BuitenlandCorona

WHO: ‘Coronapandemie voorbij? Het ergste moet nog komen’

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dus jij dacht dat de eerste coronagolf erg was? De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt dat de coronapandemie nog lang niet voorbij is. “Het ergste moet nog komen.”

“Zes maanden geleden had niemand van ons kunnen voorzien hoe onze wereld – en ons leven – op zijn kop zou worden gezet door dit nieuwe virus,” zei WHO-baas Tedros Adhanom Ghebreyesus tijdens een virtuele persconferentie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“We willen allemaal dat dit achter de rug is, we willen weer verder gaan met ons leven. Maar de harde realiteit is: dit is verre van voorbij. Hoewel sommige landen vooruitgang hebben geboekt, versnelt de pandemie wereldwijd.”

“We zitten in hetzelfde schuitje en dit gaat nog wel even duren.” Tedros riep op tot geduld, bescheidenheid en vrijgevigheid. “We hebben al zoveel verloren, maar we mogen de moed niet opgeven.”

Ergste moet nog komen

Hij zei ook dat de pandemie ‘het beste en ook het slechtste in de mens naar boven heeft gebracht’.

“Het ergste moet nog komen. Ik vind het jammer dat ik dat moet zeggen,” zei hij. “We vrezen het ergste.”

Bedankt voor deze opbeurende boodschap, Tedros. Dat is precies wat de wereld nodig had. Kunnen we deze man nog serieus nemen?

WHO opheffen en vervangen

Op 10 januari liet de WHO via Twitter weten dat landen geen maatregelen hoefden te treffen voor reizigers uit Wuhan. Daarnaast adviseerde de WHO tegen reis- of handelsbeperkingen. Op 14 januari liet de WHO ons weten dat ‘de Chinese autoriteiten geen bewijs hadden gevonden dat het coronavirus van mens op mens overgedragen kon worden’.

Tedros kwam in 2017 onder vuur te liggen omdat hij meerdere cholera-epidemieën in Ethiopië had verdoezeld. In datzelfde jaar benoemde hij tiran Robert Mugabe van Zimbabwe tot goodwill-ambassadeur van de WHO. De benoeming leidde tot een storm van kritiek, waarna hij de benoeming weer introk.

De WHO is niet veel meer dan een pr-orgaan, en moet opgeheven en vervangen worden, reageerde Stephen L. Miller in The Spectator. “We hebben geen organisaties meer nodig die de belangen van hun geldschieters behartigen. Daar hebben we de VN al voor.”

Laten we het Amerikaanse voorbeeld volgen en breken met de WHO! Weg met deze paniekzaaiers.

[Medical Xpress]

5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Weg met elke hufter die de boel loopt te besodemieteren en weg met de smartphone’s, dan schieten we pas op.

GeVanK
GeVanK
3 jaren geleden

Deze vent is knettergek en een grote leugenaar. er is helemaal geen virus… Wat ze ‘covid-19’ noemen is geen virus maar een exosoom dat wordt aangemaakt door je eigen imuunsysteem als je ziek bent.

2020 is het jaar dat de communistische NWO de macht wilt grijpen met deze valse plandemie omdat het met de valse ‘war on terror’ niet gelukt is…

wim11
wim11
3 jaren geleden

Bizar dat dit zo maar kan gebeuren zonder dat de media hem aanpakken, idem die gestoorde Merkel 60 miljoen Duitsers gaan corona krijgen beweerde deze “wetenschapper”en dan onze Mark Rutte een groot deel van de bevolking zal besmet raken met corona virus.

Waarom kan dit zo maar?

Overigens Duitsland 197000 besmettingen en Nederland 50.000 voor zover de geloofwaardigheid van deze 2 nitwits

Bart
Bart
3 jaren geleden

Voor deze bewust onbekwame organisatie moet de geldkraan dicht worden gedraaid (de-funding) en daarna te worden ontbonden.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x