Gezondheid

VIDEO: Monique (50) ‘verslaat darmkanker met cannabisolie’

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 50-jarige Monique Posthuma kreeg ongeveer een half jaar geleden de diagnose dikkedarmkanker, stadium 4. Haar levensverwachting was zeer beperkt. Al snel kwam medicinale cannabis op haar pad. Onlangs heeft Monique het nieuws gekregen dat er sprake is van bijna volledige remissie.

Ze heeft gemerkt dat de meeste kankerpatiënten en oncologen bijna niets weten van cannabis. Het is volgens haar de moeite waard om tussen de diagnose en de reguliere behandeling medicinale cannabisolie uit te proberen. Als dit aanslaat zal dat binnen enkele weken al zichtbaar zijn op een scan of aan de tumormarker, aldus Posthuma.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

En in dat geval is er wellicht geen reguliere behandeling meer nodig, waardoor er op een ‘prettige en natuurlijke manier sprake kan zijn van genezing’, zonder dat er schade is van toxische behandelingen of ingrijpende operaties.

“Ik vind het nog steeds zo bizar te beseffen wat er zou zijn gebeurd als cannabis niet op mijn pad was gekomen en ik het dringende advies van vier verschillende oncologen had gevolgd: chemokuren,” zegt Posthuma. “Dan was ik nu ongeveer aan het einde gekomen van de eerste serie chemokuren en op zijn minst doodziek geweest, zwaar vermagerd en zwaar verzwakt. Daarom wil ik dit zo graag van de daken schreeuwen.”

Ze benadrukt dat enthousiasme wel nodig is voor degenen die dit pad willen gaan bewandelen. Om een kans te kunnen maken kanker helemaal te laten verdwijnen is commitment nodig, aldus Posthuma. Een hoge dosering is essentieel. Als goede startpunten noemt ze de documentaires ‘What if cannabis cured cancer’ en ‘Run from the cure’.

Meer informatie vind je op het blog van Monique.

In onderstaande video gaat Wernard Bruining van Stichting Mediwiet in gesprek met Monique. Zij is er van overtuigd dat ze haar darmkanker helemaal zal overwinnen met medicinale cannabis. Haar artsen zijn sceptisch over de heilzame werking van cannabisolie.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
days of our lives
days of our lives
9 jaren geleden

Interessant verhaal.
Wanneer mevrouw het volledige medische dossier m.b.t. het ziekteverloop wil delen, zou kunnen worden uitgemaakt of dit verhaal echt waar is/kan zijn.

Mijn eerste ingeving: mevrouw liegt en bedriegt.

Maar ik laat me graag overtuigen van het tegendeel.

louise
louise
9 jaren geleden

Het is niet iedereen gegeven om te genezen,dat staat vast……maar hier kan op zn minst!! onderzoek naar gedaan worden!Het is een natuurlijk middel en zal vast ook zn nadelen hebben,maar dat weegt niet op tegen die vreselijke chemo kuren,die ook de rest van het lichaam aantast….onderzoek dus….. en meer belangstelling van de Artsen……zelf ben ik begonnen met cbd olie voor wat klachten, ik merkte bij de eerste druppel al dat t wat deed in mn lichaam, maar ben nog aan t uit proberen…..dus even nog geen reactie…. wel lof voor stichting Mediwiet, en neeeeee ik ben niet aan de drugs en nooit geweest,ik vind dat t een beetje een stigma is,als je het over wiet hebt,daar moeten we van af,overigens slik andere natuur producten waar niemand zich zorgen over maakt!!!

pawel
pawel
9 jaren geleden

Het is aleen goed dat er meer mensen komen in aanraking met weed olie en dat ze delen het met andere mensen.

Candor
Candor
9 jaren geleden

Haar artsen zijn sceptisch over de heilzame werking van cannabisolie.

Dit komt omdat het grootste gedeelte van de zogenaamde Artsen een gigantisch Ego heeft en een andere mogelijkheid van hetgeen als wat zij voor waarheid aannemen bestaat in hen ogen niet .

Zal het anders stellen , radioactiviteit veroorzaakt kanker , hoe kun je met een middel dat kanker veroorzaakt , kanker genezen !?
Kijk ook eens simpelweg naar de statistieken , dan laat je chemo echt niet toe bij jezelf .
Zoals ze zegt , het levert geld op , veel geld .

Breng het lichaam in de staat waarin het zichzelf kan genezen, het tegenovergestelde doe je met Chemo en kijk hoe de patienten zich doodziek voelen .Gaat toch helemaal tegen je gevoel in , eerst doodziek worden met het einddoel om beter te worden ?

RESULTATEN: De overall bijdrage van genezende – curatieve en aanvullende cytotoxische chemotherapie op de 5-jaars overleving bij volwassen kankerpatiënten wordt geschat op 2.3% in Australia en 2.1% in de USA

Onderzoek met behulp van enquêtes en vragenlijsten tonen verder aan, dat 3 van de 4 artsen en wetenschappers chemotherapie voor zichzelf zou weigeren, als gevolg van de verwoestende effecten op het hele lichaam en het immuunsysteem, en vanwege de extreem lage slagingspercentage.

Ziet u ook oa hoe goed de resultaten met Chemo zijn ?
Als je dit gelezen hebt en onderzocht dan begrijp je niet dat er nog steeds chemo gegeven wordt !

Ja doe het maar bagatelliseren cannabis olie omdat het niet in het bekrompen straatje van de medici past , alles zit in de natuur en wat is daar nu zo raar aan ?!

En het niet raar vinden dat ze puur vergif in het menselijk lichaam doen om het zogenaamd beter te maken .
We zijn als mensheid veel te geprogrammeerd in ons denken , O de Dokter zegt , ja natuurlijk alsof die God zelf zijn en het grappige is zo gedragen ze zich vaak ook nog .

Gelukkig heeft Monique voor haar zelf gedacht en naar haar gevoel geluisterd en mag dit een voorbeeld voor anderen zijn die Kanker hebben .

Het is logischer om Cannabisolie te gebruiken bij kanker dan Chemo en bestudeer alles zelf ipv klakkeloos naar anderen te luisteren en zeker niet naar de Heren die zich Doktoren noemen .

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x