Het Complot

“Wij hebben documenten die bewijzen dat IS een product van de CIA is”

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een hooggeplaatste Iraanse legerfunctionaris zegt te beschikken over officiële documenten waaruit blijkt dat de Islamitische Staat (IS) is gecreëerd door de CIA.

“Terwijl Washington claimt terreurgroep IS te bestrijden, bewijzen documenten die in ons bezit zijn dat deze groep een product is van de CIA,” zei plaatsvervangend stafchef van het Iraanse leger Massoud Jazayeri tegenover persbureau Sputnik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Jazayeri voegde tijdens een interview met Sputnik toe dat het Amerikaanse leger al sinds de formatie van de anti-IS-coalitie wapens en uniformen levert aan IS.

Eerder deze week ontkende Jazayeri berichten dat de Iraanse luchtmacht in samenwerking met de Verenigde Staten doelstellingen van IS in Irak had gebombardeerd. In september wees de Iraanse geestelijke leider Ali Khamenei het verzoek van Washington om samen ten strijde te trekken tegen IS, van de hand.

De Islamitische Staat is een soennitische jihadistische groepering die sinds 2012 tegen de Syrische regering strijdt. In juni breidde IS haar activiteiten uit naar Irak en werd de stad Mosoel ingenomen. Ook werd in de delen van Irak en Syrië die IS heeft ingenomen een ‘islamitisch kalifaat’ uitgeroepen. Een door Amerika geleide coalitie voert luchtaanvallen uit op IS-doelen in Syrië en Irak.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Westbound
Westbound
9 jaren geleden

Okay, breng ze dan maar naar buiten en laat een internationaal comité er een oordeel over vellen. Dan kan men tevens de authenticiteit ervan vaststellen. Documenten kunnen namelijk vervalst worden.

Appie
Appie
9 jaren geleden

Nein!!! I.S is een ziekelijke pest die voortgekomen uit het ideaalbeeld van de meest fascistische doctrine ooit, de geesteszieke Islam. Nog steeds willen die beroepshaters niet inzien dat juist zij het grootste gevaar vormen voor de wereld vrede.
Het word tijd om die achterlijke anti christ aanhangers eens een flinke koek van eigen deeg te geven…..

Rogier van G
Rogier van G
9 jaren geleden

De mensheid moet nodig eens wakkergeschud inzake de neocon NWO agenda van de US. De MSM verkoopt het ons nogt steeds als verlosser en de ware democratie maar in werkelijkheid is er geen grotere schurkenstaat dan die natie. Nagenoeg elk wereldconflict is door hun gecreeerd ten bate van macht- en resource overname. Hoe kan een land met dusdanig weinig sociaal culturele historie de hele wereld beheersen? Geld olie macht en terrein. Nu er meerdere wakker worden hoop ik dat wij als welwillenden dit nog net op tijd een halt kunnen toeroepen daar StrObama schaamteloos door aan het stoten is. https://www.youtube.com/watch?v=MouUJNG8f2k

pietje
pietje
9 jaren geleden

Ja dat wisten we toch al

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x