Mens en Dier

Kijk: Menigte scandeert ‘arresteer Bill Gates’ voor diner met premier Boris Johnson

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse premier Boris Johnson heeft maandag in Londen zo’n 20 zakenlieden ontvangen voor een diner, waaronder Bill Gates en Jamie Dimon, de baas van JPMorgan Chase. Samen met deze mensen wil Johnson ‘Global Britain’ gaan opzetten.

Niet alle Londenaren zaten te wachten op de komst van Gates, zoals te zien is in onderstaand filmpje. Terwijl de chauffeur van de miljardair de auto tussen de menigte door probeert te manoeuvreren, scanderen mensen: “Arresteer Bill Gates’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Nieuw partnerschap

Dinsdag kondigde Johnson een nieuw partnerschap aan met de Microsoft-oprichter. De miljardair en de Britse overheid gaan in Groot-Brittannië zo’n 400 miljoen pond investeren in ‘duurzame energieprojecten’.

Johnson zei dat de overheid inzet op elektrische auto’s, gigafabrieken voor de productie van batterijen, en waterstof- en zonne-energie. Hij zei dat de ‘groene industriële revolutie’ (lees: vierde industriële revolutie) het land transformeert.

Hij zei verder dat de coronapandemie heeft laten zien dat overheden moeten samenwerken met de private sector om ‘een wereldcrisis te tackelen’.

4.6 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahaha…Arresteer Bill Gates of Hell….hij zal zeker niet de enige zijn die gearresteerd gaat worden…Ik zie deze héle COVID-1984-Periode meer als een Eye-Opener voor de Hersenloze Kidde Schapen…we worden al eeuwenlang Misleid door Elitair Duivels Addergebroed & Vrijmetselaars…De sluier die alles verborgen hield is gevallen & nu staan Bill Gates & de Rest van die Elite-Parasieten daar in hun blootje….damn, what an ugly sight is….-

Liberty
Liberty
2 jaren geleden

Die contacten waren er natuurlijk al veel langer dan nu met het diner. Het wordt nu allemaal meer openlijk.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
2 jaren geleden

Het winnen van de grondstoffen die nodig zijn voor de accu’s voor elektrische auto’s is buitengewoon milieuverontreinigend. Waarom hoor je daar niemand over in de MSM?

Eveline
Eveline
2 jaren geleden

‘een wereldcrisis te tackelen’??. Hij bedoelt om een wereldcrisis te veroorzaken!!

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x