Mens en Dier

Kijk: Menigte scandeert ‘arresteer Bill Gates’ voor diner met premier Boris Johnson

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse premier Boris Johnson heeft maandag in Londen zo’n 20 zakenlieden ontvangen voor een diner, waaronder Bill Gates en Jamie Dimon, de baas van JPMorgan Chase. Samen met deze mensen wil Johnson ‘Global Britain’ gaan opzetten.

Niet alle Londenaren zaten te wachten op de komst van Gates, zoals te zien is in onderstaand filmpje. Terwijl de chauffeur van de miljardair de auto tussen de menigte door probeert te manoeuvreren, scanderen mensen: “Arresteer Bill Gates’.

Nieuw partnerschap

Dinsdag kondigde Johnson een nieuw partnerschap aan met de Microsoft-oprichter. De miljardair en de Britse overheid gaan in Groot-Brittannië zo’n 400 miljoen pond investeren in ‘duurzame energieprojecten’.

Johnson zei dat de overheid inzet op elektrische auto’s, gigafabrieken voor de productie van batterijen, en waterstof- en zonne-energie. Hij zei dat de ‘groene industriële revolutie’ (lees: vierde industriële revolutie) het land transformeert.

Hij zei verder dat de coronapandemie heeft laten zien dat overheden moeten samenwerken met de private sector om ‘een wereldcrisis te tackelen’.

4.6 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hahaha…Arresteer Bill Gates of Hell….hij zal zeker niet de enige zijn die gearresteerd gaat worden…Ik zie deze héle COVID-1984-Periode meer als een Eye-Opener voor de Hersenloze Kidde Schapen…we worden al eeuwenlang Misleid door Elitair Duivels Addergebroed & Vrijmetselaars…De sluier die alles verborgen hield is gevallen & nu staan Bill Gates & de Rest van die Elite-Parasieten daar in hun blootje….damn, what an ugly sight is….-

Liberty
Liberty
1 jaar geleden

Die contacten waren er natuurlijk al veel langer dan nu met het diner. Het wordt nu allemaal meer openlijk.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
1 jaar geleden

Het winnen van de grondstoffen die nodig zijn voor de accu’s voor elektrische auto’s is buitengewoon milieuverontreinigend. Waarom hoor je daar niemand over in de MSM?

Eveline
Eveline
1 jaar geleden

‘een wereldcrisis te tackelen’??. Hij bedoelt om een wereldcrisis te veroorzaken!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x