BuitenlandCorona

EMA-cijfers: 1.163.356 gevallen van bijwerkingen en 30.551 overlijdens na coronavaccinaties

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen (EudraVigilance) zijn tot 13 november 30.551 sterfgevallen en 1.163.356 gevallen van bijwerkingen na de coronavaccins geregistreerd.

De database, die is opgezet door de Europese geneesmiddelenautoriteit EMA, bevat gegevens over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen die tot de Europese Economische Ruimte (EER) toegelaten zijn.

Via de website van EudraVigilance:

  • Farmaceutische bedrijven die houder zijn van de handelsvergunning voor een geneesmiddel, evenals nationale medicijnautoriteiten in de EER, zijn wettelijk verplicht meldingen over vermoedelijke bijwerkingen bij EudraVigilance in te dienen. Daaronder vallen ook de meldingen die ze ontvangen van medisch beroepsbeoefenaren en patiënten. Niet-ernstige bijwerkingen die zich buiten de EER voordoen, zijn uitgesloten.
  • Het webrapport bevat geen meldingen afkomstig uit onderzoek (bijvoorbeeld van klinische proeven of niet-interventieonderzoeken) of andere soorten meldingen (het betreft dus uitsluitend spontane meldingen).
  • Een bijwerking krijgt de kwalificatie ‘ernstig’ als deze (i) de dood tot gevolg heeft, (ii) levensbedreigend is, (iii) ziekenhuisopname of verlenging van een bestaande ziekenhuisopname tot gevolg heeft, (iv) blijvende of significante invaliditeit/arbeidsongeschiktheid veroorzaakt (naar de mening van de indiener), (v) zich uit in een aangeboren afwijking/misvorming of (vi) resulteert in andere medisch belangrijke omstandigheden.

Van de 30.551 sterfgevallen zijn 14.303 terug te voeren op het Pfizer-vaccin, 8385 op het Moderna-vaccin, 1793 op het Janssen-vaccin en 6070 op het AstraZeneca-vaccin.

166.346 gevallen van bijwerkingen zijn vanuit Nederland gemeld bij de EMA. Nederland gaat bijna overal aan kop:

gevallen
Aantal gemelde gevallen van bijwerkingen na het Moderna-vaccin (www.adrreports.eu)
gevallen
Aantal gemelde gevallen van bijwerkingen na het Pfizer-vaccin (www.adrreports.eu)
gevallen
Aantal gemelde gevallen van bijwerkingen na het Janssen-vaccin (www.adrreports.eu)
gevallen
Aantal gemelde gevallen van bijwerkingen na het AstraZeneca-vaccin (www.adrreports.eu)

Agnes Kant, directeur van Bijwerkingencentrum Lareb, beweert vandaag in gesprek met het AD dat we inmiddels kunnen stellen dat ‘de angst voor het coronavaccin onterecht is geweest’. “Over de gehele linie zien we weinig afwijkends ten opzichte van andere vaccins,” zegt Kant.

[The Gateway Pundit]

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
1 jaar geleden

Die cijfers kun je wel vervijfvoudigen .. alles EU gerelateerd is onbetrouwbaar.

Liberty
Liberty
1 jaar geleden

Totdat ze kinderen gaan vaccineren.

Don
Don
1 jaar geleden

Werkt die Agnes (klopt van geen) Kant voor Banansplit of zo?? Want ik hoop toch dat dit gewoon een slechte grap is…… Maar ik zal het als simpele leek wel verkeerd zien denk ik.

Ron
Ron
1 jaar geleden

In België moet ik zeggen wordt er NIKS genoteerd en stuurt men jou wandelen zonder follow up. Advies neem een Dafalganneke en klaag niet of je krijgt anti depressiva. Als je ziet hoe ingewikkeld de procedurefouten zijn en de onderrichtingen van de orde van geneesheren dan is er niet van de getallen in B te verschieten. Ikzelf ken verschillende gevallen en één overlijden en gewoon plat genegeerd door huisartsen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

97
0
We lezen graag je reactie!x