Homepagina » Het Complot » “Misdaad gebruikt geheime netwerken van vrijmetselaars binnen politie en justitie”
"Misdaad gebruikt geheime netwerken van vrijmetselaars binnen politie en justitie"

“Misdaad gebruikt geheime netwerken van vrijmetselaars binnen politie en justitie”

Geheime netwerken van vrijmetselaars zijn gebruikt door georganiseerde misdaadbendes om het strafrechtsysteem te ondermijnen. Dat blijkt uit een rapport van de Britse politie.

Tijdens Operatie Tiberius is vastgesteld dat syndicaten uit de onderwereld hun contacten binnen de vrijmetselarij gebruiken om ‘corrupte agenten te rekruteren’. De vrijmetselarij wordt er al geruime tijd van verdacht leden te hebben die werkzaam zijn in het strafrechtsysteem, met name binnen politie en justitie.

Dergelijke verdenkingen worden vaak in de hoek van de complotdenkers geplaatst, maar toch is dit al het tweede politierapport in korte tijd dat licht werpt op deze kwestie. In 2008 verscheen het rapport naar aanleiding van Project Riverside, over criminelen die proberen politieagenten om te kopen via vrijmetselaars.

Al in de jaren negentig waren er zorgen over de grote invloed van de vrijmetselaars op het strafrechtsysteem. De toenmalige minister van Binnenlandse Zaken Jack Straw gaf alle politieagenten en rechters opdracht hun eventuele lidmaatschap van de vrijmetselarij openbaar te maken. Tien van de 43 Britse politiekorpsen weigerden hieraan mee te werken.

In Engeland en Wales is de grootmeester van de vrijmetselarij prins Edward, hertog van Kent. Edward heeft carrière gemaakt in het leger en vertegenwoordigt zijn nicht, koningin Elizabeth, regelmatig tijdens officiële gelegenheden.

[Katholiek Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  De top van de bovenwereld is naadloos verbonden met de top van de onderwereld, het is twee handen op één buik. Alleen kruimeldieven en zij die het “spelletje”niet naar behoren meespelen, of niet vertrouwd of gewenst zijn worden veroordeeld om het plebs (geheel ten onrechte) het idee te geven dat misdaad met alle mogelijke middelen bestreden wordt.

  Kijk alleen al met welk gemak Mabel Wisse Smit, een bewezen drugsmaffia kon trouwen met prins Friso. Maxima, de dochter van een oorlogsmisdadiger die zonder twijfel duizenden en duizenden levens op zijn geweten heeft, en die qua werk ook nog eens uit het oplichterswereldje kwam van de bankiers, kon rekenen op alle goedkeuring om met “onze” kroonprins te trouwen . Hoe prins Bernhard de boel belazerd en opgelicht heeft, gehoerd en gesnoerd en er op los geleefd op kosten van het plebs. En mensen laten we eerlijk zijn, de allergrootste misdaad die een mens kan begaan is toch het uitlokken van een allesvernietigende oorlog, ten koste van talloze en talloze onschuldige mensen, dit alles ook nog op vals voorwendselen. Wie zijn er dan de allergrootste criminelen op deze aardkloot ? Het schorem wat zich op slinkse boven ons wist te stellen, het schorem wat steeds weer ondanks allerlei doorzichtige leugens kan rekenen op miljoenen stemmen die hen het mandaat geven weer verder te gaan met hun verschrikkelijke misdaden. Misdaden omwille van ordinair geld en macht ten koste van alles en iedereen. En wij kunnen dat verschrikkelijke systeem zo maar laten crashen en aan de kant schuiven door er gewoon niet meer aan mee te werken.

  Hoe hoger je komt in de top of hoe dieper in de onderwereld hoe crimineler het wordt. Ze zijn naadloos met elkaar verbonden en hebben maar één doel.

  89 likes
  • bert s schreef:

   @exegese.
   Nog een mooi voorbeeld is de onwaarschijnlijke doofpot affaire van Joris Demmink. Als je hier in duikt draait je maag om, dat deze man niet wordt veroordeelt heeft alles te maken met het feit dat deze man niet kan worden opgepakt aangezien er dan een beerput open gaat die zijn weerga niet kent.

   13 likes
   • EllenB schreef:

    Ik kijk zo uit naar het moment dat deze beerput opengaat.
    Op dat moment zal niemand meer vertrouwen hebben, in ons koningshuis, en onze
    zogenaamde, volksvertegenwoordigers.
    Kunnen we eindelijk weer de macht in eigen handen nemen.
    Lang leven die dag !

    12 likes
   • exegese schreef:

    Precies @bert s als Joris Demmink gaat zingen valt ons koningshuis om, dondert het O.M., de rechtstaat, justitie en de hele regering in elkaar. Dat is de reden dat die man kan blijven doen wat ie altijd gedaan heeft en dat is nog heel veel onfrisser dan waar de huidige te bewijzen aanklachten tegen hem op zijn gebaseerd. Die bewijzen echter zullen nooit en te nimmer door geen enkele rechter erkent worden. Ze ontketenen nog liever een wereldoorlog om de aandacht af te leiden dan kleur bekennen in die gigantische beerput. wij, het volk zullen ze zelf op de knieën moeten dwingen door ze de macht af te nemen.

    8 likes
   • exegese schreef:

    Gaat er dan misschien toch al iets gebeuren in die richting ?

    http://www.klokkenluideronline.is/2014/12/burgerarrest-dreigt-voor-opstelten/

    1 likes
  • Herman schreef:

   exegese,

   Goed gezien en heel goed verwoord.
   Nu de rest nog wakker worden!

   18 likes
   • Faith schreef:

    ”Nu de rest nog wakker worden…”
    Zolang ze hun zelf(?)waardering en zelf(?) verzekerdheid nog af laten hangen van anderen, de regels van de foute club en alle mensen die daar hun oren naar laten hangen, zal dat wakker worden niet gaan gebeuren. Dat gaan dat beslist niet uit zichzelf doen. Dat zijn ze al hun ‘vrienden’ kwijt want hun hele positieve zelfbeeld hangt van die leugens af.

    5 likes
 • MareJane schreef:

  Vergeet de Jezuïten niet. Staan volgens mij aan de top van de pyramide.
  http://www.vrijewereld.org/2012/02/26/de-jezuieten-en-de-zwarte-paus/
  en er is nog meer te vinden

  7 likes
  • EllenB schreef:

   Alle geheime genootschappen, staan gezamenlijk aan de top.
   Jezuiten, Mormonen, Scientolocist, Vrijmetselaars, allemaal één pot nat.
   Het zijn allemaal, leden van dezelfde club: de Illuminatie.
   Dat al deze genootschappen, verschillende namen hebben, is alleen om ons in verwarring te brengen.
   Aan de top van deze piramide, staat De Raad van 13.
   Zij komen samen, om onze toekomst te bepalen.
   Dat wij dat niet kunnen zien, komt door deze piramide-opbouw.
   Niemand ziet op deze manier, wie er werkelijk aan de touwtjes trekt.

   Hier een schema van deze piramide:
   http://2.bp.blogspot.com/-z7muBchT3hQ/UhoGY3YX2JI/AAAAAAAAEro/Mu9QTn5q4FY/s1600/2bb6c3a47de2f141c43849fffd7b0a7d.jpg

   7 likes
   • kenn schreef:

    Er bestaat een God die het heelal heeft geschapen ,hij is boven van iedereen inclusief die geheim genootschappen,en hij alleen onze toekomst kan bepalen, onze toekomst niet alleen op aarde zou zijn maar ook op andere dimensie(na dood),waar die geheim genootschappen helemaal geen invloed of macht zou hebben .

    4 likes
 • MONK schreef:

  Beetje dom de reacties hier. Verdiep u alle eens eerst in de materie, i,p,v. Data mining en losse info van het web verbinden naar uw eigen verzinsel. Kan u zelfs vertellen dat deze website leden heeft die Vrijmetselaar zijn.
  Oeeeei misschien is dit ook een complot.

  13 likes
 • duitinzakje schreef:

  Het schijnt zelfs nog erger te zijn. De georganiseerde misdaad komt uit de netwerken van vrijmetselende elites.

  De oprichter van de Italiaanse mafia was Giuseppe Mazzini: 33ste graad vrijmetselaar en ingewijd in de orde der illuminati. Mazzini was dikke maatjes met Albert Pike, de Amerikaanse illuminatus en vrijmetselaar die zo verlekkerd sprak over drie wereldoorlogen om de uiteindelijke wereldmacht te grijpen.

  De italiaanse Mafia is daarom ook precies zo opgebouwd als de vrijmetselarij.

  11 likes
 • rob schreef:

  Om strafrecht te ondermijnen moet er misdaad gebeuren ,geen misdaad geen strafrecht deze twee houden elkaar gevangen in een visuele cirkel waar beiden in blijven bestaan, ze voeden elkaar en dat geeft energie om de energie staande te houden met gebeurtenissen die we misdaad noemen, , zo zijn er twee krachten die van elkaar nooit kunnen winnen want ze zijn even krachtig deze kracht bestaat uit een evenwicht van een energieveld die elkaar voed, misdaad en bestrijding ervan zijn georganiseerde bendes zij houden elkaar in evenwicht en deze energie blijft daardoor ook bestaan, bestrijding geeft verzet ,en verzet/bestrijding geeft de aanzet tot bestrijding en verzet, TWEE bendes EEN kracht de voeding voor het blijven bestaan van deze georganiseerde door mensen egokracht die van elkaar nooit kunnen winnen omdat daar geen winnaars uit voorkomen maar verliezers houden elkaar in het zadel door elkaar te bestrijden ,dat is niet van de laatste tijd het is er al zolang dat men niet beter meer weet dat Het al eeuwenlang aan de gang is
  deze energie laat zich niet zomaar oplossen en dat kan vooral niet op de manier van bestrijden daar leeft het VAN…het is een van de laagste lagen van het energieveld en het is primitief dodelijk gedrag waarin men elkaar in het leven houd en zo nodig elkaar dood. in de natuur word deze energieveld als gewoon gezien het is gebaseerd op overleven ,als mensen zich daaraan overgeven is het een dierlijk gedrag een dier weet niet beter ,maar mensen kunnen dat wel…

  10 likes
 • Kalki schreef:

  De geheime netwerken van de Vrijmetselaars hebben het Wereldleraarproject vernietigd.

  8 likes
 • Pascal schreef:

  Dat is oud nieuws, Al Capone was ook een handlanger van de VS overheid maar net als Saddam Hoessein en Kaddafi ging hij zijn boekje te buiten en dan moet je het gaan bezuren.

  De Vrijmetselarij is ten aller tijde de baas en je ontloopt ze nooit.
  De onderwereld is verweven in de Elite om klusjes te klaren wat al vele duizenden jaren zo werkt.

  7 likes
 • duitinzakje schreef:

  De misdaad wordt ook handig ingezet om het Recht helemaal te herschrijven. Natuurlijk allemaal om ons te beschermen en de kwaadwillenden aan banden te leggen.

  Ondertussen leveren wij mooi vele van God gegeven vrijheden in.

  Heel slim bedacht allemaal.

  7 likes
 • x

  Check Also

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  australië

  Ophef in Australië na schokkende beelden van politieoptreden: ‘Dit is gewoon schandalig’

  Er zijn verontrustende beelden opgedoken uit de ...

  >