Buitenaards

VIDEO: Reddingsteams spotten ‘vreemde wezens’ bij Popocatépetl-vulkaan

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij de actieve Popocatépetl-vulkaan in Mexico zijn al vaak UFO’s waargenomen. Bergreddingsteams zeggen nu getuige te zijn geweest van vreemde wezens die met hoge snelheid tegen de berg opliepen.

De Popocatépetl, die zich in de staat Puebla bevindt, is met 5426 meter hoogte de op één na hoogste berg van Mexico. Eind 2012 gingen beelden rond van een sigaarvormige UFO die in de vulkaan leek te vliegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tijdens een recente uitzending van het Mexicaanse tv-programma Tercer Milenio zei bergbeklimmer Guillermo Vidales dat bergreddingsteams op een hoogte van 4000 meter humanoïde wezens met een lengte van 2 tot 2,5 meter hebben gezien.

De wezens, die meerdere keren zijn gespot, waren slank en bruin van kleur en hadden geen uitrusting bij zich. Volgens Vidales waren ze buitengewoon snel en behendig. “We zagen één van deze individuen in vijf tot 10 minuten een stuk van een gletsjer beklimmen waar wij minimaal drie uur over doen,” zei hij. Vidales voegde toe dat op de berg grote voetafdrukken zijn gevonden die niet zijn gemaakt door mensen.

Het Mexicaanse rampenbestrijdingscentrum liet weten dat de vulkaan met Oud en Nieuw in minder dan 24 uur tijd liefst 28 keer is uitgebarsten.

[tercermilenio]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul
Paul
9 jaren geleden

Welkom in het Multiversum!

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

“VIDEO: Reddingsteams spotten ‘vreemde wezens’ bij Popocatépetl-vulkaan”

Een video van klimmers op een berg die vertellen dat iemand tegen hun had gezegt dat ze een alien zijn tegengekomen bij de berg…

WOW, wat een betrouwbare bron! Dit MOET wel echt zijn!

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

De meeste van deze buitenaardsen zijn zeer vijandig naar mensen toe en staan we op hun menulijst.
Voor hen zijn wij de slachtkippen, daarom houden ze ons vast in een systeem van slavernij.
Ze laten ons expres vlees eten (geen roofdier vlees) want zodoende geven we hen toestemming om ons op te eten.
Want als jij een plantetend dier vermoord en opeet met een vol bewustzijn en met een bewuste keuze creer je karma en blijf diegene die jou opeet karma vrij. Roofdieren lopen geen karma op omdat een dier opereert vanuit instinct en niet vanuit een bewuste keuze. Dat is een evolutie verscil tussen mens en dier.
Daarom worden vegetariers zo heftig aangevallen anders hebben deze vleesetende buitenaardsen niks meer te eten, letterlijk.
Maar eet gerust vlees, ga je gang. Als je eens wordt gepakt door zo’n alien weet je ook eens wat het is om in een slachthuis terecht te komen. Ze baden zelfs in jouw bloed en verkopen je ledematen op de markt. Net zoals we met al die weerloze dieren doen. Karma is coming for you.

Cynicastor
Cynicastor
9 jaren geleden

Als die wezens al meerdere keren zijn waargenomen op die berg, waarom bestaan er dan geen videobeelden van? Heeft niemand er ooit aan gedacht om opnames te maken? Lijkt me toch dat je als reddingswerker bij je eerstvolgende trip een camera meeneemt (als ze die al niet bij zich hebben) als je weet dat je kans loopt die wezens waar te nemen.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x