Buitenland

Westerse waanzin brengt Syrische volk en regering dichter bij elkaar dan ooit. Deze Vlaming vertelt wat hij heeft gezien

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Syrië zal het eerste en enige land worden dat in onze tijd op vastberaden en heldhaftige wijze weerstand heeft geboden aan de westerse waanzin. Dat stelt de Vlaamse pater Daniël Maes.

Hij merkt op dat de oorlog in Syrië nog niet voorbij is, maar dat alles erop wijst dat het volk, het leger en de regering spoedig als overwinnaars beschouwd zullen worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Russische raketten hebben het hele afweersysteem van IS vernietigd in Deir ez-Zor waardoor het Syrische leger met succes de bevrijding kon doorzetten.

Geen aandacht

De bevrijding van Deir ez-Zor is voor het einde van de oorlog van het allergrootste belang, maar krijgt in onze media vreemd genoeg geen aandacht.

Syrië en Rusland bieden dringende hulp terwijl er helemaal geen voedsel of water door de westerse landen is geboden, aldus Maes.

De pater merkt op dat de wereldheersers de oorlog in Syrië financieren en voeren met captagon, een amfetamine-achtige stof, waarvan je uithoudingsvermogen en concentratievermogen toenemen en je eetlust afneemt.

Jihad-drug

Captagon wordt daarom soms ook wel de jihad-drug genoemd. In Dubai worden regelmatig voorraden captagon onderschept.

De Libanese journalist Radwan Mortada onthulde dat de drug bij de oorlog in Syrië volop gebruikt wordt en dat er miljoenen stuks worden geïmporteerd.

In 2012 wedijverden de westerse staatshoofden en ministers (vooral de Franse) om de meest krachtige uitspraken over de Syrische president Bashar al-Assad te doen.

Meer steun dan ooit

Wie hen durfde tegen te spreken werd voor Assad-fan uitgescholden of een vijand van de democratie.

Inmiddels zijn deze westerse luidsprekers opgeruimd en krijgt de Syrische president meer steun dan ooit, stelt Maes.

“Toch bleef het Westen het door de CIA voorgeschreven deuntje tot in den treure herhalen, zonder enige voeling met de werkelijkheid,” zegt hij.

Goede les

Ze hebben het tegenovergestelde bereikt. De Syrische regering is niet ten val gekomen en het volk is samen met leger en regering meer één dan ooit.

Maes benadrukt dat Syrië een model zal worden van weerstand tegen het Amerikaans-Israëlische imperialisme. “Laat het voor het Westen een goede les zijn.”

[Geotrendlines]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
6 jaren geleden

Assad en Poetin zijn ware helden!

Tijn
Tijn
6 jaren geleden

Hoewel het volk achter Assad stond en staat is deze overwinning natuurlijk niet alleen de verdienste van Assad geweest. Als de false flag gifgasaanval van 2013 in zijn opzet was geslaagd was het einde oefening geweest voor Assad. Als het Amerika was gelukt een no-fly zone af te dwingen was het ook einde verhaal geweest. Dankzij het ingrijpen van Rusland bleef Syrië overeind. Anders was het met Assad precies zo afgelopen als met Ghadaffi.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
6 jaren geleden

een van de laatste soevereinen landen op de planeet.. laat de ommekeer hier beginnen..
net als de Phoenix tot as vergaat om daar weer als nieuw uit op te komen..
zal de opbouw van af 23 september 2017 aan vangen.. wel de sterren staan zo wij kijken er naar met open mond naar zonder geluid naar de agressoren.. goed dat de Syriërs niks gevraagd hebben aan het westen zijn ze niks schuldig ook.. wel boden andere landen op de wereld hun de helpende hand.. schaam mij voor ons land.. ondanks de AI en precisie bombardementen, doden wij Nederlander vele Syriërs. maar bevel is bevel..

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x