Homepagina » Mens en Dier » Nu willen ze je pensioengeld. En weet je wat? Ze krijgen het allemaal. Dit waren profetische woorden
Nu willen ze je pensioengeld. En weet je wat? Ze krijgen het allemaal. Dit waren profetische woorden

Nu willen ze je pensioengeld. En weet je wat? Ze krijgen het allemaal. Dit waren profetische woorden

Veel pensioenen zullen eind 2019 stevig gekort worden, zeiden deskundigen deze week. De Amerikaanse stand-upcomedian George Carlin (1937-2008) sprak hierover jaren geleden al de volgende profetische woorden.

Hoewel zijn woorden betrekking hebben op de Verenigde Staten, vinden in Nederland vrijwel dezelfde ontwikkelingen plaats.

Er is een reden dat het onderwijs zuigt en dat het nooit gefixt gaat worden. Het zal nooit beter worden, wees blij met wat je hebt.

De eigenaren van dit land willen geen beter onderwijs. We hebben het hier over de echte eigenaren. De grote, rijke zakenmagnaten die overal een vinger in de pap hebben en de belangrijke beslissingen nemen.

Ze hebben je bij de ballen

Vergeet de politici. De politici worden neergezet om je te laten denken dat je keuzevrijheid hebt. Die heb je niet. Je hebt geen keus. Je hebt eigenaren. Jij bent van hen. Alles is van hen. De belangrijkste stukken grond zijn van hen. De grote corporaties zijn van hen. Zij hebben de politici en rechters in hun zak.

Ook de belangrijkste mediabedrijven zijn van hen, en dus bepalen ze welk nieuws en welke informatie je tot je krijgt. Ze hebben je bij de ballen.

Ze spenderen ieder jaar miljarden aan lobbyen om te krijgen wat ze willen. Ze willen meer voor zichzelf en minder voor de rest.

Pensioengeld

Wat ze niet willen is mensen die kritisch kunnen nadenken. Ze willen geen goed geïnformeerde, goed opgeleide mensen. Die willen ze niet. Daar zijn ze niet bij gebaat.

Ze willen geen mensen die inzien hoe erg ze worden genaaid door het systeem. Wat ze wel willen is gehoorzame werkers. Mensen die net slim genoeg zijn om de machines te bedienen en de administratie te doen, en dom genoeg zodat ze steeds maar weer accepteren dat ze minder betaald krijgen, langer moeten werken en het pensioen volledig is verdampt op het moment dat ze het willen opnemen.

Nu willen ze je pensioengeld. Ze willen het terug. Zodat ze het aan hun criminele vriendjes kunnen geven.

Ze geven helemaal niks om je

En weet je wat? Ze krijgen het. Vroeg of laat krijgen ze het allemaal. Deze plek is van hen. Het is een grote club, en jij hoort er niet bij. Jij en ik horen niet bij de grote club.

Diezelfde club vertelt je de ganse dag via de media wat je moet geloven, wat je moet denken en wat je moet kopen.

Niemand lijkt er erg in te hebben. Niemand lijkt zich er druk om te maken. Eerlijke, hardwerkende mensen blijven maar stemmen op deze rijke eikels die helemaal niks om je geven. Ze geven helemaal niks om je. Niks. Helemaal niks!

[George Carlin Official YouTube Channel]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wolfje schreef:

  Met de groeten van de gevangenisplaneet.

 • Jeff schreef:

  Het zou ook gewoon allemaal wat duidelijker kunnen, bijv een nekschot op je 67e

 • joep schreef:

  Wanneer gaan ze ons opeten de Elite want die kreten hoor je ook dat ze maar erin stikken germ .!

  • Vrijheid schreef:

   Daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt, Kijk maar eens wat die vacinatiegek weer van plan is!

  • Shadow1100 schreef:

   Het begint met vaccinaties die meisjes onvruchtbaar maken. Dan abortus in het basispakket. Orgaandonatie levert ook nog geld op. Voltooid leven en dan nog Euthanasie. Even nog erfbelasting heffen.
   Bekijk de film “Soylent Green”. Hij zou door D666 gemaakt kunnen zijn.

 • salvar schreef:

  je bent met velen maar o zo weinig.
  we zijn sterk maar o zo zwak.
  we denken dat we veel hebben maar hebben niets, alles is illusie.

  wat je hebt is de dood en en goede raad kom daarna niet meer terug op deze kloot planeet.
  de hielenbijters staan te trappelen om je terug te sturen.

 • wolfje schreef:

  Het is dat die zielen vaak staan te trappelen om wedergeboren te worden, anders was het welhaast een misdaad geweest om een kind op deze bol te plempen.

  • Rob schreef:

   @wolfje,

   Als je naar het systeem kijkt dan wordt het sowieso als een misdaad beschouwd om hier geboren te worden. Daarom moeten je ouders je bij de gemeente aangeven om geregistreerd te worden. En zo wordt je al opgenomen in die hele wereld van macht en controle. En zo wordt je zelf door opvoeding, onderwijs, religie etc ook onderdeel van de wereld van macht. Dat zit dan in je, aangeleerd van buitenaf. Maar als mens is een kind verwekken nog steeds deel van de creatie of schepping. Man en vrouw kunnen nieuw leven scheppen. Het raakt alleen verstrikt in het duister van het systeem. Het enige wat dan werkelijk iets verandert is zelf bewust worden. Dan kom je zelf los van het systeem want dan zit het niet meer in je. De strijd aan gaan tegen het systeem verandert wezenlijks niets. Van binnenuit, door bewustwording, werkt het veel beter.

   Ik snap wel wat je zegt. Maar als die zielen weer geboren worden als kind, geven die ouders het kind ook weer aan bij de gemeente. Dat blijft zo zolang de macht heerst. Eén ding is tegenwoordig wel anders waardoor er verandering plaats vindt: ze worden geboren met een wakker bewustzijn (van de ziel). Voorheen was dat bewustzijn slapend of wakend.

 • Bernard schreef:

  Ze krijgen het allemaal en dus ook hun KARMA want die mensen leven al vanaf hun Universiteit als GOD in Frankrijk. Alles gaat maar het komt ook en dus zijn de laagopgeleide de klos omdat zij de meeste bewustere zijn.

  • Christgalactic schreef:

   Beste Bernard; je mag niet vergeten dat dit huidig geldsysteem op schuld gebaseerd is. De echte valuta (goud) is te vinden bij de banken. Het systeem van fractioneel bankieren is dan ook pure oplichterij. Wij mensen blijven achter met de schulden. Een mens dient dus zijn goud goed te beschermen, want dat betekent genezing voor de mens.
   Dit past natuurlijk is het plaatje dus de huidig elite geen mensen willen, maar artificieel gecontroleerde mensrobbotten. Dat gaat stelselmatig via slavernij. Als je ziet hoe verslaafd de jeugd nu al is aan smartphones bijvoorbeeld… Maar gelukkig heeft elk gevang (ook de lichtmatrix) zijn Sleutel!

 • Straalmans schreef:

  Zelfs de Bosjesmannen in Afrika hebben meer vrijheid over hun leven dan de mensen in het Westen. Hier begint alles om regels te draaien. De grijpgrage handen van de fiscus staat constant boven je hoofd. Maar niet om je te beschermen.

 • remi schreef:

  misschien is dit, interesant om te beseffen, voor veel mensen, nu levend op deze planeet.

  we leven in een elektromagnetisch veld, waarbij dit is een stelling van mij, het magnetisch veld een copy is van het elektrisch veld, onder een hoek van 90 graden, maar dan vervormt, de copy is dus niet exact.
  deze velden hebben een effect op onze bewustzijn, het magnetisch veld staat voor het IK veld afscheiding bewustzijn, want deze is vervormt, en het oorspronkelijk signaal, het elektrisch veld voor het WIJ veld, is het eenheid en heelheid, bewustzijn.

  je bent een ziel die elektrisch is, die nu tijdelijk in een lichaam is, die magnetisch is georienteert is, levend aan de magnetische kant van dit elektromagnetisch spectrum, in dit universum.
  de wereld waar onze ziel dus normaal in leeft, die puur elektrisch is, kent het IK afscheiding bewustzijn niet, en vind het daarom interesant om deze hier nu in een lichaam te kunnen ervaren.
  o.a. om te kijken of hij of zij hier mee kan leren om te gaan, en ook voor later, dat deze wereld goed begrepen wordt, om ook iemand anders, die dan hier is, e.v.t. via de intuitie goed advies in te fluisteren.

  zo hebben wij hier dus drie bewustzijn vormen, in ons gesitueerd, het lichaamsbewustzijn die kwetsbaar is, die magnetisch georienteerd is, waarbij het oorspronkelijk signaal het elektrisch veld, dus vervormt is geraakt naar het IK veld afscheidingsbewustzijn, met vervormde emoties, die van angst, haat en woede.
  het zielsbewustzijn, die een mooie wereld wil zien, die vanuit het WIJ veld denkt, maar waar we vaak mee in conflikt komen, omdat we denken dat bv die relatie niet ook magnetisch georienteerd zal zijn.
  en ons intiutief bewustzijn, het grote WIJ veld, waarin onze ziele familie en gidsen invloed uitoefen.

  goed hoe vertaald dit zich hier in het aardse grote plaatje, eerst even een simpel voorbeeld.
  we leven in, van grote wisselende elektromagnetische velden naar steeds kleinere, cyclussen dus.
  dus bv, de bewolking neemt toe, het elektrisch signaal van de zon word door de bewolking magnetisch georienteerd, met als effect mensen worden narrig, het IK afscheidingsveld neemt toe.
  de zon gaat weer schijnen het elektrisch veld blijft elektrisch, mensen zoeken elkaar op, het WIJ veld.

  zo hebben we ook een groot galactisch jaar van 25.920 jaar die onderverdeeldt is in een ijzer, brons, zilver, en een gouden perioden, waarbij het ijzer tijdperk maximaal magnetisch is, 75 procent.
  en de gouden periode dus maximaal elektrisch is, 75 procent, en het magnetisch veld 25 procent is.
  wij zitten nu aan het begin van de bronsen periode, dus het is nu ongeveer 70 procent magnetisch.
  kijk om je heen of dit beeld klopt, de meeste mensen verkeren doorgaans in deze staat van bewustzijn.

  de wereld is dus precies, zoals deze nu hoort te zijn, met 1 verschil dat deze maatschappij structuur, mensen alleen maar, prikkeld en programmeerd op het lager, of lichaamsbewustzijn, die jouw bewustzijn aantast naar de vervormde emoties, dus het negatieve polariteitsbewustzijn, en manipuleerbaar maakt.
  als mensen dit beseffen kunnen mensen gaan proberen om vanuit het zielsbewustzijn, het WIJ veld hun wereld vorm te gaan geven, het gaat op de lange duur alleen maar goed als het met iedereen goed gaat.

  en verders is het misschien ook belangrijk om te beseffen, je bent letterlijk in een aflevering van goede tijden slechte tijden gestapt, in een wereld die je ook holodek uit startrek zou kunnen noemen.
  toen dit melkwegen kluster laniakea onstond, ontstond er ook een groot script, alles licht al vast.
  waar wij dus op een gegeven moment in zijn ingestapt, als acteur, of actrice, met kwaliteiten en niet kwaliteiten.

  of te wel maak je niet zo druk we zijn allen mislukt naar beneden gekomen, als dit je raakt zit je dus nog diep in je ego lichaamsbewustzijn, het gaat hier alleen maar wat worden als we leren samen te werken, opstaan elke dag vanuit het WIJ veld gevoel, ik hoop dat ik wat moois voor mijn medemens mag betekenen, creeert al een heel andere wereld, dan vanuit het IK veld gevoel, angstig, is onzeker, haatvol, is egoistisch of boos, is ontoerekeningsvatbaar, dit is nu de staat waar de meeste mensen in verkeren.

  groetjes remi.

  • Margie schreef:

   Krijg je hier ook pensioengeld voor???

  • rob schreef:

   Inderdaad Remi, Als men het beseft dan zal de mensheid al een stukje verder komen met zijn ziele bewustzijn ,maar inderdaad de meeste beseffen het niet dat we universele wezens zijn geboren vanuit licht, dat licht met zijn vele mooie eigenschappen die in de vele eigenschappen zoals je het hier vernoemd zich manifesteert en waar de mens als het aardwezen zelf de voertuig is van dat licht met een ziele bewustzijn, maar dat aardwezen is er niet genoeg bewust van dat licht in haar zelf, er zijn zeker al genoeg mensen die het beseffen maar er zijn nog niet genoeg in aantal ervan , jij bent er een van, ik zou zeggen blijf dat soort onderwerpen beschrijven of vertellen in de familie of vriendenkring die misschien niet geïnteresseerd erin zijn, maar dat geeft ook niet, zelf haal je al genoeg kracht eruit voor je zelf en delen met een ander is mooi en geeft een goed gevoel als men er ook met andere over kan praten en het begrijpen, hou het er maar op dat de pad die je bewandeld een pad is die van eenzaamheid kan zijn ,hoeft niet dat legt er helemaal alleen aan hoe je het bewandeld, het bewustzijn wakker maken valt ook niet altijd mee ,meestal word het ook geblokkeerd door de ego die liever het bewustzijn van het ziele leven van het licht onbewust houd voor zijn eigen instant houding.. het zou ook mooi zijn als de ego,s eens meer daar zou kijken ,dan komt er ook veel meer evenwicht eruit voor ,ego is op zich zelf niet zo verkeert samen werken op het gebied van licht waar deze ook uit voort gekomen is , want ook deze [ego]is er door ontstaan maar het heeft zich alleen een beetje verloren in macht posities want daar alleen kan het mee door blijven bestaan en ja nu de macht overgeven aan het licht zelf is voor vele heel moeilijk, van aardwezen naar lichtwezen van licht wezen naar een universele bewustzijn dat gaat niet zo maar even , maar het evolueert al voor sommige nu nog..

 • Shadow1100 schreef:

  Ik kreeg 50 jaar geleden medegedeeld dat ik na 40 jaar mocht stoppen met werken en met pensioen kon gaan.
  NEE, nu door tot 67 jaar en 4 maanden.
  Het pensioen zou gebaseerd zijn op basis het laatst genoten salaris.
  NEE, het is nu gebaseerd op het middelloon.
  Het zou waardevast zijn.
  Nee, zie volgende.
  Het pensioen zou jaarlijks geïndexeerd worden.
  Nee, al 10 jaar niet geïndexeerd. Het wordt misschien zelfs (zeker) gekort.
  Al die jaren is iedere maand meer dan 1/4 van mijn salaris ingehouden voor mijn pensioen. (27,6%). Dus gewoon achtergesteld salaris, NIKS geen uitkering.
  Als onze (R)overheid de 25.000.000.000,00 die zei uit de ABP-pot geroofd heeft terugbetaalt zijn er geen tekorten meer.

  Gezamenlijke pensioenpotten:
  Eind 2007: 683,193 miljard euro
  Eind 2008: 576,049 miljard euro
  Eind 2009: 663,910 miljard euro
  Eind 2010: 746,660 miljard euro
  Eind 2011: 802,201 miljard euro
  Eind 2012: 916,876 miljard euro
  Eind 2013: 951,466 miljard euro
  Eind 2014: 1133,424 miljard euro
  Eind 2015: 1148,156 miljard euro
  Eind 2016: 1265,534 miljard euro
  Eind 2017: 1338,065 miljard euro
  Eind 2018: 1322,572 miljard euro
  Tussenstand 2019: 1.433 miljard euro (eind kwartaal 1)
  Het geld klots tegen de plinten op. Jaarlijks maken de pensioenen vele miljarden €uro’s winst maar doen zich voor als de armste kerkratten.
  Als straks onze pensioenpotten verdeeld worden over de Europese landen zullen de arme(?) landen daar heel blij mee zijn (grrrrrr).

 • Bas van Stapelberg schreef:

  Prima stuk, de waarheid die voor iedereen zeer doet, nou ja voor bijna iedereen.

 • Pjoter schreef:

  @ wolfje

  Opvallend is dat vele Europese leiders, kinderloos zijn…
  “Het is dat die zielen vaak staan te trappelen om wedergeboren te worden”.

  https://www.youtube.com/watch?v=jUm4fU8befM

  (18:20 min’)

 • x

  Check Also

  coronadoden

  Even over die ‘schrikbarende toename’ van het aantal coronadoden

  Tijd voor wat nuance in de discussie ...

  corona

  Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’

  Als we stoppen met testen, merken we ...

  >