Homepagina » Het Complot » “Wij hebben documenten die bewijzen dat IS een product van de CIA is”
"Wij hebben documenten die bewijzen dat IS een product van de CIA is"

“Wij hebben documenten die bewijzen dat IS een product van de CIA is”

Een hooggeplaatste Iraanse legerfunctionaris zegt te beschikken over officiële documenten waaruit blijkt dat de Islamitische Staat (IS) is gecreëerd door de CIA.

“Terwijl Washington claimt terreurgroep IS te bestrijden, bewijzen documenten die in ons bezit zijn dat deze groep een product is van de CIA,” zei plaatsvervangend stafchef van het Iraanse leger Massoud Jazayeri tegenover persbureau Sputnik.

Jazayeri voegde tijdens een interview met Sputnik toe dat het Amerikaanse leger al sinds de formatie van de anti-IS-coalitie wapens en uniformen levert aan IS.

Eerder deze week ontkende Jazayeri berichten dat de Iraanse luchtmacht in samenwerking met de Verenigde Staten doelstellingen van IS in Irak had gebombardeerd. In september wees de Iraanse geestelijke leider Ali Khamenei het verzoek van Washington om samen ten strijde te trekken tegen IS, van de hand.

De Islamitische Staat is een soennitische jihadistische groepering die sinds 2012 tegen de Syrische regering strijdt. In juni breidde IS haar activiteiten uit naar Irak en werd de stad Mosoel ingenomen. Ook werd in de delen van Irak en Syrië die IS heeft ingenomen een ‘islamitisch kalifaat’ uitgeroepen. Een door Amerika geleide coalitie voert luchtaanvallen uit op IS-doelen in Syrië en Irak.

[Sputniknews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Westbound
Westbound
5 jaren geleden

Okay, breng ze dan maar naar buiten en laat een internationaal comité er een oordeel over vellen. Dan kan men tevens de authenticiteit ervan vaststellen. Documenten kunnen namelijk vervalst worden.

Willem
Willem
Reactie op  Westbound
5 jaren geleden

‘Internationaal comite’ een oordeel laten vellen?
Sorry Westbound maar wat doe jij op deze site?
Of ben je gewoon aan het werk?

Appie
Appie
5 jaren geleden

Nein!!! I.S is een ziekelijke pest die voortgekomen uit het ideaalbeeld van de meest fascistische doctrine ooit, de geesteszieke Islam. Nog steeds willen die beroepshaters niet inzien dat juist zij het grootste gevaar vormen voor de wereld vrede.
Het word tijd om die achterlijke anti christ aanhangers eens een flinke koek van eigen deeg te geven…..

VenusProject
VenusProject
Reactie op  Appie
5 jaren geleden

Haal even goed diep adem. Ik ben zelf moslim en volg deze site en de vorige al jaren. Ben zelf enorm fan van de Venus Project.

Ik ben van Turkse komaf en niemand van mijn omgeving (die serieus echt ontzettend groot is) (tel nl schoonfamilie erbij) staat achter dit CIA piep gezwel.

Ik ben voor het secularisme en je persoonlijke geloof moet je ook persoonlijk houden. Ik ben net zoals mijn familie en schoonfamilie en het zeer overgrote deel van de Turkse gemeenschap niet iemand om voor te vrezen. Vooral als ik af en toe commentaar lees van gebruikers hier op de site dan zie ik heel veel positiviteit en respect. En daar schaar ik mij graag bij(!)

Net zoals Al Qaida zijn ook deze idioten (de top van IS) en Sadak Hussein, CIA soldaatjes.

Het probleem is, is dat er geen enkel normaal onderwijs is die de innerlijke wereld voor hun opent om zelf spiritueel en vredelievend op te groeien.

Deze IS mensen zijn meestal in oorlog geboren, in oorlog getogen en weten al bij voorbaat dat zij niet lang zullen leven en zeker zullen sterven in oorlog. Dus is het heel makkelijk om die schapen te hersenspoelen. Je hoeft ze alleen te vragen of zij in dat korte tijdbestek willen kiezen voor de kan van God? Want deze misselijk makende idioten interpreteren natuurlijk elk woord op hun eigen manier dat past in hun straatje.

Als jij perse haatdragend wilt lezen dan zul je zelf wel manieren vinden om dat ook echt te lezen. En als je zo je kinderen laat opgroeien dan weet je al dat je zombies aan het creëren bent.

Ik denk weleens. Wat als er geen olie in de grond zat in het Midden-Oosten. Volgend mij was het er dan net zo stil als Mongolië. Zeer groot en uitgestrekt maar internationaal o zo klein en onbelangrijk.

Geld, macht en hebzucht zijn de boosdoeners. En vooral dat eerste. Vandaar ook mijn passie voor the Venus project.

Hartelijke groetjes!

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  VenusProject
5 jaren geleden

Als je vraagt aan een gelovige, wat nu werkelijk de oorzaken zijn van de ellende op deze wereld, is het nooit het geloof zelf, typisch.
Als je vraagt naar oplossingen dan moet iedereen, de onderliggende gedachte, hetzelfde geloof aan gaan hangen, danwel ideologie.
Inderdaad, geld, macht en hebzucht zijn grote veroorzakers van ellende, zowel binnen als buiten het geloof, maar zou een geloof zonder deze beter, vreedzamer zijn of nog steeds een bron van ellende zijn…

365Y
365Y
Reactie op  VenusProject
5 jaren geleden

Ik hoor vaker van dit soort complot theorieën maar het blijven theorieën of verdachtmakingen en summiere zgn. bewijzen die heel goed door een tweede of derde voorliggende hand gecreeerd konden zijn.. met als doel wantrouwen en verwarring te zaaien en oproepen tot scheel-makende opstanden waar bewustzijn alswel rede en ratio geheel uit verdwenen is. Dat namelijk beste mensen is het werkelijke doel achter alle broeierige complot samenzweringen. Om hier weerstand tegen op te werpen is het goed dat deze onzin en gestook aldus op een andere manier wel in de media behandeld word dus in tegenstelling tot de complot ingewijden door hun geklets niet zomaar te geloven, dit om ongelukken te voorkomen !!b

Slachtoffers kennen de voorbeelden van leugens die regeringen gebruiken maar al te goed met als doel om andere regeringen in een zwart daglicht te plaatsen.. met soms grote gevolgen voor de geloofwaardigheid aldus . Uiteindelijk moeten we het allemaal alleen doen want macht is een titel geworden wat zorgt voor specifieke al dan niet elitaire overmacht .

Weg met de slachtvee kudde systemen .

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  VenusProject
5 jaren geleden

Heel leuk dat venus project, maar dan moet er ook totale openheid zijn, vooral over wie de drijvende krachten zijn achter dit project, en vooral hun motivatie.
Het kan niet zo zijn, wat nu steeds opnieuw gebeurt, dat achter elke innovatie steeds dezelfde negatieve krachten zitten als voorheen.

Wie komt met het idee, en wie heeft hun dat idee gegeven…

Sickmind
Sickmind
Reactie op  VenusProject
5 jaren geleden

Beste Venusproject,

Ik vind je reactie geruststellend en hoopvol naar de toekomst. Gelovig ben ik absoluut niet, maar ik respecteer iedereen die dat wel doet. Het is en blijft immers ieders vrije keus om dat wel te willen. Je vertelt afkomstig te zijn van de Turkse komaf… Nu vraag ik me toch af waarom dan merendeel van de Turkse jongeren het geweld van IS toejuicht? Hoe kan een vredelievend geloof zoals de Islam mede “kinderen van god” wel of niet gelovig afslachten als dieren in een slachthuis? En waarom horen wij niets van de mensen die ook islamitisch zijn? Het betreft hun ook en hun geloof word hierdoor ook in een kwaad daglicht gezet.

stressloos
stressloos
Reactie op  VenusProject
5 jaren geleden

Perfect verwoord, ook ik zie niet in waarom moslims in een moslimgemeenschap oorlog tegen hun zelf voeren, alleen mensen die de media volgen denken dat dat de oorzaak is van alle ellende, maar wij weten wel beter.

Vind die oorlog overal op de wereld erg, tientallen landen in afrika, azie, massagraven in bosnie etc. het is overal bijna, En vooral mensen die denken hier hun mening te geven, ZE GELOVEN in haat tegen bepaalde groepen, dat is wat de media hun probeert wijs te maken, zodat ze hetzelfde gaan denken als wat zij denken dat mensen in Irak bijv. denken volgens hen.

Haatzaaiende media, ik kijk er niet naar om omdat je jezelf alleen maar pijnlijke en slechte geloofsdenkbeelden geeft.

Beste mensen wij weten allemaal beter, en voor de mensen die dat niet doen, dan stel ik voor om de doofpot zaten in NL is te onderzoeken, o.a. Demminck de ex-hoogste politie commissaris van NL die aan pedofilie deed, en nog steeds wordt gedekt door de politiek.
Zo zijn er tal van voorbeelden, het koningshuis met connecties naar Duitslandse Nazi’s, de reden voor de eerste en 2e wereldoorlog, en het zionisme.

Dan zul je zien dat het geloof dat overgenomen is (katholiek) door satanisten die ons proberen tegen te houden ons zelf te zijn en om gelukkig te worden.

Hou je bezig met wat echt belangrijk is, gezond leven je kinderen, familie, vrienden, creativiteit, een positieve carriere maken, eerlijk zijn tegen jezelf en je naasten, etc.
Zo zal je lang gezond blijven en dikke middelvinger naar de mensen die het proberen te verzieken(die aan de top), want het echte gevaar in de maatschappij is al 1000en jaren de overheid, en de presidenten.
Kijk de geschiedenisboeken er maar op na.

Geloven in een goede overheid inplaats van in jezelf kan het gevaarlijkst zijn.

En mensen die in de islam zijn geboren, marokanen o.i.d. doen geen vlieg meer kwaad dan een paar antilianen of dealende nederlanders.

We willen ze maar al te graag op geloof pakken, maar ik zie hier echt geen heil in.
Hou die oogkleppen op en je zult in je persoonlijke leven minder geluk meemaken.

Ik oordeel niet over mensen en neem zelfs dit met een korrel zout, want wil me bij mezelf houden en geef geen fuck over wat andere mensen voor mening(geloof) hebben, tenzij het positief georienteerd is.

S0M30N3
S0M30N3
Reactie op  Appie
5 jaren geleden

Hier gaan we weer religies tegen elkaar, dumb, dumb, dumb!!! Goh je zal maar weten dat alle religie een systeem is gemaakt door de MENS om je dom te houden, om niet verder te kijken omdat je oogkleppen op hebt en omdat god zegt dat het de waarheid is…

Religie is gewoon een systeem, gecreëerd door zieke/gestoorde mensen! Net als IS gecreëerd door idd zieke/gestoorde mensen..

Stefan
Stefan
Reactie op  Appie
5 jaren geleden

Ik zie hier tal van reacties, met uitzondering van the venus project, die bewijzen dat de manipulatieve werking van het IS fenomeen uitstekend zijn werkt doet. Als je gelooft dat de de religies de bron van alle ellende zijn, en dan met name de islam, dan ben je door de elite in polarisatie geplaatst.

In werkelijkheid zijn de grote religies de weg naar Vrijheid. De islam is een vredelievende religie. Het IS fenomeen daarentegen, is dat niet. Nu zijn sommige mensen blijkbaar zo kortzichtig dat zij het IS fenomeen gelijk gaan stellen aan de islam, wat dan ook precies het doel van de elite is.

Dus voor de mensen met betreurend weinig onderscheidingsvermogen: De islam is een vredelievende religie, uitgedrukt in onnoembaar veel vredelievende moslims, die men tracht zwart te maken met het IS fenomeen, dat niets met de islam te maken heeft, maar is gecreëerd door de echte psychopaten.

Het mag duidelijk zijn dat niet de religies de oorzaak zijn van ellende, maar juist de polarisatie tussen religies. Alle schapen die roepen dat de islam het probleem is hebben nauwelijks de moeite genomen om de vredelievende boodschap ervan waar te nemen. Zij polariseren zich tot de islam. Zij zijn zelf het echte kwaad geworden, het onterechte oordeel.

Beste moslims. Distantieer je alstublieft van deze mensen. Deze mensen zijn misleid en hebben niet meer in hun mars.

AtomNics
AtomNics
Reactie op  Stefan
5 jaren geleden

¨Beste moslims. Distantieer je alstublieft van deze mensen. Deze mensen zijn misleid en hebben niet meer in hun mars. ¨

Klinkt heel vredelievend hoor dat geloof naar vrijheid van jouw.
Ga zo door met het promoten van angst.
Jammer hoor dat door jouw geloof je zo beperkend bent geworden.
Het laat gelijk ook zien dat vredelievend positief zijn schijnheilig is misschien nog wel negatiever dan negatief.
Je laat je echte broeders en zusters gewoon achter omdat ja zij zogenaamd het niet meer in hun mars hebben. terwijl er genoeg mensen voor jou zijn en van jouw houden maar nee islam houd ik van want die is zo vredelievend

Nounou
Nounou
Reactie op  Stefan
5 jaren geleden

Dus niet religie is t probleem maar de polarisatie….hmmmm. Maar ligt de kern dan toch niet in de godsdienst? Religies zijn wel zeker de oorzaak, polarisatie is het logische gevolg. Zeker als de Islamitische Staat onschuldige mensen onthoofd in naam van religie. Oh nee, de Islam is vredelievend en net als andere religies de weg naar Vrijheid. Nou, ik kies mijn Vrijheid zelf en laat me dat niet voorspiegelen door welke religie dan ook. En de IS heeft zeker de verkeerde naam en religie gekozen, yeah right!

Pascal
Pascal
Reactie op  Nounou
5 jaren geleden

Toch wel vreemd dat jullie enkel naar de problemen kijken. Religie zou heel goed een verder doel kunnen hebben die geheel positief is. Neem nu onze zeer ernstige overbevolking en de positieve oplossing daarvan.

Nounou
Nounou
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

Pascal, je zou eerst moeten denken voor je reageert. Overbevolking en religie, wat zegt de rooms katholieke kerk; ga heen en vermenigvuldigt U. GEEN anticonceptie, GEEN abortus, allemaal ten goede van de overbevolking……….dus.
Geloven in een religie is een zwakte van je zelf, geloof in je zelf en je hebt geen religie meer nodig, iedereen kan goed zijn en doen ZONDER religie!

Pascal
Pascal
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

@Nounou
8 december 2014 08:13 at 08:13

Beste Nounou,

Ik moet eerst denken voor ik reageer en dat heb ik zeker gedaan maar ik denk veel verder door als jij en daarom verschillen wij en begrijp je mij niet. Met verder doordenken bedoel ik dat op iedere planeet op de 19.5 graden van de evenaar een energie-ring zit die zelfs op de zon aanwezig is. Als je goed gaat kijken zie je op planeet Aarde dat het blanke ras op die ring leeft. Als je dan verder gaat denken zijn er meerdere planeten in ons zonnestelsel die ook leefbaar zijn. Dan ga je met behulp van religie andere rassen herbergen op andere planeten. Ik denk dat je ook moet gaan begrijpen dat landen, grenzen, inreisvisa en racisme gemaakt en gemanipuleerd is om rassen hier op deze planeet aarde te scheiden. Het is zeker niet de bedoeling dat we maar wat aan neuken waar 1 ras uit gaat komen. Rassen zijn niet voor niets gemaakt want alles heeft een reden en een doel. Planeet Aarde is nu een tijdelijke kolonie planeet die dus geplant zeer zwaar overbevolkt is en komen de getallen op de Georgia Guidestones zeker overheen met hoe een planeet gevuld MOET worden met bewoners wat naar mijn mening in het gehele heelal gebeurd.

Dat bedoel ik met verder denken en sorry het klinkt nog wel eens arrogant maar ik bedoel het goed en ik hoop dat je me begrijpt. Ik denk dat ik veel verder ben met bepaalde zaken als andere en dan kom ik vaker anders over.

Nanlud
Nanlud
Reactie op  Stefan
5 jaren geleden

Geloven op zich is geen slechte zaak, als was het maar omdat sommige mensen daar hun sterkte uithalen.
Godsdiensten of religies zijn wel slecht, omdat er dan machtsstructuren en belangen gaan ontstaan.
Al gans de geschiedenis van de mensheid door zijn er oorlogen, conflicten waar de godsdienst altijd een belangrijke rol inspeelt. De godsdiensten hebben ook altijd het individu beperkingen op gelegd. Niks gaat boven persoonlijke vrijheid met respect voor een ander.
Het ergste is dan nog dat de drie godsdiensten die door de geschiedenis al het meest leed en oorlogen veroorzaakt hebben ( vooral onder elkaar) , dan nog uit dezelfde bron ontstaan zijn.

Ik geloof ook op mijn eigen manier, geloof is een persoonlijke zaak, daar heeft niemand anders zaken mee, en daar moet ik ook niemand anders mee lastig vallen. Vind je gelijk denkenden mensen kan je samen een hobbyclub oprichten ( Kerk, moskee, enz ). Zoals een sportclub, modelbouwclub, fotoclub met gelijkgezinden samen komen. Je houd af en toe een opendeurdag om leden te werven, maar voor de rest moei je zich niet vanuit je visie met de wereld rond je.

Ik hou mijn aan de twee onderstaande aan elkaar gelinkte regels :

Hebt respect voor je medemens en je omgeving ( dieren, planten, aarde).
Doe een ander niet aan wat jezelf niet wilt aangedaan worden.

Ik denk dat ik daar al heel ver mee kom.

Rogier van G
Rogier van G
5 jaren geleden

De mensheid moet nodig eens wakkergeschud inzake de neocon NWO agenda van de US. De MSM verkoopt het ons nogt steeds als verlosser en de ware democratie maar in werkelijkheid is er geen grotere schurkenstaat dan die natie. Nagenoeg elk wereldconflict is door hun gecreeerd ten bate van macht- en resource overname. Hoe kan een land met dusdanig weinig sociaal culturele historie de hele wereld beheersen? Geld olie macht en terrein. Nu er meerdere wakker worden hoop ik dat wij als welwillenden dit nog net op tijd een halt kunnen toeroepen daar StrObama schaamteloos door aan het stoten is. https://www.youtube.com/watch?v=MouUJNG8f2k

pietje
pietje
5 jaren geleden

Ja dat wisten we toch al

Pascal
Pascal
5 jaren geleden

Ook die hooggeplaatste Iraanse legerfunctionaris is aangesloten bij het Vaticaan en zijn geheime genootschappen. Dat is een wereldwijde regel dat alles vanaf Kapitein en hoger is aangesloten bij die geheime genootschappen. Dus speelt de hooggeplaatste Iraanse legerfunctionaris gewoon zijn ROL in het geheel, hij heeft ook zijn plicht om dit soort zaken te zeggen!!

exegese
exegese
5 jaren geleden

@Appie, die meest fascistische doctrine ooit, de geesteszieke Islam is er niet voor nierts, die moet en zal dienst doen om verdeeldheid te zaaien, om problemen te veroorzaken die de zogenaamde goed bedoelende elite weer op zal lossen, op onze kosten, ten koste van onze vrijheid. De Islam past precies in het plan van The new worldorder. De machthebbers weten precies wat ze doen en wat ze niet doen t.a.v. de Islam, maak je geen illusies, ook Wilders doet precies wat hij doen moet om precies op het goede moment olie op het vuur te gooien om vervolgens weg te lopen i.p.v. te blussen. Als je het “spel’ doorziet valt alles op z’n plek

EllenB
EllenB
Reactie op  exegese
5 jaren geleden

Precies !
De ‘Verdeel en Heerst’ strategie.
In de V.S. gebeurt hetzelfde, maar dan tussen de zwarte en blanke, bevolking.
Prima strategie, van de Illuminatie, om een ‘zwarte’ presidentskandidaat naar voren te schuiven.
Je kunt ze van alles verwijten, maar dom zijn ze in geen geval.
De hele wereld heeft Obama, als een held binnengehaald.
Al was het alleen maar uit ‘politieke correctheid’
Had zelf, oorspronkelijk, een naar gevoel bij de man, maar heb dat weggeredeneerd.
Hij was tenslotte én een democraat, én de eerste gekleurde President van Amerika.
Maar mijn oorspronkelijke gevoel, was toch correct.
Obama, is de ergste President, die de V.S ooit gehad heeft.

Faith
Faith
Reactie op  EllenB
5 jaren geleden

Ik denk dat Obama wel degelijk goede bedoelingen had maar als je eenmaal op die hoge post zit, zal hij zich toch echt aan de regels van de darkies moeten houden. Als hij dat van te voren geweten had… dan was ie wel bakker of loodgieter geworden, zeker weten. Je kan die darkies slim noemen maar ik noem het liever achterbaks en gluiperig. En iedereen kan achterbaks en gluiperig handelen. Het is niet slim omdat het gluiperig is en waarom zou je gluiperig willen zijn? Bepaalde mensen hebben geen last van hun geweten en doen maar wat, als het maar in hun eigen voordeel is. Egoistisch zijn ze ook en ze lullen alles recht wat krom is en vice versa, maar die praatjes leren ze dan weer van elkaar dus zó slim zijn ze nu ook weer niet. Ze geloven geen van allen in een hogere macht en daarom kunnen ze makkelijk hondsbrutaal en nietsontziend hun voordeel overal uit halen. En elkaar maar veren in de reet steken. Ze vinden elkaar zo slim. Maar slim zou ik het in elk geval nooit noemen.

EllenB
EllenB
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Nee, ik ben het niet met je eens.
Obama heeft nooit goede bedoelingen gehad. Hij is lid van de 13 satanische bloedlijnen, en zijn hele opvoeding is een voorbereiding geweest, op zijn huidige taak.
Daarom noem ik deze lui, ook ‘slim’.
Iedereen is er tenslotte ingetrapt.
Met slim bedoel ik ook niet moraal hoogstaand, of wijs. Ik bedoel dat ze meesters zijn, in het manipuleren van mensen.
Ze hebben mensen zitten op alle belangrijke posten van de maatschappij, en hun plannen voor het vormen van een NWO, is al in verre staat van ontwikkeling.
En wij gaan erin mee.
We betalen allemaal trouw belasting en gaan elke keer weer als makke schapen naar de stembus, terwijl zij achter de schermen, hun eigen politiek uitvoeren.
Dat mag toch wel slim genoemd worden, vind ik.

Faith
Faith
Reactie op  EllenB
5 jaren geleden

Ieder zijn eigen definitie van slim. Ik noem hen slinks. Slinkse trucs van slinkse types stink je in. Achterbaks dus. Iedereens is er tenslotte ingestonken. Nouja, de kudde dan. Slim is volgens mij toch iets anders. Moraal hoogstaand en wijs is volgens mij toch slimmer. Maar in tegenstelling tot achterbaks zijn, moet je daar wel wat voor kunnen en krijg je het zeker niet cadeau.

Roy
Roy
5 jaren geleden

Wij hebben bewijzen, maar laten ze niet zien..
Echt dat is weer zo typerend.. Ik heb foto’s van kabouters in mn kelder, maar ik laat ze niet zien, je moet me maar op mn woord geloven.. /facepalm

Max
Max
4 jaren geleden
x

Check Also

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

clinton

Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x