Homepagina » Buitenland » Westerse waanzin brengt Syrische volk en regering dichter bij elkaar dan ooit. Deze Vlaming vertelt wat hij heeft gezien
Westerse waanzin brengt Syrische volk en regering dichter bij elkaar dan ooit. Deze Vlaming vertelt wat hij heeft gezien

Westerse waanzin brengt Syrische volk en regering dichter bij elkaar dan ooit. Deze Vlaming vertelt wat hij heeft gezien

Syrië zal het eerste en enige land worden dat in onze tijd op vastberaden en heldhaftige wijze weerstand heeft geboden aan de westerse waanzin. Dat stelt de Vlaamse pater Daniël Maes.

Hij merkt op dat de oorlog in Syrië nog niet voorbij is, maar dat alles erop wijst dat het volk, het leger en de regering spoedig als overwinnaars beschouwd zullen worden.

Russische raketten hebben het hele afweersysteem van IS vernietigd in Deir ez-Zor waardoor het Syrische leger met succes de bevrijding kon doorzetten.

Geen aandacht

De bevrijding van Deir ez-Zor is voor het einde van de oorlog van het allergrootste belang, maar krijgt in onze media vreemd genoeg geen aandacht.

Syrië en Rusland bieden dringende hulp terwijl er helemaal geen voedsel of water door de westerse landen is geboden, aldus Maes.

De pater merkt op dat de wereldheersers de oorlog in Syrië financieren en voeren met captagon, een amfetamine-achtige stof, waarvan je uithoudingsvermogen en concentratievermogen toenemen en je eetlust afneemt.

Jihad-drug

Captagon wordt daarom soms ook wel de jihad-drug genoemd. In Dubai worden regelmatig voorraden captagon onderschept.

De Libanese journalist Radwan Mortada onthulde dat de drug bij de oorlog in Syrië volop gebruikt wordt en dat er miljoenen stuks worden geïmporteerd.

In 2012 wedijverden de westerse staatshoofden en ministers (vooral de Franse) om de meest krachtige uitspraken over de Syrische president Bashar al-Assad te doen.

Meer steun dan ooit

Wie hen durfde tegen te spreken werd voor Assad-fan uitgescholden of een vijand van de democratie.

Inmiddels zijn deze westerse luidsprekers opgeruimd en krijgt de Syrische president meer steun dan ooit, stelt Maes.

“Toch bleef het Westen het door de CIA voorgeschreven deuntje tot in den treure herhalen, zonder enige voeling met de werkelijkheid,” zegt hij.

Goede les

Ze hebben het tegenovergestelde bereikt. De Syrische regering is niet ten val gekomen en het volk is samen met leger en regering meer één dan ooit.

Maes benadrukt dat Syrië een model zal worden van weerstand tegen het Amerikaans-Israëlische imperialisme. “Laat het voor het Westen een goede les zijn.”

[Geotrendlines]


Vond je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Hoewel het volk achter Assad stond en staat is deze overwinning natuurlijk niet alleen de verdienste van Assad geweest. Als de false flag gifgasaanval van 2013 in zijn opzet was geslaagd was het einde oefening geweest voor Assad. Als het Amerika was gelukt een no-fly zone af te dwingen was het ook einde verhaal geweest. Dankzij het ingrijpen van Rusland bleef Syrië overeind. Anders was het met Assad precies zo afgelopen als met Ghadaffi.

  29 likes
  • @Tijn

   Ik neem aan dat 99% zich bewust is van het feit dat het zonder Poetin niet had gelukt. Die man verdiend in stambeeld op het binnenhof!

   12 likes
  • Assad en zijn vrouw zijn mooie mensen. Putin kent nog compassie vanuit zijn hart voor goede medemensen. Typische starseeds als je me vraagt. Dankzij hun er is hoop dat niet alles is corrupt en pervert.

   7 likes
 2. Assad en Poetin zijn ware helden!

  37 likes
  • Tsjemig, wat een simplistische redeneringen hier.
   Omdat het westen, met de VS voorop, kwalijke beslissingen neemt maakt dat dictaturen zoals die in Syrie en Rusland nog niet goed.
   Ik zie zelf 2 verwerpelijke krachten die tegen elkaar strijden.
   Koude oorlog 2.0

   2 likes
   • syrie kent geen dictatuur, het is feitelijk een democratie met een president dat VERKOZEN wordt…..assad is verkozen. als je commentaar wil geven, wees dan ZELF niet zo simplistisch, maar zorg er voor dat je weet waar je het over hebt eerst.
    een ander ‘feitje’ is dat onder assad’s bewind de syrische bevolking zich geheel westers kan gedragen (inclusief vrouwen) terwijl in de gebieden waar het zogenaamde ‘gematigde bevrijdings’leger, (lees muslimfanatici) de sharia heerst en vrouwen als tweederangsproducten worden beschouwd…
    wat rusland betreft, heerst er een democratie, en int tegenstelling tot wat we hier in het nieuws wijsgemaakt worden, wordt putin FEITELIJK door de meeste russen op handen gedragen……hierbij wederom hetzelfde….informeer jezelf eerst degelijk en geef dan pas commentaar, want op dit moment kom je alleen maar over als niet al te snugger…..(kwestie van politiek correct 😉 te blijven)
    met vriendelijke groet

    3 likes
   • Nee jouw leiders zijn heerlijke mensen, nietwaar Mous? Al zij maar een driedelig pak aantrekken en maar wat blèren, toch? Als we de afgelopen tijd helden hebben gekend, dan zijn Poetin en Assad daar zeker twee van.

    2 likes
 3. een van de laatste soevereinen landen op de planeet.. laat de ommekeer hier beginnen..
  net als de Phoenix tot as vergaat om daar weer als nieuw uit op te komen..
  zal de opbouw van af 23 september 2017 aan vangen.. wel de sterren staan zo wij kijken er naar met open mond naar zonder geluid naar de agressoren.. goed dat de Syriërs niks gevraagd hebben aan het westen zijn ze niks schuldig ook.. wel boden andere landen op de wereld hun de helpende hand.. schaam mij voor ons land.. ondanks de AI en precisie bombardementen, doden wij Nederlander vele Syriërs. maar bevel is bevel..

  4 likes
 4. De VS is onberekenbaar. En altijd mensen aan het doden (=oorlogvoeren). Ze moeten wel, want in de macht van de bankiers.
  De VS heeft het al eens vaker gedaan. Landen/regio’s totaal vernietigen, om drogredenen.
  Hiroshima, Nagasaki, N-Korea, Irak, Libië. En ze zijn daar trots op. Dus.
  Nu luidt het: “We voeren (deze) oorlog, om niet te verliezen” (vertaald: we gaan gewoon door)

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

Syrische vluchtelingen

De waarheid over de ‘Syrische vluchtelingen’ die Erdogan naar Europa stuurt

Enkele dagen geleden meldden de media dat ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.