CoronaMens en Dier

Arts: Pfizer wil mij en andere kritische artsen laten OMLEGGEN

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!

Arts Vladimir Zelenko zegt dat hij gewaarschuwd is door een inlichtingenfunctionaris dat zijn leven mogelijk in gevaar is. Er zouden aanwijzingen zijn dat Big Pharma van plan is om Zelenko, Bryan Ardis en andere coronakritische artsen uit de weg te laten ruimen door huurmoordenaars.

De inlichtingenfunctionaris vertelde hem dat Pfizer-baas Albert Bourla via zijn connecties en PAC oftewel politiek actiecomité plannen smeedt om kritische artsen te laten omleggen. We zijn deze mensen een doorn in het oog, zei Zelenko in de Stew Peters Show. Hij voegde toe dat dr. Ardis ook een waarschuwing heeft ontvangen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nooit gepakt

Volgens de inlichtingenbron kan Bourla worden gelinkt aan de Griekse maffia en werkt hij nauw samen met de nazi’s rond Soros, Gates en de Rockefeller Foundation. Zelenko wees erop dat de belangrijke spelers achter de schermen tijdens de Tweede Wereldoorlog nooit zijn gepakt en sindsdien op dezelfde voet verder zijn gegaan.

Denk aan Henry Ford, die in 1938 een eremedaille kreeg van Adolf Hitler; directeuren van IBM, dat de ponskaarttechnologie ontwikkelde voor de concentratiekampen; General Motors, dat 75 procent van de voertuigen van de Wehrmacht heeft gebouwd; Rockefeller, die het onderzoek naar eugenetica financierde en eigenaar was van een fabriek waar Zyklon B werd gemaakt.

Ik ben niet bang om te sterven

We vormen een obstakel voor hun plan om zeven miljard mensen een vloeistof toe te dienen die niets te maken heeft met je gezondheid, zei Zelenko. Hij sprak van een massavernietigingswapen. De arts, die beveiliging heeft ingehuurd en bewapend is, wees erop dat twee jaar geleden de eigenaars van een hydroxychloroquinefabriek in Canada zijn vermoord.

Hij zei dat mensen als Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, moeten worden vervolgd, maar dat het nog veel belangrijker is om deze keer ook de mensen achter de schermen te pakken.

“Ik ben niet bang om te sterven,” zei Zelenko nog.

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
2 jaren geleden

Stay strong and God’s bless

orwellia
orwellia
2 jaren geleden

moedig deze man! Laten we met z’n allen een beschermingsveld om hem heen visualiseren.

Heraut
Heraut
2 jaren geleden

Dit is een serieuze melding over de praktijken van de zeer kwaadaardige Big Pharma en wie er achter de schermen ervan zit. Het is iets dat al vele jaren speelt. Iedereen die in de weg loopt wordt opgeruimd. Een ode aan de dappere mensen, die hun leven hebben moeten geven voor een betere wereld, een wereld die nog steeds in handen is van kwade krachten.
Zie ook https://www.healthnutnews.com/Recap/ over Unintended Holistic Doctor Death Series: Over 100 Dead. Posted by Erin Elizabeth | Mar 13, 2016, een overzicht dat tot in 2020 is bijgewerkt.

jan de wit
jan de wit
2 jaren geleden

Dat speelt al sinds de eerste doktoren er zijn. Heksenjacht was ook een dingetje. En 8 jaar geleden werden er al een hoop alternatieve doktoren omgelegd en kanker wetenschappers die net teveel hadden ontdekt

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x