Buitenaards

Witte Huis reageert op petitie erkenning buitenaards contact

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Witte Huis heeft officieel gereageerd op een petitie die de Amerikaanse regering opriep de waarheid te vertellen over buitenaards contact op Aarde. De petitie werd 12.078 keer ondertekend.

Zoals verwacht is de verklaring geschreven door iemand die laag op de ladder staat, te weten onderzoeksassistent van het Office of Science and Technology Policy (OSTP) Phil Larson.

“Het antwoord is onacceptabel,” aldus de Paradigm Research Group (PRG) in een update op zaterdag. De pagina van de officiële verklaring van het Witte Huis geeft rechtsboven tevens een optie tot feedback. Er wordt gehoopt op veel feedback. Op maandag zal de PRG een internationaal persbericht verspreiden over de respons.

Op korte termijn begint de PRG met de promotie van een nieuwe petitie die verband houdt met Disclosure, de officiële bekendmaking van buitenaards contact. Deze petitie wordt vervolgens aangeboden aan ‘We the People’ en gepoogd wordt binnen 30 dagen 25.000 handtekeningen te verzamelen (de nieuwe grens). Mensen die reeds getekend hebben hoeven zich niet opnieuw te registreren om de nieuwe petitie te voorzien van hun handtekening.

In een korte verklaring stelt onderzoeksassistent Phil Larson dat de Amerikaanse regering geen bewijs heeft voor leven buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid met aardbewoners in contact is getreden. Bovendien neemt hij namens de Amerikaanse regering het standpunt in dat er geen geloofwaardige informatie is dat bewijs wordt achtergehouden voor het publiek. Larson was eerder werkzaam voor een militaire aannemer.

Directeur digitale strategie van het Witte Huis Macon Phillips gaf eerder tegenover de Wall Street Journal al te kennen ‘dat sommige van de petities niet erg gelegen komen’.

Bron: Paradigmresearchgroup.org

MSNBC besteedt in onderstaande video aandacht aan de reactie van het Witte Huis.

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x