (zie het boek ban Robert E. Kennedy:” De gevaarlijkste Dr. op aarde”.

Adadriana.
Adadriana.
1 jaar geleden

al vele keer hebben deze mensen door gegeven dat er iets niet klopt maar ze werden niet geluisterd en nu ineens wel omdat er toch nu wel veel mensen omvallen he

johan
johan
1 jaar geleden

het blijft een herhaling van wat we al weten en er gebeurt geen zak, leuk al die berichten steeds, maar wil nu wel wat actie zien. er moeten toch hele grote groepen mensen zijn die maar al te graag wraak willen nemen voor wat hun dierbare is aangedaan. van de politiek hoef je niets te verwachten, zoals in engeland en italie wordt de volgende wef puppet naar voor geschoven en gaat de ellende gewoon door

Moniek
Moniek
1 jaar geleden

Nog maar een paar gifspuiten erin

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x