Bewustzijn

Kwamen de piramidebouwers oorspronkelijk van Mars?

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Cort Lindahl ontdekte een uitlijning tussen het Baltimore World Trade Center in de staat Maryland en Baalbek in Libanon. De lijn kruist tevens Silbury Hill in Groot-Brittannië.

Het Baltimore World Trade Center is het hoogste vijfhoekige gebouw ter wereld. Het gebouw is ontworpen door I.M. Pei. Hij was tevens de architect van de piramide van het Louvre.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het Baltimore World Trade Center is 123,4 meter hoog. De massa van de Maan is 1,234 procent van die van de Aarde. De afstand van het centrum van Stonehenge tot het centrum van het Britse eiland Lundy is 123,4 mijl. 123,4 mijl staat gelijk aan 108 Egyptische koninklijke mijlen. Dit getal verwijst naar de radius van de Maan die 1.080 mijl bedraagt. 1 / 81 = 0,01234.

Silbury Hill is de grootste prehistorische door de mens gemaakte grafheuvel in Europa en bestaat uit lagen van krijt en klei. Mogelijk is de heuvel in dezelfde tijd gemaakt als de Egyptische piramiden.

De stad Baalbek in Libanon is zo’n 9.000 jaar oud. De grootste steen van het complex aldaar weegt meer dan 1.200 ton. Op geen manier konden mensen met touwen en boomstammen een dergelijke kolos verslepen. Vandaag de dag is er geen technologie voorhanden waarmee zo’n steen kan worden vervoerd. Kennelijk wisten de mensen in het verre verleden van een verband tussen elektromagnetisme en zwaartekracht. Het moet derhalve een zeer hoog ontwikkelde beschaving zijn geweest. De Bosnische piramiden zijn zelfs nog een stuk ouder dan Baalbek.

Mars

Er is een connectie tussen Silbury Hill en een gebied op Mars genaamd Cydonia Mensa. Een kegelvormige heuvel op Mars en een krater vertonen dezelfde ruimtelijke relaties als Silbury Hill en Avebury. In Cydonia bevindt zich een vijfzijdige piramide.

In het ontwerp van Augustus Woodward voor de Amerikaanse stad Detroit is dezelfde symboliek terug te vinden die ook op Mars is te zien. Zo bevat het hoofdkantoor van Compuware World Headquarters aan One Campus Martius in de binnenstad van Detroit dezelfde soort piramide als die in Cydonia Mensa is gevonden.

De Champ-de-Mars (Marsveld) in Parijs achter de Eiffeltoren is verbonden met dit mysterie. In dit parkgebied liet François Mitterand het masonische monument voor de mensenrechten bouwen. Een lijn loopt van de obelisk voor het hoofdkwartier van Unesco door de Militaire School, door de Champ-de-Mars, over de Eiffeltoren, dwars door Trocadéro naar Danebury in Groot-Brittannië.

Het heeft er dus alle schijn van dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor de geheime symboliek op onze planeet eens op Mars woonden. In het boek Two-Thirds: A History of Our Galaxy wordt gesproken over een beschaving op Mars die werd vernietigd en dat de oorspronkelijke naam voor de Aarde Danebury was.

Aarde

De gemiddelde omtrek van de Aarde is 6 / 5 * 12 * 12 * 12 * 12 = 24883,2 mijl. De precessie van de equinoxen duurt 25.920 jaar. De omtrek van de Aarde bij de evenaar is 21.600 zeemijlen. 6 / 5 = 25.920 / 21.600.

Deze wiskundige ratio’s komen overal in ons zonnestelsel terug en zorgen dat de binnenste rotsachtige planeten en de buitenste gasreuzen perfect in balans zijn:

gasgiant93487349338

gasgiants193874394834

De diameter van de Zon is 864.000 mijl. De afstand tussen Stonehenge en Silbury Hill is 864.000 voet. Het aantal seconden in een dag is 86.400. Deze simpele mathematische ratio’s verbinden op deze wijze de macrokosmos met de microkosmos. De zijden van de precessionele kegel van de Aarde bevinden zich zowel 6.500 jaar in het verleden als 6.500 jaar in de toekomst.

Op 8-8-11 daalde de S&P 500 met 6,66 procent en de DOW ging 5,55 procent omlaag. De afstand tussen het centrum van de Ka’aba in Mekka en het centrum van de Dome of the Rock in Jeruzalem bedraagt 665,65 zeemijlen. De matrix speelt een spel met ons en leert ons over 6 en 5.

Bron: Viewzone.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x