Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Reddingsteams spotten ‘vreemde wezens’ bij Popocatépetl-vulkaan
VIDEO: Reddingsteams spotten 'vreemde wezens' bij Popocatépetl-vulkaan

VIDEO: Reddingsteams spotten ‘vreemde wezens’ bij Popocatépetl-vulkaan

Bij de actieve Popocatépetl-vulkaan in Mexico zijn al vaak UFO’s waargenomen. Bergreddingsteams zeggen nu getuige te zijn geweest van vreemde wezens die met hoge snelheid tegen de berg opliepen.

De Popocatépetl, die zich in de staat Puebla bevindt, is met 5426 meter hoogte de op één na hoogste berg van Mexico. Eind 2012 gingen beelden rond van een sigaarvormige UFO die in de vulkaan leek te vliegen.

Tijdens een recente uitzending van het Mexicaanse tv-programma Tercer Milenio zei bergbeklimmer Guillermo Vidales dat bergreddingsteams op een hoogte van 4000 meter humanoïde wezens met een lengte van 2 tot 2,5 meter hebben gezien.

De wezens, die meerdere keren zijn gespot, waren slank en bruin van kleur en hadden geen uitrusting bij zich. Volgens Vidales waren ze buitengewoon snel en behendig. “We zagen één van deze individuen in vijf tot 10 minuten een stuk van een gletsjer beklimmen waar wij minimaal drie uur over doen,” zei hij. Vidales voegde toe dat op de berg grote voetafdrukken zijn gevonden die niet zijn gemaakt door mensen.

Het Mexicaanse rampenbestrijdingscentrum liet weten dat de vulkaan met Oud en Nieuw in minder dan 24 uur tijd liefst 28 keer is uitgebarsten.

[tercermilenio]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. De meeste van deze buitenaardsen zijn zeer vijandig naar mensen toe en staan we op hun menulijst.
  Voor hen zijn wij de slachtkippen, daarom houden ze ons vast in een systeem van slavernij.
  Ze laten ons expres vlees eten (geen roofdier vlees) want zodoende geven we hen toestemming om ons op te eten.
  Want als jij een plantetend dier vermoord en opeet met een vol bewustzijn en met een bewuste keuze creer je karma en blijf diegene die jou opeet karma vrij. Roofdieren lopen geen karma op omdat een dier opereert vanuit instinct en niet vanuit een bewuste keuze. Dat is een evolutie verscil tussen mens en dier.
  Daarom worden vegetariers zo heftig aangevallen anders hebben deze vleesetende buitenaardsen niks meer te eten, letterlijk.
  Maar eet gerust vlees, ga je gang. Als je eens wordt gepakt door zo’n alien weet je ook eens wat het is om in een slachthuis terecht te komen. Ze baden zelfs in jouw bloed en verkopen je ledematen op de markt. Net zoals we met al die weerloze dieren doen. Karma is coming for you.

  4 likes
  • Wij eten geen mensen vlees. Jullie zijn te flauw…. Stukje koe gaat er altijd wel in. Vandaar het verminkte vee dat we in de jaren 40 tot 60 achter lieten in roswell….

   8 likes
   • Waarom denk je dat er zoveel mensen vermist worden elkaar jaar over heel de wereld waarvan nooit een spoor gevonden wordt. Het gaat hier jaarlijks om tienduizenden mensen. Ook eten ze graag ongeboren foetussen en beheren ze de bloedbanken en adoptieklinieken. Dat zijn voedselbanken voor ze. Deze vleesetende aliens bevinden zich namelijk gewoon tussen ons en kunnen zich een gedaante aannemen die ze willen.
    Ik weet dat de grijzen en reptiel aliens graag een bad nemen vol met bloed en lichaamsdelen van mensen en dieren. Hun huid neemt dit op en het is een manier van zich voeden met bloed door de huid.

    Waarom denk je dat er vliegtuigen verdwijnen vol met passagiers? Nou?
    Waarom denk je dat de media geen enkele aandacht schenkt aan al die verdwijningen van mensen, nou? Ja steek je kop maar in het zand want dit is te bizar voor woorden toch? Dit kan onmogelijk waar zijn. Nou, ik dacht het niet.
    Ik ben hier niet om verhaaltjes uit te hangen, ik heb wel wat beters te doen met mijn tijd, ik ben hier om iedereen te waarschuwen en als iedereen gewoon zijn kop in het zand blijft steken dan geef je die aliens alleen maar toestemming om de genadeslag uit te delen. Passiviteit is heel erg gevaarlijk in dit geval. De hele mensheid hangt er vanaf of jullie dit doorzien. Zo niet is het einde oefening. Ik wil niemand bang maken, echt niemand maar dit is de waarheid. Wil de mensheid overleven en uiteindelijk evolueren zullen ze hun grootste angst moeten doorstaan.

    Er is gewaarschuwd, doet niemand wat dan krijgen deze vijandige aliens de toestemming om jullie voor eens en altijd te ontruimen. Ze geven de mensheid ook een kans, kijk maar hoeveel info er naar buiten komt, die info komt van hun.

    Wordt wakker ons is het te laat, zo simpel is het !

    3 likes
    • He` Lyra, dat was even fijn griezelen; je weet het echt plastisch te vertellen!
     Vooral dat baden enzo, heerlijk!!! Schei uit met die onzin, lees eens wat andere verhaaltjes, is beter voor je

     18 likes
    • Er loopt maar 1 soort alien op deze mooie planeet rond. Deze alien soort word ook wel de mensheid genoemd…

     5 likes
     • Ik wou dat je gelijk had. Deze aliens zijn weldegelijk echt en hun agenda is niet in ons voordeel. Zij laten ons met elkaar vechten en hebben ze een excuus om ons te pakken. Ze zijn zeer intellectueel maar kennen geen emoties zoals wij. We leven op een prachtige planeet en mensen gaan er onvoorzichtig mee om, we behandelen dieren als minderwaardig, gooien ze in kooien en circussen en gebruiken ze proeven en kleding en voedsel. Dat gaat tegen de expansie van het universum in, en daarom moet de mensheid veranderen of het veld ruimen. Steekt iedereen de kop in het zand dan zijn de consequenties niet te over zien. Het is er op of er onder. Mensen moeten of liefdevoller worden voor zichzelf, de planeet en de natuur of het veldruimen. Ik durf dat gewoon keihard te zeggen.

      4 likes
     • Precies zo denk ik er ook over Hilko, maar laat al die zweefmutsen lekker in buitenaardsen blijven geloven. Zolang ik er geen last van heb vind ik het prima.

      1 likes
    • Kijk eens op deze site Lyra.. misschien heb je er wat aan.
     https://www.helpikhebeenpsychose.nl/psychose/positieve%20symptomen/wanen

     7 likes
    • Koek koek……..

     5 likes
  • En toen ging de wekker…

   12 likes
  • “Daarom worden vegetariers zo heftig aangevallen”
   Wat een onzin, er kijkt geen kip naar om of je vegetarisch of niet vegetarisch bent.

   “Het gaat hier jaarlijks om tienduizenden mensen.”
   Dat komt neer op ±0,0001% vd wereldbevolking. Dat kunnen dus net zo goed wandelaars zijn die verdwalen ed.

   “Hun huid neemt dit op en het is een manier van zich voeden met bloed door de huid.”
   Lijkt me een uiterst onefficiënte manier van eten. Waarom zou een ras in hemelsnaam op zo’n manier evolueren. Zelfs onze vissen hier op aarde die onder invloed van osmose constant water opnemen of afstoten door de huid afh van de zoutgraad eten (en drinken) gewoon met een mondje.

   “Waarom denk je dat er vliegtuigen verdwijnen vol met passagiers? Nou?”
   Mag je er ook meteen bij vermelden hoeveel vliegtuigen er de afgelopen pak ‘m beet 50j verdwenen zijn.
   Die lijst daar scrol je zo doorheen. En als je kijkt naar hoeveel mensen ermee gemoeid zijn. Ik zal het je vertellen ±0,00001% vd wereldbevolking de laatste 50j. En veelal geen passagiersvliegtuigen of passagiersvliegtuigjes dus maar met een paar inzittenden.
   http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_aerial_disappearances

   Ik vraag me echt af of je dit soort dingen nu serieus gelooft en zo ja waar je het vandaan haalt. Ik vind het ook wel erg makkelijk hoe je op die manier zo’n beetje alle slechte dingen afschuift op aliens. Misschien moet je je eigen ware aard eens onder ogen gaan zien ipv andere de schuld te geven. De film Kymatica kan je daar misschien wel een beetje bij helpen.
   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mQZm03ZoF08
   (iedereen is tot alles in staat, kwestie van motivatie)

   11 likes
  • Wat een gruwelijk verhaal. Geloof je dit werkelijk? Ik zou buitenaardsen , die met een voor ons nog onbekende technologie hier gekomen zijn, toch voor veel intelligenter gehouden hebben.
   Ik zou als buitenaardse totaal niet de behoefte hebben om zo’n primitieveling te slachten en op te eten.
   Dat zou ver beneden mijn waardigheid en ontwikkeling zijn, want daarmee zou ik mij gelijk stellen aan diegenen die ik primitief zou noemen.0

   5 likes
  • Sorry Lyra maar als ik dit zo lees denk ik dat er ergens een draadje bij je los zit. Wat een onzin kraam je uit!

   2 likes
 2. “VIDEO: Reddingsteams spotten ‘vreemde wezens’ bij Popocatépetl-vulkaan”

  Een video van klimmers op een berg die vertellen dat iemand tegen hun had gezegt dat ze een alien zijn tegengekomen bij de berg…

  WOW, wat een betrouwbare bron! Dit MOET wel echt zijn!

  21 likes
 3. Beste Mensen,

  Tante Lyra is sinds gisteren spoorloos. Buren hebben van voorbijgangers gehoord dat passanten een grijs wezen met twee emmers bloed haar huis uit hebben zien komen. Wij vrezen het ergste mede omdat nu blijkt dat tante stiekem worstjes at. Ook hield ze op zolder katten gevangen.

  De neef van Lyra

  6 likes
 4. Als die wezens al meerdere keren zijn waargenomen op die berg, waarom bestaan er dan geen videobeelden van? Heeft niemand er ooit aan gedacht om opnames te maken? Lijkt me toch dat je als reddingswerker bij je eerstvolgende trip een camera meeneemt (als ze die al niet bij zich hebben) als je weet dat je kans loopt die wezens waar te nemen.

  9 likes
  • Ik zou er ook meteen een militaire helicopter op afgestuurd hebben als ik van de Mexicaande regering was. Doorgaans staan die wel open voor zulk soort zaken.

   1 likes
 5. En daar gaan we weer, duidelijke foto’s of video’s ….noppes zoals altijd. Zo blijft de mythe zich voeden tot men een ganse bijbel heeft.
  De laatste jaren is het de gewoonte dat bijna iedere sportman vooral voor extreme sporten één of ander soort action camera meezeult op zijn helm of andere plaats maar nee hoor ook nu weer eens niet.
  Zalig de mensen die zomaar alles en nog wat willen geloven, de waardeloze of vermeende bewijzen stapelen zich op het lijkt op steeds een Loch Ness verhaal.
  Goed voor het toerisme.

  3 likes
 6. Oh wauw daar hebben we echt veel eten aan. Een video om te zeggen dat iemand vreemde wezens heeft opgemerkt. Een reddingsteam heeft geen camera mee om zelf fotos of videos te maken, lijkt me wat raar. ‘t Was misschien een bigfoot, hij had geen uitrusting bij en was groot en bruin.

  2 likes
 7. Ja en die wezens leken wel 4 benen te hebben zo vlak liepen ze achter elkaar! maar dat zijn toch! ja inderdaad dat noemen ze berggeiten die razendsnel over die bergen rennen, whaaaaa woehaaahhh gewoon geiten!

  2 likes
 8. Welkom in het Multiversum!

  1 likes
 9. En daar gaan we weer, duidelijke foto’s of video’s ….noppes zoals altijd. Zo blijft de mythe zich voeden tot men een ganse bijbel heeft.
  De laatste jaren is het de gewoonte dat bijna iedere sportman vooral voor extreme sporten één of ander soort action camera meezeult op zijn helm of andere plaats maar nee hoor ook nu weer eens niet.
  Zalig de mensen die zomaar alles en nog wat willen geloven, de waardeloze of vermeende bewijzen stapelen zich op het lijkt op steeds een Loch Ness verhaal.
  Goed voor het toerisme, mocht u toch willen gaan kijken begin dan niet dagelijks op coca bladeren te kauwen of u zal ze (UFO’s) ook zien vliegen. Lol.

  1 likes
 10. Ik vind het grappig dat sommige reaguurders beweren dat het allemaal nonsens is omdat er geen beelden van zijn, anderen geloven het weer en lijken er ervaring mee te hebben, het kan gelukkig allemaal op deze site, ik heb al langer de indruk dat er veel dingen gebeuren op onze aarde zonder dat wij precies weten wat er gaande is en er zeker weinig tot geen info over krijgen, juist daarom ben ik blij met deze onafhankelijke site en figuren als Bob James Dean,Clifford Stone die hun nek uitsteken en dingen naar buiten brengen en dat is voor andere personen niet zonder gevaar geweest.

  0 likes
 11. Luister eens op youtube naar James Carman, hij maakte een docu genaamd The Hidden Hand en er zijn diverse interviews van hem te beluisteren en interessant is het zeker, geen sensatieman in ieder geval!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ijsland

Wat is er in hemelsnaam aan de hand op IJsland? 9000 aardbevingen in 10 dagen: ‘Grootste zwerm in 40 jaar’

Op IJsland hebben zich in 10 dagen ...

mayakalender

Mayakalender herzien: ‘Einde van de wereld is deze week’

Een pandemie, wereldwijde protesten, sprinkhanenplagen, vulkaanuitbarstingen, orkanen; ...