Buitenland

Oud-burgemeester Livingstone: “We worden al tientallen jaren voorgelogen over Rusland”

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat iedereen in het Westen moet weten is dat Amerika 10 keer meer uitgeeft aan defensie dan Rusland. Dat zei oud-burgemeester van Londen Ken Livingstone in gesprek met RT.

“Er is dus geen enkele indicatie dat Rusland zich voorbereidt op één of andere gewapende confrontatie, dat is nonsens,” voegde hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Demoniseren

“Veel rechtse media in het Westen houden ervan om Rusland te demoniseren,” zei hij. “We worden al tientallen jaren voorgelogen.”

Livingstone zei te zijn opgegroeid in een tijd waarin de media waarschuwden dat de Sovjet-Unie een grote bedreiging vormde.

Constant

Toen Kennedy president werd, had Rusland vier raketten die Amerika konden bereiken, terwijl Rusland in het bereik lag van 400 Amerikaanse raketten, merkte Livingstone op.

“We worden constant voorgelogen. Niet alleen over Rusland, maar ook over China en alle andere landen die niet bereid zijn te doen wat Amerika zegt,” besloot de oud-burgemeester.

Vrienden

De Russische president Vladimir Poetin heeft tijdens zijn jaarlijkse toespraak tot de natie opnieuw de banden aangehaald met de VS.

Hij hoopt dat de landen kunnen samenwerken in de strijd tegen terrorisme. “We willen geen confrontatie, met niemand,” aldus Poetin.

“Anders dan onze buitenlandse collega’s die Rusland als vijand zien, zijn wij nooit op zoek geweest naar vijanden,” zei hij. “We hebben vrienden nodig.”

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
7 jaren geleden

NATO heeft zich na de val van de muur nooit aan de afspraken gehouden. De afspraak was niet verder naar het oosten op te rukken en zie nu staan ze aan de Russische grens.

Amerika, England, EU, NATO , VN, IMF en Wereldbank zijn de wereld agressors !

Na WW2 heeft Amerika alleen al ruim 90 oorlogen gevoerd. Waar Rusland na WW2 betrokken was bij 3 oorlogen waar Amerika de veroorzaker was.

Ik ben vele malen meer bevreesd om Amerika dan om Rusland.

Negen van de 10 toplanden die de VN vertegenwoordigen zijn betrokken bij wapenhandel ….. Over belangen verstrengeling gesproken !!!

exegese
exegese
7 jaren geleden

wij zijn nooit op zoek geweest naar vijanden,” zei hij. “We hebben vrienden nodig.”

Dat is nou pure oorlogstaal in de oren van de wapenlobby. Dat is waar zij een broertje aan dood hebben.
Als je uit bent op macht en geld kun je geen vriendschappelijkheid gebruiken, dat gaat immers altijd ten koste van een ander.

mario
mario
7 jaren geleden

zolang er landen zijn die zich gedragen als schoothondjes voor de vs en blind achter de agressor aanloop zal er nooit vrede komen en dat is iets wat de elite niet wil.
in hun ogen maakt het niet uit of er 100 mensen door hun toedoen sterven of 100 miljoen maakt niet uit.
om de psychopaten te stoppen zal je als land uit de navo en nato moeten stappen doe het en ze hebben geen been meer op te staan.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

De aarde zoveel mogelijk in oude staat terug brengen. Ondertussen zijn ze het zelf aan het vernietigen door giftig oorlogsvoering, technologie(grootste vervuiling ooit), systeem van groei(er wordt veel voedsel weggegooid/water vergiftigd) enz. Gewone mensen worden steeds strakker gehouden, zodat ze minder kunnen kopen of kunnen voortplanten enz. Het beleid zorgt ervoor dat mensen onderaan worden opgeruimd. Terwijl het probleem toch echt bovenaan zit. Kijk, als er teveel mensen op deze aarde wonen, waarom doet men dan bv. aan ivf enz.? Dat strookt niet.
Ik denk toch echt dat ze bezig zijn om een nieuwe Atlantis op te bouwen. Nieuwe 10 geboden(Georgia guidestones) Hoofdstad provincie Georgia is Atlanta. Een wereldoorlog zorgt ervoor dat er snel veel mensen worden opgeruimd. Vergeet niet dat de ordes(zitten over de hele wereld en staan in verbinding met elkaar) dingen doen/ook zichzelf offeren(eed) om het einddoel te realiseren. Na een oorlog/chaos zeggen de overgebleven mensen: dat nooit meer. Een controle chipje(lichaam) is dan al gauw gezet. En een Atlantis is dan al gauw gemaakt. Uiteindelijk zal deze beschaving zichzelf ook opblazen.
We krijgen steeds meer berichten dat de aarde nog maar 1000 jaar te gaan heeft. Is dat wel zo? Mijn visie is dat de natuur/aarde zichzelf kan herstellen(balans), als die maar tijd genoeg krijgt. Zijn eigen gang kan gaan. Dit moet ons lot zijn en niet het menselijke gecreëerde.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x