Homepagina » Het Complot » ‘Federale overheid plande bomaanslag Boston’
Federale overheid plande bomaanslag Boston

‘Federale overheid plande bomaanslag Boston’

Een lid van het Huis van Afgevaardigden van de staat New Hampshire heeft gezegd dat de Amerikaanse overheid verantwoordelijk is voor de aanslagen tijdens de marathon van Boston.

Stella Tremblay schreef op de Facebookpagina van talkshowhost Glenn Beck dat hij gelijk had over de aanslagen en de klopjacht op de verdachten.

Volgens Tremblay zijn de aanslagen het werk van de federale regering. Ze verwees naar een video van de conservatieve talkshowhost Alex Jones, waarin Jones ook beweert dat de federale regering de bomaanslag plande. Tremblay liet haar boodschap op vrijdagochtend achter, voordat Dzhokhar Tsarnajev was aangehouden.

Tremblay schreef op Facebook:

Het ging precies zoals je zei. Top-down, bottom-up. De ‘terroristische’ aanval tijdens de marathon van Boston was een black op. Eén verdachte overleden, de andere zal spoedig volgen voordat hij de kans krijgt om te praten. Drones en nu ‘terroristische’ aanvallen door onze eigen regering. Trieste dag, maar het heeft ons allemaal wakker geschud. Eerst was er een ‘verdachte’ en daarna niet meer.

Er zouden foto’s zijn opgedoken van Navy SEALs met rugzakken bij de finish van de marathon. Deze rugzakken zouden zijn gevuld met explosieven.

Barack Obama

Afgelopen oktober stuurde Tremblay een e-mail naar alle overige 399 leden van het Huis van Afgevaardigden van New Hampshire met een video waarin president Barack Obama zou zeggen dat hij niet in de Verenigde Staten is geboren.

In februari zei Tremblay tegenover een beleidscommissie dat de voormalige president Woodrow Wilson zich goed kon vinden in het gedachtegoed van Adolf Hitler, hoewel Wilson overleed nog voordat Hitler aan de macht was gekomen.

Slaven

Tremblay’s historisch adviseur David Johnson zei dat president Abraham Lincoln een grondwettelijk amendement had verwijderd en de Verenigde Staten had ontbonden. Volgens Johnson heeft hij de slaven nooit bevrijd. Hij stelde verder dat de Amerikaanse overheid wordt aangestuurd door koningin Elizabeth II.

“Zelfs voor de Republikeinse Partij van New Hampshire, vergelijkbaar met de Tea Party en radicaal extremisme, zijn de uitspraken van Tremblay een nieuw dieptepunt,” zei woordvoerder van de Democratische Partij Harrell Kirstein in een verklaring. “Ze maakt het Huis van Afgevaardigden van New Hampshire te schande.”

Matthew Slater van de Republikeinse Partij zei dat Republikeinen uit New Hampshire de vergezochte ideeën van Tremblay verwerpen en van mening zijn dat eenieder die er dergelijke bizarre gedachten op nahoudt niet serieus moet worden genomen.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
8 jaren geleden

Wat leven we in een afschuwlijke wereld waarin je niemand meer kunt vertrouwen, gebeurtenissen, nieuws…. Onschuldigen worden verdacht gemaakt. Enkel om macht te houden en angst te zaaien. Ik heb er geen woorden voor, ook al wist ik vanaf de eerste seconde dat dit niet klopte. Altijd buitenlanders of anders gekleurden zwart en verdacht gemaakt… Walgelijk. Ik stap met een heel grote stap opzij van dit soort praktijken.

Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
8 jaren geleden

Tuurlijk. Alsof de FEDs zomaar mensen vermoorden voor niks. Ik wist wel dat dit weer zou uitlopen op een conspiracy…

Linda
Linda
8 jaren geleden

‘Hij stelde verder dat de Amerikaanse overheid wordt aangestuurd door koningin Elizabeth II.’
Zij worden in verschillende opties ivm gebracht met de NWO en de illuminatie.
Laten we ons niet meer laten opjutten door verdachtmakingen richting gekleurden of andersdenkenden. PAS OP! Dat is precies wat ze willen.

Knn
Knn
8 jaren geleden

Alex Jones is een gestoorde paranoïde man die van wapens houd. -_- Het is wel altijd zo dat wanneer er iets van een aanslag gebeurd dat er gelijk weer van die complotmafkezen opduiken met allerlei rare theorieën.

x

Check Also

coronapas

Engeland stopt met coronapas, Nederland gaat ermee door én breidt uit: ‘Hier klopt niks van!’

Volgende week wordt een groot deel van ...

israël

Israëlische vaccinchef biecht op: ‘We hebben fouten gemaakt’

Uit een Israëlische studie blijkt dat een ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

53
0
We lezen graag je reactie!x