Homepagina » Buitenland » Deskundige spreekt duidelijke taal: ‘Ons gezondheidssysteem is nooit in gevaar geweest!’
gezondheid
Foto: Unsplash

Deskundige spreekt duidelijke taal: ‘Ons gezondheidssysteem is nooit in gevaar geweest!’

De onafhankelijke gezondheidseconoom dr. Gerhard Pöttler zit al bijna 20 jaar in het Oostenrijkse gezondheidssysteem. Hij was hoofd van verschillende ziekenhuizen en verpleeghuizen, en ontwierp processen en structuren in gezondheidsinstellingen.

Een jaar geleden zei Pöttler al dat deze crisis niet om corona draait, maar dat er achter de gebeurtenissen die nu plaatsvinden een groot plan schuilt. Mensen worden gemanipuleerd en geïntimideerd. Tijdens de Mexicaanse grieppandemie heeft men dat al uitvoerig getest. Nu wordt er een virus geïntroduceerd om bepaalde dingen gedaan te krijgen en mensen bang te maken, stelt hij. “Je moet je afvragen wat dit virus eigenlijk is. Waarom hebben we geen griep meer?”

Dit zal voor veel mensen een schok zijn

Het argument van de overheid dat ons gezondheidssysteem in gevaar is, klopt volgens dr. Pöttler niet. “Het is niet in gevaar en is dat ook nooit geweest. We beschikken over voldoende capaciteit.”

Wat gaat er op dit moment mis en wie zijn de schuldigen? Pöttler noemt de vrijmetselarij, en de Rothschilds en Bilderbergers die overal hun pionnen hebben geplaatst. Dit komt allemaal naar buiten en zal voor veel mensen een schok zijn, zegt de gezondheidseconoom. Staatshoofden en regeringsleiders zijn slechts marionetten van het systeem. Het draait om geld, macht en invloed. Enkelen willen zich verrijken ten koste van velen. Het boek van Klaus Schwab over de Grote Reset maakt duidelijk wat ze van plan zijn, aldus Pöttler.

Waanzin

Hij zegt dat we in een ziektesysteem leven. Mensen moeten naar hun lichaam luisteren en vertrouwen op hun zelfgenezend vermogen, benadrukt hij. Ook vindt hij dat het politieke bestel op de schop moet. Mensen moeten frisse lucht kunnen inademen en elkaar kunnen knuffelen. Het is verkeerd om kleine kinderen afstand van elkaar te laten houden. Pöttler spreekt van ‘waanzin’.

Hij eindigt op een positieve noot en verwacht dat we in 2031 in een mooie wereld leven waarin mensen samenleven in kleine gemeenschappen en geld geen rol speelt. “Maar dan niet zoals Schwab het in zijn boek beschrijft.” Hij doet een beroep op de bevolking: “Mensen, word wakker! Hoe eerder u de situatie objectief bekijkt, hoe eerder dit schouwspel voorbij is. Het draait niet om corona.”

[Wochenblick]

Abonneer je hier op ons Telegram-kanaal om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nathalie
Nathalie
7 maanden geleden

Helemaal mee eens!! Helaas zijn er te veel mensen gehersenspoeld

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Maar er komt wel een 3de, 4de, 5de, 6de, 7de, 8ste, 9de golf aan.
En het risico van al die golven is volgens de Nederlandse rechter voldoende om de avondklok in stand te houden.

Marjolein
Marjolein
7 maanden geleden

Laten we hopen dat deze arts gelijk heeft dat het in 2031 een mooiere tijd is. Ik hoop het ook maar vind het nog wel spannend worden

t de vries
t de vries
7 maanden geleden

Metmensen hetgeen er nu gebeurd , zijn er heel veel mensen nit geholpen die geholpen hadden moeten worden Vanwege zo als nu dus blijkt geen capaciteit die r=er dus wel is maar niet gebruikt werd door de corona hype .Dt is schandelijk een sluipend moord proces voor mensen die zorg en behandeling noodzakelijk is .MOETEN WIJ NOG WEL OP DEZE LEUGENAARS STEMMEN DIE WILLENS EN WETENS DE GEZONDHEID EN MENSENLEVENS OP HET SPEL ZETTEN ALLEEN OM HUN CORONA SPELLETJE VOORT TE ZETTEN

x

Check Also

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

de jonge

De Jonge claimt dat ‘overgrote deel’ coronapatiënten niet gevaccineerd is: ‘Weer fact free politics’

Minister De Jonge van Volksgezondheid bracht donderdagmiddag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x