Homepagina » Gezondheid » Kanker bij kinderen: een oprukkend monster
Kanker bij kinderen: een oprukkend monster

Kanker bij kinderen: een oprukkend monster

Anno 2016 krijgt één op de drie volwassenen ooit een kankerdiagnose. Sinds 1950 neemt onder kinderen het aantal kankergevallen jaarlijks toe met één procent. Toch wordt ook voor kinderkanker steeds rondgebazuind dat de verlossende behandeling bíjna is gevonden. En dus blijven we braaf KWF-bedelbussen vullen, KiKa-beren kopen en fundraising-rondjes hollen. Dat schrijft medisch research journalist Désirée Röver in tijdschrift Spiegelbeeld.

Sinds de afspraken in 1926 in Lake Mohonk is de mensonterende mes-straal-chemo-oorlog tegen kanker qua principes nagenoeg onveranderd. De resultaten daarvan zijn nog niet altijd indrukwekkend, de overlijdens meer dan eens verbonden aan de behandeling.

Zei Einstein niet ooit: “Hetzelfde te blijven herhalen en een andere uitkomst te verwachten, is een teken van krankzinnigheid”? Wat als we stoppen met het wegwerken van symptomen en gaan zoeken naar waarom in onze samenleving kanker zo kan woekeren?

Oorzaken

Het aantal gevallen van kanker bij kinderen stijgt, maar waarom blijven we geloven in het Frankensteins gemorrel aan symptomen met mes, straal en chemo? Wat houdt ons tegen om de oorzaken van kanker te inventariseren en die aan te pakken?

Bij de conceptie speelt de toxische belasting van beide ouders een rol, getuige de misvormingen en kankers bij baby’s van aan verarmd uranium blootgestelde Amerikaanse oorlogsveteranen en ouders in Irak.

In een onderzoek uit 2015 van het NewGeneris-project werden navelstrengbloedmonsters van 1151 pasgeboren baby’s getest op de aanwezigheid van bekende kankerverwekkende stoffen zoals dioxinen, dioxineachtige pcb’s, polycycliche aromatische koolwaterstoffen, acrylamide en nitrosamines.

“Via in de navelstrengbloedmonsters gemeten moleculaire veranderingen, die wijzen op tumorvorming, ontdekte men een hogere gevoeligheid voor blootstelling aan kankerverwekkende stoffen, vooral bij jongens, en met name voor leukemie.”

Hieronder vallen ook roken, drugs en alcohol, tandheelkundige materialen, cosmetica, huid-, bad- en huishoudproducten, tatoeages, haarverf en kunstnagels.

Voeding is verarmd

Een tweede conclusie van het onderzoek was dat het voor zwangere vrouwen vrijwel onmogelijk is om voeding te vinden die vrij is van kankerverwekkende stoffen. Röver: “Voedingscentrum, hartelijk dank voor jullie zwart-op-wit gedrukte leugens dat alle E-nummers veilig zijn.”

De realiteit is dat onze voeding systematisch wordt verarmd en zelfs toxisch gemaakt, vanaf de genetische manipulaties van het zaad van voedingsgewassen, tot aan raffinage, pasteurisatie, bestraling en/of bereiding.

Landbouw, tuinbouw, veeteelt en milieu brengen ons niet alleen bij pesticiden en herbiciden van Monsanto en andere chemische multinationals, maar ook bij de vergiftigingen van bodem en oppervlaktewater door de dagelijkse doses aluminium, barium en andere gifstoffen die neerdalen als gevolg van geo-engineering (lees chemtrails).

Ongefilterd kraanwater bevat, naast verontreinigingen door chemtrails en landbouwgiffen, in nanogrammen ook sporen van de farmacijnen top-20 en van industrieën. Wolfgang Ludwig toonde aan dat het de frequentie-informatie van deze onveilige new-to-nature chemicaliën is die met onze cellen communiceert. Wie het werk met ijskristallen van Masaru Emoto en de geometrische klankpatronen van Hans Jenney kent, begrijpt dat iedere stof een eigen frequentiepatroon heeft – en daarmee een eigen effect.

Schade door behandeling

Vroeger leerden artsen dat ze moesten afblijven van een zwangere vrouw, tegenwoordig moeten we het normaal vinden dat een zwangere vrouw één of meer vaccins krijgt ingespoten: tegen griep, of kinkhoest. De H1N1-vaccinaties van zwangere vrouwen tijdens de Mexicaanse griep in 2009 resulteerden in een lawine aan miskramen.

Zwangere Braziliaanse vrouwen die verplicht een DKTP-vaccinatie kregen, hebben kinderen gebaard met onvolledig ontwikkelde schedels en hersenen. Röver: Niks muggen en zikavirus dus.

In de jaren vijftig werd het kankerverwekkende SV40, een apenvirus, aangetroffen in poliovaccins. Het had zich niet door formaldehyde of andere zuiveringsmethoden laten neutraliseren, en werd ruim een halve eeuw later door Michele Carbone teruggevonden in de hersentumoren van volwassen Amerikanen.

Bestraling en chemotherapie werken vernielend en ontluisterend, ongeacht de leeftijd. Chemotherapie kan de kankercellen treffen, maar de kanker-stamcellen blijven intact en worden alleen maar agressiever.

Alles spreekt ervoor om oorzaken van kanker te verminderen en de behandelingen meer lichaamsvriendelijk te maken. Geen oorlogen tegen de kankercellen, maar in het lichaam een milieu scheppen waarin voor kanker geen plaats is.

Bijvoorbeeld met veel zuurstof en weinig suikers. En door te stoppen met vaccinaties, door krachtig te ontgiften en door het lichaam te ondersteunen met vitaminen, mineralen, spoorelementen en de juiste vetzuren.

Lees het hele verhaal op Spiegelbeeld.nl

[Spiegelbeeld]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
4 jaren geleden

Volgens neurochirurgen kunnen we binnen 7 jaar een tumoren tsunami verwachten van de draadloze sociale media die we zeer frequent gebruiken. Dit wordt echt een maatschappelijk ontwrichtend gebeuren.

Advocaten zijn nu druk bezig om strafrechtelijke vervolgingen mogelijk te maken voor degene, die draadloos apparatuur gebruikt. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat draadloze apparatuur mensen zeer ernstig ziek maakt en dat zelfs de dood op kan volgen.

henry
henry
Reactie op  Johan
4 jaren geleden

‘Advocaten zij nu druk bezig om strafrechtelijke vervolging mogelijk te maken…’

Waar haal je bovenstaande vandaan?
Ik hoop dat je gelijk hebt, maar op dit moment zit de wetgeving zo in elkaar dat de Telecom industrie beschermd wordt ipv de gezondheid van de burger.

Armonicus
Armonicus
4 jaren geleden

“Het aantal gevallen van kanker bij kinderen stijgt….”

Tja, dat komt natuurlijk omdat kinderen steeds ouder worden, oh wacht…..

henry
henry
4 jaren geleden

Nogmaals… draadloze technologie… WIFI, DECT, Babyfoon, Ipad, GSM, UMTS, LTE(4G) masten etc etc.
Kwestie van tijd…

Ronny
Ronny
4 jaren geleden

Als je ziet hoeveel bovengrondse A-proeven hebbem plaats gevonden….wat met die hot partikels die heel de wereld rond vlogen en dan tsjerrnobil en fukushima …..na het ( ongeluk )in Japan heeft de EU de maximum toegelaten straling op import voeding met een factor 100 verhoogd en helaas is kamker big business…

trackback
Eindtijdberichten en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
frans
frans
4 jaren geleden

De oorzaak kan niet bestreden worden als wij niet liefdevol beginnen te worden jegens elkaar.
Collectes maken alleen anderen die geld genoeg hebben rijker.
En vechten tegen kanker kan niet. Het wordt daar door alleen maar groter.
“iets wat aandacht krijgt wordt groter” Dus het gevecht wordt ook groter net als oorlogen en vermeerderen zich snel.!
Als je dat nu met positiviteit doet en met de liefde ; kijk eens wat voor moois er dan ontstaat.
Zijn kinderen met kanker niet engelen die ons komen waarschuwen voor ons leefgedrag dat ten koste gaat van mens en milieu!?
Offeren zij zich niet ten behoeve van een betere wereld. ENGELEN!
Dus laten we stoppen met het vervuilen van de wereld, goed voedsel verbouwen, nieuw onderwijs dat kinderen tot waarachtige mensen opleidt. Het verlost de wereld van zombieonderwijs. etc. Verder het vernieuwen van de gezondheidszorg. Want de schrale intelligentie heeft geleid tot een zieke wereld, zieke mensen, zieke dieren, zieke planten en zieke aardbodem.

Johan
Johan
4 jaren geleden

De advocaten passen artikel 11 van de grondwet toe en dat gaat over lichamelijke integriteit. Dus over bescherming van je eigen lichaam. Overtreding van dit artikel kan strafrechtelijk gesanctioneerd worden.

Het is de rechter die rechtspreekt. De kans is groot dat de advocaten winnen en dat zal een ongeziene massale reactie bij de mensen teweeg brengen.

Hansz Pint.
Hansz Pint.
4 jaren geleden

Kanker… of welke ziekte dan ook komt altijd ergens anders door dan door het eigen gedrag….. leefstijl, en spreek ouders van een ernstig ziek kindje er niet op aan… want dan ben je een harteloze bruut zonder enige consideratie met die toch al zo getroffen ouders…
Maar de mens wil niet kijken wat er aan een ziekte vooraf gaat, waar het bij de conceptie al misgaat en men verbaasd is als het kind iets heeft…
HOE KAN DAT NOU…?!?
Nou beste mensen, dan kan heel makkelijk, verwaarloos je lichaam en jij en je nog te verwekken kinderen zullen het bezuren, èèn kort zinnetje dat een wereld van naieviteit,genots- en gemakszucht in zich herbergt.
Bezint eer ge begint, een slimme meid is op haar toekomst voorbereid…
Wie NU tijd besteed aan zijn gezondheid, is `straks` niet gedwongen om met ziekte zijn tijd te vullen en in een scootmobiel rond te rijden…..
Kanker eva ziekten zijn grotendeels ESDB…. eigen schuld dikke bult, ja eh, dat wil niemand horen als de diagnose is gesteld, want het enige waar talloze mensen goed in zijn is struisvogelpolitiek en krokodillentranen…..
PREVENTIE is de enige manier om ziekten (trachten) te voorkomen… want ja, er zijn ook andere manieren waarop je de eoa ernstige ziekte kunt oplopen, maar de mèèste ziekten doen de mensen zichzelf aan.
EDUCATIE… vanaf de kleuterschool, leer ze spelenderwijs voedingsleer, wat welke voeding wàt met het lichaaam doet, dan leren die kinderen vanzelf ook hun ouders hoe het moet, want vele vele ouders eten veel kaas maar weten weinig van de spijsvertering enz. in het eigen lichaam…

Je hebt herders en je hebt schapen… herders leiden en schapen volgen… wat wil jij nu eigenlijk zijn…?!?
Herders leiden de schaapjens met hun èigen heil als uitgangspunt, zie de waanzin van de zakkenvullers die de afgelopen jaren hun herdersbaan (in de politiek) hebben verruild voor een zeer lucratieve baan in het bedrijfsleven, schijt aan het volk… jij dus, het schaap…
Herders van bv het voedingscentrum, maken de schapen ook niet wijzer dan nodig is om ze niet àl te wijs te maken zodat die schapen misschien nog welderres de ambitie ontwikkelen om zèlf herder te worden, Tsss, Parblue Vidonq, dat mag niet gebeuren amice….
Of stoppen met de supermarktproducten van Nestle en Unielever enzo….
Mensen, jullie worden Dom en Arm gehouden, op alle gebied, dus zul je jezelf moeten onderwijzen, en dat doe je niet door elke avond voor de buis te zitten en die kratten bier en zakken chips leeg te consumeeeeren
Je zult moet Lezen en Leren en daardoor leer je te leven, je eigen weg te bepalen, je eigen verantwoordelijkheden te nemen, op alle gebied en zeker op het gebied van de gezondheid van jou en je geliefden, je kinderen…. voorkom verdriet en pijn, voorkom de gedachte dat je liever de plaats van je kind in zou willen nemen als die met kanker in het ziekenhuis ligt….
En nee, je hebt geen garantie dat jou nooit iets overkomt als je zo bewust leeft, maar enige zekerheid mag je er wel aan ontlenen en als er iets ernstigs gebeurt hoef je in elk geval jezelf niets te verwijten…

x

Check Also

vaccinatie

Onderzoek naar 31 sterfgevallen na vaccinatie in zorginstelling Noord-Holland: ‘Onderste steen komt boven’

Op 30 januari kregen de bewoners van ...

saint vincent

‘Horror’ op Saint Vincent: alleen gevaccineerde mensen gered na zware vulkaanuitbarsting

Vrijdag is de vulkaan La Soufrière op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x