Mens en Dier

Roep om debat over Build Back Better-uitspraken Kaag: ‘De hoogste tijd!’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Sigrid Kaag heeft de Tweede Kamer per brief geïnformeerd over de inzet van Nederland voor de 76e VN-vergadering. De VN zal onder andere aandacht vragen voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s), schrijft Kaag.

De minister voegt toe dat 2021 een jaar van hoop is ‘met nieuwe, duurzame ambities met een essentiële rol voor de VN in de Building Back Better-agenda’. Nederland zal tijdens de zitting inzetten op ‘een toekomstbestendige VN voor duurzaam herstel en een veilige en eerlijke wereld’.

Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) zegt over de brief: “Als FVD over Build Back Better spreekt, doet het kartel alsof dat niet bestaat. Maar wat stuurt Sigrid Kaag naar de Kamer? Dat dit het jaar is van ‘nieuwe, duurzame ambities met een essentiële rol voor de VN in de Building Back Better-agenda’. De hoogste tijd voor een Kamerdebat!”

A chance to Build Back Better

Vorig jaar, tijdens de 75e VN-vergadering, bezigde Kaag soortgelijke taal. Nederland nam toen deel aan het zogeheten ‘Building Back Better’-event van de Alliantie voor Multilateralisme, een ‘informeel netwerk van ministers van Buitenlandse Zaken van meer dan 60 landen’.

In een verslag van deze vergadering schrijft Kaag dat de inzet van Nederland was gericht op drie thema’s: versterken van multilaterale samenwerking; het bevorderen van vrede, veiligheid en recht en het tegengaan van ongelijkheid; en Building Back Better.”

“De Covid-19-pandemie werd bestempeld als crisis en als kans: ‘A chance to Build Back Better’,” aldus Kaag.

Ik ben de minister die SDG’s moet coördineren op nationaal niveau

Ze nam op 23 november vorig jaar deel aan de Raad van Buitenlandse Zaken Ontwikkelingssamenwerking. In haar verslag schreef ze dat ‘Team Europe’ ervoor kan zorgen dat schuldmaatregelen ondersteund worden met de juiste instrumenten, om zo partnerlanden in staat te stellen ‘to build back better’ in lijn met de Sustainable Development Goals en het klimaatakkoord van Parijs.

Eerder zei Kaag tijdens een zoom-vergadering dat ze ‘lid is van een stroom van denkers bij het World Economic Forum’. “Ik ben de minister die SDG’s moet coördineren op nationaal niveau,” zei ze met betrekking tot de Great Reset.

4.9 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
1 jaar geleden

Eerlijke wereld??????

Burger
Burger
1 jaar geleden

Wiens taak is het om hoogverraad in dit land te voorkomen?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Het is dus duidelijk: de Tweede Kamer heeft totaal geen enkele functie meer. Onze volksvertegenwoordigers worden dus gewoon de bek gesnoerd. Heks Kaag en Demon Rutte voeren opdrachten uit in naam van Klaus Schwab met zijn duistere club.
Het “grappige” is, dat toen Thierry Baudet begon over Build Back Better en wat dat dan eigenlijk was, er gelijk gesproken werd over “complottheorieën”. Nu wordt er open en bloot over gesproken. Zo van “bek houden”.
Terwijl ik dit aan het typen ben, heb ik de tranen in mijn ogen vanwege het enorme onrecht wat ons als bevolking wordt aangedaan. En dan de aperte leugens dat WIJ er allemaal beter van worden. Wie dat gelooft heeft zijn verstand verloren.
De enigen die hier beter van zullen worden, zijn de satanisten. Dat zij mogen branden in de hel. Dat wens ik normaal niemand toe, maar voor deze nietsontziende criminelen wil ik graag een uitzondering maken.

Max_Q
Max_Q
1 jaar geleden

Sigrid ga in een niquaab naar Afghanistan, meldt je bij de taliban of ze je als slavin aan is willen verkopen. De opbrengst komt ten goede aan zielige Afghanen die naar Nederland willen…….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

118
0
We lezen graag je reactie!x