Mens en Dier

Uitspraak CDA-leider Bontenbal doet sidderen: ‘Een sinister niveau en krijg er koude rillingen van’

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!

CDA-minister Hanke Bruins Slot, NAVO-admiraal Bauer en de Poolse premier Donald Tusk kwamen zaterdag met een boodschap: onze vrede, stabiliteit en welvaart staan op het spel. We moeten als samenleving voorbereid zijn en verantwoordelijkheid nemen. Nu. Defensie, energie en technologie zijn topprioriteit.

Europarlementariër Tom Berendsen (CDA) spreekt van een ‘belangrijke boodschap’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Left Laser vroeg CDA-leider Henri Bontenbal of Nederlandse kinderen uiteindelijk naar het front in Oekraïne mogen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bontenbal durft geen nee te zeggen

“Jij doet aan de overrompelingstactiek merk ik. Op dit moment nee, omdat wij ervoor gekozen hebben om Oekraïne te steunen met geld en met middelen. Het punt is natuurlijk dat we niet weten hoe de geschiedenis zich ontwikkelt,” antwoordde Bontenbal.

“Mogen onze Nederlandse zonen en dochters opgeofferd worden voor de waanzin van de oorloghitserige CDA-bestuurders? Bontenbal durft geen nee te zeggen op de vraag of ze naar het Oekraïne-front gestuurd worden,” reageert FVD-fractievoorzitter in Land van Cuijk Marianne Akkermans.

“Een sinister niveau en krijg er koude rillingen van,” aldus Akkermans.

Als enige

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen voegt toe: “En weer Left Laser die (samen met Ongehoord Nederland uiteraard) als enige wel de ongemakkelijke kritische vraag aan de macht durft te stellen.”

Hij hoopt dat ze snel een perspas krijgen voor de Tweede Kamer.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
16 dagen geleden

Alweer DUIDELIJK, dat er, van hogerhand, aangestuurd wordt op een Derde Wereldoorlog.

Het gaat er zo langzamerhand niet eens meer om OF maar meer nog om WANNEER.

Wat zijn het toch een ongelooflijk zootje oorlogshitsers. Om compleet misselijk van te worden.

Allemaal bedoeld voor eigen gewin. Hun EIGEN kinderen zullen NOOIT naar dat slagveld in de Oekraïne gestuurd worden. Dat is alleen maar het “voorrecht” van het plebs (en daar bedoel ik natuurlijk dan ONS mee).

Henri Bontenbal, de “leider” van de “christelijke” partij CDA. Duidelijk voor mij is dat de c van christelijk helemaal nul komma nul nog te maken heeft met christelijke beginselen. Het is eerder duivels.

Wat natuurlijk ook bizar is aan dit verhaal, is, dat Nederlandse jongeren dus “mogen” gaan vechten in de Oekraïne (het grote buurland van onze zogenaamde vijand Rusland), dat al lang in handen is van de allerrijksten der aarde en dat dus een groot aantal jongeren, geboren en getogen in datzelfde Oekraïne, inmiddels in ONS land wordt gepamperd met geld (ons belastinggeld), een dak boven hun hoofd, gezondheidszorg.

Nu snap ik heus wel, dat die jongeren die walgelijke oorlog, die, volgens mij, NOOIT gewonnen kan worden, ontvluchten. Maar aan de andere kant blijft het natuurlijk bizar, dat ONZE jongeren dus maar opgeofferd moeten worden.

Ik mag van harte hopen, dat de Nederlandse jongeren, die NU nog in het Nederlandse leger zitten, massaal de dienst gaan verlaten. Dat is het enige, dat ze nog kunnen doen: VERLAAT HET ZINKENDE SCHIP, VOORDAT HET TE LAAT IS!

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
16 dagen geleden

Het westen is uit op alweer een conflict maar vergeten dat het zeer waarschijnlijk zal lijden tot een onvermijdelijke nederlaag voor de Noord Atlantische Terroristen Organisatie,wanneer China en ook Noord Korea zich in het strijdgewoel gaan mengen!

markiez
markiez
16 dagen geleden

Het gaat gebeuren binnen nu en 2 jaar

Riakandoorja
Riakandoorja
16 dagen geleden

Het was de enige juiste vraag. Blijven de baby’s

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x