Great ResetMens en Dier

Wat heeft koningin Maxima nu weer gedaan: ‘Ze gaat volledig buiten haar boekje’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft documenten op Twitter geplaatst over spreekpunten voor een WEF-panel op 25 januari 2021.

Het gaat om spreekpunten voor een panel waarbij koningin Maxima in haar nieuwe rol als lid van de Steering Committee of the Digital Currency Consortium virtueel aan deelnam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Koningin Maxima nam op 25 januari 2021 ook deel aan een privé-event van betaaldienst PayPal. Daar waren geen bezwaren tegen. Uit de stukken blijkt dat het om een besloten discussie ging. Er namen zo’n 12 mensen aan deel en die dienden zich te houden aan de Chatham House Rules.

Besloten diner

In de stukken staat verder: “Het is niet open voor ander publiek en niet voor media. In fysieke Davos-termen zou dit de vorm hebben gehad van een besloten diner.”

Maxima gaf aan dat ze hier graag aan zou willen deelnemen. Het gesprek viel samen met het WEF-evenement waar de koningin aan deelnam. “We hebben nu besloten dat laatste met een half uur in te korten en voor een half uur aan te haken bij het PayPal-event.”

Strikt verboden

‘Besloten discussie’, ‘het is niet open voor ander publiek en niet voor de media’, ‘besloten diner’, ‘gesloten evenement’, kortom de Kamer weet van niets en had niets te vertellen, maar het grote bedrijfsleven zat vast wel aan tafel bij het ‘PayPal-event’ waar onze koningin sprak, klaagt Van Houwelingen.

Makelaar Pim Gunzel haalt hard uit naar de koningin: “Maxima is niet één, maar alle nagels aan de kist van ons koningshuis. Dat mens gaat volledig buiten haar boekje. Wat zij doet is strikt verboden.”

“Als Willem-Alexander haar niet het land uitgooit, moet de Grondwet dat doen. Nu,” aldus Gunzel.

4.8 269 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
8 maanden geleden

Dat wijf met dat kroontje moet onmiddellijk ons land verlaten, of liever achter de tralies. Ze is werkelijk verschrikkelijk.

Anarchist
Anarchist
8 maanden geleden

Niet zeuren, Wim lex is minimaal zo erg, hij is niet voor niets door zijn overleden schoonvader al heel jong aan maxima voorgesteld in Argentinie. Waar die ouwe zelfs een eigen residentie (huis) had/heeft, geen idee of ze dat nog bezitten

willumpie
willumpie
8 maanden geleden

Stop deze buiten haar boekje tredende Koningin Maxima EEN CBDC drammer ze mag zich hier helemaal niet mee inlaten met dit WEF gedrag ze hebben overal lak aan

Daan
Daan
8 maanden geleden

Terug sturen naar land van afkomst dom wijf bemoei je er niet mee!!!! Landverraadster 🤮

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x