Binnenland

‘NOS en AD plegen een journalistieke en juridische misdaad’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Journalist en schrijver Ab Gietelink vindt de berichtgeving dat Nederlandse politici betaald zouden worden voor Kremlinpropaganda ‘te schandalig voor woorden’.

“Mensen worden verdacht gemaakt en dat is met onze vredesbeweging ook gebeurd,” zei Gietelink in blckbx today. “Dan staat er gewoon in het NRC Handelsblad: demonstreren voor de vrede, aangestuurd door Rusland en betaald door Rusland. Dat is gewoon een pure leugen. Puur fake news.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is de kern van het probleem

“Wat hier gebeurt, is dat het gesuggereerd wordt, zonder dat het bewezen is,” vervolgde hij.

Over de harde clash tussen FVD-leider Baudet en Jesse Klaver in de Kamer zei hij: “Stel nou dat je tegen Klaver zegt: u komt eerst uit een vredespartij – GroenLinks – en nu bent u een oorlogspartij. Hoe zou dat komen? Wordt u betaald door het militair-industrieel complex? Wordt u betaald door de NAVO? Bent u misschien corrupt? Dat is toch wel een vraag die we mogen stellen? Dat is toch een keurige vraag? Dat is het niveau waarop we nu zitten. En de media gaan daar gewoon in mee. Dat is de kern van het probleem.”

Journalistieke en juridische misdaad

Gietelink kan rekenen op bijval van schrijver Igor van Kaam. “NOS en AD plegen een journalistieke en juridische misdaad door met desinformatie laster te plegen,” stelt hij. “En dit alles puur uit paniek omdat rechts er beter voor staat dan globalistisch links in zowat heel de wereld.”

“Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Op deze manier leggen NOS en consorten juist de handelwijze van de beschuldigers bloot,” merkt Van Kaam op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niet bang
Niet bang
1 maand geleden

Wordt mooi, morgen. Voor het eerst ga ik echt het paasfeest beleven. Tot ziens op het museumplein.

B.watervogel
B.watervogel
1 maand geleden

Alles maar ook alles wat ik 4 jaar loop te verkondigen op internet wordt door Rusland betaald en ik leef er ruimschoots van. Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe of zoiets. Laat ze allemaal het rambam krijgen die domme overbetaalde, media, dpg, msm schapen die niet eens weten waar Rusland ligt of voor staat. Wat willen ze nou zeggen, dat die Russen minder zijn dan westerlingen, dacht het even niet, compleet, gebrainwashed, gestoord zijn ze.

Margie
Margie
1 maand geleden

Links is uitgeteld. Ze spartelen nog. Maar dat houdt ook op. Het ware gezicht van links wordt zichtbaar,en dat is geen prettig gezicht.

C Nagel
C Nagel
1 maand geleden

Liever Poetin dan links Amerika (Biden) …volg de Great Awakening in U.S.A de berichtgeving betreft U.S.A in Nederlandse M.S.M is net zo erg. Ooit een positief bericht gezien.????….ik heb een geheim D.J.Trump is de beste President ooit en werkt samen met God …. Pasen is nu lente ….Pasen is een verhaal over Jezus…geen lente …laat staan lente kriebels. ( bescherm u kinderen)

N.C.S.W.C 100% 8 April -zie de tekens in de sterren en de tekens op aarde …al onze planeten op een lijn.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x