Buitenland

Deskundige spreekt duidelijke taal: ‘Ons gezondheidssysteem is nooit in gevaar geweest!’

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De onafhankelijke gezondheidseconoom dr. Gerhard Pöttler zit al bijna 20 jaar in het Oostenrijkse gezondheidssysteem. Hij was hoofd van verschillende ziekenhuizen en verpleeghuizen, en ontwierp processen en structuren in gezondheidsinstellingen.

Een jaar geleden zei Pöttler al dat deze crisis niet om corona draait, maar dat er achter de gebeurtenissen die nu plaatsvinden een groot plan schuilt. Mensen worden gemanipuleerd en geïntimideerd. Tijdens de Mexicaanse grieppandemie heeft men dat al uitvoerig getest. Nu wordt er een virus geïntroduceerd om bepaalde dingen gedaan te krijgen en mensen bang te maken, stelt hij. “Je moet je afvragen wat dit virus eigenlijk is. Waarom hebben we geen griep meer?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Dit zal voor veel mensen een schok zijn

Het argument van de overheid dat ons gezondheidssysteem in gevaar is, klopt volgens dr. Pöttler niet. “Het is niet in gevaar en is dat ook nooit geweest. We beschikken over voldoende capaciteit.”

Wat gaat er op dit moment mis en wie zijn de schuldigen? Pöttler noemt de vrijmetselarij, en de Rothschilds en Bilderbergers die overal hun pionnen hebben geplaatst. Dit komt allemaal naar buiten en zal voor veel mensen een schok zijn, zegt de gezondheidseconoom. Staatshoofden en regeringsleiders zijn slechts marionetten van het systeem. Het draait om geld, macht en invloed. Enkelen willen zich verrijken ten koste van velen. Het boek van Klaus Schwab over de Grote Reset maakt duidelijk wat ze van plan zijn, aldus Pöttler.

Waanzin

Hij zegt dat we in een ziektesysteem leven. Mensen moeten naar hun lichaam luisteren en vertrouwen op hun zelfgenezend vermogen, benadrukt hij. Ook vindt hij dat het politieke bestel op de schop moet. Mensen moeten frisse lucht kunnen inademen en elkaar kunnen knuffelen. Het is verkeerd om kleine kinderen afstand van elkaar te laten houden. Pöttler spreekt van ‘waanzin’.

Hij eindigt op een positieve noot en verwacht dat we in 2031 in een mooie wereld leven waarin mensen samenleven in kleine gemeenschappen en geld geen rol speelt. “Maar dan niet zoals Schwab het in zijn boek beschrijft.” Hij doet een beroep op de bevolking: “Mensen, word wakker! Hoe eerder u de situatie objectief bekijkt, hoe eerder dit schouwspel voorbij is. Het draait niet om corona.”

[Wochenblick]

Abonneer je hier op ons Telegram-kanaal om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nathalie
Nathalie
3 jaren geleden

Helemaal mee eens!! Helaas zijn er te veel mensen gehersenspoeld

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar er komt wel een 3de, 4de, 5de, 6de, 7de, 8ste, 9de golf aan.
En het risico van al die golven is volgens de Nederlandse rechter voldoende om de avondklok in stand te houden.

Marjolein
Marjolein
3 jaren geleden

Laten we hopen dat deze arts gelijk heeft dat het in 2031 een mooiere tijd is. Ik hoop het ook maar vind het nog wel spannend worden

t de vries
t de vries
3 jaren geleden

Metmensen hetgeen er nu gebeurd , zijn er heel veel mensen nit geholpen die geholpen hadden moeten worden Vanwege zo als nu dus blijkt geen capaciteit die r=er dus wel is maar niet gebruikt werd door de corona hype .Dt is schandelijk een sluipend moord proces voor mensen die zorg en behandeling noodzakelijk is .MOETEN WIJ NOG WEL OP DEZE LEUGENAARS STEMMEN DIE WILLENS EN WETENS DE GEZONDHEID EN MENSENLEVENS OP HET SPEL ZETTEN ALLEEN OM HUN CORONA SPELLETJE VOORT TE ZETTEN

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x