Homepagina » Buitenland » Leugens mainstream media over hydroxychloroquine hebben duizenden levens gekost
hydroxychloroquine
Foto: Unsplash

Leugens mainstream media over hydroxychloroquine hebben duizenden levens gekost

Al vanaf het begin van de pandemie meldt One America News dat hydroxychloroquine veilig kan worden gebruikt tegen het coronavirus. Dit is bevestigd door vele artsen in de frontlinie en daarnaast verschijnen er al meer dan 10 jaar studies over dit onderwerp.

In januari, bijna een jaar nadat de uitbraak was begonnen, publiceerde een vooraanstaand medisch tijdschrift onderzoek waaruit blijkt dat hydroxychloroquine mensen geneest van het coronavirus. Media die schreven over de geneeskrachtige werking van het middel zijn een jaar lang aangevallen en gecensureerd door social media, met name YouTube en Facebook.

Dit zeiden de mainstream media over hydroxychloroquine: “Doe het niet, neem het niet. Je sterft eraan, ik kan dit niet genoeg benadrukken. Het is levensbedreigend en gevaarlijk.” Onze eigen coronaminister Hugo de Jonge vindt het ‘kwakzalverij’.

Tot 90 procent

Hoe kunnen we zogenaamde nieuwsorganisaties vertrouwen die levens op het spel zetten door complottheorieën te verspreiden? En hoeveel mensen zouden vandaag de dag nog geleefd hebben als de media dit medicijn niet gedemoniseerd hadden? Hoeveel mensen zou deze levensreddende informatie bereikt kunnen hebben als YouTube en Facebook niet op grote schaal censuur hadden gepleegd?

Artsen en epidemiologen zeggen dat we tot 90 procent van de coronadoden hadden kunnen voorkomen, wat betekent dat wereldwijd talloze mensen zijn gestorven omdat de radicale media doelbewust hebben gelogen over deze veilige en effectieve behandeling.

We moeten Big Tech en de media verantwoordelijk houden voor hun nepnieuws en propaganda voordat er nog meer mensen onnodig sterven, stelt Pearson Sharp van One America News.

[One America News]
4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

Als wij nu nog twijfelen over de zogenaamde “goede bedoelingen” van de respectievelijke regeringen en adviseurs, dan leven wij onder een steen. Hier is sprake van moord met voorbedachten rade, niets anders. Als ik het goed heb is president Trump vorig jaar ook behandeld met hydroxychloroquine. En met succes. Wat ik trouwens nooit begrijp is, waarom artsen niet alles proberen om iemand beter te maken. Dat is hetzelfde verhaal met bijvoorbeeld een kankerpatiënt die is uitbehandeld en geen experimenteel medicijn mag. Waarom? Dan wordt er gezegd dat er nog niet genoeg onderzoek is gedaan. In het geval van het zogenaamde “vaccin” tegen een veredelde griep wordt een hele wereldbevolking als proefkonijnen gebruikt. De wereld is totaal gek geworden.

Dirk
Dirk
6 maanden geleden

Het spel speelt zich achter onze ruggen af zonder dat enig tegengeluid bij de overheden en media een kans krijgen gehoord te worden. Hun loon is hoon en stigmatisering.

levitas
levitas
6 maanden geleden

zorg dat ze zich niet kunnen verstoppen,en verzamel de bewijzen.

rop
rop
6 maanden geleden

Er moeten gewoon eerst heel veel doden vallen met het vaccin, misschien miljoenen of Een miljard, voor dat het echt word gelooft, dat het vaccin schadelijk is, ze zullen dat zomaar niet aannemen en er vele anderen oorzaken erom heen bouwen dat het niet schadelijk is, of dat het niet door het vaccin komt, en dan word de massa ook een beetje wakker.

x

Check Also

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

gates

Bill Gates: bij de VOLGENDE pandemie beschikken we over gigantische mRNA-fabrieken

Miljardair Bill Gates denkt niet dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

72
0
We lezen graag je reactie!x