Mens en DierCorona

Internist geeft speech van z’n leven: ‘We moeten nu opstaan! Weg met de coronadictatuur!’

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In maart merkten wij dat er iets niet klopt in dit land, zei internist Walter Weber vorige week zaterdag tijdens een demonstratie tegen de coronamaatregelen in Leipzig. Duitsland moest op slot, want anders zouden er tot wel 150.000 doden vallen, waarschuwde men. De enige oplossing? Een vaccin, dat in recordtempo op de markt moet komen.

Weber waarschuwt dat medicijnen die te snel op de markt komen, ernstige bijwerkingen kunnen hebben. Hij vond dat hij iets moest doen en zette samen met een aantal collega’s een organisatie op die Ärzte für Aufklärung heet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij verwees naar uitspraken van de Duitse lijkschouwer Klaus Püschel, die meer dan 140 coronadoden heeft onderzocht. De patholoog kwam tot de conclusie dat de meeste patiënten die stierven ouder dan 80 waren en meerdere onderliggende aandoeningen hadden. Püschel zei bovendien dat de patiënten met corona waren gestorven, niet door corona. “Er is geen killervirus,” verklaarde hij.

Onzinnige bevelen

Weber vroeg zich af waarom mensen zo massaal in paniek raakten. Hij stuitte tijdens zijn onderzoek op een boek uit 2009 van een voormalige pr-directeur van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. In het boek onthult hij een 7-stappenplan om de vraag naar vaccinaties te doen stijgen.

Eerst vertel je de mensen dat er een killervirus onderweg is. Vervolgens laat je de mensen bang maken door vooraanstaande geleerden. Je laat de media dag in dag uit paniekberichten schrijven. Je verspreidt afschrikwekkende beelden van doden en getroffenen. “In het ziekenhuis gaat het altijd om leven en dood,” merkte Weber op. “Je kunt daar 365 dagen per jaar zulke beelden maken.” Stappen 5 en 6 hebben betrekking op dramatiseren en herhalen. Stap 7: introduceer het vaccin.

En nu, terwijl het virus al grotendeels is verdwenen, moeten we opeens mondkapjes gaan dragen, aldus de internist. “Zelfs de WHO zegt dat er geen bewijs is dat ze helpen tegen het virus.” Hij vindt dat de verantwoordelijke autoriteiten aangeklaagd moeten worden. “Geef ons de namen van de leidinggevenden, we moeten ze persoonlijk aanklagen. Ze moeten weten dat ze onzinnige bevelen uitvoeren.”

Opstaan

Volgens Weber proberen de autoriteiten nu via de apothekers een vaccinatieplicht af te dwingen. “De politici wisten al dat de artsen niet zouden meewerken en daarom spelen ze het via de apothekers. Die kunnen bovendien niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele bijwerkingen. Ik zeg tegen de apothekers: werk hier niet aan mee! Ze gebruiken jullie!”

De arts besloot: “We moeten nu echt opstaan! Anders worden we straks verplicht gevaccineerd en verplicht gechipt. Weg met de coronadictatuur! We zullen de verantwoordelijken voor het gerecht brengen.”

[Ärzte für Aufklärung]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit
Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit
3 jaren geleden

Ik sluit me hier helemaal aan, ik deel zijn visie. De corona dictatuur moet worden gestopt.

Hoe? Sluit je aan bij demonstratie van het volk op Facebook. Anders demonstratievoorhetvolk.nl

Kikoe
Kikoe
3 jaren geleden

Beste ninefor news. Ik volg jullie al jaren. De artikels van de laatste maanden zijn super en zeer betrouwbaar ! Jullie hebben mijn oprechte waardering ! Dank u.

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Inderdaad stop Rutte, stop die leugens.

Stop die Linkse Leugen Club.

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
3 jaren geleden

Laat je niet beïnvloeden, Sluit je aan bij demonstratie van het volk op Facebook.

Facebook is zelf zo corrupt als de pest, wat lul jij nou!!

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x