Homepagina » Buitenland » Deskundige spreekt duidelijke taal: ‘Ons gezondheidssysteem is nooit in gevaar geweest!’
gezondheid
Foto: Unsplash

Deskundige spreekt duidelijke taal: ‘Ons gezondheidssysteem is nooit in gevaar geweest!’

De onafhankelijke gezondheidseconoom dr. Gerhard Pöttler zit al bijna 20 jaar in het Oostenrijkse gezondheidssysteem. Hij was hoofd van verschillende ziekenhuizen en verpleeghuizen, en ontwierp processen en structuren in gezondheidsinstellingen.

Een jaar geleden zei Pöttler al dat deze crisis niet om corona draait, maar dat er achter de gebeurtenissen die nu plaatsvinden een groot plan schuilt. Mensen worden gemanipuleerd en geïntimideerd. Tijdens de Mexicaanse grieppandemie heeft men dat al uitvoerig getest. Nu wordt er een virus geïntroduceerd om bepaalde dingen gedaan te krijgen en mensen bang te maken, stelt hij. “Je moet je afvragen wat dit virus eigenlijk is. Waarom hebben we geen griep meer?”

Dit zal voor veel mensen een schok zijn

Het argument van de overheid dat ons gezondheidssysteem in gevaar is, klopt volgens dr. Pöttler niet. “Het is niet in gevaar en is dat ook nooit geweest. We beschikken over voldoende capaciteit.”

Wat gaat er op dit moment mis en wie zijn de schuldigen? Pöttler noemt de vrijmetselarij, en de Rothschilds en Bilderbergers die overal hun pionnen hebben geplaatst. Dit komt allemaal naar buiten en zal voor veel mensen een schok zijn, zegt de gezondheidseconoom. Staatshoofden en regeringsleiders zijn slechts marionetten van het systeem. Het draait om geld, macht en invloed. Enkelen willen zich verrijken ten koste van velen. Het boek van Klaus Schwab over de Grote Reset maakt duidelijk wat ze van plan zijn, aldus Pöttler.

Waanzin

Hij zegt dat we in een ziektesysteem leven. Mensen moeten naar hun lichaam luisteren en vertrouwen op hun zelfgenezend vermogen, benadrukt hij. Ook vindt hij dat het politieke bestel op de schop moet. Mensen moeten frisse lucht kunnen inademen en elkaar kunnen knuffelen. Het is verkeerd om kleine kinderen afstand van elkaar te laten houden. Pöttler spreekt van ‘waanzin’.

Hij eindigt op een positieve noot en verwacht dat we in 2031 in een mooie wereld leven waarin mensen samenleven in kleine gemeenschappen en geld geen rol speelt. “Maar dan niet zoals Schwab het in zijn boek beschrijft.” Hij doet een beroep op de bevolking: “Mensen, word wakker! Hoe eerder u de situatie objectief bekijkt, hoe eerder dit schouwspel voorbij is. Het draait niet om corona.”

[Wochenblick]

Abonneer je hier op ons Telegram-kanaal om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nathalie
Nathalie
2 maanden geleden

Helemaal mee eens!! Helaas zijn er te veel mensen gehersenspoeld

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Nathalie
2 maanden geleden

Ja dan komen we zeker weer op de perikelen van de Great Reset uit? Een onderwerp die er minimaal 20 jaar geleden al zat aan te komen.

Nina
Nina
Reactie op  Gezinusk
2 maanden geleden

Tot op heden komen al deze great reset wensen van Schwab uit, dus wat klopt er niet aan? Helaas heeft hij hier jaren aan kunnen werken en implementeren bij beetjes voordat er mensen wakker werden. Het is niet anders dan dat dit hele circus leidt tot het uitkomen van zijn wensen.

Niem
Niem
Reactie op  Gezinusk
2 maanden geleden

Zet voor die 20 maar een 1, dan mischien zit je beter in de buurt.
Het plan bestaat al langer, en ons prins van van Lippe-Biesterveld was er ook al een tijdje mee bezig(1954)

U heeft nog een hoop in te halen.

Dolf
Dolf
Reactie op  Nathalie
2 maanden geleden

Stokholmsyndroom

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Nathalie
2 maanden geleden

In kleine gemeenschappen waar geld geen rol speelt??? Hmm, net als in de oertijd of gaan we naar de oertijd. En piere, wat zit er in de doos?

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Maar er komt wel een 3de, 4de, 5de, 6de, 7de, 8ste, 9de golf aan.
En het risico van al die golven is volgens de Nederlandse rechter voldoende om de avondklok in stand te houden.

Bjorn
Bjorn
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

En Verplichte vaccinatie?

pien
pien
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Laat die golven maar komen, het maakt mensen steeds kwader, hoe kwader hoe beter want alleen wij hebben de ommekeer in de hand

Perm
Perm
Reactie op  pien
2 maanden geleden

Ja, de bom gaat een keer barsten.

Schrander
Schrander
Reactie op  pien
2 maanden geleden

Schavot moet weer op plein

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

De test- en vaccinatiebewijzen zijn de ketenen van de mensheid. We leven in een extreem gevaarlijke tijd voor onze vrijheid.

Elfin
Elfin
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

Nu al op nu.nl; vaccinatiebewijs komt er. Kolere, hier kon je ook op wachten.

Eus
Eus
Reactie op  Elfin
2 maanden geleden

Nu.nl is onbetrouwbaar, in overheidsdienst. Propagandakanaal.

Jap
Jap
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

Welke vrijheid? De vrijheid is ons afgepakt, de middenstand is bijna kapot en nog altijd heeft iedereen het over het virus.

Henk R
Henk R
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

En de doden die met deze griep sterven worden doorgeteld . Vroeger werd dit per seizoen gedaan. Maar ja ,om de bevolking lekker bang te houden. Ook de route kaart kent als laagste stap , fase waakzaam, met mondkapjes in het ov en de 1,5 meter regel . Het nieuwe normaal? In wat voor tijd leven wij , teminste als je dit nog leven noemt. Morgen peppie en kokkie weer. Gaat het hoger onderwijs weer open? Misschien dat dan de avondklok naar 18:00 uur gaat.,Ivm het grote risico dat ze dan nemen en de schaapjes vinden het weer prachtig. Trouwens een filmpje gezien uit Davos (wef) waar ze mekaar allemaal de hand schudden en geen mondkapje te bekennen is . Dus Klaus Swab en vrienden zijn ook niet onder de indruk, van dit “virus “

Dennis
Dennis
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Nieuw wet! 24 uur per dag opsluiten.
Dat kan nu al! Ik heb een paar mensen al gesproken hier over maar ze wisten hier over niets!!!

Kaatje
Kaatje
Reactie op  Dennis
2 maanden geleden

Nu de lente in aantocht is weten zij dat de leugen cojona even niet te handhaven is.
Ik denk dat al een andere lockdown bedacht is, het klimaat lockdown!
Er is nm ‘bewezen’ dat het met het klimaat veel beter gaat sinds iedereen opgesloten zit, ook zo een leugen, de gevaarlijke klimaatveranderingen!

In gedachte zie ik de bewonderaars van van mengele, gierend van het lachen over tafel liggen wat voor onzinnige regels zij, voor een niet bestaand virus, kunnen bedenken om die stomme nederlanders eronder te krijgen. Helaas trapt daar een groot gedeelte van die nederlanders in.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

We zullen niet uitgegolft raken. Heb ik het idee.

Marjolein
Marjolein
2 maanden geleden

Laten we hopen dat deze arts gelijk heeft dat het in 2031 een mooiere tijd is. Ik hoop het ook maar vind het nog wel spannend worden

Marie
Marie
Reactie op  Marjolein
2 maanden geleden

Utopie

t de vries
t de vries
2 maanden geleden

Metmensen hetgeen er nu gebeurd , zijn er heel veel mensen nit geholpen die geholpen hadden moeten worden Vanwege zo als nu dus blijkt geen capaciteit die r=er dus wel is maar niet gebruikt werd door de corona hype .Dt is schandelijk een sluipend moord proces voor mensen die zorg en behandeling noodzakelijk is .MOETEN WIJ NOG WEL OP DEZE LEUGENAARS STEMMEN DIE WILLENS EN WETENS DE GEZONDHEID EN MENSENLEVENS OP HET SPEL ZETTEN ALLEEN OM HUN CORONA SPELLETJE VOORT TE ZETTEN

Rob
Rob
Reactie op  Dolf
2 maanden geleden

Dan beter helemaal niet stemmen. Ik zeg het vaker en ik blijf het zeggen: wie zijn stem aan een ander geeft kan zelf niet meer praten dus houd je stem voor je Zelf. Stemmen onder voorwaarden wordt ook niks. Dacht je nou werkelijk dat dat gaaies je geld gaat geven als ze weer een belofte niet nakomen? Ze zijn letterlijk zo corrupte als de hel. Als je eenmaal op ze hebt gestemd hoor je er niks meer over. En geld krijg je ook niet achteraf. Ze zullen de voorwaarden eventueel vooraf bevestigen en daarna, als je gestemd hebt, gaan ze gewoon door zoals ze bezig zijn. En wat geld betreft, dat is er helemaal niet meer. Het hele systeem staat op instorten omdat het volledige op schulden gebaseerd is geweest al die tijd. Waar moet er dan geld vandaan komen? Dat idee van stemmen onder voorwaarden (vergoeding) is al een verloren zaak voordat het begint.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Nee! Zo werkt het niet. Niet stemmen is een stem voor Rutte. Niet stemmen = gewoon je bek houden. Niet stemmen is je stem aan een ander (VVD-er) geven.

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Precies. Kort voor de verkiezingen wordt je weer misleidt met mooie praatjes en valse beloftes. Daarna mag je (éénmaal in de 4 jaar) een volmacht weggeven aan overbetaalde niksnutten die zeggen jouw belangen te behartigen, maar zodra jouw stem binnen is hebben ze maling aan jouw mening en dienen ze een andere agenda. Je invloed is weg (want die heb je weggegeven) en je bent voor 4 jaar uitgepraat. “Tot over 4 jaar als we je zieltje weer nodig hebben”. Mensen zijn hardleers en blijven er maar intrappen. Dit rotte systeem afschaffen is de enige optie.

Rob
Rob
Reactie op  Weetniet
2 maanden geleden

Zo is het altijd gegaan dus waarom zou het nu anders gaan? De corruptie is in de loop der jaren alleen maar groter geworden. Maar we komen er nu achter waarom en hoe dat in elkaar steekt. Mensen willen inderdaad vaak nog steeds niet zien dat je in feite je goedkeuring aan dat totaal verrotte systeem geeft als je je stem uitbrengt. Het stemmen was hier de afgelopen paar jaar daarbij ook al corrupt op zich door gesjoemel met stemmen, het buiten zetten van onafhankelijke burgerwaarnemers enz.Je benoemt het goed dat je stem weggeven in wezen neer komt op je ziel in hun handen leggen. De ziel is de bron van eigen leven en als je geen uitdrukking geeft aan je Zelf dan geef je alles weg, inclusief je stem. Dat wordt soms ook wel ‘het oogsten van zielen en energie’ genoemd.

Eus
Eus
Reactie op  Weetniet
2 maanden geleden

Dat werkt alleen als niemand meer gaat, en dat gebeurt niet. Alle trouwe gewoontestemmers gaan wel, dus… thuisblijven en niets doen kan ook. Maar er gaat niets veranderen, hoe graag je dit ook zou willen.

Weetniet
Weetniet
2 maanden geleden

Ik roep al zo lang dat politici trekpoppen zijn van het grote geld. Ze worden geselecteerd op hun psychopatisch vermogen om de bevolking te onderdrukken en de agenda van de grote machten op de achtergrond uit te voeren. STOP MET STEMMEN! Wie stemt (blanco of niet), stemt in met het systeem. Dit systeem moet weg. Politci/koningshuis/elite dienen te verdwijnen; ze richten alleen maar schade aan. Dit artikel bewijst alweer dat geen enkele politicus (FvD ook niet) het verschil gaat maken. Kom uit die illusie dat Baudet/van Haga de wereld gaan veranderen. Kijk terug naar de afgelopen 40 jaar en vertel mij wie de grote verandering teweeg gebracht heeft. NIEMAND!

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Weetniet
2 maanden geleden

Ja die bus dendert door richting ravijn en jij zit achterin je mond te houden. Jij zegt geen ‘stop’ tegen de chauffeur omdat je hem niet wil erkennen. Ondertussen schreeuwen de gekken dat ‘ie vol gas moet gaan. Als jij nu net van je luie, onverantwoordelijke reedt af wil komen om te stemmen mag je het waarschijnlijk nooit weer. 17 Maart is je laatste kans. Wint het kartel dan is het voor het laatst geweest.

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Lange Fries
2 maanden geleden

Er zullen barrières doorbroken moet worden en jij werkt niet erg mee. Jij bent – net als politici/koningshuis/elite – onderdeel van het probleem, NIET de oplossing.

Derek from Belgium
Derek from Belgium
2 maanden geleden

‘Hij eindigt op een positieve noot en verwacht dat we in 2031 in een mooie wereld leven waarin mensen samenleven in kleine gemeenschappen en geld geen rol speelt…’ Volgens mij komt dit overeen met hetgene Klaus Schwab zegt , dit is enkel mooier verwoord . Een ‘positieve noot’ , pas binnen 10 jaar ?! Samenleven in kleine gemeenschappen ? Waar gaan ze dan met al dat volk naartoe ? Ah ja , de vaccinaties op dit moment… En geld speelt geen rol ? Dus : u bezit niets en zal slaafje spelen voor de elite als je eten wil …

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 maanden geleden
Annette
Annette
2 maanden geleden

Die laatste alinea doet mij toch wel mijn wenkbrauwen fronsen. Wat bedoelt hij precies met: in kleine gemeenschappen leven? Waar zijn al die miljarden mensen dan gebleven? Opgelost? Ze zeggen altijd: “hoop doet leven”, maar of dat in dit geval waar is. Is deze gezondheidseconoom inderdaad zo onafhankelijk of is dit een verhaal om de mensen voor te bereiden op wat komen gaat? Vragen. Vragen. Vragen. Ook de opmerking dat geld geen rol meer speelt… Dat zou betekenen dat niemand meer geld heeft en je afhankelijk bent van personen die je huisvesten en voeden. Dat lijkt verdacht veel op een slavenbestaan.

Marie
Marie
Reactie op  Annette
2 maanden geleden

500 million mensen willen overhouden zegt Gates

Haggis
Haggis
2 maanden geleden

Zolang de vijand onder ons is zal er nooit een dodelijk virus zijn waar “ongevaccineerd” iedereen aan ten prooi kan vallen

Tom
Tom
2 maanden geleden

Sietske zei het al ‘n paar dagen geleden: “We zitten nu in de fase van de gekkigheid waarin het bijna niet te geloven is dat heel veel mensen het niet zien”.
https://youtu.be/ZDrpwjedHFA?t=108

x

Check Also

grote reset

Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid

We moeten niet lacherig doen over de ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x