Mens en Dier

Nu willen ze je pensioengeld. En weet je wat? Ze krijgen het allemaal. Dit waren profetische woorden

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel pensioenen zullen eind 2019 stevig gekort worden, zeiden deskundigen deze week. De Amerikaanse stand-upcomedian George Carlin (1937-2008) sprak hierover jaren geleden al de volgende profetische woorden.

Hoewel zijn woorden betrekking hebben op de Verenigde Staten, vinden in Nederland vrijwel dezelfde ontwikkelingen plaats.

Er is een reden dat het onderwijs zuigt en dat het nooit gefixt gaat worden. Het zal nooit beter worden, wees blij met wat je hebt.

De eigenaren van dit land willen geen beter onderwijs. We hebben het hier over de echte eigenaren. De grote, rijke zakenmagnaten die overal een vinger in de pap hebben en de belangrijke beslissingen nemen.

Ze hebben je bij de ballen

Vergeet de politici. De politici worden neergezet om je te laten denken dat je keuzevrijheid hebt. Die heb je niet. Je hebt geen keus. Je hebt eigenaren. Jij bent van hen. Alles is van hen. De belangrijkste stukken grond zijn van hen. De grote corporaties zijn van hen. Zij hebben de politici en rechters in hun zak.

Ook de belangrijkste mediabedrijven zijn van hen, en dus bepalen ze welk nieuws en welke informatie je tot je krijgt. Ze hebben je bij de ballen.

Ze spenderen ieder jaar miljarden aan lobbyen om te krijgen wat ze willen. Ze willen meer voor zichzelf en minder voor de rest.

Pensioengeld

Wat ze niet willen is mensen die kritisch kunnen nadenken. Ze willen geen goed geïnformeerde, goed opgeleide mensen. Die willen ze niet. Daar zijn ze niet bij gebaat.

Ze willen geen mensen die inzien hoe erg ze worden genaaid door het systeem. Wat ze wel willen is gehoorzame werkers. Mensen die net slim genoeg zijn om de machines te bedienen en de administratie te doen, en dom genoeg zodat ze steeds maar weer accepteren dat ze minder betaald krijgen, langer moeten werken en het pensioen volledig is verdampt op het moment dat ze het willen opnemen.

Nu willen ze je pensioengeld. Ze willen het terug. Zodat ze het aan hun criminele vriendjes kunnen geven.

Ze geven helemaal niks om je

En weet je wat? Ze krijgen het. Vroeg of laat krijgen ze het allemaal. Deze plek is van hen. Het is een grote club, en jij hoort er niet bij. Jij en ik horen niet bij de grote club.

Diezelfde club vertelt je de ganse dag via de media wat je moet geloven, wat je moet denken en wat je moet kopen.

Niemand lijkt er erg in te hebben. Niemand lijkt zich er druk om te maken. Eerlijke, hardwerkende mensen blijven maar stemmen op deze rijke eikels die helemaal niks om je geven. Ze geven helemaal niks om je. Niks. Helemaal niks!

[George Carlin Official YouTube Channel]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
2 jaren geleden

Met de groeten van de gevangenisplaneet.

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Het zou ook gewoon allemaal wat duidelijker kunnen, bijv een nekschot op je 67e

joep
joep
2 jaren geleden

Wanneer gaan ze ons opeten de Elite want die kreten hoor je ook dat ze maar erin stikken germ .!

salvar
salvar
2 jaren geleden

je bent met velen maar o zo weinig.
we zijn sterk maar o zo zwak.
we denken dat we veel hebben maar hebben niets, alles is illusie.

wat je hebt is de dood en en goede raad kom daarna niet meer terug op deze kloot planeet.
de hielenbijters staan te trappelen om je terug te sturen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x