CoronaBuitenland

Europarlementariërs sommeren EMA vergunning van Covid-vaccins onmiddellijk in te trekken

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Juridische beoordeling van de goedkeuring van de Covid-vaccins laat zien dat deze vaccins functioneel niet voldoen aan de gestelde eisen en dat de fabrikanten niet hebben voldaan aan de geldende procedures. In Nederland was dit reden voor Willem Engel om het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen te sommeren de toestemming voor de Covid-vaccins in te trekken.

Acht Europarlementariërs eisen nu van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat zij de vergunningen voor het gebruik van de vaccins van Pfizer en Moderna opschort.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De gebreken, die goedkeuring verhinderen, zijn zeer ernstig. Zo is er een verschil tussen de geteste en de feitelijk geproduceerde producten. Ook is het gebruik van de vaccins niet in overeenstemming met de verleende goedkeuring. Daarnaast zijn de vereiste testen nog niet afgerond.

Bij verlenging van de goedkeuring dient rekening gehouden te worden met de geconstateerde bijwerkingen. Het aantal geregistreerde gevallen waarbij de Covid-vaccins tot bijwerkingen leidden, groeide explosief. Dit leidt tot twijfel over de eerder aangenomen veiligheid van de vaccins. Ook bij de effectiviteit zijn in de afgelopen jaren steeds sterkere twijfels gerezen.

Omdat het griepseizoen voor de deur staat en de vaccinatiecampagnes in de lidstaten gaan beginnen, willen de Europarlementariërs juist nu onmiddellijke opschorting van de goedkeuring. “De gezondheid van burgers staat op het spel. Bijwerkingen als hartschade maken mensen voor de rest van hun leven invalide. Daarom moet het EMA geen enkel risico nemen en deze vaccins onmiddellijk van de markt halen,” aldus initiatiefnemer Marcel de Graaff.

4.8 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eleonora
Eleonora
7 maanden geleden

Marcel de Graaf is voor mij de perfecte europarlementariër: concreet, helder en echt voor de burger, een echte FvD-er en ik heb veel bewondering voor deze moedige man

Ron
Ron
7 maanden geleden

Juist als ze weten dat de vaccins schadelijk zijn zullen ze tot het uiterste gaan om te promoten dat ze goed zijn. Totale ontkenning van laffe mensen. Deze mensen zullen doorgaan totdat. Ja todat wat vraag ik me af. We leven niet meer in een rechtsstaat, dus begin je als burger niks meer.

Marijke
Marijke
7 maanden geleden

Respect voor Willem Engel die er in vroeg stadium al voor waarschuwde en er enorm om verguisd werd.

Jeff
Jeff
7 maanden geleden

Dit zijn weer van die momenten dat je ergens in gelooft. Zou het zich dan toch langzaam gaan ontvouwen?

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x