Homepagina » Het Complot » Witte Huis medeplichtig aan 9/11-aanslagen. Historicus laat licht schijnen op deze goed geplande operatie
Bush medeplichtig aan 9/11-aanslagen. Historicus laat licht schijnen op deze goed geplande operatie

Witte Huis medeplichtig aan 9/11-aanslagen. Historicus laat licht schijnen op deze goed geplande operatie

De Amerikaanse overheid geeft Iran de schuld van de 9/11-aanslagen. Dat slaat volgens historicus Eric Zuesse helemaal nergens op.

Deze operatie is duidelijk gepland door de Saudische koninklijke familie en de Amerikaanse overheid, schrijft hij.

Hij stelt voorop dat 9/11 een goed geplande operatie was. Er zijn grote sommen geld voor betaald.

Negeerde

Een goede vriend van oud-president George W. Bush was ‘Bandar Bush’, de Saudische prins Bandar, die volgens de FBI twee van de 19 kapers persoonlijk financierde.

Volgens Zuesse is er genoeg bewijs waaruit blijkt dat het Witte Huis medeplichtig was aan de aanslagen.

De politieke website Politico schreef in 2015 dat Bush in 2001 wist dat er een terreuraanslag aan zaten te komen en gedetailleerde waarschuwingen van de CIA negeerde.

Nergens

Toen de 9/11-aanslagen plaatsvonden concludeerden Amerikanen niet dat George W. Bush slecht of incompetent (of beide) was, aldus Zuesse.

Het Amerikaanse volk steunde hem massaal. Dat terwijl het beschikbare bewijs duidelijk liet zien dat Bush óf ongelooflijk dom óf ongelooflijk slecht moest zijn.

Na de aanslagen werd nergens de vraag gesteld waarom kennelijk het hele Amerikaanse inlichtingenapparaat had gefaald, maar wel hoe snel Afghanistan kon worden binnengevallen.

Medeplichtig

Het establishment wil de samenleving niet laten functioneren als democratie, merkt Zuesse op. Het is zo ontzettend corrupt dat het alles doet om te voorkomen dat het verantwoordelijk kan worden gehouden.

Bush had zijn medewerkers geïnstrueerd om inlichtingenfunctionarissen bij hem vandaan te houden. Dat alleen al betekent dat hij medeplichtig was, stelt de historicus.

Aristocraten

Ondertussen keek de pers de andere kant op. Dit is wat er gebeurt in een land dat tot op het bot verrot is.

Niet moslims, maar de aristocraten (die Saudi-Arabië en de VS besturen) zijn het probleem, besluit hij. “En het draait niet alleen om 9/11. Het is veel groter dan dat.”

Foto: Trycatch Wikimedia Commons

[Modern Diplomacy]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
2 jaren geleden

Slapende schapen zullen allen omvallen door gewicht van leugens.
Ik hoop dan echt dat het eindelijk zo ver is dat we ineens wakker worden en snappen dat we met z,n alle de leugens zien ,en de overheids diefstal niet langer gepikt word.
Mensen word eens wakker!!!!

Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

Lijkt mij duidelijk dat Skull and Boneslid, George W. Bush, er meer van weet. Het Saudi Arabische koningshuis werd al eerder in verband gebracht met de familie Bush en de investeringsgroep Carlyle waar allerlei dubieuze investering werden gedaan. Bedrijven die om Carlyle heen cirkelden knapte oude pantservoertuigen op waarna ze werden doorverkocht aan landen.

Vervolgens komen we Skull and Boneslid, Robert Kagan, tegen die de medeoprichter was van het Project for the New American Century (PNAC) waar generaal Wesley Clark opsomde dat deze denktank het brein was achter het plan om binnen 5 jaar 7 landen aan te vallen waaronder Somalië, Sudan, Libië en Syrië. Die agenda vond plaats nadat Afghanistan al was binnengevallen en Irak platgebombardeerd. Als reden werd vaak opgeheven dat er zich extremistische cellen begaven in deze landen die geallieerd waren aan Al Qaida, of IS.

PNAC zou zijn opgericht om de (geopolitieke)macht van Amerika te vergroten. Onder het mom van Amerika heeft het grootste en meest geavanceerde leger ter wereld. (dus waarom zouden we het niet doen.) En al die tijd is er een connectie geweest tussen Saudi-Arabië en de VS terwijl de Saoedi’s er minstens strengere praktijken op na houden als het om mensenrechten gaat waar Amerika juist meent dergelijke vormen van religieus extremisme te bestrijden. Het is eigenlijk een onmogelijke verhouding maar het zal hem waarschijnlijk in de olie en het grote geld zitten.
================

Nog even terugkomend op een ander NineforNews onderwerp ”Journalisten laten zich als makke pr-schapen gebruiken door regering.”

==============

Dat er een geopolitieke strijd gaande is duidelijk waar Rusland Syrië overeind poogt te houden met op de achtergrond China, en Iran die situatie met argusogen aankijkt. Amerika heeft weliswaar het grootste leger ter wereld maar heeft daarom ook de meeste grondstoffen nodig, voornamelijk olie. De Amerikaanse bodem kan deze reusachtige oorlogsmachine niet in stand houden dus zoeken ze het elders op de wereld.
Een VPRO radioprogramma meldde destijds en op zoek naar oplossingen.., dat het Amerikaanse leger, en Amerika als grootverbruiker van olie in het algemeen, zo groot is, dat het als een reus de wereld afstruint op zoek naar olie bang dat het anders zal omvallen.

Het olie- en gas bassin voor de kust van Iran is een van de grootste ter wereld naast dat Zbigniew Brzezinski in zijn boek ‘the Grand Chessboard’ al liet doorschemeren dat de grootste voorraden aan olie en gas in Eurazië liggen, rondom de landen van de Kaspische zee.

Professor Antony C. Sutton concludeerde met zijn werk ”Wall Street and the Bolshevik Revolution” dat het westen met de Russische revolutie om de zelfde redenen grip poogde te krijgen op Rusland. Dat land heeft met Siberië een ongekend potentieel aan grondstoffen. Sutton gaf aan dat de Rothschild bankiers achter de Russische revolutie zaten om deze te financieren en te bewapen waar ook het geheime genootschap Skull and Bones bij betrokken was.

De vraag is hoeveel grip hebben westerse privatenbankiers nog op Rusland? Hoe liggen de verhoudingen de laatste jaren? Waar de wereld met het beëindigen van de koude oorlog dacht ontspannender tijden tegemoet te gaan laaide deze al snel weer op waarbij de NAVO zijn militaire installaties opschoof tot aan de grenzen van Rusland. Om vervolgens Rusland allerlei handels boycotten op te leggen en verder te isoleren van het westen.

Door de gifgas affaire is premier van het Verenigd Koninkrijk, May, inmiddels zo ver dat ze dreigt alle bankrekeningen van steenrijke Russen te bevriezen. Al het het vastgoed die ze in Londen bezitten zou hun ontnomen moeten worden. Enkele namen die genoemd werden en nauw bevriend zouden zijn met Poetin zijn; Alisher Oesmanov, Roman Abramovitsj, Igor Sjoevalov en Oleg Deripask. En dat is een opmerkelijk rijtje.

Zo ontving de baas van voetbalclub Chelsea, Abramovitsj, geregeld Nathan Rothschild op zijn peperdure jacht, of zaten naast elkaar op de tribune. Nathan en zijn vader, de patriarch van de familie in de naam van Jacob Rothschild, hebben op hun beurt weer Oleg Deripaska geholpen met investeringen en zouden samen een jachthaven beheren in Montenegro. Ook zit Deripaska te samen met de twee Rothschilds in de internationale adviesraad van de Barrick Gold Corporation.

Om het verhaal niet langer te maken dan het al is geworden. Zoek het maar eens uit. Binnen deze wereld vind ik het ook terecht dat sommigen de Russische maffia er bij haalde als antwoord op het mogelijke gifschandaal waar een voormalig Russische dubbelspion bij omkwam. Ooit heb ik wat e-mails uitgewisseld met onderzoeker Kris Millegan. Zijn vader werkte vroeger als officier bij de CIA en alles wat hij er kort over melden kon was dat het een donkere grauwe periode was waar de scheidingslijn tussen de boven- en onderwereld soms verbleekte.

droogtrommel
droogtrommel
Reactie op  Gezinusk
2 jaren geleden

Ze zullen die rijke Russen wel straffen omdat ze niet genoeg tegen Putin doen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  droogtrommel
2 jaren geleden

droogtrommel,

Geen slechte insteek en daarvoor zou je de verhoudingen tussen alle connecties van het grote geldgeweld verder moeten ontleden. Één ding is zeker. De geldstroom, grondstoffen, is altijd een grote motivator geweest voor het wegzetten van personen, mensen, of het voeren, uitlokken, van oorlogen.

Sinds 150 jaar geleden de industriële revolutie haar intrede deed werden alle pijlen gericht op olie en het gas. Sindsdien werden de meeste oorlogen er om gevoerd inclusief de eerste en tweede wereldoorlog.

Duitsland heeft bijvoorbeeld geen olie in de grond zitten. Het is de reden waarom Hitler en de zijnen als eerste de olievelden van Ploesti poogde te controleren. Daarnaast poogde de nazi’s het Suez kanaal te bereiken. Het is de voornaamste reden waarom de Engelsen de pantserdivisies van Generaal Rommel in Noord Afrika bestreden. Tot slot poogde de nazi’s door te stoten naar de Kaspische zee maar dat plan mislukte omdat Stalingrad, het huidige Volgograd een brug te ver bleek.

Opmerkelijk word het als blijkt dat de nazi’s voor de tweede wereldoorlog contracten tekende met Amerikaanse multinationals waaronder Rockefeller Standard Oil, die olie leverde aan de nazi’s tot einde oorlog 1945. De olie werd met olietankers onder Panamese vlag naar de golf van Biskaje vervoerd en over getankt naar Duitse onderzeeërs.

De meesten hier wisten dit denk ik al maar het niet onbelangrijk om dit te melden omdat het een beeld geeft hoe ver multinationals achter de schermen durven te gaan, waarbij vaak allerlei bewegingen aan vooraf gingen die betrokken waren bij dergelijke processen, waaronder het geheime genootschappen Skull and Bones. Waar men voor de buitenwereld een democratisch proces voorschotelt zit daaronder een versluierde laag van netwerken die zijn eigen spel en regels dicteert, de internationale regelgeving nog wel eens aan zijn laars lapt.

Wat dat betreft weten we dankzij veel onderzoek meer over geheime genootschappen als Skull and Bones en de Rothschild familie dan over Russische of Chinese invloeden, maar die zullen er ongetwijfeld zijn. Dat deze Angelsaksische kliek, machtige westerse groeperingen, opnieuw met Rusland in conflict zijn gekomen is duidelijk. De demonisering is in volle gang met als uithangbord de mainstream media die door Amerikaanse multinationals word gecontroleerd.

Helaas heb ik er weinig kijk op hoe de Russische elite in elkaar steekt. Van welke netwerken zij deel uit maken, of wat zij allemaal uitspoken. Laat staan in hoeverre machtige westerse groeperingen de steenrijke Russen (Londen connectie) poogde over te halen om Poetin van zijn troon te stoten. Punt is dat de niets vermoedende burger keer op keer werd meegesleurd door deze ondergrondse processen.

Als de mainstream media maanden lang beelden toont van een land waar mensenrechten zouden worden geschonden. Foto’s worden getoond van mogelijke martelingen. Ze overgaan tot het vertellen van gruwelijke verhalen en beelden beginnen te tonen van aangeslagen kinderen. Nadien zelfs beweren dat het land een dreiging vormt voor uw veiligheid en de rest van de wereld…

Dan leert de geschiedenis ons dat het in veel gevallen een teken aan de wand was, dat er eerder een geopolitieke strijd gaande was om een desbetreffend land te controleren om grondstoffen, dan dat ze zich achteraf, na de oorlog, nog druk maakten over de toestand van die zelfde mensen. Vervolgens rijst de vraag hoe lang de mensen in de wereld dit nog toestaan? Dat in feite privatenbedrijven zich in een positie hebben gedrukt om alles bepalend te kunnen zijn en toeslaan waar het hun het beste uitkomt.

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  Gezinusk
2 jaren geleden

Wat meneer Zeusse vergeet te melden is dat Saoudie Arabië dik bevriend is met Israël. Er zijn zelfs aanwijzingen dat het koningshuis van SA zionistisch is. Begrijp je ook waarom het steenrijke land nooit de Palestijnen te hulp is geschoten.

http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/israel-and-saudi-arabia-best-friends/

De liefde tussen de Arabieren en de zios bestaat zelfs op persoonlijk niveau. Toen wij begin jaren zeventig de oliecrisis hadden en het probleem speelde of Nederlandse bedrijven die zaken deden met SA niet-jood-verklaringen moesten afgeven, vierde de joodse Roman Polansky feestjes met de Arabieren in Londen. Dat was voor mij een eye openend detail in het verhaal van de joodse pedofielen jaagster Judith Reisman. Waarschijnlijk hebben die Arabieren en joden zich destijds suf gelachen om het ‘problem’ waarmee ze ons toen opscheepten.

Havana
Havana
2 jaren geleden

Stel dat heel de wereld wakker werd…Daar bedoel ik mee de gewone burger , overal ter wereld…wat voor nut heeft het ?? Het kwaad is geschied we kunnen de klok niet meer terugdraaien !!

eksegese
eksegese
Reactie op  Havana
2 jaren geleden

@Havana, als de hele wereld daadwerkelijk wakker zou worden, zou alles, maar dan ook alles anders worden met onmiddellijke ingang. Niemand zou nog meewerken aan het satanische kwaad, niemand zou nog meewerken aan oorlog, niemand zou nog enig geloof hechten aan wat de media allemaal uitbraakt, niemand zou het grote geld verkiezen boven welzijn, noch van zichzelf noch van anderen, iedereen zou gefocust zijn op liefde voor elkaar, wetende dat dat alles is waar alles om draait. Liefde voor elkaar en leren van jouw tijd hier op aarde. Om de doodeenvoudige reden dat iedereen zou zien en weten dat alles om ons heen nep is, een ordinaire illusie. De klok zou inderdaad niet terug gezet worden doch eeuwen vooruit. Helaas zal het niet gebeuren, niet op korte termijn tenminste.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Havana
2 jaren geleden

Ik denk als alleen al de slaven van de elite wakker werden, er heel veel positieve veranderingen zouden komen, maar ja……

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

trump

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x