CoronaMens en Dier

Arts vreest dat Kate Middleton turbokanker heeft gekregen door covidprik

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De Britse prinses Catherine heeft kanker, zo heeft Kensington Palace bekendgemaakt. Het was lange tijd onduidelijk wat er precies met haar aan de hand is.

In een videoboodschap vertelt Kate Middleton, de echtgenote van prins William, dat de ziekte aan het licht kwam na haar buikoperatie in januari.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Mijn medische team adviseerde me daarom om een preventieve chemokuur te ondergaan en ik ben nu in het vroege stadium van behandeling,” aldus de prinses in een videoboodschap.

Eerder dit jaar werd ook bekend dat koning Charles aan kanker lijdt. Op sociale media werd de afgelopen tijd veel gespeculeerd over haar langdurige afwezigheid.

Goed mogelijk

De Canadese arts William Makis zegt zeer bezorgd te zijn dat de prinses is beschadigd door het COVID-19-vaccin. In mei 2021 haalde ze haar eerste prik en kreeg vervolgens kanker. Het zou hier om turbokanker kunnen gaan, schrijft de arts op X.

Hij adviseert haar om te rade te gaan bij medische professionals die hier ervaring mee hebben zodat ze haar alternatieve behandelingen kunnen aanbieden, zoals hoge doses ivermectine en fenbendazol.

In een artikel op Substack schrijft de arts dat Kate Middleton in 2021 werd gedwongen om de COVID-19-vaccins te promoten. Het is volgens hem goed mogelijk dat ze vervolgens ook onder druk is gezet om de vaccins tegen haar wil te nemen.

Mysterie rond vermeende ‘buikoperatie’

In het artikel gaat Makis dieper in op het mysterie rond haar vermeende ‘buikoperatie’. Als ze op 28 december een medisch noodgeval met betrekking tot haar buik had, zou er niet pas 20 dagen later een buikoperatie zijn gepland. In zulke gevallen wordt normaal gesproken meteen geopereerd, zegt de arts.

Als ze beschadigd is door het COVID-19-vaccin, heeft ze zeer waarschijnlijk last gekregen van bloedproppen die bijvoorbeeld een beroerte hebben veroorzaakt, vervolgt hij.

Niet plausibel

Negen maanden herstellen van een ‘buikoperatie’ is niet plausibel, maar ze heeft mogelijk wel negen maanden nodig om te herstellen van een beroerte, zegt Makis.

In haar leeftijdsgroep zijn bloedproppen de meest voorkomende bijwerkingen na coronavaccinatie, die leiden tot invaliditeit of sterfte, merkt hij nog op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk Albarda
Henk Albarda
2 maanden geleden

Zou me verbazen. Kan me niet voorstellen dat Kate Middleton een echte covid prik heeft gehad, terwijl inmiddels de zeer waarschijnlijke verdenking rondwaart dat de voltallige zelf benoemde elite uitsluitend placebos heeft gehad.

Ik kan me wel voorstellen dat Kate Middleton zelf niet weet dat ze een placebo prik heeft gehad.

Ook in mijn familie hadden we 20 jaar geleden een kanker slachtoffer, waarvoor geen enkele aanleiding was.

Overigens heb ik geen enkel medegevoel met Charlie, de gek. Hij is DE gevaarlijkste nep royal na aantrouwde Maxima die Europa kent. Hoop van harte dat Charlie gauw het loodje legt. Denk dat William een mildere WEF clown zal zijn dan Charlie.

Prikkienie
Prikkienie
2 maanden geleden

Dit vind ik weer zo speculeren, je kan wel arts zijn, maar laten we het nou eens verder afwachten! Hoe is er niet gespeculeerd over haar, en alles klopte niet!!
Wel knap van die arts dat hij dit op afstand kan zeggen, hij kent geeneens haar dossier???

Riawoord
Riawoord
2 maanden geleden

Het zal. Jammer. Lieve meid. Gelukkig een mooi gezin.
Ik denk dat ze het ga a t redden.

S.L
S.L
2 maanden geleden

Zouden Kate en onze roodbaard erin geluist zijn door Willie en Max?
Roodbaard ziet er ook zeer slecht uit.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x