Homepagina » Bewustzijn » Hoe recente zonnevlammen de mens beïnvloeden
Hoe recente zonnevlammen de mens beïnvloeden

Hoe recente zonnevlammen de mens beïnvloeden

De zon heeft nu al een aantal keer in korte tijd een zware uitbarsting van de zogeheten X-klasse vertoond. De uitbarstingen bestaan uit plasmawolken, stromen van elektromagnetische deeltjes.

De zonne-activiteit heeft ook invloed op mensen. Met name na M-klasse zonnevlammen wordt een duidelijk effect waargenomen.

Na verhoogde zonne-activiteit doen zich vaak aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tornado’s en stormen voor op aarde. Geomagnetische activiteit op de zon beïnvloedt ook onze gedachten.

Zonnevlammen hebben invloed op het centrale zenuwstelsel, hersenactiviteit, gedrag en psychofysiologische reacties. Ze kunnen ervoor zorgen dat mensen zich nerveus, bang, moe, geïrriteerd, futloos, misselijk of onrustig voelen. Ook krijgen mensen na zware zonne-uitbarstingen vaak last van hoofdpijn, geheugenverlies of hartkloppingen.

Zonnevlammen veranderen de structuur van onze fysieke realiteit omdat ze een krachtig effect hebben onze cellen. Het geheugen van de cellen wordt geactiveerd en opgeschoond. We merken dit vaak doordat ons lichaam plotseling opwarmt.

De energie van lagere emoties als gevolg van bijvoorbeeld traumatische gebeurtenissen wordt opgeslagen in onze cellen. Fotonen die met de zonnewind de aarde bereiken zijn hoogenergetisch geladen deeltjes. Ze trekken de lagere emoties letterlijk naar boven. Vaak worden deze lagere emoties zoals verdriet en woede losgelaten zonder dat we weten waarom. Dit kan per keer ongeveer 20 minuten duren.

De elementen van onze blauwdruk zijn nauw verweven met het bewustzijn van onze cellen. Wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonen sijpelen de verschillende elementen in ons bewustzijn en beginnen we ons doel te herinneren. Er wordt aan ons getrokken om te veranderen, maar we weten niet waarom.

De energie van fotonen verbindt zich met onze gedachten en dus is het belangrijk dat we weten wat we willen in plaats van wat we niet willen, want anders creëren we alleen maar meer van wat we niet willen. Als je in het proces van verandering en transformatie zit werkt deze energie goed. Als je echter vast wordt gehouden door het verleden, creëer je door woede en de slachtofferrol meer redenen om vast te blijven zitten tot je bereid bent los te laten. Mensen die ermee bekend zijn kunnen de Schumann-resonantie goed gebruiken om ‘met de flow’ mee te gaan.

De zonnevlammen kunnen oude gedachtepatronen doorbreken zodat er ruimte komt voor nieuwe. Daardoor kunnen we ons tegelijkertijd hyper en uitgeput voelen. Ze kunnen ook leiden tot storingen in communicatie en de elektriciteitsvoorziening.

Bron: Carliniinstitute.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. De titel zou eigenlijk moeten zijn, Zonneuitbarstingen
  en vooral de aardgerichte, zijn van invloed op alles.Plant, dier,(mens) water luchtstromingen etc.Een link uit de oude doos. http://www.youtube.com/watch?v=yZF7lBEZzyI

  0 likes
 2. Het zijn niet alleen de recente, maar ook die uit het verleden.Iedere 11 jarige cyclus, heeft er zware uitbarstingen bij.De nieuwe zonnecyclus is een feit maar de oude liet het behoorlijk afweten.1997 was de laatste piek.En dan had 2008 een hoogte punt opnieuw hebben moeten bereikt, echter dit was NIET het geval.Op naar een “Maunderminimum” Met dit als gevolg als je de driehonderd jarige cyclus vergeten bent die in 1650 tot 1710 een mini-ijstijd veroorzaakte. http://www.ad.nl/ad/nl/5596/Planet/article/detail/3434020/2013/04/30/Nieuwe-ijstijd-verwacht-tegen-2030.dhtml

  0 likes
 3. De zon doet veel meer met haar energien,meer dan de mens weet.
  Een ding is zeker zonder zon is leven niet mogenlijk op deze planeet.

  0 likes
 4. Als je deze link in je werkbalk zet kun je zien hoe een X klasse zonneflair,(Uitbarsting)zich kwa snelheid verplaatst.En 1+1=2 Oorzaak, en gevolg wetje!! http://www.spaceweather.com/images2012/23jul12/rcme_anim.gif?PHPSESSID=t0epqm2njrmkkfq5cgkogm0tn0

  0 likes
 5. klinkt aannemelijk, ben gisteren en vandaag verschrikkelijk onrustig en eigenlijk erg boos om van alles uit het verleden, oud zeer zeg maar. was er niet onlangs een hele grote?

  0 likes
 6. [quote name=”rhiannon”]klinkt aannemelijk, ben gisteren en vandaag verschrikkelijk onrustig en eigenlijk erg boos om van alles uit het verleden, oud zeer zeg maar. was er niet onlangs een hele grote?[/quote]
  [quote name=”rhiannon”]klinkt aannemelijk, ben gisteren en vandaag verschrikkelijk onrustig en eigenlijk erg boos om van alles uit het verleden, oud zeer zeg maar. was er niet onlangs een hele grote?[/quote]
  Lieverd dat noemen ze nu ascenderen ,loslaten en omhoog gaan,,schumann resonantie kan je helpen ,maak jezelf vrij .
  niburu heeft dit ook op haar site. 😉

  0 likes
 7. Bangladesh, Birma en Noord-India worden op het moment bedreigt door een orkaan dus het klopt wel. Verder voel ik al dagen een enorme spanning/druk die kan wijzen op een aardbeving. Alle laatste grote aardbevingen “Haïti, Japan, Iran, Italië” had ik dezelfde gevoelens. Wees dus op uw hoede want het kan ook hier gaan beven. Er loopt immers een breuk van Schotland dwars door Nederland naar Zuid-Europa. ((Denk maar even terug aan de beving van 1992 bij Roermond)

  0 likes
 8. Tja…ik voelde mij ook opgefokt en voelde de grond onder mijn voeten licht beven maar dat had een andere reden. Wat een gelul weer allemaal hier om een paar zonnevlammen die er overigens al eeuwen zijn net zoals aardbevingen etc. En voor degenen die hun leven laten leiden door het verleden. Gewoon loslaten en anders gaan denken met of zonder zon.

  0 likes
 9. domheid is zoiets, weet je, als je het bent dan waardeer het niet en als je het niet bent dan mis je het. het is ook nooit goed.

  0 likes
 10. [quote name=”Peter 68″]Bangladesh, Birma en Noord-India worden op het moment bedreigt door een orkaan dus het klopt wel. Verder voel ik al dagen een enorme spanning/druk die kan wijzen op een aardbeving. Alle laatste grote aardbevingen “Haïti, Japan, Iran, Itali,onze aarde leeft .ë” had ik dezelfde gevoelens. Wees dus op uw hoede want het kan ook hier gaan beven. Er loopt immers een breuk van Schotland dwars door Nederland naar Zuid-Europa. ((Denk maar even terug aan de beving van 1992 bij Roermond)[/quote]
  In het oogmerk dat we ontstervelijk zijn wees niet bang,je houd het toch niet tegen,onze aarde leeft..

  0 likes
 11. Is er ook maar enige wetenschappelijke onderbouwing voor deze beweringen?

  0 likes
 12. Als je hoogsensitief bent kun je er veel klachten van ondervinden,alleen veel mensen weten of beseffen het niet.
  Krijg veel reacties over misselijkheid dat dan voort komt uit het zonnevlecht chakra en duizelingen alles is uitzuivering en noodzakelijk.

  0 likes
 13. [quote name=”Sander”]Is er ook maar enige wetenschappelijke onderbouwing voor deze beweringen?[/quote]

  Het is erg mens-eigen om alles maar wetenschappelijk te onderbouwen, dat werkt heel beperkend.
  Kan het niet gewoon zo zijn dat alles met elkaar verbonden is en alles invloed op elkaar heeft?

  0 likes
 14. [quote name=”nans.”][quote name=”Peter 68″]Bangladesh, Birma en Noord-India worden op het moment bedreigt door een orkaan dus het klopt wel. Verder voel ik al dagen een enorme spanning/druk die kan wijzen op een aardbeving. Alle laatste grote aardbevingen “Haïti, Japan, Iran, Itali,onze aarde leeft .ë” had ik dezelfde gevoelens. Wees dus op uw hoede want het kan ook hier gaan beven. Er loopt immers een breuk van Schotland dwars door Nederland naar Zuid-Europa. ((Denk maar even terug aan de beving van 1992 bij Roermond)[/quote]
  In het oogmerk dat we ontstervelijk zijn wees niet bang,je houd het toch niet tegen,onze aarde leeft..[/quote]

  Wie zei er dat ik bang was? Van mij mag het allemaal gebeuren, ik verlang naar de aardse dood. Weg van deze planeet vol met randdebielen die elkander afslachten omdat ze jaloers zijn, omdat ze een andere god aanbidden, van een andere politieke stroming zijn of gewoon omdat ze anders wensen te leven dan dat de maatschappij hen dicteert. Dus alsjeblieft moeder aarde, beef, beef als nooit te voren, maak alles met de grond gelijk en verlos uzelf van de plaag die mensheid heet.

  0 likes
 15. [quote name=”Blanky”][quote name=”Sander”]Is er ook maar enige wetenschappelijke onderbouwing voor deze beweringen?[/quote]

  Het is erg mens-eigen om alles maar wetenschappelijk te onderbouwen, dat werkt heel beperkend.
  Kan het niet gewoon zo zijn dat alles met elkaar verbonden is en alles invloed op elkaar heeft?[/quote]

  Zo is het!

  0 likes
 16. vreemd dat je de zon ziet draaien maar de uitspattingen op de zelfde plek blijven, denk eerder aan 3x een inslag.

  0 likes
 17. [quote name=”Sander”]Is er ook maar enige wetenschappelijke onderbouwing voor deze beweringen?[/quote]
  Zie reaktie #1.En logisch denken is, dat je een kindje bent onder de zon, en van de zon.Wetenschappelijk onderbouwing??Zonder zon geen leven, en ook geen mens.

  0 likes
 18. [quote name=”Hr”][quote name=”Blanky”][quote name=”Sander”]Is er ook maar enige wetenschappelijke onderbouwing voor deze beweringen?[/quote]

  Het is erg mens-eigen om alles maar wetenschappelijk te onderbouwen, dat werkt heel beperkend.
  Kan het niet gewoon zo zijn dat alles met elkaar verbonden is en alles invloed op elkaar heeft?[/quote]

  Zo is het![/quote]
  Bewijs moet er zijn, komt omdat er teveel mensen met onzinnige uitlatingen komen en belachelijke beweringen die nooit uitkomen, niet te vertrouwen dus.Iets wat wetenschappelijk onderbouwt is geeft in ieder geval meer zekerheid.Is trouwens ook wetenschappelijk bewezen dat alles invloed heeft op elkaar

  0 likes
 19. [quote name=”Blanky”][quote name=”Sander”]Is er ook maar enige wetenschappelijke onderbouwing voor deze beweringen?[/quote]

  Het is erg mens-eigen om alles maar wetenschappelijk te onderbouwen, dat werkt heel beperkend.
  Kan het niet gewoon zo zijn dat alles met elkaar verbonden is en alles invloed op elkaar heeft?[/quote]
  Tja, als het niet onderbouwt hoeft te worden kan alles he?

  Misschien wonen wij wel met zijn allen op de schedel van een enorme reus? Er is geen enkele wetenschappelijke onderbouwing, maar ach, het zou zomaar kunnen.

  0 likes
 20. Wetenschappelijke onderbouwingen hiervoor zijn er gewoon hoor…Het hangt helemaal af van jezelf waar je informatie zoekt en welke informatie je tot je wilt nemen.
  Een jaar of 15 terug toen Discovery Channel nog een beetje onafhankelijk en niet te commercieel was, waren hier al diverse uitzendingen over. Ook was hierin te zien dat vele energiecentrales, communicatienetwerken en transformatorhuisjes doorbrandden door zonnevlammen. Maar zelf kun je ook eens beter om je heen kijken en eens in de gaten houden wat er gebeurd. Je kunt iedere dag hele mooie korte nieuwsfilmpjes bekijken op youtube / google op suspicious obeservers earth news. Zonnevlammen en aardbevingen etc. worden getoond en voorspeld. Ga dan ook eens vergelijken met wat je ziet, je huisdieren onrustig, je kinderen, de gezichten van de moeders op het schoolplein, wat mij opvalt bij zonnevlamdagen… vliegtuigstrepen(ja ja! het C-woord laat ik maar even bewust weg voor de sceptici), maar let ook op je wat je zelf voelt, onrust, idd hartkloppingen bij mij. Storingen in mobiele netwerken, NS stortingen etc. etc.

  0 likes
 21. @ nans

  dankjewel 🙂

  0 likes
 22. [quote name=”Sander”]Is er ook maar enige wetenschappelijke onderbouwing voor deze beweringen?[/quote]

  Met wetenschappelijke onderbouwingen wordt ook gesjoemeld, al naargelang de gewenste uitkomst.

  0 likes
 23. zouden Solar flares de reden zijn waarom ze voor ons weer rotweer hebben gecreeërd
  en er weer van smorgens tot s,avonds laat met 2-3 vliegtuigen wordt gesproeid en ook al zie je ze niet je hoor bijna de hele dag turbines rommelen
  het is toch wel heel toevallig dat op dagen dat de zonnekracht heel hoog is, je bijna geen zon ziet

  0 likes
 24. ……Zonnevlammen veranderen de structuur van onze fysieke realiteit omdat ze een krachtig effect hebben onze cellen. Het geheugen van de cellen wordt geactiveerd en opgeschoond……

  “‘Onze fysieke realiteit’ is ons lichaam. Ons lichaam veranderd niet van structuur door zonnevlammen.”

  ……De energie van lagere emoties wordt opgeslagen in onze cellen. Fotonen trekken de lagere emoties letterlijk naar boven. De energie van fotonen verbindt zich met onze gedachten………….

  “Emoties en gedachten hebben geen massa en dus ook geen energie. Fotonen kunnen er dus ook niet aan trekken.”

  ………De elementen van onze blauwdruk zijn nauw verweven met het bewustzijn van onze cellen………….

  “Dit is een verzameling Nederlandse woorden in een willekeurige volgorde. Het lijkt op een zin maar is volkomen betekenisloos.”

  ………De zonnevlammen kunnen oude gedachtepatronen doorbreken zodat er ruimte komt voor nieuwe…………….

  “De enige die jouw gedachtenpatroon kan doorbreken ben je zelf. Zonnevlammen zullen dat zeker niet doen. Maar je kunt jezelf wel wijsmaken dat de zonnevlammen het doen.”

  …….Ze kunnen ook leiden tot storingen in communicatie en de elektriciteitsvoorziening……….

  “Dit is de enige zin in het hele artikel wat een raakvlak heeft met de realiteit.”

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

gasverbod

Gasverbod officieel een feit in Utrecht. Politici geconfronteerd met leugens

Dankzij een wetswijziging kan Utrecht als eerste ...

coronavirus

‘Totale paniek’ in Italië door coronavirus. ‘Het lijkt wel een zombie-apocalyps’

Het coronavirus begint zich steeds sneller over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.