Het Complot

Witte Huis medeplichtig aan 9/11-aanslagen. Historicus laat licht schijnen op deze goed geplande operatie

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse overheid geeft Iran de schuld van de 9/11-aanslagen. Dat slaat volgens historicus Eric Zuesse helemaal nergens op.

Deze operatie is duidelijk gepland door de Saudische koninklijke familie en de Amerikaanse overheid, schrijft hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij stelt voorop dat 9/11 een goed geplande operatie was. Er zijn grote sommen geld voor betaald.

Negeerde

Een goede vriend van oud-president George W. Bush was ‘Bandar Bush’, de Saudische prins Bandar, die volgens de FBI twee van de 19 kapers persoonlijk financierde.

Volgens Zuesse is er genoeg bewijs waaruit blijkt dat het Witte Huis medeplichtig was aan de aanslagen.

De politieke website Politico schreef in 2015 dat Bush in 2001 wist dat er een terreuraanslag aan zaten te komen en gedetailleerde waarschuwingen van de CIA negeerde.

Nergens

Toen de 9/11-aanslagen plaatsvonden concludeerden Amerikanen niet dat George W. Bush slecht of incompetent (of beide) was, aldus Zuesse.

Het Amerikaanse volk steunde hem massaal. Dat terwijl het beschikbare bewijs duidelijk liet zien dat Bush óf ongelooflijk dom óf ongelooflijk slecht moest zijn.

Na de aanslagen werd nergens de vraag gesteld waarom kennelijk het hele Amerikaanse inlichtingenapparaat had gefaald, maar wel hoe snel Afghanistan kon worden binnengevallen.

Medeplichtig

Het establishment wil de samenleving niet laten functioneren als democratie, merkt Zuesse op. Het is zo ontzettend corrupt dat het alles doet om te voorkomen dat het verantwoordelijk kan worden gehouden.

Bush had zijn medewerkers geïnstrueerd om inlichtingenfunctionarissen bij hem vandaan te houden. Dat alleen al betekent dat hij medeplichtig was, stelt de historicus.

Aristocraten

Ondertussen keek de pers de andere kant op. Dit is wat er gebeurt in een land dat tot op het bot verrot is.

Niet moslims, maar de aristocraten (die Saudi-Arabië en de VS besturen) zijn het probleem, besluit hij. “En het draait niet alleen om 9/11. Het is veel groter dan dat.”

Foto: Trycatch Wikimedia Commons

[Modern Diplomacy]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
6 jaren geleden

Slapende schapen zullen allen omvallen door gewicht van leugens.
Ik hoop dan echt dat het eindelijk zo ver is dat we ineens wakker worden en snappen dat we met z,n alle de leugens zien ,en de overheids diefstal niet langer gepikt word.
Mensen word eens wakker!!!!

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Lijkt mij duidelijk dat Skull and Boneslid, George W. Bush, er meer van weet. Het Saudi Arabische koningshuis werd al eerder in verband gebracht met de familie Bush en de investeringsgroep Carlyle waar allerlei dubieuze investering werden gedaan. Bedrijven die om Carlyle heen cirkelden knapte oude pantservoertuigen op waarna ze werden doorverkocht aan landen.

Vervolgens komen we Skull and Boneslid, Robert Kagan, tegen die de medeoprichter was van het Project for the New American Century (PNAC) waar generaal Wesley Clark opsomde dat deze denktank het brein was achter het plan om binnen 5 jaar 7 landen aan te vallen waaronder Somalië, Sudan, Libië en Syrië. Die agenda vond plaats nadat Afghanistan al was binnengevallen en Irak platgebombardeerd. Als reden werd vaak opgeheven dat er zich extremistische cellen begaven in deze landen die geallieerd waren aan Al Qaida, of IS.

PNAC zou zijn opgericht om de (geopolitieke)macht van Amerika te vergroten. Onder het mom van Amerika heeft het grootste en meest geavanceerde leger ter wereld. (dus waarom zouden we het niet doen.) En al die tijd is er een connectie geweest tussen Saudi-Arabië en de VS terwijl de Saoedi’s er minstens strengere praktijken op na houden als het om mensenrechten gaat waar Amerika juist meent dergelijke vormen van religieus extremisme te bestrijden. Het is eigenlijk een onmogelijke verhouding maar het zal hem waarschijnlijk in de olie en het grote geld zitten.
================

Nog even terugkomend op een ander NineforNews onderwerp ”Journalisten laten zich als makke pr-schapen gebruiken door regering.”

==============

Dat er een geopolitieke strijd gaande is duidelijk waar Rusland Syrië overeind poogt te houden met op de achtergrond China, en Iran die situatie met argusogen aankijkt. Amerika heeft weliswaar het grootste leger ter wereld maar heeft daarom ook de meeste grondstoffen nodig, voornamelijk olie. De Amerikaanse bodem kan deze reusachtige oorlogsmachine niet in stand houden dus zoeken ze het elders op de wereld.
Een VPRO radioprogramma meldde destijds en op zoek naar oplossingen.., dat het Amerikaanse leger, en Amerika als grootverbruiker van olie in het algemeen, zo groot is, dat het als een reus de wereld afstruint op zoek naar olie bang dat het anders zal omvallen.

Het olie- en gas bassin voor de kust van Iran is een van de grootste ter wereld naast dat Zbigniew Brzezinski in zijn boek ’the Grand Chessboard’ al liet doorschemeren dat de grootste voorraden aan olie en gas in Eurazië liggen, rondom de landen van de Kaspische zee.

Professor Antony C. Sutton concludeerde met zijn werk ”Wall Street and the Bolshevik Revolution” dat het westen met de Russische revolutie om de zelfde redenen grip poogde te krijgen op Rusland. Dat land heeft met Siberië een ongekend potentieel aan grondstoffen. Sutton gaf aan dat de Rothschild bankiers achter de Russische revolutie zaten om deze te financieren en te bewapen waar ook het geheime genootschap Skull and Bones bij betrokken was.

De vraag is hoeveel grip hebben westerse privatenbankiers nog op Rusland? Hoe liggen de verhoudingen de laatste jaren? Waar de wereld met het beëindigen van de koude oorlog dacht ontspannender tijden tegemoet te gaan laaide deze al snel weer op waarbij de NAVO zijn militaire installaties opschoof tot aan de grenzen van Rusland. Om vervolgens Rusland allerlei handels boycotten op te leggen en verder te isoleren van het westen.

Door de gifgas affaire is premier van het Verenigd Koninkrijk, May, inmiddels zo ver dat ze dreigt alle bankrekeningen van steenrijke Russen te bevriezen. Al het het vastgoed die ze in Londen bezitten zou hun ontnomen moeten worden. Enkele namen die genoemd werden en nauw bevriend zouden zijn met Poetin zijn; Alisher Oesmanov, Roman Abramovitsj, Igor Sjoevalov en Oleg Deripask. En dat is een opmerkelijk rijtje.

Zo ontving de baas van voetbalclub Chelsea, Abramovitsj, geregeld Nathan Rothschild op zijn peperdure jacht, of zaten naast elkaar op de tribune. Nathan en zijn vader, de patriarch van de familie in de naam van Jacob Rothschild, hebben op hun beurt weer Oleg Deripaska geholpen met investeringen en zouden samen een jachthaven beheren in Montenegro. Ook zit Deripaska te samen met de twee Rothschilds in de internationale adviesraad van de Barrick Gold Corporation.

Om het verhaal niet langer te maken dan het al is geworden. Zoek het maar eens uit. Binnen deze wereld vind ik het ook terecht dat sommigen de Russische maffia er bij haalde als antwoord op het mogelijke gifschandaal waar een voormalig Russische dubbelspion bij omkwam. Ooit heb ik wat e-mails uitgewisseld met onderzoeker Kris Millegan. Zijn vader werkte vroeger als officier bij de CIA en alles wat hij er kort over melden kon was dat het een donkere grauwe periode was waar de scheidingslijn tussen de boven- en onderwereld soms verbleekte.

Havana
Havana
6 jaren geleden

Stel dat heel de wereld wakker werd…Daar bedoel ik mee de gewone burger , overal ter wereld…wat voor nut heeft het ?? Het kwaad is geschied we kunnen de klok niet meer terugdraaien !!

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x