Homepagina » Buitenland » WHO: ‘Coronapandemie voorbij? Het ergste moet nog komen’
WHO
Foto: ITU Pictures CC BY 2.0

WHO: ‘Coronapandemie voorbij? Het ergste moet nog komen’

Dus jij dacht dat de eerste coronagolf erg was? De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt dat de coronapandemie nog lang niet voorbij is. “Het ergste moet nog komen.”

“Zes maanden geleden had niemand van ons kunnen voorzien hoe onze wereld – en ons leven – op zijn kop zou worden gezet door dit nieuwe virus,” zei WHO-baas Tedros Adhanom Ghebreyesus tijdens een virtuele persconferentie.

“We willen allemaal dat dit achter de rug is, we willen weer verder gaan met ons leven. Maar de harde realiteit is: dit is verre van voorbij. Hoewel sommige landen vooruitgang hebben geboekt, versnelt de pandemie wereldwijd.”

“We zitten in hetzelfde schuitje en dit gaat nog wel even duren.” Tedros riep op tot geduld, bescheidenheid en vrijgevigheid. “We hebben al zoveel verloren, maar we mogen de moed niet opgeven.”

Ergste moet nog komen

Hij zei ook dat de pandemie ‘het beste en ook het slechtste in de mens naar boven heeft gebracht’.

“Het ergste moet nog komen. Ik vind het jammer dat ik dat moet zeggen,” zei hij. “We vrezen het ergste.”

Bedankt voor deze opbeurende boodschap, Tedros. Dat is precies wat de wereld nodig had. Kunnen we deze man nog serieus nemen?

WHO opheffen en vervangen

Op 10 januari liet de WHO via Twitter weten dat landen geen maatregelen hoefden te treffen voor reizigers uit Wuhan. Daarnaast adviseerde de WHO tegen reis- of handelsbeperkingen. Op 14 januari liet de WHO ons weten dat ‘de Chinese autoriteiten geen bewijs hadden gevonden dat het coronavirus van mens op mens overgedragen kon worden’.

Tedros kwam in 2017 onder vuur te liggen omdat hij meerdere cholera-epidemieën in Ethiopië had verdoezeld. In datzelfde jaar benoemde hij tiran Robert Mugabe van Zimbabwe tot goodwill-ambassadeur van de WHO. De benoeming leidde tot een storm van kritiek, waarna hij de benoeming weer introk.

De WHO is niet veel meer dan een pr-orgaan, en moet opgeheven en vervangen worden, reageerde Stephen L. Miller in The Spectator. “We hebben geen organisaties meer nodig die de belangen van hun geldschieters behartigen. Daar hebben we de VN al voor.”

Laten we het Amerikaanse voorbeeld volgen en breken met de WHO! Weg met deze paniekzaaiers.

[Medical Xpress]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
10 maanden geleden

Weg met elke hufter die de boel loopt te besodemieteren en weg met de smartphone’s, dan schieten we pas op.

Steven
Steven
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

Precies… koop gewoon een oude NOKIA en laat je smartphone lekker thuis. dan kunnen ze je de hele dag traceren!!

Ze kunnen van mij allemaal de pestpleuris krijgen bij de overheid!

enki
enki
Reactie op  Steven
10 maanden geleden

mooi gesproken Steven…. en de pestpokken erbij!!!!

Justin
Justin
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

Ik heb tot toe nog nooit een smartphone gekocht/gehad. juist daarom, en toevallig nog steeds een handige kleine Nokia, kan ermee bellen en sms en en dat is genoeg.Zat laatst wel te bedenken of ik toch maar een smartphone moest aanschaffen omdat mijn dochter steeds maar roept hoe handig het is ,maar wacht toch nog maar even..ben er nog niet helemaal over uit..sowieso hou ik deze erbij.

mikkie
mikkie
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

..en vooral weg met HARTVANNEDERLAND, (komt na escape to the country(… ALLEMACHTIG….wat een treurnis iedere dag..ze zoeken hun presentatoren er ook wel op uit. Staan bijna huilend achter hun balie..hoe beinvloed ik een klootjesvolk…Walgelijk.
Trouwens..OP1 kan er ook wat van……maar dan pseudo-wetenschappelijk.

GeVanK
GeVanK
10 maanden geleden

Deze vent is knettergek en een grote leugenaar. er is helemaal geen virus… Wat ze ‘covid-19’ noemen is geen virus maar een exosoom dat wordt aangemaakt door je eigen imuunsysteem als je ziek bent.

2020 is het jaar dat de communistische NWO de macht wilt grijpen met deze valse plandemie omdat het met de valse ‘war on terror’ niet gelukt is…

Roberto
Roberto
Reactie op  GeVanK
10 maanden geleden

Als je 10 mensen in een kamer zet, dan wordt je het al niet eens. Dan geloven we wel in een wereldwijd komplot waar iedereen aan mee werkt. Land op slot gooien is ook iedereen blij mee.

Wat een reacties, wordt tijd om te kijken wat er verder nog is behalve die steen waar je onder ligt.

Manipulatie van cijfers zal er best zijn, maar de algehele trend wereldwijd lijkt tocht wel degelijk bijhoorlijk om hoog te gaan. Ga geen referenties geven want dart geloven de mensen die hier op reageren toch niet in.

GeenNL
GeenNL
Reactie op  Roberto
10 maanden geleden

@Roberto

Wereldwijde cijfers kunnen niet gemanipuleerd zijn? Onder welke steen leef jij?

Roberto
Roberto
Reactie op  GeenNL
10 maanden geleden

Wel lezen: Manipulatie van cijfers zal er best zijn.

De staten in de US die weer de boel op slot gooien, verzinnen dit ook.

Margie
Margie
Reactie op  Roberto
10 maanden geleden

Die zijn in alle staten!

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Roberto
10 maanden geleden

Beste,

Kun jij dan aantonen dat de genomen maatregelen doeltreffend zijn en dat een virus effectief bestaat?

exegese
exegese
Reactie op  Roberto
10 maanden geleden

Het IFR van covid 19 ligt op 0,1%. We hebben het hier dus aantoonbaar niet over een ziekte als ebola, de pest of de pokken. Waarom wordt het wel geplaatst in diezelfde categorie ?????

https://viruswaanzin.nl/medisch/van-dissel-covid-19-ongevaarlijk-voor-98-van-de-mensen/

Bewustzijn
Bewustzijn
Reactie op  Roberto
10 maanden geleden

@ Roberto, de trend blijkt omhoog te gaan omdat er overal getest wordt en omdat het corona virus al jaren onder de mensen is worden er mensen positief bevonden die allemaal geen symptomen hebben.
Dit wordt niet verteld, weer 5432 mensen positief bevonden !! Truc gelukt .
NIEMAND KENT IEMAND DIE GEZOND IS DIE AAN CORONA OVERLIJDT !
Storm in een glas water en sluw worden de mensen om de tuin geleid..
4000 mensen minder overleden als hij de griep in 2018.
Kijk naar de cijfers en mensen die logisch nadenken dus zet gecontroleerde TV UIT..
Als je de waarheid wilt weten in wat voor wereld we echt leven, dat is nu wel duidelijk voor velen .

Roberto
Roberto
Reactie op  Bewustzijn
10 maanden geleden

Trump II, ga minder testen dan heb je minder mensen die het hebben. Je kan ook gewoon naar het aantal ziekenhuisopnames kijjken dat is een betere indicator.

Twee mensen in mijn omgeving +-55 jaar hebben Corona opgelopen.Eentje is overleden had geen bekende onderliggende lijden. De andere persoon heeft 3 weken op de IC gelegen en gaat nu een lange revalidatie krijgen en zal nooit meer de oude worden.

Als er niks in de je omgeving gebeurd is het een ver van je bed show en kan ik goed begrijpen. Maar de realiteit is in mijn omgeving toch anders.

Philip
Philip
Reactie op  Roberto
10 maanden geleden

Ik werk zelf in een rusthuis, het valt allemaal best mee hoor, natuurlijk zijn er mensen die er door sterven, maar dat is slechts een minderheid.
Trouwens, meeste mensen die sterven aan Covid 19 en die zijn opgenomen in het ziekenhuis, sterven eigenlijk door de verkeerde behandeling.

In het griepseizoen 2014-2015 zijn er op vier maanden tijd in België 41 duizenden mensen gestorven, een 65 duizend in Nederland.
Toen was er geen lockdown en maakte de media er geen heuse show van…als je dan niet wakker word, dan weet ik het ook niet meer!!

Margie
Margie
Reactie op  Roberto
10 maanden geleden

In italie zijn de ziekenhuizen leeg…

wim11
wim11
10 maanden geleden

Bizar dat dit zo maar kan gebeuren zonder dat de media hem aanpakken, idem die gestoorde Merkel 60 miljoen Duitsers gaan corona krijgen beweerde deze “wetenschapper”en dan onze Mark Rutte een groot deel van de bevolking zal besmet raken met corona virus.

Waarom kan dit zo maar?

Overigens Duitsland 197000 besmettingen en Nederland 50.000 voor zover de geloofwaardigheid van deze 2 nitwits

Bart
Bart
10 maanden geleden

Voor deze bewust onbekwame organisatie moet de geldkraan dicht worden gedraaid (de-funding) en daarna te worden ontbonden.

Devon
Devon
Reactie op  Bart
10 maanden geleden

Het is georganiseerde criminaliteit. Dagelijks staat het nieuws bol van de “vele” nieuwe besmettingen. Wat ze er niet bij vertellen is dat deze mensen weliswaar positief zijn getest maar totaal geen klachten of symptomen hebben. Vorige week werd met veel bombarie gemeld dat in een visafslag “iedereen” besmet was. Maar wat de corrupte media niet vertellen is dat niemand ziek was. Je ziet in de COVID berichtgeving hetzelfde patroon als rond de klimaatverandering. De werkwijze is idem. Slechts halve waarheden melden. Gefeliciteerd met de criminele overheid en pers in Nederland. En buiten Nederland is het niet veel anders. Het lijkt alsof een onzichtbare en ongrijpbare macht de leiding heeft overgenomen. We zien dat zelfs de meest sterke wereldleiders buiten spel staan. De WHO, die dit aanstuurt, is verworden tot vazal van een satanische entiteit met maar 1 doel; totale chaos en plek creeeren voor de nieuwe wereldleider.

Rob
Rob
Reactie op  Devon
10 maanden geleden

Naar aanleiding van de laatste zin: daarom wordt de WHO ook wel de World Horror Organisation genoemd. Je kunt je afvragen waarom we een mondiale gezondheidsorganisatie nodig hebben. Gezondheid is iets persoonlijks en eventueel persoonlijk advies door mensen die werkelijk met de gezondheid bezig zijn in eigen omgeving is voldoende. Daar heb je helemaal geen organisatie voor nodig en al helemaal geen mondiale organisatie. Iemand uit eigen omgeving die bekwaam is in gezondheid is iemand die persoonlijk betrouwbaar is. Iets dat onder een organisatie op grote schaal invloed uitoefent is een macht organisatie.

Tony
Tony
Reactie op  Rob
10 maanden geleden

De WHO is na de 2e wereldoorlog opgericht door iemand uit de Rothshield familie. Zegt dat iets!

Daarnaast is de werkwijze van het WHO niet in overeenstemming met de originele doelstelling van het WHO! Allemaal “fake” dus.

Mensen en kinderen bewust ziek maken dus, zodat de farmaceutische industrie ongestoord zijn gang kan gaan en tot het einde van de wereld nabij is, veel geld over de ruggen van de mensen kan verdienen.

Mikkel
Mikkel
10 maanden geleden

Dat zeggen ze (NWO/WHO), omdat ze precies weten wat er gaat gebeuren. Alles wat er toto nu toe is gebeurd en wat er nog gaat komen is gepland.

salvar
salvar
10 maanden geleden

Tedros Adhanom Ghebreyesus opzouten imbeciel.
ga je familie pesten.

salvar
salvar
10 maanden geleden

@willem en anderen hebben dit zovaak gezegd pleur die smartphone weg of sla hem stuk en zeg dat abonnement op al is het maar tot alles (hopelijk ) voorbij is.
ze zullen niet weten waar ze het zoeken moeten de providers en de regering.

dat is de kracht van de burger en niet zo weinig ook.
lang leve de rust.

Tony
Tony
10 maanden geleden

Hij bedoelt eigenlijk dat het WHO, Bill Gates en de gehele farmaceutische industrie gewoon op de ingeslagen weg, namelijk de vrijheid van mensen te beperken en bewust ziek te maken, doorgaan en hun wil aan de mensen wereldwijd opleggen. Paniek zaaien dus!

Door angst te zaaien en verplichte inentingen op te leggen zal de ondergang van de mensheid in werking worden gesteld, althans dat is de bedoeling. De hele crisis is gemanipuleerd en wordt doorgevoerd, zodat regeringen die in de val zijn getrapt, niets anders kunnen doen dan op de ingeslagen weg meegaan. Het is te gek voor woorden dat zowel gezonde mensen als zieke mensen beperkt worden in hun bewegingsvrijheid.

Dit is niet normaal. Helaas hebben de meeste mensen in de wereld nog niet door wat hier nou eigenlijk aan de hand is. Dit is allemaal met voorbedachte rade gepland en operatie “Corona” wordt met militaire precisie doorgevoerd. Dit totdat er en vaccin komt, dat niet zal werken, en nog veel meer mensen ziek gaat maken. Het gaat hier om niets anders dan macht en heel veel geld verdienen, tegen beter weten in. Maar dan wel over de ruggen van mensen.

Het is te gek voor woorden dat alles op een inenting wordt ingezet, terwijl de kern van de oplossing zit in gezonder eten, drinken en leven, met genoeg inname van vitamines en mineralen en het verbeteren van het immuunsysteem. M.a.w. er voor zorgen dat het lichaam de juiste pH-waarde heeft, zodat alle organen optimaal kunnen werken en indringers onschadelijk kan maken. Daar zou de prioriteit van het WHO moeten liggen. Daar dit niet het geval is, blijkt al dat deze organisatie een heel andere agenda heeft.

Helaas zijn er veel mensen met een niet goed werkend immuunsysteem en dat is de kwetsbare groep, maar wel een heel grote. Dankzij de fastfood-industrie, gemanipuleerd voedsel, chemische toevoegingen, verplichte inentingen en tekorten aan vitamines en mineralen is het immuunsysteem niet in staat om optimaal te presteren.

Wat het WHO, Bill Gates en de farmaceutisch industrie betreft, wordt het tijd dat er op justitieel niveau wordt ingegrepen. Hier worden de rechten van de mens en mensheid aangetast. Dat is iets voor de specialisten op dit gebied.

Fred
Fred
Reactie op  Tony
10 maanden geleden

Wat denk je betreft het immuunsysteem van al die zotten die vrijwillig met een muilkorf op lopen! Die zijn straks als 5g aangaat aan de beurt. Je immuunsysteem is de helft van wat het moet zijn daardoor

P.M.
P.M.
Reactie op  Fred
10 maanden geleden

Ik had gelezen dat 5G er is gekomen voor een nog sneller internet. Nu las ik een paar dagen geleden dat de EU. 17 miljard euro de komende jaren gaat investeren in sneller internet. Euh , ik kan ni volgen , volgens mij dient die 5G voor iets anders omdat ik eens een fillmpje op you tube gezien heb van een man die vertelde : alle mensen die in een stad wonen moeten tegen de herfst vertrekken uit het stad en waar bevinden zich de meeste 5G masten , in steden. Zou 5G toch iets te maken hebben met corona en ook die starlink satellieten van Elon Musk.? Dit denk ik ervan.

vladi
vladi
Reactie op  P.M.
10 maanden geleden

research Arive Denial System 5G.
dan zie je wat ze met onze moleculen kunnen aanrichten dmv frequentie en de intensiviteit ervan.

fff

Harry
Harry
10 maanden geleden

En wat als je hem uitzet, dan ben je toch niet te traceren?

salvar
salvar
Reactie op  Harry
10 maanden geleden

@Harry
je bent te traceren ook als je hem zogenaamd uit heb.
in het besturingssysteem zit nog een besturingssysteem en dat kan je niet uitzetten en dat heet minix.
je kan alleen niet getraceerd worden door hem thuis ter laten of stuk te maken.
ze zijn slim hoor.

jac
jac
Reactie op  salvar
10 maanden geleden

In de aluminiumfolie wikkelen

salvar
salvar
10 maanden geleden

schijtziek wordt je ervan.
1). deze zakkenvuller pandemie is nog lang niet voorbij , begint pas.
2). kijk uit voor aeresolen.
3). grote uitbraak VS , op de bevolking bijna nihil.
4). catalonie uitbraak.
zo gaan we maar door.
ze sluiten het virus op door de maatregelen en dan geven ze de mensen weer wat ruimte en hup weer een uitbraakje en zo blijven ze het sprookje in leven houden tot de herfst als het normaal griepseizoen weer begint maar zij plakken tweede golf eraan het tuig.

x

Check Also

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

chin

‘China bereidde zich afgelopen 6 jaar voor op Derde Wereldoorlog met biowapens, waaronder corona’

Chinese wetenschappers hebben zich de afgelopen zes ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x