Homepagina » Het Complot » ‘Federale overheid plande bomaanslag Boston’
Federale overheid plande bomaanslag Boston

‘Federale overheid plande bomaanslag Boston’

Een lid van het Huis van Afgevaardigden van de staat New Hampshire heeft gezegd dat de Amerikaanse overheid verantwoordelijk is voor de aanslagen tijdens de marathon van Boston.

Stella Tremblay schreef op de Facebookpagina van talkshowhost Glenn Beck dat hij gelijk had over de aanslagen en de klopjacht op de verdachten.

Volgens Tremblay zijn de aanslagen het werk van de federale regering. Ze verwees naar een video van de conservatieve talkshowhost Alex Jones, waarin Jones ook beweert dat de federale regering de bomaanslag plande. Tremblay liet haar boodschap op vrijdagochtend achter, voordat Dzhokhar Tsarnajev was aangehouden.

Tremblay schreef op Facebook:

Het ging precies zoals je zei. Top-down, bottom-up. De ‘terroristische’ aanval tijdens de marathon van Boston was een black op. Eén verdachte overleden, de andere zal spoedig volgen voordat hij de kans krijgt om te praten. Drones en nu ‘terroristische’ aanvallen door onze eigen regering. Trieste dag, maar het heeft ons allemaal wakker geschud. Eerst was er een ‘verdachte’ en daarna niet meer.

Er zouden foto’s zijn opgedoken van Navy SEALs met rugzakken bij de finish van de marathon. Deze rugzakken zouden zijn gevuld met explosieven.

Barack Obama

Afgelopen oktober stuurde Tremblay een e-mail naar alle overige 399 leden van het Huis van Afgevaardigden van New Hampshire met een video waarin president Barack Obama zou zeggen dat hij niet in de Verenigde Staten is geboren.

In februari zei Tremblay tegenover een beleidscommissie dat de voormalige president Woodrow Wilson zich goed kon vinden in het gedachtegoed van Adolf Hitler, hoewel Wilson overleed nog voordat Hitler aan de macht was gekomen.

Slaven

Tremblay’s historisch adviseur David Johnson zei dat president Abraham Lincoln een grondwettelijk amendement had verwijderd en de Verenigde Staten had ontbonden. Volgens Johnson heeft hij de slaven nooit bevrijd. Hij stelde verder dat de Amerikaanse overheid wordt aangestuurd door koningin Elizabeth II.

“Zelfs voor de Republikeinse Partij van New Hampshire, vergelijkbaar met de Tea Party en radicaal extremisme, zijn de uitspraken van Tremblay een nieuw dieptepunt,” zei woordvoerder van de Democratische Partij Harrell Kirstein in een verklaring. “Ze maakt het Huis van Afgevaardigden van New Hampshire te schande.”

Matthew Slater van de Republikeinse Partij zei dat Republikeinen uit New Hampshire de vergezochte ideeën van Tremblay verwerpen en van mening zijn dat eenieder die er dergelijke bizarre gedachten op nahoudt niet serieus moet worden genomen.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

53 reacties

 1. Wat leven we in een afschuwlijke wereld waarin je niemand meer kunt vertrouwen, gebeurtenissen, nieuws…. Onschuldigen worden verdacht gemaakt. Enkel om macht te houden en angst te zaaien. Ik heb er geen woorden voor, ook al wist ik vanaf de eerste seconde dat dit niet klopte. Altijd buitenlanders of anders gekleurden zwart en verdacht gemaakt… Walgelijk. Ik stap met een heel grote stap opzij van dit soort praktijken.

  1 likes
 2. [quote name=”Knn”]Alex Jones is een gestoorde paranoïde man die van wapens houd. -_- Het is wel altijd zo dat wanneer er iets van een aanslag gebeurd dat er gelijk weer van die complotmafkezen opduiken met allerlei rare theorieën.[/quote]
  Met betrekking tot je opmerking ‘complotmafkezen’ moet je de boel niet omdraaien. Die aanslagen of ze nep zijn of niet, behoren er gewoon niet te zijn. Terecht dat veel mensen (kamer)vragen gaan stellen hoe dit kan en wat hier achter zit. Deze zogenaamde ‘complotmafkezen’ geloven niet meer zonder verder onderzoek het nepnieuws in deze kunstwereld en nepmaatschappij en stellen het ter discussie. Kan het zeker toejuichen!

  1 likes
 3. Tuurlijk. Alsof de FEDs zomaar mensen vermoorden voor niks. Ik wist wel dat dit weer zou uitlopen op een conspiracy…

  0 likes
 4. ‘Hij stelde verder dat de Amerikaanse overheid wordt aangestuurd door koningin Elizabeth II.’
  Zij worden in verschillende opties ivm gebracht met de NWO en de illuminatie.
  Laten we ons niet meer laten opjutten door verdachtmakingen richting gekleurden of andersdenkenden. PAS OP! Dat is precies wat ze willen.

  0 likes
 5. Alex Jones is een gestoorde paranoïde man die van wapens houd. -_- Het is wel altijd zo dat wanneer er iets van een aanslag gebeurd dat er gelijk weer van die complotmafkezen opduiken met allerlei rare theorieën.

  0 likes
 6. 21stcenturywire.com/2013/04/22/actors-directors-and-bloody-squibs-was-the-boston-bombingpure-pure-hollywood/

  Mensen die denken dat het niet opgezet is…

  0 likes
 7. hoi allemaal,er word binnen bepaalde kringen gesproken dat er aanstaande zaterdag 28-04-2013 een Nuke aanval geplant staat in L A.Dit onderandere door Wiliam Brett Stillings.Deze heeft ook het radio gebeld hierover de (late night in de Midlands LNM)hij is een remote viewer.Ja er werd door de microfoons om geroepen dit is een oefening.ja en het was een oefening alles was nep,zelf die zogenaamde geamputeerd benen.

  0 likes
 8. [quote name=”Linda”]’Hij stelde verder dat de Amerikaanse overheid wordt aangestuurd door koningin Elizabeth II.’
  Zij worden in verschillende opties ivm gebracht met de NWO en de illuminatie.
  Laten we ons niet meer laten opjutten door verdachtmakingen richting gekleurden of andersdenkenden. PAS OP! Dat is precies wat ze willen.[/quote]
  Ach kom dat geloof je zelf toch niet?

  0 likes
 9. [quote name=”Wasbeertjuh”]Tuurlijk. Alsof de FEDs zomaar mensen vermoorden voor niks. Ik wist wel dat dit weer zou uitlopen op een conspiracy…[/quote]
  Wat dacht je dan van al die doden in Irak en overige landen, dat had wel nut denk je….. ???
  Mensen offeren voor geld, olie, macht is toch aan de orde van de dag…….
  En waarom zou een terrorist het wel doen, maar de zogenaamde brave overheid niet? Ze zijn in mijn ogen even crimineel…..
  Maar nee die “brave burgers” zoals jij maar roepen dat de overheid goed voor ons zorgt…. bah! Maar nee ik weet dat je dat niet schrijft, maar je suggereert het wel! triple bah!

  0 likes
 10. [quote name=”Knn”]Alex Jones is een gestoorde paranoïde man die van wapens houd. -_- Het is wel altijd zo dat wanneer er iets van een aanslag gebeurd dat er gelijk weer van die complotmafkezen opduiken met allerlei rare theorieën.[/quote]

  Alex Jones heeft meestal wel gelijk zoals ik het zie.. Ik vertrouw nix met 100%, maar wat ik wil zeggen dat hij wel wat goede punten heeft over bepaalde dingen!

  0 likes
 11. [quote name=”Wasbeertjuh”]Tuurlijk. Alsof de FEDs zomaar mensen vermoorden voor niks. Ik wist wel dat dit weer zou uitlopen op een conspiracy…[/quote]

  Jawel een inside job…. duik er eerst eens goed in voordat je loopt te roeptoeteren. 9/11 zelfde verhaal.

  0 likes
 12. “Altijd buitenlanders of anders gekleurden zwart en verdacht gemaakt”? ach, wat zijn ze toch zielig ook he?
  90 procent van alle geweldsmisdrijven in Nederland worden gepleegd door “anders” gekleurden, en dat is een vaststaand feit. kan je nog zo lang blijven raaskallen als je wilt, het is gewoon de waarheid….

  0 likes
 13. [quote name=”Peter”]”Altijd buitenlanders of anders gekleurden zwart en verdacht gemaakt”? ach, wat zijn ze toch zielig ook he?
  90 procent van alle geweldsmisdrijven in Nederland worden gepleegd door “anders” gekleurden, en dat is een vaststaand feit. kan je nog zo lang blijven raaskallen als je wilt, het is gewoon de waarheid….[/quote]

  En waar haal jij je info vandaan, tv, radio/kranten.. Mainstream Media natuurlijk, tis geen feit het is fictie..!!

  0 likes
 14. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Linda”]’Hij stelde verder dat de Amerikaanse overheid wordt aangestuurd door koningin Elizabeth II.’
  Zij worden in verschillende opties ivm gebracht met de NWO en de illuminatie.
  Laten we ons niet meer laten opjutten door verdachtmakingen richting gekleurden of andersdenkenden. PAS OP! Dat is precies wat ze willen.[/quote]
  Ach kom dat geloof je zelf toch niet?[/quote]

  het [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Linda”]’Hij stelde verder dat de Amerikaanse overheid wordt aangestuurd door koningin Elizabeth II.’
  Zij worden in verschillende opties ivm gebracht met de NWO en de illuminatie.
  Laten we ons niet meer laten opjutten door verdachtmakingen richting gekleurden of andersdenkenden. PAS OP! Dat is precies wat ze willen.[/quote]
  Ach kom dat geloof je zelf toch niet?[/quote]

  Ze heeft gelijk!! TRUTH IS SCARY !!

  0 likes
 15. [quote name=”S0M30N3″][quote name=”Knn”]Alex Jones is een gestoorde paranoïde man die van wapens houd. -_- Het is wel altijd zo dat wanneer er iets van een aanslag gebeurd dat er gelijk weer van die complotmafkezen opduiken met allerlei rare theorieën.[/quote]

  Alex Jones heeft meestal wel gelijk zoals ik het zie.. Ik vertrouw nix met 100%, maar wat ik wil zeggen dat hij wel wat goede punten heeft over bepaalde dingen![/quote]

  Nou ik neem geen dingen aan van mensen die labiel zijn hoor 😛

  0 likes
 16. [quote name=”Mascotte”][quote name=”Wasbeertjuh”]Tuurlijk. Alsof de FEDs zomaar mensen vermoorden voor niks. Ik wist wel dat dit weer zou uitlopen op een conspiracy…[/quote]

  Jawel een inside job…. duik er eerst eens goed in voordat je loopt te roeptoeteren. 9/11 zelfde verhaal.[/quote]
  A-yup… net wat ik dacht… Here we go again…

  0 likes
 17. Ik lees over dit onderwerp nu bijna dagelijks complotverhalen.
  Dat mag, maar nergens, ook niet in bovenstaand artikel of door Stella Tremblay, wordt het ‘waarom’ van deze aanslag uitgelegd.
  Wat zijn de belangen van de overheid bij deze aanslag???
  Soms is het wat makkelijk om meteen weer met Illuminati, macht, angst zaaien etc. aan te komen. Als dat het geval was geweest had er wel een aanslag met grotere impact plaatsgevonden, lijkt mij.
  Maar mocht ik het mis hebben; neem ik mijn woorden terug.

  0 likes
 18. [quote name=”Peter”]”Altijd buitenlanders of anders gekleurden zwart en verdacht gemaakt”? ach, wat zijn ze toch zielig ook he?
  90 procent van alle geweldsmisdrijven in Nederland worden gepleegd door “anders” gekleurden, en dat is een vaststaand feit. kan je nog zo lang blijven raaskallen als je wilt, het is gewoon de waarheid….[/quote]
  Zoek maar eens naar dit op youtube peter : Suspects & Black Backpacks ! Boston Marathon Bombing Event !
  Volgens mij hebben ze bij lange na , nog niet alle schuldigen te pakken ! Het is absoluut niet slim om er nu al vanuit te gaan dat alle schuldigen nu al gepakt zijn .

  0 likes
 19. [quote name=”Knn”]Alex Jones is een gestoorde paranoïde man die van wapens houd. -_- Het is wel altijd zo dat wanneer er iets van een aanslag gebeurd dat er gelijk weer van die complotmafkezen opduiken met allerlei rare theorieën.[/quote]

  Het is wel erg raar om zijn beweringen af te doen als fabels terwijl je niet de moeite doet om er ook maar 1 uit de doeken te doen.

  Alex Jones neemt de moeite om zijn beweringen te onderbouwen. En dat doet hij best met overtuiging. Ik denk als je een paar filmpjes bekijkt je het zal beamen.

  Alex Jones is inderdaad een paranoïde wapen freak maar dat wil nog niet zeggen dat dat hem diskwalificeert.

  0 likes
 20. internet trollen ga naar een andere of ombewoonbare planeet,en voor de goed willende gewoon niet reargeren op die afbraak reacties.van die trollen nederland wordt ook niet dood gesproeid door chemtrails want die bestaan toch niet he.moet je dat soort figuren horen als er straks geen groenten en fruit meer in de winkels liggen. eind april en nog geen blad aan welke boom dan ook.maar dat is de schuld van de natuur of jan met de pet. en komt zeker niet door haarp en chemtrails.de aarde de lucht en het water zijn totaal vergiftigd. wat een giller.wake-up

  0 likes
 21. [quote name=”pietje bell”]internet trollen ga naar een andere of ombewoonbare planeet,en voor de goed willende gewoon niet reargeren op die afbraak reacties.van die trollen nederland wordt ook niet dood gesproeid door chemtrails want die bestaan toch niet he.moet je dat soort figuren horen als er straks geen groenten en fruit meer in de winkels liggen. eind april en nog geen blad aan welke boom dan ook.maar dat is de schuld van de natuur of jan met de pet. en komt zeker niet door haarp en chemtrails.de aarde de lucht en het water zijn totaal vergiftigd. wat een giller.wake-up[/quote]
  Plaat voor je kop of een atoombunker? Make your pick!

  0 likes
 22. [quote name=”pietje bell”]internet trollen ga naar een andere of ombewoonbare planeet,en voor de goed willende gewoon niet reargeren op die afbraak reacties.van die trollen nederland wordt ook niet dood gesproeid door chemtrails want die bestaan toch niet he.moet je dat soort figuren horen als er straks geen groenten en fruit meer in de winkels liggen. eind april en nog geen blad aan welke boom dan ook.maar dat is de schuld van de natuur of jan met de pet. en komt zeker niet door haarp en chemtrails.de aarde de lucht en het water zijn totaal vergiftigd. wat een giller.wake-up[/quote]
  Er word door een remote viewer William Brett Stillings door gegeven aan een radio die hij gebeld heeft (late Night in the midlands LNM)dat er 28-04-2013 een NUKE bom gaat ontploffen in LA,Dit is de laatste speelkaart van de illuminatie.Ik hoop dat het loos alarm is.maar deze man heeft de kernramp in Japan voorspeld en nog vele andere voorspellingen.Ik hou mijn Hart vast.

  0 likes
 23. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”pietje bell”]internet trollen ga naar een andere of ombewoonbare planeet,en voor de goed willende gewoon niet reargeren op die afbraak reacties.van die trollen nederland wordt ook niet dood gesproeid door chemtrails want die bestaan toch niet he.moet je dat soort figuren horen als er straks geen groenten en fruit meer in de winkels liggen. eind april en nog geen blad aan welke boom dan ook.maar dat is de schuld van de natuur of jan met de pet. en komt zeker niet door haarp en chemtrails.de aarde de lucht en het water zijn totaal vergiftigd. wat een giller.wake-up[/quote]
  Plaat voor je kop of een atoombunker? Make your pick![/quote]
  dit is nu in de nederlandse taal door de mand vallen.

  0 likes
 24. Och het zou kunnen wezen dat dit net zoals 911 een valse vlagoperatie is geweest. Qua 911 was het wel heel errug moeilijk voor te stellen dat een grote staalconstructie waaruit die twintowers waren gemaakt puur door een 2-tal invliegende vliegtuigen in elkaar waren gestort (dat is onmogelijk zonder hulp van explosieven) In het verleden zijn er zoveel wolkenkrabbers in elkaar doen zakken met behulp van explosieven. Er zijn werkelijk zoveel filmpjes hierover te vinden.

  0 likes
 25. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”pietje bell”]internet trollen ga naar een andere of ombewoonbare planeet,en voor de goed willende gewoon niet reargeren op die afbraak reacties.van die trollen nederland wordt ook niet dood gesproeid door chemtrails want die bestaan toch niet he.moet je dat soort figuren horen als er straks geen groenten en fruit meer in de winkels liggen. eind april en nog geen blad aan welke boom dan ook.maar dat is de schuld van de natuur of jan met de pet. en komt zeker niet door haarp en chemtrails.de aarde de lucht en het water zijn totaal vergiftigd. wat een giller.wake-up[/quote]
  Plaat voor je kop of een atoombunker? Make your pick![/quote]
  dit is nu in de nederlandse taal door de mand vallen.[/quote]

  2+2=5 (George Orwell; 1984).

  0 likes
 26. [quote name=”Peter”]”Altijd buitenlanders of anders gekleurden zwart en verdacht gemaakt”? ach, wat zijn ze toch zielig ook he?
  90 procent van alle geweldsmisdrijven in Nederland worden gepleegd door “anders” gekleurden, en dat is een vaststaand feit. kan je nog zo lang blijven raaskallen als je wilt, het is gewoon de waarheid….[/quote]

  Die cijfers zelf kunnen ook aardig gekleurd zijn? De gekleurde medemens wordt meer in de gaten gehouden, sneller gepakt en eerder veroordeeld.
  Dat bewijzen DE cijfers ook, daarom een feit? Dat is gewoon DE waarheid??/
  Feit voor mij is dat er beweerd wordt dat we vrij en bevrijd zijn, maar het is nog steeds dezelfde kliek die aan de macht is met dezelfde verdeel en heers oorlogspropaganda, het enige verschil is dat steeds minder mensen zich door de msm voor de gek laten houden, of eigenlijk niet langer gehypnotiseerd zijn.
  Steeds minder mensen die erin trappen: vrede door oorlog….

  0 likes
 27. Maarrrr waarom zouden ze zo stom zijn om die navy seals in werk kleding in te zetten en dan niet undercover ?

  Verder kijk ik er niet vreemd van op ik ben al aardig wat uurtjes Zeitgeist wijzer.

  0 likes
 28. Als je 8 uur van tevoren al een condeleance pagina op facebook hebt aangemaakt,stinkt de leugen de pan uit.

  0 likes
 29. [quote name=”pietje bell”]internet trollen ga naar een andere of ombewoonbare planeet,en voor de goed willende gewoon niet reargeren op die afbraak reacties.van die trollen nederland wordt ook niet dood gesproeid door chemtrails want die bestaan toch niet he.moet je dat soort figuren horen als er straks geen groenten en fruit meer in de winkels liggen. eind april en nog geen blad aan welke boom dan ook.maar dat is de schuld van de natuur of jan met de pet. en komt zeker niet door haarp en chemtrails.de aarde de lucht en het water zijn totaal vergiftigd. wat een giller.wake-up[/quote]
  bij ons in de straat zitten de groene blaadjes wel al aan de bomen in het zuiden van het land

  0 likes
 30. [quote name=”Hunting Wolf”]Als je 8 uur van tevoren al een condeleance pagina op facebook hebt aangemaakt,stinkt de leugen de pan uit.[/quote]
  Zekers dat heb je goed gezien! En toch blijven veel mensen in hun ‘verzorgende hand’ geloven … in dit geval die overheid. Een prachtige combinatie van mind-control, de innerlijke goedheid van de mens en een stuk ontkenning door het gevoel van hulpeloosheid in dit soort gevallen.

  0 likes
 31. Ridiculisatie en ‘hahahah’ in werking en de kudde weet dan dat er niet verder over nagedacht mag worden, dan maak je jezelf belachelijk als je het toch waagt,… zelfstandig nadenken

  0 likes
 32. Hoe dan ook, er wordt heel veel gelogen over vanalles. Zelfs als je denkt de waarheid te ontdekken, blijkt het uiteindelijk toch nog een valse waarheid te zijn.

  False Flag of niet. Hoe stom kun je zijn, als je het volk wil besodemieteren met een false flag attack, door Navy Seals in het publiek te laten lopen met herkenbare kledij? Vals gevoel van veiligheid oproepen? Of recht onder je neus dingen doen die een mens toch niet verwacht.

  Je ziet pas de werkelijkheid, zodra je die hebt herkend…

  0 likes
 33. [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Hunting Wolf”]Als je 8 uur van tevoren al een condeleance pagina op facebook hebt aangemaakt,stinkt de leugen de pan uit.[/quote]
  Zekers dat heb je goed gezien! En toch blijven veel mensen in hun ‘verzorgende hand’ geloven … in dit geval die overheid. Een prachtige combinatie van mind-control, de innerlijke goedheid van de mens en een stuk ontkenning door het gevoel van hulpeloosheid in dit soort gevallen.[/quote]
  Goed gezien.En ANGST zorgt ervoor, dat de mensen aldaar nog gaan denken dat ze al die controle,s nodig zijn, ook nog eens.Terwijl hun wereldje steeds kleiner wordt gemaakt.Angst was altijd al een slechte raadgever, maar de mensen zien het daarzo dus niet,wat wij wel zien.

  0 likes
 34. Trouwens op Facebook kun je het spel spelen, waar de Amerikaanse veiligheiddiensten mee bezig zijn. De titel is: TOTAL DOMINATION!!!!!!!!!!

  0 likes
 35. [quote name=”Linda”]’Hij stelde verder dat de Amerikaanse overheid wordt aangestuurd door koningin Elizabeth II.’
  Zij worden in verschillende opties ivm gebracht met de NWO en de illuminatie.
  Laten we ons niet meer laten opjutten door verdachtmakingen richting gekleurden of andersdenkenden. PAS OP! Dat is precies wat ze willen.[/quote]

  Terwijl dit dus een ongefundeerde verdachtmaking is aan het adres van Elizabeth II.

  Het lijkt me trouwens logisch dat andersdenkenden in verband worden gebracht met deze aanslag. Alleen mensen die lak hebben aan democratie en veiligheid leggen bommen neer bij een sportevenement.

  Er zijn in Amerika overigens ook genoeg mensen die aanslagen hebben gepleegd zonder ‘verdacht’ kleurtje. Criterium voor arrestatie zou misschien ook gewoon kunnen zijn omdat het de daders zijn!

  0 likes
 36. [quote name=”van Eijk”][quote name=”Knn”]Alex Jones is een gestoorde paranoïde man die van wapens houd. -_- Het is wel altijd zo dat wanneer er iets van een aanslag gebeurd dat er gelijk weer van die complotmafkezen opduiken met allerlei rare theorieën.[/quote]
  Het is wel erg raar om zijn beweringen af te doen als fabels terwijl je niet de moeite doet om er ook maar 1 uit de doeken te doen.

  Alex Jones neemt de moeite om zijn beweringen te onderbouwen. En dat doet hij best met overtuiging. Ik denk als je een paar filmpjes bekijkt je het zal beamen.

  Alex Jones is inderdaad een paranoïde wapen freak maar dat wil nog niet zeggen dat dat hem diskwalificeert.[/quote]
  Right. Ik had het al begrepen: Jones is een wapenfreak. Hoe paranoïde is de man? De federatie wil het speelgoed van hem afpakken. Als hij daarover spreekt oogt hij paranoïde. Op andere momenten oogt hij nuchter; helemaal zichzelf. Ik heb te snel over hem geoordeeld, omdat ik zelf niet van wapens houd (dat komt door mijn opvoeding zo vlak na de Tweede Wereldoorlog).

  Het werkelijke probleem van Amerika – en waarom wij de Amerikanen zo haten – is de bijna almachtige wapenindustrie. Eisenhower wist het al. En dan heb ik het niet over het relatief simpele speelgoed waar Alex zo van houdt, maar het grotere werk, het geavanceerdere spul. Dáár moet een eind aan komen. Het houdt Amerika in een wurggreep.

  Amerika is een federatie van een aantal landjes, waarvan de meeste veel minder inwoners hebben dan ons geliefde NL. Toch hebben die landjes – gezamenlijk – een grote rol gekregen op het wereldtoneel. En of ze nu door blijven gaan in die rol – als politieagent van de planeet – of zich eruit terug trekken: de kritiek op Amerika zal in beide gevallen vernietigend blijven. En dat verdienen de mensen in Amerika niet. Hoe gaan we dit oplossen? Die industrie moet dood!

  0 likes
 37. Laten wij eerlijk zijn; de overheid kan toch alles flikken, ( zie zaak Marianne Vaatstra ) wij zijn te lam om allemaal de handen ineen te slaan.
  Zie de zaak Sandy hooks ze moegen zelfs kinderne afknallen en wij blijven nog massaal zitten en laten het gewoon toe.
  Onze economie laten wij gewoon kapot bezuinigen en wij staan nog niet op !
  http://www.nujij.nl/economie/spaanse-werkloosheid-naar-nieuw-record.22791479.lynkx

  Dat men NU een wet wil maken ( dit is geen grap )Dat kweken met, en bezit van natuurlijke zaden wordt strafbaar in EU.
  Vinden wij normaal en vinden dat zelfs niet nodig om de handen in 1 te slaan.

  Het volk krijgt gewoon wat het verdient.

  Wij verrekken om op te staan en waarom ?
  Kost dat te veel tijd soms ?
  Ok kijk dan niet raar op dat je over een paar jaar zelf de klos bent en je kinderen.

  Of sta je op 30 april op ? ( vergeet niet zwarte vlaggentjes mee te nemen.)

  Op 1 mei is er ook een actie gepland

  http://delangemars.nl/

  0 likes
 38. Ik volg de Media in de VS dagelijks, zowel Infowars.com als de MSM. Wat mij opvalt is dat Alex Jones van infowars toch zeker wel een punt heeft. Wanneer je door het geschreeuw heen prikt dan blijkt zeker dat er iets meer achter deze aanslag zit. Ook Glenn Beck heeft informatie vrij gegeven omtrent een cover up verhaal. Nederlanders kunnen zich dit moeilijk voorstellen omdat de VS een compleet ander land is. Maar om Mensen als Alex Jones en Glenn Beck weg te zetten als idiote lijkt mij niet terecht maar dan moet je natuurlijk wel onderzoek doen naar de informatie achter het verhaal. We zullen zien hoe eerlijk en vrij onze Nederlandse media is 6-9 June wanneer de Bilderbergers naar het VK komen.

  0 likes
 39. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Linda”]’Hij stelde verder dat de Amerikaanse overheid wordt aangestuurd door koningin Elizabeth II.’
  Zij worden in verschillende opties ivm gebracht met de NWO en de illuminatie.
  Laten we ons niet meer laten opjutten door verdachtmakingen richting gekleurden of andersdenkenden. PAS OP! Dat is precies wat ze willen.[/quote]

  Terwijl dit dus een ongefundeerde verdachtmaking is aan het adres van Elizabeth II.

  Het lijkt me trouwens logisch dat andersdenkenden in verband worden gebracht met deze aanslag. Alleen mensen die lak hebben aan democratie en veiligheid leggen bommen neer bij een sportevenement.

  Er zijn in Amerika overigens ook genoeg mensen die aanslagen hebben gepleegd zonder ‘verdacht’ kleurtje. Criterium voor arrestatie zou misschien ook gewoon kunnen zijn omdat het de daders zijn![/quote]
  Ach, je neemt het op voor Engelse monarchen. Dat mag hoor. Moet donker zijn met je kop in het zand. En ja, je hebt gelijk, ook blanke verdachten. Met Bush jr. aan top. Ik wens je veel liefde toe, voor jou en iedereen.

  0 likes
 40. [quote name=”dymphna”]Laten wij eerlijk zijn; de overheid kan toch alles flikken, ( zie zaak Marianne Vaatstra ) wij zijn te lam om allemaal de handen ineen te slaan.
  Zie de zaak Sandy hooks ze moegen zelfs kinderne afknallen en wij blijven nog massaal zitten en laten het gewoon toe.
  Onze economie laten wij gewoon kapot bezuinigen en wij staan nog niet op !
  http://www.nujij.nl/economie/spaanse-werkloosheid-naar-nieuw-record.22791479.lynkx

  Dat men NU een wet wil maken ( dit is geen grap )Dat kweken met, en bezit van natuurlijke zaden wordt strafbaar in EU.
  Vinden wij normaal en vinden dat zelfs niet nodig om de handen in 1 te slaan.

  Het volk krijgt gewoon wat het verdient.

  Wij verrekken om op te staan en waarom ?
  Kost dat te veel tijd soms ?
  Ok kijk dan niet raar op dat je over een paar jaar zelf de klos bent en je kinderen.

  Of sta je op 30 april op ? ( vergeet niet zwarte vlaggentjes mee te nemen.)

  Op 1 mei is er ook een actie gepland

  http://delangemars.nl/%5B/quote%5D

  Thx voor de site, ziet er interessant uit!

  0 likes
 41. [quote name=”dymphna”]Laten wij eerlijk zijn; de overheid kan toch alles flikken, ( zie zaak Marianne Vaatstra ) wij zijn te lam om allemaal de handen ineen te slaan.
  Zie de zaak Sandy hooks ze moegen zelfs kinderne afknallen en wij blijven nog massaal zitten en laten het gewoon toe.
  Onze economie laten wij gewoon kapot bezuinigen en wij staan nog niet op !
  http://www.nujij.nl/economie/spaanse-werkloosheid-naar-nieuw-record.22791479.lynkx

  Dat men NU een wet wil maken ( dit is geen grap )Dat kweken met, en bezit van natuurlijke zaden wordt strafbaar in EU.
  Vinden wij normaal en vinden dat zelfs niet nodig om de handen in 1 te slaan.

  Het volk krijgt gewoon wat het verdient.

  Wij verrekken om op te staan en waarom ?
  Kost dat te veel tijd soms ?
  Ok kijk dan niet raar op dat je over een paar jaar zelf de klos bent en je kinderen.

  Of sta je op 30 april op ? ( vergeet niet zwarte vlaggentjes mee te nemen.)

  Op 1 mei is er ook een actie gepland

  http://delangemars.nl/%5B/quote%5D

  Dat is wel het allertrieste dat er straks mogelijk allerlei controleurs naar de moestuien gaan om te kijken of geen “illegale” gewassen teelt. het is zoo ziek en ik hoop dat die controleurs dan op hun donder krijgen met tuingereedschap. het lijkt wel of alles wat n iet geregistreerd is illegaal is. Ziek en satanisch is dat bah bah !

  0 likes
 42. [quote name=”dymphna”]Laten wij eerlijk zijn; de overheid kan toch alles flikken, ( zie zaak Marianne Vaatstra ) wij zijn te lam om allemaal de handen ineen te slaan.
  Zie de zaak Sandy hooks ze moegen zelfs kinderne afknallen en wij blijven nog massaal zitten en laten het gewoon toe.
  Onze economie laten wij gewoon kapot bezuinigen en wij staan nog niet op !
  http://www.nujij.nl/economie/spaanse-werkloosheid-naar-nieuw-record.22791479.lynkx

  Dat men NU een wet wil maken ( dit is geen grap )Dat kweken met, en bezit van natuurlijke zaden wordt strafbaar in EU.
  Vinden wij normaal en vinden dat zelfs niet nodig om de handen in 1 te slaan.

  Het volk krijgt gewoon wat het verdient.

  Wij verrekken om op te staan en waarom ?
  Kost dat te veel tijd soms ?
  Ok kijk dan niet raar op dat je over een paar jaar zelf de klos bent en je kinderen.

  Of sta je op 30 april op ? ( vergeet niet zwarte vlaggentjes mee te nemen.)

  Op 1 mei is er ook een actie gepland

  http://delangemars.nl/%5B/quote%5D

  Ik denk dat daar mijn grens ruimschhots is overschreden als een of andere ambtelijke controle club mijn moestuin komt slopen. Dan maar ellende met de politie. Ik voel de woede nu al kolken. Boston of zo is triest maar ver weg en op Internet is de bewustwording op gang aan het komen.

  0 likes
 43. [quote name=”Linda”]
  Ach, je neemt het op voor Engelse monarchen. Dat mag hoor. Moet donker zijn met je kop in het zand. En ja, je hebt gelijk, ook blanke verdachten. Met Bush jr. aan top. Ik wens je veel liefde toe, voor jou en iedereen.[/quote]

  Ik ben republikein, dus wat mij betreft hoeft een monarchie niet te bestaan en hoef ik niks te verdedigen.

  Ik weet niet eens wat de illuminati inhoudt, zoveel verschillende varianten, één ding is consequent: dat ze héééél slecht zijn. Maar wat het is en of het bestaat? Geen idee, geen bewijs. Laat staan dat er dan hoogwaardigheidsbekleders aan verbonden zijn, zoals een koningin.

  Bush is een sukkel, daar kunnen wij elkaar de hand mee schudden. Wel democratisch gekozen, dus het volk krijgt wat hij verdient.

  Volkert van der G.: blanke man. Bioscoopdrama vorig jaar (Batman): blanke man.
  Schietdrama Empire state building 2012: blanke man.
  Schietdrama Alphen: blanke man.
  Bomaanslag Oklahoma 1995: blanke man.

  In mijn hoofd is het niet donker. Eerder gemengd. Elk volk heeft afstammelingen die gestoorde dingen uithalen.

  Ik ben gecharmeerd van Obama, was ook een fan van Clinton. Bush jr. en sr. en vooral Reagan vond ik dan weer niks.

  Mijn vriendin heeft een kleurtje.

  Volgens mij heb jij best het hart op de juiste plaats, maar die aannames van je zijn gewoon erg negatief. Wie op voorhand dingen uitsluit, kan nooit helder denken.

  0 likes
 44. [quote name=”dymphna”]Laten wij eerlijk zijn; de overheid kan toch alles flikken …

  NU een wet wil maken ( dit is geen grap )Dat kweken met, en bezit van natuurlijke zaden wordt strafbaar in EU.
  Vinden wij normaal en vinden dat zelfs niet nodig om de handen in 1 te slaan.

  Het volk krijgt gewoon wat het verdient.

  Wij verrekken om op te staan en waarom ?
  Kost dat te veel tijd soms ?
  [/quote]

  Mensen die opstaan worden niet gehoord, noch door de regering noch door de pers , die perslui staan wat de problemen betreft er infeite ook buiten deze leefwereld. neem nou, omroepen moeten bezuinigen, coalities maken, zodat de overgebleven kleintjes (de ongehoorzamen)op onluisterbare uurtjes gepland kunnen worden waarmee gezegt dat de grote omroepblokken dus alle kijk en luister kansen krijgen met hun supermarkt media .

  Verwacht niet dat protest en demonstraties nog echte blijheid en hoop in de harten van de deelneemers kan bewerkstelligen, de regering weet allang dat ze moeten veranderen, daarom bied alleen een publiekelijke rechtspraak alleen nog hoop omdat een oplossing niet zonder een goede moraal er kan komen . We moeten ophouden met schuld zoeken , inderdaad , we verdienden een regering waar we, gewenst of niet, danwel gedeeltelijk, zelf aan toevoegen door ons onder andere als een slachtoffer van bestaande ongewenstheden en nog meer , zijnde onrechtvaardigheden te voelen .

  0 likes
 45. Als je Ron Dermer zo hoort dan komt de bomaanslag in Boston als een geschenk uit de hemel voor Israël.Hij zegt namelijk dat de bomaanslagen in Boston ervoor zullen zorgen dat het Amerikaanse publiek Israël nog meer zal steunen. Zij zullen sympathiseren met Israël dat net als Amerika moet vechten tegen terrorisme en andere bedreigingen. http://www.youtube.com/watch?v=8IhHVP6eu48&feature=player_embedded

  0 likes
 46. Ik heb de beelden gezien,maar ook de beelden waarop duidelijk zaken niet kloppen.Deze twee zijn gearesteerd duidelijk met beelden leven.OOk de eerste mankeerde niets, maasr is wel daarna uit de weg geruimd,Z´n broer dito leefd nog wel maar kan niet praten. HOELANG NOG. zie en lees alles op de andere site. Zie ook de beelden ectra. was weer een flass flag. Net als 911 America. Zie beelden spreken voorzich. Heel duidelijk.

  0 likes
 47. [quote name=”365Y”][quote name=”dymphna”]Laten wij eerlijk zijn; de overheid kan toch alles flikken …

  NU een wet wil maken ( dit is geen grap )Dat kweken met, en bezit van natuurlijke zaden wordt strafbaar in EU.
  Vinden wij normaal en vinden dat zelfs niet nodig om de handen in 1 te slaan.

  Het volk krijgt gewoon wat het verdient.

  Wij verrekken om op te staan en waarom ?
  Kost dat te veel tijd soms ?
  [/quote]

  Mensen die opstaan worden niet gehoord, noch door de regering noch door de pers , die perslui staan wat de problemen betreft er infeite ook buiten deze leefwereld. neem nou, omroepen moeten bezuinigen, coalities maken, zodat de overgebleven kleintjes (de ongehoorzamen)op onluisterbare uurtjes gepland kunnen worden waarmee gezegt dat de grote omroepblokken dus alle kijk en luister kansen krijgen met hun supermarkt media .

  Verwacht niet dat protest en demonstraties nog echte blijheid en hoop in de harten van de deelneemers kan bewerkstelligen, de regering weet allang dat ze moeten veranderen, daarom bied alleen een publiekelijke rechtspraak alleen nog hoop omdat een oplossing niet zonder een goede moraal er kan komen . We moeten ophouden met schuld zoeken , inderdaad , we verdienden een regering waar we, gewenst of niet, danwel gedeeltelijk, zelf aan toevoegen door ons onder andere als een slachtoffer van bestaande ongewenstheden en nog meer , zijnde onrechtvaardigheden te voelen .[/quote] Lekker en daar zullen wij ons in thuis voelen maloot. Zeker in opdracht van de overheid geschreven. Wil een vrij mens blijven. heb ook de petie voor het graan en gewas geteken. waarom moet er door de overheid beslist worden wat je teeld. Moet geen troep, wil ook dat er bijen volop in mijn tuin zijn en vlinders, en ik wil telen tomaten ectra ELK RAS IK ZELF WIL.Ik heb dus de petutie getekend en ik hoop velen die die lezen.

  0 likes
 48. ACH, klote maar Nederland is toch al een verrot land. Daar word gerommeld, wat z´n weerga niet kent en geronseld met kinderen, door artsen en jeugzorg. Waarom ? Lichten jullie niet eens dat doopzeel? Mijn dochter is de kind kwijd. Bevallen een rotbevalling kind had ademshaling problemen, dus bij vroeg geboordte naar zwolle een week toen terug een maand in het ziekenhuis nog en toen wegens ademhalingproblemen in een medisch gezin geplaatst. En nu weg baby geronsuld door jeugzorg en in in een stichting geplaast. En dat kan allemaal hier in nederland. Vecht maar tegen die bende om je kind terug tekrijgen. Zooitje hiero.Ben der helemaal klaar mee.Van mij krijgen ze geen cent meer. En ik hoop dat er velen volgen. We zijn de makke schapen en hoemeer hoeliever, die wakker worden. Gezamelijk word het een front toch.Actie tegen aLLES WANT HET LOOP DE SPUGATEN UIT.eLKE MINUUT BEDENKEN ZE WEL EEN NIEUWE WET. kAN HET NIET MEER BIJBENEN.

  0 likes
 49. Gelukkig dat er nog iemand eerlijk is in Amerika!

  0 likes
 50. Hoewel ik niet weet of de aanslag is verlopen zoals de FBI doorgeeft, weet ik wel dat de naakte man inderdaad niet tamerlane kan zijn. Tamerlanes haarimplant is veel hoger dan die van de naakte man, ook heeft de bloterik geen borsthaar en tamerlane wel. Dat maakt het wat mij betreft erg onwaarschijnlijk dat het een en dezelfde persoon zijn.

  0 likes
 51. [quote name=”Wasbeertjuh”]Tuurlijk. Alsof de FEDs zomaar mensen vermoorden voor niks. Ik wist wel dat dit weer zou uitlopen op een conspiracy…[/quote]
  Iemand, om welke reden dan ook ombrengen, is al hardstikke FOUT! Knoop dat wel goed tussen je oren! ENDLESS KARMIC DEBTS op deze manier, en zo komen we er wel uit ja….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Immense graancirkel verschenen in Frankrijk. Bekijk deze indrukwekkende beelden

Immense graancirkel verschenen in Frankrijk. Bekijk deze indrukwekkende beelden

Een Franse boer heeft woensdag een immense ...

Onder Rutte zijn de lasten voor hardwerkende Nederlanders ongekend verhoogd. Waarom pikken we het nog?

Onder Rutte zijn de lasten voor hardwerkende Nederlanders ongekend verhoogd. Waarom pikken we het nog?

Je krijgt vaak te horen dat de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.