CoronaBuitenland

Wetenschappers Moderna waarschuwen dat mRNA-vaccins risico’s met zich meebrengen

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

De technologie die gebruikt wordt voor de coronavaccins brengt risico’s met zich mee. Daarvoor waarschuwen wetenschappers van Moderna, fabrikant van één van de mRNA-coronavaccins, in een nieuwe paper die is gepubliceerd door Nature Reviews Drug Discovery.

Ze staan nu voor de grote uitdaging om de risico’s die gepaard gaan met mRNA-technologie terug te brengen. Het gaat hier specifiek om de toxiciteit van de vaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Auteurs van de paper zijn Eric Jacquinet en Dimitrios Bitounis, medewerkers van Moderna, en Maximillian Rogers, die werkte bij Moderna op het moment dat aan de paper werd gewerkt.

Moderna was niet bereikbaar voor commentaar.

Weken tot maanden

De mRNA-vaccins hebben meerdere bekende bijwerkingen, waaronder hartontsteking en anafylactische shock. Volgens Pfizer zijn hoogstwaarschijnlijk de lipide nanodeeltjes in het vaccin de boosdoener.

In hun paper gaan de auteurs in op andere onderzoeken waaruit blijkt dat mRNA en het spike-eiwit weken of maanden na vaccinatie in het lichaam van mensen zijn aangetroffen, terwijl de overheid altijd heeft beweerd dat het lichaam zich er binnen enkele dagen van ontdoet.

Het terugdringen van het risico op toxiciteit van mRNA-vaccins is noodzakelijk, maar ‘ingewikkeld’, aldus de wetenschappers.

Wat heeft Marion Koopmans hierop te zeggen?

Moderna en andere bedrijven testen momenteel een aantal nieuwe mRNA-producten, waaronder griepvaccins en kankerbehandelingen. De komende vijf jaar verwacht het bedrijf 15 producten te lanceren, zei Moderna-baas Stephane Bancel.

“Moderna-wetenschappers geven toxiciteit toe van hun mRNA-technologie,” vat moleculair bioloog Rogier Louwen samen.

Peter Borger, ook moleculair bioloog, vraagt wat ex-collega van Louwen Marion Koopmans hierop te zeggen heeft. “Waren er geen wetenschappers die haar hierover niet al in 2020 hadden geïnformeerd? Wat gebeurde er ook alweer met die wetenschappers? Wat gebeurde met dr. Louwen?” Die werd ontslagen door zijn werkgever, het Erasmus MC, waar hij 22 jaar als wetenschapper werkte.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

DIT noemen ze nu met recht “het paard achter de wagen spannen”.

Wat een clowns wereld leven wij met z’n allen in.

Dus NU, maar liefst bijna VIER jaar later, komen deze onderzoekers van Moderna met hun bevindingen, die, nota bene, al jaren geleden door o.a. door moleculair bioloog Van Louwen van het Erasmus Medisch Centrum, werd aangegeven.
Voor deze uitlatingen is hij toen, na 22 jaar trouwe dienst, ontslagen.
Zouden ze hem nu dan ook weer, onder het aanbieden van de nodige excuses natuurlijk, weer opnieuw in dienst nemen?

En weten jullie wat ik dan HELEMAAL frappant vind? Dat is, dat ze bij de regering, Eerste en Tweede Kamer zo ongelooflijk verbaasd zijn, dat het Nederlandse volk nog maar zo weinig vertrouwen in politiek en medische wetenschap heeft.

DIT is natuurlijk ook weer een ongelooflijk staaltje van PURE ONKUNDE. Niets meer en niets minder.

Nu is dat al erg genoeg, maar wat te denken van de megalomane plannen, die er nu alweer op de plank liggen en binnenkort worden uitgerold.

Ik heb het dan natuurlijk over de bezigheden wat betreft nieuwe griepvaccins EN kankerbehandelingen. OOK allemaal natuurlijk met die mRNA techniek.

WAT denken die onbenullen nu eigenlijk nog wel? Dat er straks nog één malloot te vinden is, die in de rij gaat staan?

Wat betreft die kankerbehandelingen had ik inderdaad al het nodige gelezen.
De grote farmaceuten, zoals Pfizer, Moderna en nog een paar, hebben bepaalde andere farmaceuten, die gespecialiseerd waren in kankerbehandelingen, opgekocht.

Nu kan ik natuurlijk, als leek, absoluut niet beoordelen van HOE die farmaceutische bedrijven werkten, maar wat ik wel weet, is, dat nu ze overgenomen zijn door genoemde bedrijven, wij DAT ook niet meer hoeven te vertrouwen.

WAT een ongelooflijke valsheid, als je er goed over nadenkt. Dus eerst miljoenen mensen doodziek EN dood maken door de experimentele gentechinjecties en DAN vervolgens, althans voor diegenen die dan nog leven, met een behandeling komen (die hoogstwaarschijnlijk alleen maar veel geld kost en je dan alsnog het leven kost).

En dan zijn ze NOG verbaasd, dat wij ons vertrouwen in dat zootje verloren zijn.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
3 maanden geleden

De mRNA-techniek werd al vele jaren eerder toegepast op proefdieren en dat betrof muizen.

Van al die honderden muizen heeft er niet 1 muis deze proeven overleefd.

Bij de 2e proef tijdens de begintijd van Corona werd de proef met slechts enkele muizen herhaald en na de dood van dit kleine aantal muizen, ik meende dat het er 6 of 8 waren, werd er met de proef gestopt.

Toen was het de beurt aan de wereldwijde proef en werden de z.g. vaccinaties wereldwijd toegepast op mensen en tot op heden zijn die proeven veelvuldig herhaald, met als gevolg vele doden (rond de 20 miljoen) en een ongekend aantal mensen (meerdere veelvouden van het aantal doden) met allerlei gezondheidsproblemen, die voor een groot gedeelte niet te genezen zijn.

Hierbij een tip: verdiep je in MMS van Jim Humble.

Dat is het enige middel dat op moleculair niveau toxines afbreekt en onschadelijk maakt. Of het de mRNA techniek onschadelijk maakt, weet ik niet, want ik ben niet geprikt en kan het dus niet op mijzelf testen, maar gebruik dit middel al ruim 15 jaar, na vergiftiging door chemtrails. Dat dit in veel landen verboden is en dus niet meer verkrijgbaar is, heeft zijn reden.

Het aantal dode mensen als gevolg van de prikken, zal in de komende jaren drastische aantallen aannemen.

Dat dit nu, dus achteraf, door medewerkers van Moderna eindelijk wordt erkend, is niets anders dan een grote leugen, want dat was al veel eerder bekend.

Het zijn met name die lipide deeltjes die voor vele problemen zorgen en dat de heks, Marion Koopmans, van deze gevolgen niet op de hoogte was, is natuurlijk niet voor te stellen en dat geldt ook voor Jaap van Dissel (net als Marion Koopmans een dierenarts), en iedereen die deze criminele club van het RIVM vertegenwoordigt en met de uitrol van de z.g. vaccins heeft meegewerkt.

Dat deze mRNA-techniek nu de basis wordt van toekomstige vaccinaties, kan maar 1 doel hebben: 90 tot 95% van de wereldbevolking moet verdwijnen en daar het bereikt % pas rond de 65% ligt (zie Pascal Najadi) is een % waar de Deep State niet mee akkoord gaat.

Er zullen nog steeds veel mensen zijn die de mouw opstropen om voor een opvolgende prik in aanmerking te komen en hoe wij hier ook ons best doen om mensen te waarschuwen, die boodschap komt niet over.

Deze mRNA vaccins hadden nooit mogen worden toegepast en dat dit wel is gebeurd heeft maar 1 reden en dat is het doel om de wereldbevolking uit te roeien en dat er dan bij de veroorzakers van deze democide allerlei excuses worden verzonnen, dus ook bij Moderna, is logisch.

Joyce
Joyce
3 maanden geleden

Koren op de molen van world evil forum!🤮🤮

Er is in dit land geen plek voor censuur
Er is in dit land geen plek voor censuur
3 maanden geleden

“Wetenschappers moderna waarschuwen”.

Waarschuwen doe je dus VOORAF.

Dit, wat deze dwazen nu doen heet : Als het kalf verdronken is dempt men de put.
Of : Je eigen straatje schoon vegen”.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x