Mens en Dier

Dit ‘uiterst problematische’ voorstel van Bill Gates lijkt nu stilletjes te worden opgenomen in WHO-pandemieverdrag

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

In de jongste versie van het nieuwe pandemieverdrag van de WHO wordt voor het eerst gesproken over een ‘global health emergency workforce’ oftewel een internationaal corps van ‘gezondheidswerkers’, dat kan worden ingezet voor ‘het bestrijden van pandemieën’, ontdekten Elze van Hamelen en Karel Beckman. In eerdere concepten was hiervan nog geen sprake.

Dit is precies het voorstel dat miljardair Bill Gates, de grootste particuliere geldschieter van de WHO, vorig jaar deed. In een opiniestuk in de New York Times over de volgende pandemie schreef de oprichter van Microsoft dat er een internationaal ‘zorgleger’ moet komen om ‘bedreigingen’ het hoofd te bieden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hij voegde toe dat de wereld ‘een goed gefinancierd systeem nodig heeft’ dat ogenblikkelijk kan worden ingezet ‘wanneer er dreigingen zijn’.

Uiterst problematisch

In 2022 lanceerde de WHO al de Emergency Medical Teams 2030 Strategy, die voorziet in de oprichting van een internationaal zorgleger, schrijven Van Hamelen en Beckman in De Andere Krant. Dit corps gaat oefeningen en simulaties houden als voorbereiding op de volgende pandemie.

“Het plan van Bill Gates lijkt nu, stilletjes, te worden geïntroduceerd in het beoogde internationale pandemieverdrag.”

Volgens de Australische arts David Bell, die negen jaar voor de WHO werkte, is dit voorstel ‘uiterst problematisch’. Hij vergelijkt zo’n ‘gezondheidsleger’ met de militaire ‘vredesmissies’ van de VN.

Medisch fascisme

Bell vermoedt dat het corps zal worden ingezet in kleinere landen als ze niet voldoende meewerken met de WHO-maatregelen. In theorie zou het ingezet kunnen worden om de maatregelen af te dwingen. “Dit is iets waarmee de WHO niets te maken hoort te hebben,” vindt de arts.

Hij waarschuwt dat de WHO bezig is een ‘soort medisch fascisme’ uit te rollen, dat alleen ten goede zal komen aan de farmaceutische industrie.

Lees hier verder.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karl
Karl
1 maand geleden

Het is niets anders dan een poging tot een helse Wereld Heerschappij Organisatie.

Annette
Annette
1 maand geleden

ALLES wat er uit de koker van zowel de United Nations en de World Health Organisation komt, stinkt op een verschrikkelijke manier.

Die Verenigde Naties waren ooit opgericht om te zorgen, dat de bevolkingen op de wereld in vrede zouden kunnen leven.

WIJ hebben met z’n allen de resultaten gezien de afgelopen 60 jaar. De ene oorlog is nog niet beslecht of de volgende begint.
En nu zijn er meerdere oorlogen tegelijkertijd.

Dus, de conclusie is, dat die Verenigde Naties niets meer zijn dan een wassen neus.

En nu komt die terrroristische organisatie, oftewel de Wereld Gezondheids Organisatie met het volgende trucje: een “global health emergency workforce”.

Wow…. Klinkt dat even spannend!

In feite komt het er op neer, dat er straks een “leger” van zogenaamde gezondheidswerkers rond zullen gaan op de wereld, die dan OVERAL hun zogenaamde “goede werk” zullen gaan doen.

Ik zie onmiddellijk een vergelijking met de interventies van de VN, die ook overal, waar problemen en oorlog ontstonden, hun zogenaamde “goede werk” uitvoerden.

Ik voorzie ook in dit geval NIETS dan een zootje ellende.

In ieder geval zal het allemaal nog wel een beetje spannender gaan worden. Vanochtend las ik op een Telegramkanaal, dat JAPAN per direct ALLE zogenaamde experimentele gentechinjecties heeft verboden.

DAT is natuurlijk absoluut fantastisch nieuws. Wel jammer, dat het zo’n beetje drie jaar te laat is. Maar o.k. Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.

Tóch blijf ik zeggen, dat ze daar bij de WHO van alles en nog wat kunnen verzinnen, maar ZONDER de medewerking van MILJARDEN mensen, komt er van hun hele vuile spelletjes helemaal NIETS terecht.

Pink panter
Pink panter
1 maand geleden

Volgende maand is dit een feit ook onder Wilders!!

H. R. van der Veen
H. R. van der Veen
1 maand geleden

🤬🖕🤮 Bill Gates

Back to top button
150
0
We lezen graag je reactie!x