Mens en Dier

WHO-baas klaagt over ‘complottheorieën’: ‘Het is geen machtsgreep’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Tedros Adhanom Ghebreyesus is niet alleen de baas van de WHO, maar ook van het Ministerie van Waarheid. Hij voert een ware kruistocht tegen ‘misinformatie’.

Volgens hem leven we in een tijd waarin ‘nepnieuws, leugens, complottheorieën, misinformatie en desinformatie welig tieren’. Dit keer gaat het om het pandemieverdrag waar hard aan gesleuteld wordt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Het document heeft betrekking op de tools die nodig zijn om ‘de volgende pandemie’ te bestrijden, maar gaat niet alleen over de volksgezondheid.

over

Niet alles loopt op rolletjes

Critici waarschuwen dat het verdrag surveillance en censuur met zich meebrengt en de soevereiniteit van landen ondermijnt.

Volgens Tedros doen deze critici beweringen die ‘volledig ongefundeerd, onwaar en onzin zijn’. Dat hij dit soort uitspraken doet, lijkt erop te wijzen dat achter de schermen niet alles op rolletjes loopt.

Ook lijkt hij landen aan te sporen zo snel mogelijk propagandacampagnes te lanceren voor het verdrag. Hij noemt dit ‘het actief tegengaan van valse narratieven’.

‘Geen ruimte voor twijfel en verwarring’

“Het is belangrijk dat ze communiceren met hun eigen burgers en hen ervan verzekeren dat deze overeenkomst de soevereiniteit van hun land uitdrukkelijk beschermt,” schrijft Tedros, die toevoegt dat er ‘geen ruimte mag bestaan voor twijfel en verwarring’.

Hij vertelt alleen niet hoe het voorgestelde verdrag de nationale soevereiniteit dan ‘uitdrukkelijk beschermt’.

[Reclaim The Net]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rico
Rico
6 maanden geleden

Alle zogenaamde complottheorieën zijn tot dusver uitgekomen.

Wie het WHO goed bestudeert heeft ziet dat het weldegelijk een totale overdracht is van de soevereiniteit van landen aan WHO.

WHO is een levensgevaarlijke particuliere maffia organisatie van de globalisten.

ralf
ralf
6 maanden geleden

feit: het verdrag is er.
nog een feit: als er volgens hem niets over bevoegdheden in dat verdrag staat, dan zou het verdrag er niet zijn.
en nog een feit: de nederlandse wet verbied het aangaan van zo’n verdrag.

Overlever van toen..
Overlever van toen..
6 maanden geleden

Over Desinfo verspreiden….
Todro weet exact hoe hij dat als “waarheid”
verspreiden moet!
Todro is De Desinfo in persoon!

Annette
Annette
6 maanden geleden

WAT is deze Tedros Ghebreyesus (waarom heet deze dwaas niet gewoon Piet Rood of zoiets?) toch een ongelooflijke LEUGENAAR!!!

Hij wordt in zijn geboorteland Ethiopië een oorlogsmisdadiger genoemd. En dat lijkt mij niet zomaar uit de lucht gevallen. Daarnaast is hij natuurlijk ook nog eens medeverantwoordelijk voor de grote hoeveelheden aan mensenlevens in de afgelopen drie jaar.

Hij klaagt dat er zoveel complottheorieën de ronde doen. Ik zou zeggen: doe eens zelf onderzoek en je zult zien, dat van de vele complottheorieën in de afgelopen jaren er ongelooflijk veel ook DAADWERKELIJK zijn uitgekomen.

Wel vind ik het goed nieuws, dat er iedere dag meer en meer mensen bij komen, die NIETS meer geloven van wat deze organisaties, zoals WHO, WEF, VN, EU en noem maar op, allemaal in de rondte blaten.

Het blijft zó, dat als het grootste deel van de mensen NIET doen wat er, zogenaamd in hun belang, wordt opgedragen, het “spel” uit is.

En gezien het gejank van deze nepfiguur gaan wij nu aardig die kant op.

Even off topic:
Vanochtend las ik op de Bataafse Leeuw (Telegram) een heel belangrijk stuk tekst van ene Tom Barnett, gezondwereldnieuws:
Een virus is NIET levend en kan dus helemaal niet overgedragen worden op andere mensen.
Een bacterie en schimmel is WEL levend en kan dus overgedragen worden.
Een virus is niets anders dan een manier om je lichaam, dat op een x moment ziek is geworden, te reinigen.
Dat je lichaam op een gegeven moment ziek wordt, is niet zó gek, als je even nagaat wat enorm veel bedreigingen er heden ten dage op ons afkomen:
Water, dat al lang niet meer zo schoon is als het eerder geweest is, daarna de kwaliteit van de lucht die wij inademen, dan het voedsel, dat steeds meer bewerkt wordt (denk aan bijvoorbeeld margarine, dat absoluut niet gezond is), niet te vergeten de injecties, waar alle mogelijke rotzooi in zit.
Dus is het geen wonder, dat je daar ziek van wordt. Ziekte is dus in dit geval niets anders dan een manier van je lichaam om je cellen te updaten.
DIT is dus precies de reden, dat mijn man en ik vanaf juni regelmatig naar het EESystem gaan (Energy Enhancement System) om ons gezond te houden.
En ik kan jullie uit eigen ervaring vertellen, dat het werkt.
Mijn man wordt volgend jaar april 80 jaar en, terwijl hij de afgelopen tien jaar behoorlijke problemen heeft gehad met zijn gezondheid, gaat het nu super goed en lijkt hij, in plaats van ouder te worden, te verjongen.
Ik zeg er wel gelijk bij, om dit te doen, laten wij heel veel dingen. Uiteindelijk kun je je geld maar één keer uitgeven.
Maar voor ons staat, zeker in deze gevaarlijke tijd, GEZONDHEID op de eerste plaats.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x