BuitenlandCorona

Arts (48) die de spot dreef met ‘vaccinatieweigeraars’ sterft na tweede coronaprik

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze week berichtten de media over de dood van een 48-jarige arts uit de Amerikaanse staat Ohio. Het is ‘niet duidelijk’ waaraan dr. Thomas Lee Flanigan is overleden, schreven ze. De arts, die eerder in het leger diende, stond bekend om zijn humor en Facebook-memes. De nieuwsberichten gaan voornamelijk over zijn overlijdensbericht, dat hij overigens zelf heeft geschreven.

Het blijkt dat de arts in februari zijn tweede dosis van het coronavaccin van Moderna heeft gekregen. Flanigan dreef op Facebook de spot met ‘vaccinatieweigeraars’. “Tweede dosis. De microchip werkt prima. Mijn geest wordt langzaam maar zeker overgenomen door de collectieve geest. Het gaat goed met ons. Verzet is zinloos,” schreef hij, als verwijzing naar de Borg, een gemeenschap van cyborgs in Star Trek.

Second dose. The microchip is working just fine. My mind is slowly being taken over by the hive mind. We are just fine. Resistance is futile.

Geplaatst door Thomas Flanigan op Woensdag 3 februari 2021

 
Een maand eerder, op 6 januari, zei hij na het halen van zijn eerste prik: “Ik heb het gedaan voor de gratis sinaasappelsap. De naald was wel 30 centimeter lang. Het goede nieuws is dat ik niets voelde terwijl de microchip naar binnen ging, maar ik kan lokale radiostations nu horen.”

I did it for the free orange juice. I’m pretty sure the needle was like a foot long. The good news is that I didnt feel the microchip going in but I can hear local radio stations now.

Geplaatst door Thomas Flanigan op Woensdag 6 januari 2021

 
De New York Post gebruikte voor het artikel deze foto van zijn Facebookpagina.

4.6 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Spot er maar mee, dan krijg je dit.

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Geen medelijden.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ik wens hem veel plezier in het hiernamaals!!

Angie
Angie
1 jaar geleden

Sorry, geen medelijden. Boontje komt om zijn loontje.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

96
0
We lezen graag je reactie!x