Homepagina » Het Complot » Werkte de moordenaar van Theo van Gogh voor de AIVD?
Werkte de moordenaar Theo van Gogh voor de AIVD?

Werkte de moordenaar van Theo van Gogh voor de AIVD?

Tien jaar geleden werd Theo van Gogh vermoord, maar nog steeds denken veel mensen dat we de ware achtergrond niet kennen. Minister Plasterk laat nieuw onderzoek doen.

De AIVD had in het voorjaar van 2004 informatie dat de dader, Mohammed B., belangrijk is in het wereldje van militante moslims. In juni worden enkele leden van de Hofstadgroep opgepakt. Eén van hen noemt Mohammed B. gevaarlijk. Toch greep de dienst niet in. “Het kan goed zijn dat de AIVD aanwijzingen over ‘Van Gogh afmaken’ negeerde, omdat ze iets groters op het spoor was. Iets internationaals zelfs,” zei filmmaker Gijs van de Westelaken, vriend van Theo van Gogh. “Zo had Mohammed B. het telefoonnummer van een hoge functionaris van Al Qaida, met wie hij geregeld contact had.”

In 2004 ontdekte de AIVD ook dat Mohammed B. contact had met een Syriër die door de Amerikaanse CIA in de gaten werd gehouden. Op de dag dat Van Gogh wordt vermoord, verdwijnt de Syriër. In allerijl vertrekt hij uit Nederland. Na zijn vertrek werd nooit meer iets van hem vernomen.

Na de moord op Van Gogh vraagt justitie de AIVD om telefoontaps. De dienst geeft ze niet en er komen verschillende excuses. Justitie krijgt uiteindelijk alleen de banden van na de moord. De vrienden van Van Gogh en ook zijn vader, die zelf oud-medewerker van de geheime dienst is, weten het zeker: de AIVD moet door de afluisteroperatie hebben geweten dat de moord op Van Gogh werd voorbereid.

“Het huis [dat via via door de AIVD aan de Hofstadgroep werd verhuurd] hing helemaal vol met apparatuur,” zegt schrijver Tomas Ross. “Natuurlijk hebben ze daarover gesproken. Grote vraag: waarom heeft de AIVD Van Gogh niet gewaarschuwd?”

In 2003 reisde Mohammed B. al naar Denemarken en Spanje om te praten met andere terreurverdachten. Diverse van deze radicale moslims worden opgepakt, maar Mohammed B. niet. Dat voedt de complottheorie dat Mohammed B. werd beschermd, dat hij informant was voor de AIVD. Dat verhaal komt uit de documentaire ‘Prettig Weekend Ondanks Alles’ uit 2005 van journalist Stan de Jong en presentatrice Katja Schuurman.

Een maand voor de moord werd een audiobewerker van de AIVD gearresteerd wegens het verstrekken van informatie aan leden van de Hofstadgroep, waaronder aan Mohammed B.

Columnist Theodor Holman zegt na langdurig eigen onderzoek dat Van Gogh voor een hoger doel is geofferd. “Mogelijk is er gewacht met ingrijpen om een grotere vis te vangen,” zegt hij.

In EenVandaag zei hoofdofficier Frits van Straelen over de moord: “Ik ben ervan overtuigd dat Mohammed B. niet alleen gehandeld heeft.”

[Parool]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rini
Rini
6 jaren geleden

Het is toch heel makelijk,heb je een te grote mond of praat je niet in de richting van de politiek,dan word je opgeruimt!
En waar komt dat opruimen vandaan,van de regering,is dit nu zo mooilijk?
Zo is het zo was het,maar hoopelijk blijft het niet zo,heb daar gelukig een heeeeeel sterk gevoel van 🙂
En gebeurd dat niet,dan zie ik het heeeel sober in voor de mensheid op aarde.

Carlijn
Carlijn
6 jaren geleden

Ik denk dat het misschien ook te maken heeft met mevrouw Hirshi Ali, die na de moord op van Gogh voor een Amerikaanse denktank is gaan werken. Nou klinkt dat onschuldig zo’n denktank maar het zijn zeer machtige organisaties die voor de illuminati werken. Ik denk dus dat we ook in haar richting moeten zoeken, niet dat ik het idee heb dat zij direct met de moord te maken heeft maar dat daar een link zou kunnen liggen.
Bovendien denk ik dat de CIA hier tussen zat want die geheime diensten hebben directe connecties met elkaar.

Het kan ook zijn dat Mohammed B. een grotere aanslag aan het beramen was wat veel meer slachtoffers had geëist en ze de moord op van Gogh kon gebruiken om hem op te pakken en voor altijd op te sluiten.
Maar ik denk zeker dat de AIVD wist van de aankomende moordaanslag op Theo van Gogh.
Net zoals met de moord op Pim Fortuyn, die moordenaar waren ze ook flink aan het afluisteren en ook daar zat de CIA tussen en stinkt het hele zaakje aan alle kanten, en ik denk dat de komende jaren de waarheid steeds meer naar buiten gaat komen. Ik vindt het trouwens heel erg dapper van Plasterk dat hij meer onderzoek wil, want het is niet helemaal ongevaarlijk om in die duistere wereld van de geheime diensten te gaan wroeten.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

In Nederland doe je alleen een “onderzoek” als je feiten wil begraven. Word weer een typisch gevalletje van slager die eigen vlees keurt. De parallellen met de Fortuyn aanslag is mij ook wel duidelijk. Beide daders direct gepakt en waren getapt. Appeltje eitje zeg maar. Een nederlandse kennedy en oswald…

https://www.youtube.com/watch?v=65kAUGWM6cw

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Ik zeg NEE omdat de AIVD nooit een directe naasten zou nemen als moordenaar. Het gaat altijd via via met de manipulatie erbij van een extreem iemand.

Zo werkt het in oorlogen ook!!

dutchbird
dutchbird
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

@Pascal Je slaat de spijker op zijn kop. Zo is het ook Pim Fortuyn vergaan. Ergens pikte ik onderstaande tekst op. Of het waar is? Ik denk van wel!

WAARSCHUWING: NIET GECENSUREERD!

Dit interview lijkt me nogal controversieel, het zou gaan om een voormalig AIVD medewerker die vanwege persoonlijke gezondheidsredenen aanleiding zag om te gaan praten over de moord op Pim Fortuyn.

> Er zijn mensen die geloven dat Volkert van der Graaf niet persoonlijk geheel >alleen de moord op Fortuyn heeft gepleegd. Wat is uw mening aangaande deze >stelling?

* Uiteraard heeft Volkert Pim doodgeschoten, daar hoef je niet aan te twijfelen. Geruchten dat er z.g.n. een schaduw killer zou zijn zou ik niet al te nauw nemen. Dat Volkert heeft het ‘alleen’ heeft gedaan is desondanks niet helemaal waar.

> U nam contact met ons op, u wilde iets duidelijk maken, kunt u uitleggen >waarom?

* Er zijn niet veel mensen die begrijpen dat je mensen in het algemeen langdurig kan manipuleren waardoor ze dingen doen die ze als ze niet gemanipuleerd waren niet zouden doen. Dat is wat ik bedoel met dat het lijkt alsof Volkert het ‘alleen’ heeft gedaan. Het zelfde is ook geldig voor de moord op de voor ons toendertijd lastige Louis Seveke.

> Dus u zegt dat je mensen kan ‘dwingen’ over te gaan op moord?

* Zeer zeker, maar dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Het kost bovendien erg veel tijd en onderzoek. Ten eerste moet de aankomende dader van een politieke moord vaak komen uit de hoek van iemand van wie men het niet verwacht, maar desondanks een reeël motief lijkt te hebben. Het kost veel tijd en inspanning om potentiële moordenaars te indoctrineren dat het doelwit (Fortuyn red.) uitgeschakeld moet worden. De moordenaar moet stap voor stap het proces doorgaan waarin hij gelooft te handelen uitzichzelf. Dag in dag uit wordt de emmer als het ware volgedruppelt.

> Hoe weet je dan of een persoon nu daadwerkelijk als moordenaar ingezet kan >worden?

* Naast Volkert werden er nog meerdere personen onbewust ‘opgeleid’. Als Volkert het niet had gedaan zou er sowieso sprake zijn van anderen, we hadden (AIVD red.) echter voorkeur voor een linkse activist.

> Wie waren er dan toch belanghebbende bij deze politieke moord op Pim?

* Binnen de Algemene (AIVD red.) zagen we Pim Fortuyn als een grote bedreiging voor de Nederlandse staatsveiligheid op zowel economisch als politiek gebied. Een homosexueel als president zou bijvoorbeeld Nederland in ernstige verlegenheid hebben gebracht. Daarnaast was hij tegen de Joint Strike Fighter.

> Wat is de reden dat u naar buiten komt met hetgeen u zegt?

* Mijn gezondheid laat te wensen over, ik heb niets meer te verliezen, ik heb verkeerde dingen gedaan door mee te werken aan het aanzetten van Volkert tot de moord op Pim Fortuyn. Maar weet dat binnen de Algemene (AIVD red.) niet zo nauw wordt omgegaan met mensenlevens. Ook binnen de Algemene houden we elkaar nauwlettend in de gaten. Zo worden mensen die veldwerk verichten doorgaans zelf ook getapt en gemonitord.

> Maakt u zich dan geen zorgen om uw familieleden?

* Ik ben alleenstaand, mijn vader en moeder zijn reeds overleden, en ik ben enig kind, ik ben niet chantabel. Mijn diagnose belooft per definitie geen goede vooruitzichten, ik heb alvleesklier kanker.

> Toch vraagt u om uw naam geheim te houden voorzover dat mogelijk is.

* Mijn naam doet er niet toe, wat er toe doet is dat mensen weten dat Pim Fortuyn had kunnen leven als de Algemene (AIVD red.) niet langdurig mensen zou indoctrineren ‘dat moord op een politicus’ moet plaatsvinden. Hiermee haal ik nogmaals aan dat als voormalig AIVD medewerker feit is dat we Volkert stelselmatig al een jaar voor de moord systematisch hebben geindoctrineerd met psychologische oorlogsvoering, Volkert zag Pim letterlijk als een duivel, een bedreiging voor Nederland, en dat was omdat wij (AIVD red.) het wilden.

> Is er een persoon die gaat over dit type moorden? Dat wil zeggen wie drong er >op aan dat Pim moest verdwijnen? Goedschiks of kwaadschiks?

* Dat is juist, vlak voor de moord zijn we op persoonlijke titel bij Pim langs geweest, we probeerden tot hem door te dringen dat hij moest gehoorzamen, dat hij het leven zou laten als hij dat niet zou doen. We kregen de orders van Clifford, ‘dit is de laatste kans voor Pim’.

> Clifford wie?

* Clifford Sobel van de Amerikaanse ambassade, Pim weigerde steeds maar de Joint Strike Fighter er door heen te pushen. We hoopten nog zo dat Fortuyn zich op tijd zou bekeren. 2 dagen na ons bezoek aan Pim kregen we van bovenaf groen licht.

> U zegt dat u niet lang te leven heeft, over wat voor tijd praten we?

* Hoogstens 6 maanden, en voor die tijd wil ik schoon schip maken. Pim moest dood, Clifford gaf het groene licht. En Jan Peter Balkenende werd na voren geschoven. Jan Peter toonde zich uiterst loyaal aan Clifford Sobel. Ja wij van de AIVD hebben deze politieke moord op Fortuyn gearrangeerd. Ja het het te maken met geld, veel geld. De Joint Strike Fighter moest er komen.

> Zou Nederland beter af zijn geweest met Fortuyn?

dutchbird
dutchbird
Reactie op  dutchbird
6 jaren geleden

vervolg bovenstaand:

* Pim werd omschreven als extreem rechts, maar vergeleken bij de huidige stand in Nederland was hij zelfs matig links te noemen. Van wie kwam het generaal pardon? Ach had Pim maar mogen leven van het establishment, de gevestigde orde. Maar het mocht niet zo zijn. Ook harde voormalig AIVD’ers als ik kennen spijt. Bevel was echter bevel, en je stelt geen vragen binnen de dienst.

-Op 5 juni 2002, nog net geen maand na de moord op Pim Fortuyn, publiceert het Ministerie van Defensie een persbericht dat opent met de tekst: ‘Op de vliegbasis Soesterberg hebben staatssecretaris Henk van Hoof (Defensie)en de ambassadeur van de Verenigde Staten in ons land, Clifford Sobel, vanmiddag (5 juni) een zogenoemd “memorandum of understanding” getekend waarin de Nederlandse deelname aan de System Development and Demonstration-fase van het Joint Strike Fighter-project is vastgelegd […]’. ‘Vandaag sluiten we een essentiële fase af van een lang en zorgvuldig proces […]’, zegt luitenant-generaal Dick Berlijn vervolgens in een toespraak.

Op 6 mei 2001 (de rechtbank leest: 2002) hebben wij de uit- en inwendige schouwing verricht op het lijk van [slachtoffer], overleden te Hilversum op 6 mei 2002 omstreeks 18.50 uur. Bij de sectie is het navolgende gebleken:

A1. Er waren aan het lichaam 8 perforaties passend bij 3 doorschotletsels aan de romp en 2 tangentiale schoten aan het hoofd. B1. Inschotopening rechts in de nek met uitschotopening links voor aan de hals met perforatie van de weke delen van de hals, bloeding in de halsspieren, de gemeenschappelijke halsslagader rechts en de rechter schildklierhelft en destructie van het strottenhoofd. 2. Inschotopening links aan de rug met uitschotopening links voor aan de borst. Er was perforatie van de borstkas en de linkerlong. 3. Inschotopening links aan de rug met uitschotopening links voor aan de borst. Er was perforatie van de linkerlong, het hartzakje en schampen van de linkerhartkamer. 4. Tangentiale beschadiging van het schedelbot met naar binnen dringen van botdelen en een kogeldeel tot diep in het hersenweefsel. 5. Tangentiale beschadiging van het schedelbot met naar binnen dringen van botdelen tot in het hersenweefsel.

Conclusie: [slachtoffer] had meerdere schotverwondingen opgelopen met beschadiging van onder meer borstkas, linkerlong, hart, strottenhoofd, rechter gemeenschappelijke halsslagader, schedel en hersenen. Het oplopen van deze schotverwondingen heeft de dood tot gevolg gehad.

Ten aanzien van het onder 3 telastegelegde:

8. Een ambtsedig proces-verbaal, nummer [nummer], d.d. 7 mei 2002, opgemaakt door W.L. Snijders en A. van der Land, beiden brigadier van de regiopolitie Gooi en Vechtstreek (AH/16-19).

Dit proces-verbaal houdt onder meer in als verklaring van voornoemde verbalisanten, zakelijk weergegeven:

Carlijn
Carlijn
6 jaren geleden

Er schiet me trouwens een andere theorie in gedachte en het is maar een theorie (dus niet boos worden).
De Nederlandse veiligheidsdienst is natuurlijk een marionette van de Amerikaanse CIA, althans lijkt me wel.
Die CIA werkt natuurlijk niet voor de belangen voor het volk en de gewone man/vrouw, de werken voor de belangen van de elite en de schaduwregeringen en schaduwmachten (aka illuminati). En die schaduwmachten willen altijd voorkomen dat wij mensen te gezellig in ons velletje gaan zitten want anders hebben ze geen macht meer over ons, dus zijn ze constant onrust aan het stoken in de maatschappij over de wereld om ons mensjes in een angstfrequentie te houden.. en mensen die in een angstfrequentie zitten zijn makkelijk te beïnvloeden en te kneden. Dus… als ze zoeken naar mogelijkheden om het Nederlandse volk meer in het terrorisme te betrekken (en dat zochten ze in die tijd) en hierdoor angst te zaaien, hoe mooi is dan de gelegenheid van de CIA in collaboratie met de AIVD om Mohammed B. moedwillig zijn gang te laten gaan, en hoppa, Nederland is in de greep van terrorisme. 2 vliegen in 1 klap, en die gekke Mohammed van de straat en de bevolking op hun knieën. Tadaaaaa, nog niet zo gek toch mijn theorie toch?

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Leuke theorie, maar waarom maar 1 man en dan niet een basisschool of openbaar vervoer bijvoorbeeld? Veel effectiever uit terroristisch perspectief. Ik bedoel iedereen heeft het nog over 9/11 en over Theo hoor je zelden iets. Ik vermoed het koningshuis. Doormiddel van een islamist(informant?) iedereen op het verkeerde been zetten. Theo van gogh had veel kritiek op de politiek en monarchie. Maar dat is niet waar men aan denkt bij deze moord.. kortom een sterk dwaalspoor. Wie weet hehe

Carlijn
Carlijn
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

@ferrimassi, nou inderdaad, dat is precies wat je zegt, Theo had veel kritiek op het koninklijk huis (koninklijk huis staat bijna bovenaan op de machtspiramide, al zullen ze dat nooit erkennen) en de politiek, misschien wel iets te veel, vergeet niet dat hij regisseur was heh, dus hij had wel degelijk invloed op de maatschappij.
Dus eigenlijk waren het 3 vliegen in 1 klap, en de bevolking in de greep van terror en een grote criticus uitgeschakeld en weer een gestoorde arabier van de straat.. wat trouwens gewoon de illuminati is die deze normaal zo brave moslims zelf opgehitst hebben, of weet ik veel hoe ze die gelovigen zo heftig brainwashen, dat is allemaal infiltratiewerk binnenin de moslimgemeenschap, maar ze zijn in alle religies geïnfiltreerd volgens mij.
En wat ik eerder zei, ik vindt dat met Hirshi Ali ook ergens verdacht, dat ze daarna voor een duistere denktank is gaan werken. Waar kwam ze sowieso eigenlijk toen ineens vandaan. Maar goed, wie weet zal de tijd het ons leren.

The Truth will set us FREE !!

Ptr
Ptr
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

ik denk eerder n direct hit. theo had veel anti islam te vertellen, o9p niet zaon nette debatwijze zeg maar.
prima methode om de vrijheid van meningsuiting n knauw in de onderbuik te geven.

ben eigenlijk benieuwd of die syrier n connectie heeft met die 2e schutter van fortuin

Albertien
Albertien
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Carlijn, niet steeds zeggen “niet boos worden”, je krijgt hier je podium en je verkondigt gewoon je mening, punt! Als anderen het niet met je eens zijn, jammer dan, iedereen kijkt op zijn eigen manier naar de wereld. Helaas slaapt de massa nog steeds, ik zeg dan maar, het ligt nog steeds lekker in de opiumvelden, slapen en niet willen ontwaken:). Blijkbaar moet het in dit land nog erger worden, eer de massa eens het zand uit zijn ogen wil wrijven, maar dan kan het wel eens te laat zijn! Ik hoop het niet!
Natuurlijk zijn zowel Pim als Theo vermoord door de Nederlandse elite, vooropstaand het koningshuis, daarnaast speelt de politiek al jarenlang een grote rol in hetgeen nu uiteindelijk steeds meer leidt tot onrust in ons land, gelukkig worden meer mensen wakker, maar de meesten weten nog niet waar de klepel hangt van die bewuste klok. Het enige wat ik kan doen, is om mensen wat klokkenluiderssites aan te reiken, dan is het aan hen of ze er iets mee doen, helaas, de meesten nemen niet eens de moeite om zich te verdiepen wat er speelt, zolang hun baan nog niet in gevaar is en het heilige huisje nog niet is omgewaaid, ach waar zou men zich dan druk om maken, ze kijken liever de andere kant (nog) uit.
Ik noem het de massa die zo gehypnotiseerd is en in mindcontrol, via tv, journaal etc.. en dan nog steeds rustig liggen te slapen in de “opiumvelden”.
Ik kan je nu vertellen, dat klinkt misschien een beetje arrogant, dat binnen nu en over een jaar dit land in een complete gekte zal verkeren,, alle tekenen zijn daar, maar……de dingen moeten gebeuren zoals ze nu gebeuren, helaas is dat niet anders. Het oude moet eerst weg, voordat het nieuwe zich kan manifesteren en daar is tijd voor nodig. De meeste mensen willen vasthouden aan het oude, dat is in eerste instantie hun vaste baan en vervolgens is gezondheid ook belangrijk, daarnaast de hypotheek veilig kunnen stellen. Kijk nu in dit land hoeveel huizen er inmiddels onder water staan, maar in hoeverre hoor je daarvan iets van in het nieuws? Hoeveel mensen leven er op dit moment nu in grote armoede, het is toch schaamteloos dat er in dit land voedselbanken zijn. Ik keek vanmorgen naar het regionieuws hier in het noorden, daar hebben ze grote problemen, aangezien het aantal vrijwilligers drastisch afneemt. Kortom men heeft niets meer over voor elkaar. Maar….laat maar gebeuren, totdat ons volk het echt helemaal zat is en net zoals in andere landen, dat zie je dus niet in het staatsjournaal, massaal de straten op gaat om te demonstreren tegen het wanbeleid van hun regering, de pluchezitters met hun vette salaris, de paria van dit land en daarbij het koningshuis de grootste parasieten in dit land. Wanneer stopt dit volk eens met het vlaggetjes zwaaien op prinsjesdag, koningsdag, ze moesten eens weten dat zij geknecht en gekneveld worden door dit koningshuis, de hybriden en consorten van dit land. Zij hoeven geen belasting te betalen, want die betaalt dit volk graag voor deze nep oranjes, blauw bloed, ja klopt, reptielen bloed. Wat denk je dat die Friso dood is, nee hoor, hij is gespot door een klokkenluider die hem gezien heeft in een bar in Amerika. Friso was een onderdaan van de CIA en vlak ook madam Mabel niet uit. Ze had toch ooit een relatie met ene Klaas Bruinsma, iemand uit de onderwereld, dat zegt naar mijn gevoel al genoeg…. Dan die nep begrafenis van Friso, vele mediums/paragnosten hebben gezien dat het aura, snap je wat ik bedoel, van de volwassenen volledig in takt was. Dat betekent dat deze mensen geen verdriet hadden, de kinderen hadden wel gaten in hun aura, want zij hadden verdriet om het verlies van hun vader en/of oom. Schandalig dat je als ouder zijnde, zelfs je kinderen zo beduvelt, in de wetenschap dat Friso gewoon nog leeft!
Zo zijn er allemaal dingen die gebeuren, die het licht niet kunnen verdragen, wat denk je van de MH17, lees maar eens op http://www.martinvrijland.nl, wat hij allemaal weet te achterhalen over deze zgn. ramp. Niks van waar, allemaal acteurs die meespeelden in dit drama, kijk maar eens naar het filmpje van een getuige, er zijn geen lijken, het zijn plastic poppen, zgn. dummy’s, niets klopt van het verhaal. Ons volk wordt massaal misleid door onze regering, die zgn, een onderzoek wil instellen naar de waarheid van de ramp, natuurlijk willen ze dat helemaal niet. Timmermans versprak zich door te spreken over dat mondkapje, denk je dat Jeroen Pauw hier verder op in ging, natuurlijk niet, is ook een puppet van de elite en wordt dik betaald voor zijn propagandapraatjes, zoals al onze journalisten van het staatsjournaal. Heb je gelezen dat Ufkotte, een Duitse journalist, een boekje heeft open gedaan over zijn valse nieuws wat hij 17 jaar heeft verspreid, via interviews, via een Duitse krant, dat hij daar nu ontzettend veel spijt van heeft dat hij de massa zo heeft beduveld. Het wordt de hoogste tijd dat ook in dit land er eens één keer een dappere journalist zijn nek durft uit te steken en te vertellen zoals Ufkotte heeft gedaan.
Ik heb op een andere site een oproep gedaan aan deze journalisten, om nu eens de waarheid te spreken en ze zijn het verplicht aan ons volk om de waarheid te spreken, tot nu toe geen hond die opstaat!
Dat zijn dan ook zaken die mij raken, ik heb een enorm gevoel van oprechtheid, eerlijk zijn, ik ga voor waarheid en niets meer dan de waarheid en ik schrijf hier gewoon wat ik weet en wat ik voel en er is echt niemand die mij de mond gaat snoeren, dan moet er veel gebeuren, maar ik laat me door niemand meer de les lezen, ik heb gewerkt, ik was een werkslaaf, maar ik ben nu “vrij”, althans, nog steeds betaald door de overheid, helaas zitten we nog in dit geldsysteem, maar ik zeg wel wat ik ervan vind en dat zouden veel meer mensen moeten doen, de waarheid vertellen, zaden planten voor hen die nog zo onbewust zijn, vervolgens mogen zij zelf gaan onderzoeken of jouw mening op waarheid berust, zo niet, ik zou zeggen, slaap rustig verder, maar kom dan niet meer bij mij, als de pleuris uitbreekt in dit land, ik heb zoveel mogelijk mensen proberen wakker te schudden, maar ik kan mensen niet wakker “slaan”, als je begrijpt wat ik bedoel. Dat zal dan hun ervaring zijn als de boel hier in dit land zal escaleren en werkelijk waar, mochten er aanslagen komen in dit land, ik zal geen traan laten om deze slachtoffers, dan is ook het volk, wie wel gestemd heeft voor deze regering, mede schuldig voor deze de slachtoffers, zij hebben gestemd op deze regering die er nu zit, hun partijen die ervoor hebben gezorgd, dat dit land inmiddels verworden is tot een bananenrepubliek en ik weet dat men daar niet blij mee is, als ik dit zeg, ik roep steeds, stem niet meer, ik doe het al jaren niet meer. Als niemand meer gaat stemmen, dan pas maakt je een vuist tegen deze overheid en regering en laat je je stem horen, dat je deze hele club van archonten en reptielen compleet zat bent.
Let wel, ik ben een oprecht en liefdevol mens, ik kan niet tegen leed en al het onrecht wat mensen wordt aangedaan, het was niet nodig geweest, maar het grote geld stinkt nog steeds niet.
Laten we hopen dat iedereen in dit land eens wakker wil worden, voordat het te laat is.
Zoals Marcel Messing sprak, kijk filmpje vier-gesprek van hem, dan zitten wij binnen nu en een paar jaar gevangen in de tentakels van de elite, agenda 21 en ze zijn nog steeds bezig om deze smerige agenda over de gehele wereld uit te rollen, ze doen niets anders, ebola, isis of is, lariekoek, Amerika en ook Israël zijn medeplichtig en ook andere landen die dit beleid sturen, Turkije, ons land Engeland, Australië, maar let wel, ik denk(en hoop) uiteindelijk dat ze dit niet zal lukken, wij zijn degenen die mensen moeten laten ontwaken uit hun comatoestand, bewijzen genoeg. MENSEN MOETEN WAKKER WORDEN!!
Ik denk dat ik zelf maar een klokkenluiderssite moet beginnen:).
Maar lees vooral ook http://www.martinvrijland.nl, een fantastische man, die zoveel onwaarheden boven tafel weet te krijgen en ik zeg dit tegen iedereen die ook deze site leest, wakker worden, wakker worden!
Strijd voor je vrijheid, strijd tegen deze loonslavernij, de agenda 21, laat iedereen wakker worden.
Laten we strijden voor een nieuw tijdperk, met liefde voor elkaar, laat de dualiteit achter je, uiteindelijk is iedereen met elkaar verbonden, ook al denk je dat dit niet zo is, maar we zijn uiteindelijk allemaal mensen met onze verlangen, behoeftes, talenten en ook van binnen zijn we alleen maar Liefde, daar ga ik voor, voor niks meer en niks minder.
Een heel verhaal, wellicht ook negatieve reacties hierop, maar dat interesseert me niet zoveel, ik heb een brede rug en heb inmiddels al zoveel shit van me af laten glijden.
Ik ga voor een oprechte en liefdevolle wereld en degene die dat niet willen, verhuis dan naar een andere planeet!

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

Het kwam iig geval ziet uit de koude lucht.. Kan me ook heugen dat ze een zekere van der G aan het tappen waren… Maar die struint na 12 jaar weer vrolijk buiten. Wie weet. Incompetent zijn ze zeker wellicht ook crimineel. Van Gogh en Pim fortuyn hadden beiden forse kritiek op de koningin en multicult. Beiden werden zwaarder gedemoniseerd dan satan zelf. In beide zaken zijn er randfiguren die nooit gepakt zijn.. In beide zaken is bewijs vernietigt. Ik vind het stinken.

IIS
IIS
6 jaren geleden

Theo van Gogh is geslachtofferd om Bush als beste kandidaat en als zogenaamde anti moslim president tijdens de verkiezingen die ook op die dag waren een zetje in de goede richting te geven. Stom toevallig gaat een moslim goed voorbereid op pad om deze moord te plegen op een redelijk controversieel persoon uitgerekend op de dag van de Amerikaanse verkiezingen? Dat kan geen toeval zijn en zal het in mijn ogen ook nooit zijn.

Er werd op deze dag dan ook behoorlijk wat tamtam gemaakt op de Amerikaanse nieuwszenders over de moord op Theo van Gogh die tussen de beelden van de verkiezingen door werden getoond. Het beeld van een cineast die afgeslacht als een varken op straat ligt met een mes in zijn borst gaf de Amerikaanse kiezers net even dat éne zetje die nodig was om Bush herkozen te krijgen.

Dat de AIVD hier een aandeel in heeft of welk andere schoothondje van de CIA dan ook lijkt me niet zo heel vreemd, het zijn allemaal oude mannen krentenbrood en ons kent ons.

Het was natuurlijk ook het opruimen van een oproerkraaier en vrij denkende libertijn die vond dat hij recht had op het uitdragen van zijn ongezouten mening. Theo van Gogh was een vrijheidsstrijder en dwarsligger en dergelijke dwarsliggers zijn nu eenmaal niet welkom in een wereld van demonische duisternis en een gevaar voor de gevestigde orde net als Pim Fortuyn was/is het voor het establishment zelfs meer dan wenselijk om dergelijke personen naar de eeuwig jachtvelden te helpen. De moord op Theo van Gogh was voor velen een verlichting en voor velen een voordeel. Zo werkt het nu eenmaal in deze door en door verrotte wereld.

Maar, ieder mens die men ombrengt of opsluit of de mond snoert en die het hart op de juiste plek heeft en zuiver en liefdevol van geest is of dit nastreeft daarmee doodt men niet alleen een ziel en mens, maar uiteindelijk ook zichzelf. Zodra al de verlichte geesten en mensen zijn verdwenen wat blijft er dan nog over voor de duistere, zieke en geestelijk gestoorde zielen in deze wereld? Niet meer dan alleen maar elkaar voorliegen, ziek maken en doden, natuurlijk! En dat zal doordat de goede geest is verdwenen en is uitgemoord of het zwijgen is opgelegd alleen maar in een hoger tempo plaatsvinden.

Maar dat er nog een andere wereld is, een afstraffing of beter gezegd de optelsom van je daden, is voor de moordenaars, verkrachters, rovers en satanisten nu nog geen issue. Alleen heel vervelend voor ze, ooit komen ook zij aan het loket van magere Hein, want er is nog nooit een mens overgeslagen en nog nooit een mens geweest die zijn afrekening en cadeautjes aan het eind van zijn geesteszieke leven niet heeft gekregen.

Gepaste beloningen die hem of haar toekomen en loon naar werken geeft met een stervingsproces waar zelfs de arrogantste en sterkste judasgeest het letterlijke en figuurlijk koud van krijgt en waarbij hij of zij zijn eigen tijdelijke aardse ‘levenswerk’ in een laatste seconde en in een flits mag aanschouwen en ervaren, maar vooral wat voor verdriet en ellende ze hebben aangericht met hun geestloze. berouwloze en liefdeloze gedachtes en handelingen.

Dit bewijst ook gelijk dat men in de medische wetenschap nog niet zover is dat het leven van mensen kan worden verlengd, ook met miljarden bloedgeld kan men uiteindelijk niet alles kopen en is het leven (nog niet) te verlengen.

Rolling Stones Time Waits For No One http://www.youtube.com/watch?v=vC0Qt1lvLq8

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

trump

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x