Homepagina » Binnenland » Wat is er aan de hand in de lucht boven Friesland?
Wat is er aan de hand in de lucht boven Friesland?

Wat is er aan de hand in de lucht boven Friesland?

Afgelopen dinsdagmiddag zijn in Sneek en de wijde omgeving trillingen waargenomen. Van Dokkum tot Heerenveen zeiden mensen een soort aardbeving te voelen en een donderend geluid te horen.

F-16’s van de vliegbasis in Leeuwarden konden niet verantwoordelijk zijn voor de trillingen omdat de gevechtsvliegtuigen daar aan de grond stonden.

Het KNMI liet weten dat zich geen aardbeving heeft voorgedaan, maar dat er wel infrageluidtrillingen zijn gemeten in de lucht. Deze trillingen kunnen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een vliegtuig dat door de geluidsbarrière vliegt of door een zware explosie. De trillingen leken uit de richting van het noordwesten van Duitsland afkomstig te zijn.

Near miss

Afgelopen maandag heeft de luchtmachtbasis Leeuwarden een onderzoek ingesteld toen twee Nederlandse F-16’s bijna op elkaar zouden zijn gebotst. Dat meldde een woordvoerder van de Koninklijke Luchtmacht.

De straaljagers van de basis vlogen boven Duits oefengebied. Vliegtuigspotters van Milspotters.nl hoorden dat tussen de twee toestellen de woorden ‘near miss’ (net voorkomen botsing) werden uitgesproken. Dat wordt ook gezegd in een gesprek tussen de luchttoren van de basis en een piloot. “Dat was even schrikken zeg,” zei één van beiden. “Dat was heel dichtbij.”

In Leeuwarden was maandag rond half zeven een vreemd geluid te horen. De vliegbasis onderzoekt onder meer de vluchtgegevens.

Onverklaarbare zaken

Er zijn bij Niburu veel meldingen binnengekomen van de vreemde trillingen in de lucht. Diverse inwoners van de provincie Friesland hebben naar eigen zeggen onverklaarbare zaken waargenomen in het luchtruim. Ook horen ze een duidelijke brom- of zoemtoon.

Wat is er aan de hand in de lucht boven Friesland? Infrageluidtrillingen en vervolgens twee F-16’s die bijna op elkaar zouden zijn gebotst. Niburu heeft contact met de Leeuwarder Courant, andere lokale media en lokale bewoners om de onderste steen boven te krijgen.

Heeft u ook iets opmerkelijks gezien of gehoord in het luchtruim? Laat het dan weten in een reactie onder dit artikel.

Tijdens de radio-uitzending van Niburu om 17.00 uur wordt dieper ingegaan op dit onderwerp.

Bron: Lc.nl

Lees ook: Ned 2: Buitenaards contact in Friesland

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bibi schreef:

  ook hier op de grens met friesland (ik woon in drenthe)rare geluiden klinkt als ontploffingen.
  en gisteren leek het alsof het bos bij ravenswoud in de brand stond rode gloed boven het bos daar het is uit het niets verdwenen (ik heb hier foto’s van)

  2 likes
 • Mirjam schreef:

  Ok ik woon in Amersfoort en ik hoorde van de week ook brom geluiden.
  Ik dacht dat het een vliegtuig van Schiphol was die hier geregeld overkomen.
  Het viel mij op omdat op dat tijdstip eigenlijk nooit vliegtuigen overkomen.
  Daarbij kwam het te verwachten vliegtuig maar niet over.
  Vaak hoor je eerst gebrom en daarna duidelijk een vliegtuig.
  Dat bleef dus uit.
  Ik dacht dat het aan mij lag ,maar blijkbaar niet?
  Dat was dinsdagavond trouwens

  1 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Ik woon op 1 km afstand van de vliegbasis Leeuwarden maar deze geluiden kwamen niet van een vliegtuig, en zeker niet als de toonhoogte,s verandelijk zijn.Zelf de schiphol route die vlak langs Leeuwarden gaat, is uit te sluiten.Het gaat om een bromgeluid die steeds van toon veranderd in tweefout.Dus eerst is ie iets hoger en dan weer lager.Waar de toon wegkomt is onverklaarbaar, want het zit compleet maar dan ook compleet om je heen, en je kunt het geen richting geven van, daar of dat kan het zijn.Het is een luchttrilling want als je je gehoor richt op de grond wat ik al gedaan heb,dan komt het daar niet vandaan.Richt je je weer op dan is ie er weer.Vreemd het lijkt op een resonantiebrom.

  1 likes
 • Ankh schreef:

  Vanmorgen (14-12/2012) hetzelfde zoem/brom geluid gehoord! (10:30) in de buurt van Haarlem. Mijn eerste gedachten was dat de wind vanaf Schiphol mijn kant op stond,ben zelfs de tuin ingelopen om te luisteren. Maar nu ik dit artikel (toevallig) lees, en zie dat er eigenlijk geen wind staat vind ik het wel opmerkelijk!

  1 likes
 • Dapale schreef:

  Ik ken de berichtgeving verder niet, maar is het ergens echt duidelijk dat de “near miss” tussen de twee f-16’s was? Wellicht had een van de twee een “near miss” met iets anders?

  1 likes
 • garriet60 schreef:

  deze geluiden zijn al eerder gehoord toch zo,n 2 jaar geleden hadden we toch ook dat bromgeluid ??en dat was boven alkmaar totaan weet ik veel verder en kwam dan steeds terug maar je zag geen ding wat geluid zou kunnen maken .volgens mij was het een onzichtbare staeld die je dan hoorde .

  1 likes
 • Yes schreef:

  Us Mem door de geluidsbarriere gegaan of misschien een enorme methaanscheet gelaten…….?

  0 likes
 • Bert schreef:

  Ik snoot mijn neus.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Dat er mensen zijn die denken aan de trillingen van een aardbeving, komt door dat het geluid ontzettend hard was.

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  Dit is inderdaad een vreemd verhaal. Als gewoonlijk heeft de overheid via het KNMI zijn antwoord al klaar. Dat in het zelf is al vreemd. Ik zou eens kijken naar super geheimen vliegtuigen. Want dat geld van de JSF moet ergens gebleven zijn? Ook HAARP is een optie, die we niet kunnen uisluiten. Ik zou mensen willen vragen om rond te kijken of er dode dieren zijn, denk aan vogels en ratten, konijnen ect. Vaak zie je dat deze dieren van binnen zijn ge-microwaved als gevolg van HAARP? Ook zou het een ander nieuw wapen kunnen zijn dat ze aan het testen zijn. We moeten Niburu steunen om te zien wat hier achter steekt. Kom op mensen handen uit de mouwen en samenwerken.

  0 likes
 • Herco schreef:

  HAARP?

  0 likes
 • T.T. schreef:

  HAARP in actie…..

  0 likes
 • mayke schreef:

  Niet alleen in friesland maar ook in Noord brabant eindhoven…..is er iets niet pluis….

  0 likes
 • Ed schreef:

  Ik woon in Lelystad en heb de trillingen heel duidelijk op het zelfde tijdstip als deze in Friesland plaats vonden waargenomen. Mijn schuifpui begon te rammelen en te ratelen. Toen ik hem beetpakte leek het net alsof ie los zat. Toen het rammelen over was, was er geen beweging meer in te krijgen en was hij weer stabiel. Ik vond het een heel vreemde gewaarwording omdat je eigenlijk in eerste instantie aan een aardbeving denkt, maar de grond trilde niet.

  0 likes
 • Angel schreef:

  tja en dan te bedenken dat er een walvis spontaan voor Texel is aangeland ,wat vond hij hier zo interessant ?

  was dit het geluid wat hem aantrok,was hij ergens door gedesoriënteerd ?

  mensen walvis straaljagers ,wat is hier gaande ?

  0 likes
 • T.T. schreef:

  [quote name=”T.T.”]HAARP in actie…..[/quote]
  Of de Russische Soera ionosfeer-antenne.
  Feit is dat er n oorlog om de Noordpool gaande is, dus…..

  0 likes
 • zeeland schreef:

  Woon in Zeeland en hoor een lichte zoemende toon door de lucht. Of dit schepen zijn op zee of niet weet ik niet want er staat ook een stevige wind. Verder trilt er niks. Iets om in de gaten te houden in ieder geval.. 🙂

  0 likes
 • Sander schreef:

  [quote name=”Ed”]Ik woon in Lelystad en heb de trillingen heel duidelijk op het zelfde tijdstip als deze in Friesland plaats vonden waargenomen. Mijn schuifpui begon te rammelen en te ratelen. Toen ik hem beetpakte leek het net alsof ie los zat. Toen het rammelen over was, was er geen beweging meer in te krijgen en was hij weer stabiel. Ik vond het een heel vreemde gewaarwording omdat je eigenlijk in eerste instantie aan een aardbeving denkt, maar de grond trilde niet.[/quote]

  Ik woon ook in Lelystad, niks aan de hand hier.
  Nogal plaatselijk dan… :’p

  0 likes
 • Redice schreef:

  [quote name=”bibi”]ook hier op de grens met friesland (ik woon in drenthe)rare geluiden klinkt als ontploffingen.
  en gisteren leek het alsof het bos bij ravenswoud in de brand stond rode gloed boven het bos daar het is uit het niets verdwenen (ik heb hier foto’s van)[/quote]
  posten die foto’s: [email protected]

  0 likes
 • Ed schreef:

  [quote name=”Sander”][quote name=”Ed”]Ik woon in Lelystad en heb de trillingen heel duidelijk op het zelfde tijdstip als deze in Friesland plaats vonden waargenomen. Mijn schuifpui begon te rammelen en te ratelen. Toen ik hem beetpakte leek het net alsof ie los zat. Toen het rammelen over was, was er geen beweging meer in te krijgen en was hij weer stabiel. Ik vond het een heel vreemde gewaarwording omdat je eigenlijk in eerste instantie aan een aardbeving denkt, maar de grond trilde niet.[/quote]

  Ik woon ook in Lelystad, niks aan de hand hier.
  Nogal plaatselijk dan… :’p[/quote]

  Maakt het voor mij inderdaad erg vreemd, enige verklaring zou kunnen zijn dat de schuifpui “aan stond” en er dus een kleine kier was. Het was overigens een behoorlijk hard rammelend geluid.

  0 likes
 • m&m schreef:

  heb hier niets van gelezen in de krant en ook niets gehoord op het journal of heb ik iets gemist?

  0 likes
 • Ab schreef:

  Egmond aan Zee. Zondagnacht 4 x tussen half 12 en half 2 en woensdagavond rond half acht en ´s nachts rond half 3 zware harde doffe knal, met een soort echo en bijgeluiden klinkend als statische elektriciteit. Vonken. Absoluut geen vuurwek, leek meer op onweer maar geen flits of een wolk te zien. Zodanig dat mijn vriendin naar me toe kwam van hoorde je dat? Die hoort nooit iets…

  0 likes
 • Linda schreef:

  Ik heb vannacht lange tijd een zoem gehoord, af en toe onderbroken. Verwachtte steeds dat iets naderde of zou verdwijnen, maar dat gebeurde niet. Het bleef constant. Ik woon in Steenwijk, kop van Overijssel.

  0 likes
 • Redice schreef:

  vreemd, F16’s doen niet zomaar een near miss met elkaar, dat is een grove veiligheidsfout die enkel amateurs zouden kunnen maken en de piloten zouden er zeker niet luchtig over doen via het radionet omdat ze weten dat hun carrière dan een serieuze deuk zou krijgen. als er een near miss was dan zal het hoogstwaarschijnlijk met iets anders geweest zijn dan met elkaar

  0 likes
 • hetzalwel schreef:

  salusa is aan het ascenderen.

  0 likes
 • Linda schreef:

  Ik lees hier ook over knallen. Daar heb ik al vele van gehoord ‘s nachts de afgelopen tijd. Me verbaasd dat iemand midden in de nacht zou schieten, maar het klonk ook doffer.

  0 likes
 • saskia schreef:

  Kom een paar keer HAARP tegen. Gister de hele dag HAARP-wolkenlucht langs de kust het binnenland in.
  Iemand een idee waar HAARP-systemen precies staan opgesteld?

  0 likes
 • mirakel schreef:

  Er zijn bij Niburu veel meldingen binnengekomen van de vreemde trillingen in de lucht. Diverse inwoners van de provincie Friesland hebben naar eigen zeggen onverklaarbare zaken waargenomen in het luchtruim. Ook horen ze een duidelijke brom- of zoemtoon.

  Mijn vraag is: Wat voor onverklaarbaars is er dan verder nog waargenomen? Wat bedoelen jullie precies? Is het een idee om dit er ook bij te vermelden? Maakt het interessant!

  0 likes
 • mirakel schreef:

  In Amerika komt dit vaak voor, en meestal/soms is er ergens een geexplodeerde ondergrondse tunnel gevonden. Is er in Duitsland of Friesland op dit gebied ook iets te vinden?

  0 likes
 • max1 schreef:

  Ik woon in de provincie Groningen, heb niets gehoord of gevoeld. Wel is het zo dat soort beschreven fenomenen ook elders op de wereld regelmatig schijnt voor te komen.

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  Nu ik dit artikel gelezen heb kan ik me herinneren dat ik een lichte trilling heb waargenomen dinsdag middag.
  Mijn woonplaats is Drachten en daar was ik toen.
  Eerst dacht ik dat mijn buren bezig waren.
  Ook hoor ik een constant vliegtuigachtig geluid alsof er constant vliegtuigen in de lucht zijn.
  Omdat de lucht constant dichtgehouden word kan ik niet weten of het echt vliegtuigen zijn of dat het een bepaald geluid is.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”saskia”]Kom een paar keer HAARP tegen. Gister de hele dag HAARP-wolkenlucht langs de kust het binnenland in.
  Iemand een idee waar HAARP-systemen precies staan opgesteld?[/quote]

  Wat is een HAARP-wolkenlucht die jij hebt gezien?

  0 likes
 • Ivo schreef:

  soortgelijk brom- of zoemtoon hebben wij ook in Lelystad gehoord. het was alleen afgelopen zaterdag rond een uur of 3.15 ‘s nachts.

  0 likes
 • Mike schreef:

  Ik weet van een tijdje terug dat er hier, Venhuizen, ook zoiets was waargenomen en dat bleek later verklaarbaar, het leger was op de afsluitdijk oefeningen aan het doen met beschietingen, er stonden hiervoor ook waarschuwingen aan het begin van de dijk met “let op zware donderklappen”, welke natuurlijk ook trillingen op de lange afstand veroorzaken en dus zelfs hier voelbaar waren.

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  [quote name=”garriet60″]deze geluiden zijn al eerder gehoord toch zo,n 2 jaar geleden hadden we toch ook dat bromgeluid ??en dat was boven alkmaar totaan weet ik veel verder en kwam dan steeds terug maar je zag geen ding wat geluid zou kunnen maken .volgens mij was het een onzichtbare staeld die je dan hoorde .[/quote]
  Vreemd..ik heb toch echt nog nooit iets vreemds gehoord hier in Alkmaar.

  0 likes
 • Marjolein schreef:

  [quote name=”Linda”]Ik lees hier ook over knallen. Daar heb ik al vele van gehoord ‘s nachts de afgelopen tijd. Me verbaasd dat iemand midden in de nacht zou schieten, maar het klonk ook doffer.[/quote]

  Er is al weer volop (illegaal) vuurwerk in de omloop, wellicht dat dat de oorzaak s?

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  [quote name=”Linda”]Ik heb vannacht lange tijd een zoem gehoord, af en toe onderbroken. Verwachtte steeds dat iets naderde of zou verdwijnen, maar dat gebeurde niet. Het bleef constant. Ik woon in Steenwijk, kop van Overijssel.[/quote]
  Daar kom ik een paar keer per jaar. Familiebezoek XD

  0 likes
 • Silber eye schreef:

  T’his grutte Pier dee bjattet mit zyne bolln

  0 likes
 • opa schreef:

  Continu Laag Brom / Zoem geluid.
  Zaterdag nacht ook in Regio Den haag hoorbaar.
  Richting,
  vanuit west naar richting Oost / Noord Oost
  zo leek het mij te gaan.
  ( geen Heli want die klinkt anders )

  Werd er wakker van

  0 likes
 • Stella schreef:

  Elke avond rond de klok van half tien is het het drukke bedoening boven de kop van Noord-Holland. Het lijkt wel een colonne, zwaar gebrom ook ,allemaal één richting op.Wat is dat toch??

  Stella

  0 likes
 • Cathy schreef:

  Ook hier moeten we afwachten wat dit weer gaat zijn … Maar normaal is het niet en voelen jullie ook s’nachts als je op je bed licht die trillingen ? ik wel en soms best erg …Maar ik maak me er geen zorgen meer over als het komt, komt het .

  0 likes
 • Ed schreef:

  [quote name=”Sander”][quote name=”Ed”]Ik woon in Lelystad en heb de trillingen heel duidelijk op het zelfde tijdstip als deze in Friesland plaats vonden waargenomen. Mijn schuifpui begon te rammelen en te ratelen. Toen ik hem beetpakte leek het net alsof ie los zat. Toen het rammelen over was, was er geen beweging meer in te krijgen en was hij weer stabiel. Ik vond het een heel vreemde gewaarwording omdat je eigenlijk in eerste instantie aan een aardbeving denkt, maar de grond trilde niet.[/quote]

  Ik woon ook in Lelystad, niks aan de hand hier.
  Nogal plaatselijk dan… :’p[/quote]

  Een mogelijke verklaring zou kunnen dat mijn een wtw installatie heeft die voor onderdruk zorgt en daardoor in combinatie met een aanstaande deur omntvankelijker was.

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”saskia”]Kom een paar keer HAARP tegen. Gister de hele dag HAARP-wolkenlucht langs de kust het binnenland in.
  Iemand een idee waar HAARP-systemen precies staan opgesteld?[/quote]
  http://ww2010.atmos.uiuc.edu/(Gh)/guides/mtr/cld/cldtyp/mdl/altcu.rxml
  Gewone wolken, alto cumulus, ook gezien.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Linda”][quote name=”saskia”]Kom een paar keer HAARP tegen. Gister de hele dag HAARP-wolkenlucht langs de kust het binnenland in.
  Iemand een idee waar HAARP-systemen precies staan opgesteld?[/quote]

  Wat is een HAARP-wolkenlucht die jij hebt gezien?[/quote]
  Saskia:Alaska.HAARP heeft hier overigens niets mee van doen,vooral als je weet dat de ionosfeer te turbulent is, om de complot theorieën te ondersteunen.

  0 likes
 • Timothy Drake schreef:

  “Near miss”? Bijna mis dus raak zou je zeggen lol

  0 likes
 • Little Rascal schreef:

  [quote name=”T.T.”][quote name=”T.T.”]HAARP in actie…..[/quote]
  Of de Russische Soera ionosfeer-antenne.
  Feit is dat er n oorlog om de Noordpool gaande is, dus…..[/quote]
  Kan je die feiten ook onderbouwen met objectieve informatie?

  0 likes
 • SlaSauS schreef:

  Ik stond aan het Tjeukemeer en heb daar een scheet gelaten…. Golven dat water joh. Er zijn vast wel mensen die dat gezien hebben. Er zaten iig scheuren in het ijs.

  0 likes
 • ikzelfzelf schreef:

  [quote name=”saskia”].
  Iemand een idee waar HAARP-systemen precies staan opgesteld?[/quote]

  Ik kan je geen link geven, omdat het te lang geleden is dat ik me hier mee bezig hield, maar ik weet nog wel een paar landen waar HAARP zich bevind.
  Alaska, Noorwegen [Amerikaans bezit].
  Rusland en volgens mij Tsjechië [Russisch bezit].
  Australië en Newfoundland [Engels bezit].
  En op beide poolgebieden [gezamelijk Amerikaans en Russisch bezit].China heeft een eigen systeem die anders is dan HAARP, maar hetzelfde kan doen.

  Natuurlijk moet je aan HAARP denken bij zulke rare geluiden, maar het kan ook te maken hebben met verandering van frequentie [verhoging] op natuurlijke manier [de energie instroom van 12-12-12].

  0 likes
 • Abel schreef:

  De luchtmacht denk sowieso dat het alles mag of kan.

  Als die dingen hier door de geluidsbarrière gaan trilt het hele huis.

  Klacht indienen helpt ook geen fluit.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”Marjolein”][quote name=”Linda”]Ik lees hier ook over knallen. Daar heb ik al vele van gehoord ‘s nachts de afgelopen tijd. Me verbaasd dat iemand midden in de nacht zou schieten, maar het klonk ook doffer.[/quote]

  Nee, ik weet hoe vuurwerk klinkt. Het is veel doffer.

  Er is al weer volop (illegaal) vuurwerk in de omloop, wellicht dat dat de oorzaak s?[/quote]

  0 likes
 • bibi schreef:

  Donderend, knallend geluid tussen 23:00 en 24:00 uur (schat ik) 13 dec. omgeving Ommen. Zeker twee keer gehoord, voor ik in slaap viel. Het leek het meest op de donder van onweer. Te zwaar om vuurwerk geweest te kunnen zijn.

  0 likes
 • sjon schreef:

  kan melden dat gisteren (donderdag) de lucht boven Drachten een schitterend patroontje legde met allemaal heel kleine wolkjes die een soort raster/grid vormden. opvallend

  0 likes
 • sandra schreef:

  Misschien heeft het hier iets mee te maken?
  Incoming Asteroid 2012DA14

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A9FAnlNCfuc

  0 likes
 • sandra schreef:

  [quote name=”Angel”]tja en dan te bedenken dat er een walvis spontaan voor Texel is aangeland ,wat vond hij hier zo interessant ?

  was dit het geluid wat hem aantrok,was hij ergens door gedesoriënteerd ?

  mensen walvis straaljagers ,wat is hier gaande ?[/quote]
  ja dat van die walvis zette mij ook aan het denken…klopt niet

  0 likes
 • bibi schreef:

  [quote name=”Redice”][quote name=”bibi”]ook hier op de grens met friesland (ik woon in drenthe)rare geluiden klinkt als ontploffingen.
  en gisteren leek het alsof het bos bij ravenswoud in de brand stond rode gloed boven het bos daar het is uit het niets verdwenen (ik heb hier foto’s van)[/quote]
  posten die foto’s: [email protected][/quote]
  ik heb de foto,s naar de redactie gestuurd

  0 likes
 • John Do schreef:

  H.A.A.R.P Veel chemtrails ook deze laatste 3 weken.Omg.Zuid Holland.
  Ook deze ochtend toen ik wakker werd waren ze weer bezig.Ik vraag me af wat de intentie is?Is het om ons af te houden van zonnestralen?Het zonlicht te blokken?Laten we er voor kunnen zorgen dat morgen en het liefst de rest van de week gewoon stralend weer is.Check Chembuster/Orgonite/Orgone (just google)

  0 likes
 • Den schreef:

  Ik zat die dag samen met mijn vader in de huiskamer een kop koffie te drinken en ineens begonnen er hele vreemde geluiden van het dak te komen. Net of er iemand van de trap viel. Ik dacht dus gelijk aan een aardbeving, maar ik voelde niks trillen. Het was een erg vreemd geluid en duurde zo’n 8 seconden.

  Ik had hier een chatgesprek met een oom hierover en hij vertelde mij dat hij de dag ervoor buiten was en ook een heel vreemd brom/tril geluid hoorde. Hij zei dat hij niet kon horen waar het vandaan kwam. Net alsof het overal vandaan kwam.
  Volgens hem was dit beslist geen vliegtuig of vuurwerk.

  0 likes
 • sandra schreef:

  [quote name=”Ivo”]soortgelijk brom- of zoemtoon hebben wij ook in Lelystad gehoord. het was alleen afgelopen zaterdag rond een uur of 3.15 ‘s nachts.[/quote]
  o ik word regelmatig wakker ‘s nachts de laatste dagen(daarvoor niet) misschien komt het hier door. Ik heb gister wel een soort van grote ster gezien om 17.30 en na een kwartier was hij weer weg, mijn collega heeft het ook gezien maar dan een dag eerder, zelfde tijdstip en ook na een kwartier verdwenen. omgeving het oude centrum.

  0 likes
 • sandra schreef:

  [quote name=”John Do”]H.A.A.R.P Veel chemtrails ook deze laatste 3 weken.Omg.Zuid Holland.
  Ook deze ochtend toen ik wakker werd waren ze weer bezig.Ik vraag me af wat de intentie is?Is het om ons af te houden van zonnestralen?Het zonlicht te blokken?Laten we er voor kunnen zorgen dat morgen en het liefst de rest van de week gewoon stralend weer is.Check Chembuster/Orgonite/Orgone (just google)[/quote]
  Ik hoop het maar de temperatuur gaat omhoog..en dan is er vaak regen/bewolking. Maar we laten ons niet klein krijgen!!

  0 likes
 • Cain schreef:

  Er gebeurt genoeg onverklaarbaar spul elke dag vooral dit jaar. Voor mij heb ik het idee dat dingen niet meer zuiver kloppen. En het bovendien geen toeval is dat dit heeft plaatsgevonden. Heb niet zo met 21-dec-2012 te maken. Eerder met een ander meer complex fenomeen. Alleen ben ik daar alleen in, en kan het als verwarrend opgevat worden. Wat ik bedoel is dat dingen terugkomen dit jaar. Soort herbelevenis keer op keer. En dus dit artikel is puur iets dat terugkomt omdat ik het eerder heb gelezen op een eerder moment toen het precies dezelfde tijd, dag en jaar was. Verwarrend, snap ik. Maar dat is de ervaring die ik sowieso aan Ascentie heb overgehouden. Ik ben al in 2013 geweest maar om vage redenen ben ik weer in 2012 beland.

  0 likes
 • woutertje schreef:

  Niemand heeft een theorie over ‘intelligent plasma’ wat de atmosfeer binnendringt en verantwoordelijk is voor deze geluiden?

  Hetzelfde plasma wat tijdens de WO2 de naam ‘foo fighters’ mee kreeg?
  En hetzelfde plasma wat verantwoordelijk is voor alle (niet menselijke) graancirkels.

  Iemand?

  0 likes
 • rene goes schreef:

  Wellicht HAARP??!

  0 likes
 • bjorn schreef:

  dat is die haarp control waar ze het weer mee beinvloeden door geluids golven tegen de damp kring aan te ketse waar door de dampkring word opgerekt en waneer ze dan stoppen daar mee schiet deze met een rotgang terug en duuwt de wolken uit elkaar maar dit doen ze in amirika rusland frankrijk spanje italie china japan duitsland en ook nederland en engeland dit is in opdracht van de bilderberg groep opgericht door prins bernard in 1947 die groep is alleen voor de elite met de plannen voor een nieuwe wereld orde vandaar al die geheime bunkers zoals area 51 waar wij niet in gaan komen deze groep heeft ook de planne om 95% van de wereld bevolking uit te roeien en ja koninin beatrix is daar een van de top lieden van de dokumantare’s kun je op youtube vinden van jessy ventura oud senator ex navy seal en ex pro worstelaar wat die man aan harde bewijzen laat zien is wonderbaarlijk zo toont hij aan dat nog maar 2% van all het water op de wereld nog maar drinkbaar te maken is en nog veel meer

  0 likes
 • kennis schreef:

  Onze wereld is een echte laboratorium geworden!!

  0 likes
 • saskia schreef:

  @Linda, een volstrekt blauwe lucht, waar een band van ‘schapen-wolkjes’ in drijft. Het lijkt wel alsof deze uit een soort uitlaat komen, dus van smal naar steeds breder uitlopend…
  tja moeilijk uit te leggen…

  0 likes
 • FFHK schreef:

  vast een foutje in de mechanica

  0 likes
 • druppel schreef:

  Sinds enkele nachten word ik wakker van een trilling, het is net of het bed trilt…ook is de hond onrustig s’nachts, wat me opviel was een rare rechte streep in de lucht soort van bewolking, dit was ook te zien op buienradar niet 1 streep maar meerdere, nog niet eerder gezien…ik vind de luchten anders…en hoor ook regelmatig een soort vliegtuig straaljager geluid, maar dan veel zwaarder en harder, dit duurt al dagen.

  0 likes
 • Martin schreef:

  [quote name=”sandra”][quote name=”Ivo”]soortgelijk brom- of zoemtoon hebben wij ook in Lelystad gehoord. het was alleen afgelopen zaterdag rond een uur of 3.15 ‘s nachts.[/quote]
  o ik word regelmatig wakker ‘s nachts de laatste dagen(daarvoor niet) misschien komt het hier door. Ik heb gister wel een soort van grote ster gezien om 17.30 en na een kwartier was hij weer weg, mijn collega heeft het ook gezien maar dan een dag eerder, zelfde tijdstip en ook na een kwartier verdwenen. omgeving het oude centrum.[/quote]
  Ik heb dit geluid gehoord in Haarlem, ongeveer anderhalf jaar terug,rond half 3 ‘s nachts.
  I lag eigenlijk net te slapen toen ik heel zwaar bulderend geluid hoorde.
  Eerst dacht ik aan een vliegtuig,maar het bleef maar doorgaan.
  Ik ben naar ‘t raam gelopen en open gedaan.
  al weet ik niet uit eigen ervaring hoe het klinkt als je in de buurt had geweest van een apollo lancering, maar het was heel dichtbij,maar absoluut niets te zien,heel apart.

  0 likes
 • Boddhi schreef:

  Met de nieuwe energie inkomend sinds 12-12-12 wordt er in LW een stargate geopend.
  Niets om je ongerust om te maken.

  0 likes
 • Claire schreef:

  Afgelopen dinsdag op 11 december heeft de Amerikaanse defensie weer een geheime raket de Atlas V5 rocket, voor een geheime missie de lucht ingeschoten. Net als de laatste missie duurde dat ook maanden voor die weer terug op aarde was. Wat spoken die gekken allemaal uit boven ons hoofd.

  0 likes
 • IwantToBelieve schreef:

  Waarschijlijk Salusa die naar de chinees is geweest….

  0 likes
 • JohnDoe schreef:

  [quote name=”Boddhi”]Met de nieuwe energie inkomend sinds 12-12-12 wordt er in LW een stargate geopend.
  Niets om je ongerust om te maken.[/quote]

  Stargete..hmm zal vast SG1 bellen..want die Goa’uld zijn gemeen ..

  0 likes
 • Yes schreef:

  Misschien iets te laat. Maar ik zou zeggen: “hoor de wind waait door de bomen, hier in huis zelfs waait de wind….

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”IwantToBelieve”]Waarschijlijk Salusa die naar de chinees is geweest….[/quote]

  Of bruine bonensoep heeft gegeten

  0 likes
 • investigator schreef:

  [quote name=”JohnDoe”][quote name=”Boddhi”]Met de nieuwe energie inkomend sinds 12-12-12 wordt er in LW een stargate geopend.
  Niets om je ongerust om te maken.[/quote]

  Stargete..hmm zal vast SG1 bellen..want die Goa’uld zijn gemeen ..[/quote]

  spraks net met general hammond, ik hoor dat ze op een off world mission zijn, probeer het later nog eens.

  0 likes
 • haarp schreef:

  Deze patronen komen omdat Haarp actief is op de noordzee, er zal wel weer wat te gebeuren staan. Bekijk haarpstatus.com

  0 likes
 • Sytse Flyge schreef:

  Okee, leuk feitje, kan ik dit eindelijk ook eens kwijt.

  Een jaar of 2 geleden, vergeef me dat ik de exacte datum niet meer weet, liep ik in Wageningen over straat naar de supermarkt en er was zo’n 3 kwartier lang een geluid in de lucht alsof een fors cargo-vliegtuig overvloog, voelde aan alsof het heel licht onweerde en de donder bleef rollen op een laag pitje. Het viel me op dat op een gegeven moment er veel mensen ook echt naar boven stonden te kijken wat het kon zijn, maar het was hal bewolkt en nergens iets te zien. Daarnaast, het was echt ruim 3 kwartier.

  Dit verhaal voelt een beetje gelijk aan wat er hier nu wordt verteld. Ben erg benieuwd wat dat toen geweest wat ik ervaren heb, maar heb uitgebreid gegoogled en dergelijke, maar nergens iets over gevonden.

  0 likes
 • cora schreef:

  ja strange een grote BOOOM, alles trilde, de dieren van slag…. de volgende ochtend was de lucht overduidelijk een HAARP creatie, echt weird. Ik heb het gefotografeerd maar weet niet hoe ik een foto moet invoegen hier….. maar het waren een soort schapewolkjes die in trechtervorm uit 1 punt leken te komen en rechts hadden ze een scherpe afbakening door een hele dikke witte lange band bewolking met een hele donkere schaduw daarnaast. Moeilijk uit te leggen maar het was ZO overduidelijk HAARP

  0 likes
 • ikzelfzelf schreef:

  Hier een interessant kort filmpje over vreemde geluiden en een vreemd gebeuren in de wolken.

  http://www.youtube.com/watch?v=wh9AlwGmuWY

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”cora”]ja strange een grote BOOOM, alles trilde, de dieren van slag…. de volgende ochtend was de lucht overduidelijk een HAARP creatie, echt weird. Ik heb het gefotografeerd maar weet niet hoe ik een foto moet invoegen hier….. maar het waren een soort schapewolkjes die in trechtervorm uit 1 punt leken te komen en rechts hadden ze een scherpe afbakening door een hele dikke witte lange band bewolking met een hele donkere schaduw daarnaast. Moeilijk uit te leggen maar het was ZO overduidelijk HAARP[/quote]

  Ik zou graag de foto zien het is idd heel vreemd allemaal.

  0 likes
 • Martin schreef:

  [quote name=”Sytse Flyge”]Okee, leuk feitje, kan ik dit eindelijk ook eens kwijt.

  Een jaar of 2 geleden, vergeef me dat ik de exacte datum niet meer weet, liep ik in Wageningen over straat naar de supermarkt en er was zo’n 3 kwartier lang een geluid in de lucht alsof een fors cargo-vliegtuig overvloog, voelde aan alsof het heel licht onweerde en de donder bleef rollen op een laag pitje. Het viel me op dat op een gegeven moment er veel mensen ook echt naar boven stonden te kijken wat het kon zijn, maar het was hal bewolkt en nergens iets te zien. Daarnaast, het was echt ruim 3 kwartier.

  Dit verhaal voelt een beetje gelijk aan wat er hier nu wordt verteld. Ben erg benieuwd wat dat toen geweest wat ik ervaren heb, maar heb uitgebreid gegoogled en dergelijke, maar nergens iets over gevonden.[/quote]
  Kopieer deze link> http://youtu.be/ThjG0fIuhVM

  0 likes
 • Lara schreef:

  Vermoed idem HAARP, zag de 3 dagen erna ook die vreemde wolken in de lucht, abnormaal.
  De wetenschappers spelen met het weer, ze maken wat sneeuw met de sint, grappig toch? En dan weer even niet… Als zij denken voor God te mogen spelen, zullen ze ooit de gevolgen ondervinden, helaas wij ook, ook al hebben wij hier geen schuld aan.

  0 likes
 • Schuifknoop schreef:

  [quote name=”bjorn”]dat is die haarp control waar ze het weer mee beinvloeden door geluids golven tegen de damp kring aan te ketse waar door de dampkring word opgerekt en waneer ze dan stoppen daar mee schiet deze met een rotgang terug en duuwt de wolken uit elkaar maar dit doen ze in amirika rusland frankrijk spanje italie china japan duitsland en ook nederland en engeland dit is in opdracht van de bilderberg groep opgericht door prins bernard in 1947 die groep is alleen voor de elite met de plannen voor een nieuwe wereld orde vandaar al die geheime bunkers zoals area 51 waar wij niet in gaan komen deze groep heeft ook de planne om 95% van de wereld bevolking uit te roeien en ja koninin beatrix is daar een van de top lieden van de dokumantare’s kun je op youtube vinden van jessy ventura oud senator ex navy seal en ex pro worstelaar wat die man aan harde bewijzen laat zien is wonderbaarlijk zo toont hij aan dat nog maar 2% van all het water op de wereld nog maar drinkbaar te maken is en nog veel meer[/quote]

  Niet meedoen aan Groot Dictee der Nederlandse Taal.

  0 likes
 • Ankh schreef:

  Geloof niet dat het met haarp te maken heeft. Ik denk eerder een onzichtbaar moederschip. De maya’s zeggen toch dat met het einde van hun kalender de Goden/Buitenaardse weer terug zullen keren?

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Tik voor de gein nou eens HAARP in je google zoekmachine, en lees nu eens goed.Al die complottheorieën over HAARP zijn en blijven COMPLOTTHEORIEËN.De ionosfeer is namelijk geen metalen plaat waar je iets tegen af laat ketsen, maar de ionosfeer is zo turbulent dat het complottheorie signaal dwars door de ionosfeer heen vliegt.De ionosfeer werkt hooguit als een spiegel voor een vrij zwak zendsignaal.En de vermogens die HAARP zou moeten gebruiken om het weer te manipuleren vliegen dwars door de turbulente ionosfeer!!!Tijd voor onderzoek ipv van iets aannemen voor een waarheid terwijl, het een sprookje van de bovenste plank is.

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Schuifknoop”][quote name=”bjorn”]dat is die haarp control waar ze het weer mee beinvloeden door geluids golven tegen de damp kring aan te ketse waar door de dampkring word opgerekt en waneer ze dan stoppen daar mee schiet deze met een rotgang terug en duuwt de wolken uit elkaar maar dit doen ze in amirika rusland frankrijk spanje italie china japan duitsland en ook nederland en engeland dit is in opdracht van de bilderberg groep opgericht door prins bernard in 1947 die groep is alleen voor de elite met de plannen voor een nieuwe wereld orde vandaar al die geheime bunkers zoals area 51 waar wij niet in gaan komen deze groep heeft ook de planne om 95% van de wereld bevolking uit te roeien en ja koninin beatrix is daar een van de top lieden van de dokumantare’s kun je op youtube vinden van jessy ventura oud senator ex navy seal en ex pro worstelaar wat die man aan harde bewijzen laat zien is wonderbaarlijk zo toont hij aan dat nog maar 2% van all het water op de wereld nog maar drinkbaar te maken is en nog veel meer[/quote]

  Niet meedoen aan Groot Dictee der Nederlandse Taal.[/quote]
  ————–
  Flauw zeg..bedenk dat men nóóit weet of iemand misschien érg veel moeite heeft moeten doen om de Nederlandse taal te leren schrijven of spreken.

  0 likes
 • Marsel schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]Tik voor de gein nou eens HAARP in je google zoekmachine, en lees nu eens goed.Al die complottheorieën over HAARP zijn en blijven COMPLOTTHEORIEËN.De ionosfeer is namelijk geen metalen plaat waar je iets tegen af laat ketsen, maar de ionosfeer is zo turbulent dat het complottheorie signaal dwars door de ionosfeer heen vliegt.De ionosfeer werkt hooguit als een spiegel voor een vrij zwak zendsignaal.En de vermogens die HAARP zou moeten gebruiken om het weer te manipuleren vliegen dwars door de turbulente ionosfeer!!!Tijd voor onderzoek ipv van iets aannemen voor een waarheid terwijl, het een sprookje van de bovenste plank is.[/quote]

  Hallo ik weet niet waar je bovenstaande vandaan hebt, maar om duidelijkheid is deze documentaire (filmpje) bijgesloten.
  Als je nog iets wilt vertellen gelieve dan eerst deze docu. GEHEEL door te kijken.
  En voor een ieder is het een aanbeveling om te bekijken.

  http://www.youtube.com/watch?v=7NJeF5zPE3c&feature=player_embedded

  Verder iedereen beslist voor zichzelf wat waar of niet waar is naar gelang zijn eigen staat.

  Allemaal veel liefs en hartelijke groeten Marsel

  0 likes
 • Ankh schreef:

  [quote name=”cc”]flauw zeg..bedenk dat men nóóit weet of iemand misschien érg veel moeite heeft moeten doen om de Nederlandse taal te leren schrijven of spreken.[/quote]
  Het gaat niet om wat een ander zegt, maar hoe wij er zelf mee omgaan! Misschien is het wel flauw om het flauw te vinden..

  0 likes
 • Martin schreef:

  [quote name=”rene goes”]Wellicht HAARP??![/quote]
  Iedereen heeft het maar over HAARP,maar als iets zoveel herrie maakt,en tumult,had ‘t dan niet handiger geweest als ze dat gewoon hadden gemeld.
  Alles word nu verwezen naar h.a.a.r.p,dat is wel heel makkelijk..

  0 likes
 • Ankh schreef:

  [quote]Intressant citaat: Je incarneerde met Ascentie in je achterhoofd omdat je wist dat je eraan kon deelnemen. Sommigen hebben vaardigheden die we kunnen gebruiken en we laten het je weten wanneer we je kunnen gebruiken. Dat kan op een aantal manieren gaan en sommigen van jullie zullen als één van de eersten onze schepen gaan bezoeken. https://www.ninefornews.nl/galactische-federatie/contact-er-wordt-een-eerlijker-systeem-ingevoerd-14-12.html%5Bquote/%5D

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Ankh”][quote name=”cc”]flauw zeg..bedenk dat men nóóit weet of iemand misschien érg veel moeite heeft moeten doen om de Nederlandse taal te leren schrijven of spreken.[/quote]
  Het gaat niet om wat een ander zegt, maar hoe wij er zelf mee omgaan! Misschien is het wel flauw om het flauw te vinden..[/quote]

  ík vindt het flauw, en ook dat je het misschien flauw vindt dat ik het flauw vind en hoe je hiermee
  ómgaat hahaha

  0 likes
 • Schuifknoop schreef:

  [quote name=”cc”][quote name=”Schuifknoop”]
  Niet meedoen aan Groot Dictee der Nederlandse Taal.[/quote]
  ————–
  Flauw zeg..bedenk dat men nóóit weet of iemand misschien érg veel moeite heeft moeten doen om de Nederlandse taal te leren schrijven of spreken.[/quote]

  Hoofdletters? De rest ach ja.

  0 likes
 • MooieTijden schreef:

  De trillingen heb ik zelf niet ervaren maar ik woon dan ook in zuid holland. Wat ik wel vreemd vind is dat er sinds enkele weken, ongeveer 3 keer per week, een legerhelikopter overvliegt. altijd tussen 12 en 3 in de nacht. Dit heb ik in de 30 jaar dat ik hier woon niet eerder meegemaakt! Weet iemand wat de reden is van deze toegenomen legeractiviteiten boven mijn huis?

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Ankh”][quote name=”cc”]flauw zeg..bedenk(..)
  [/quote]
  Het gaat niet om wat een ander zegt, maar hoe wij er zelf mee omgaan! Misschien is het wel flauw om het flauw te vinden..[/quote]
  —-
  Mijn reactie was natuurlijk bedoeld om dergelijke personen te attenderen op het feit dat mensen zich diep gekwetst kunnen voelen als men regelmatig of overdreven op ‘gebreken’ hamert,zo begint ‘pesten’ en kan resulteren in levensmoeheid voor aangesprokene.. weleens aan gedacht? Ik druk me nog zacht uit als ik zeg het ‘flauw’ te vinden,het is ook helemaal niet terzake doemde qua topic.(ik heb nu eenmaal de ‘zwakte’ om op te komen voor de onderdrukten/vertrapte/ gepesten, kun je met dit gegeven daar mee omgaan? dank je)

  0 likes
 • Roaring Mouse schreef:

  [quote name=”MooieTijden”]De trillingen heb ik zelf niet ervaren maar ik woon dan ook in zuid holland. Wat ik wel vreemd vind is dat er sinds enkele weken, ongeveer 3 keer per week, een legerhelikopter overvliegt. altijd tussen 12 en 3 in de nacht. Dit heb ik in de 30 jaar dat ik hier woon niet eerder meegemaakt! Weet iemand wat de reden is van deze toegenomen legeractiviteiten boven mijn huis?[/quote]
  Hoe weet je dat het een legerhelicopter is?

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Schuifknoop”][quote name=”cc”][quote name=”Schuifknoop”]
  Niet meedoen aan Groot Dictee der Nederlandse Taal.[/quote]
  ————–
  Flauw zeg..bedenk dat men nóóit weet of iemand misschien érg veel moeite heeft moeten doen om de Nederlandse taal te leren schrijven of spreken.[/quote]

  Hoofdletters? De rest ach ja.[/quote]
  Ach ja, k zal je maar laten schuiven knoop.

  0 likes
 • Schuifknoop schreef:

  [quote name=”cc”]
  Mijn reactie was natuurlijk bedoeld om dergelijke personen te attenderen op het feit dat mensen zich diep gekwetst kunnen voelen als men regelmatig of overdreven op ‘gebreken’ hamert,zo begint ‘pesten’ en kan resulteren in levensmoeheid voor aangesprokene.. weleens aan gedacht? Ik druk me nog zacht uit als ik zeg het ‘flauw’ te vinden,het is ook helemaal niet terzake doemde qua topic.(ik heb nu eenmaal de ‘zwakte’ om op te komen voor de onderdrukten/vertrapte/ gepesten, kun je met dit gegeven daar mee omgaan? dank je)[/quote]

  Iemand zonder gebreken is de Sjaak. Moet rekening houden met alles wat afwijkt.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Marsel:Heb je link bekeken en deze valt eveneens onder de catogorie complottheorie!Ik ben radiozendamateur, en afgelopen zomer heeft een ploegje zendamateurs(FRAG) een bezoekje bij HAARP(Alaska) gebracht.Uiteraard is een spectrum analyser meegenomen,en natuurlijk allerlei meetapparatuur om zelf te kunnen oordelen over wat HAARP doet en kan.De uitkomst?Ik lach me een deuk om de complotheorie liefhebbers.Maar niet getreurd, jij gelooft maar wat je geloven wil,en vergeet vooral niet je fantasie te laten vloeien.Kunnen we nog meer lachen om de complottertjes.En op Youtube staat zoveel rommel,de bezem zou een wonder verichten.Ik zal de twee clubbladen waarin de reis beschreven staat, opsturen naar het team Niburu, zodat zij dit misschien zelfs wel gaan publiceren.Ik zal de auteur van de friese radio zendamateur groep om toestemming vragen, tot publicatie van zijn schrijven.Ik had dit al eerder belooft,echter een operatie heeft de zaak vertraagd.Maar wat in het vat zit verzuurd niet.Goed week-end.

  0 likes
 • R de greef schreef:

  Ik ben verbaasd dit te lezen maar ook blij, ik woon in de kop van noord holland en hoor al weken een gezoem,of er een machine aanstaat het is geen concequent geluid,als ik aan mijn vrouw vraag of zij iets hoord is het antwoordt nee! ,mijn hartslag is gek,ik slaap slecht mijn borstkas zit onder de uitslag (wat ik nog nooit heb gehad) rare druk in mijn hoofd ,en ja diegene die zegt zal wel,ik voel iets maar kan het niemand uitleggen ,ik ben blij maar ook niet de laatse 2 jaar wordt ik altijd wakker op de raarste tijden altijd staat mijn wekker precies op 13 over ,of het nu 1 uur s,nacht is of 4 uur altijd 13 over .
  Ik ben echt niet gek ,ik heb een eigenbedrijf ,vrouw en kids dus een gewoon gezin.
  Ik ben al tijden onrustig maar niemand in de omgeving snapt wat ik bedoel?
  Wie herkent dit?

  0 likes
 • Johan schreef:

  Een elektromagnetische puls zou e.e.a. verklaren.
  Radar verkeer tussen de F16’s tijdelijk uitgeschakeld en daarmee bijna een crash. Dat deze week twee walvissen uit de koers zwemmen is mischien hiermee in verband te brengen?
  Of denk ik nu te creatief 😀

  0 likes
 • sandra schreef:

  [quote name=”Johan”]Een elektromagnetische puls zou e.e.a. verklaren.
  Radar verkeer tussen de F16’s tijdelijk uitgeschakeld en daarmee bijna een crash. Dat deze week twee walvissen uit de koers zwemmen is mischien hiermee in verband te brengen?
  Of denk ik nu te creatief :D[/quote]
  dit denk ik ook hoor Johan, wel gek dat er (nog)geen uitval is van internet/telefoon etc. of misschien komt dat nog…

  0 likes
 • Johan schreef:

  [quote name=”R de greef”]Ik ben verbaasd dit te lezen maar ook blij, ik woon in de kop van noord holland en hoor al weken een gezoem,of er een machine aanstaat het is geen concequent geluid,als ik aan mijn vrouw vraag of zij iets hoord is het antwoordt nee! ,mijn hartslag is gek,ik slaap slecht mijn borstkas zit onder de uitslag (wat ik nog nooit heb gehad) rare druk in mijn hoofd ,en ja diegene die zegt zal wel,ik voel iets maar kan het niemand uitleggen ,ik ben blij maar ook niet de laatse 2 jaar wordt ik altijd wakker op de raarste tijden altijd staat mijn wekker precies op 13 over ,of het nu 1 uur s,nacht is of 4 uur altijd 13 over .
  Ik ben echt niet gek ,ik heb een eigenbedrijf ,vrouw en kids dus een gewoon gezin.
  Ik ben al tijden onrustig maar niemand in de omgeving snapt wat ik bedoel?
  Wie herkent dit?[/quote]

  Dag R. de Greef,

  De druk in je hoofd, orust en uitslag lijkt op overgevoeligheid van draadloos verkeer. Test jezelf (mocht je thuis draadloos werken) door alles ‘s nachts uit te zetten. Slaap je dan beter en heb je minder onrust, dan weet je waar het van komt.
  Laat je niet bang maken door ‘spookverhalen’, echter onze overbelasting heeft wel invloed op ins fysieke en mentale gestel.

  De lage brom is hier in Friesland eveneens af en toe aanwezig.
  En mijn vrouw hoort hem ook niet…. en mannendingetje wellicht 😉

  0 likes
 • FR schreef:

  Mensen die zuren over iemand anders zijn gedrag of schrijfvermogens zijn perfectionistische rotkoppen
  Die om alles heen draaien..! een besef van nihiel hebben.

  & die de ziel in zich zelf nog helemaal NIET gevonden hebben !

  Laten we samen gaan naar een betere wereld… met deze rotkoppen gaat dat dus niet lukken. Ze blijven naar andere wijzen wat ze verkeerd doen, zonder dat ze in zicht zelf terug keren… daar waar het leven om draaid!

  JAMMER dat er zulke mensen zijn!
  Weet je nog….? :

  We Are One

  0 likes
 • Ms. Apple schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]Marsel:Heb je link bekeken en deze valt eveneens onder de catogorie complottheorie!Ik ben radiozendamateur, en afgelopen zomer heeft een ploegje zendamateurs(FRAG) een bezoekje bij HAARP(Alaska) gebracht.Uiteraard is een spectrum analyser meegenomen,en natuurlijk allerlei meetapparatuur om zelf te kunnen oordelen over wat HAARP doet en kan.De uitkomst?Ik lach me een deuk om de complotheorie liefhebbers.Maar niet getreurd, jij gelooft maar wat je geloven wil,en vergeet vooral niet je fantasie te laten vloeien.Kunnen we nog meer lachen om de complottertjes.En op Youtube staat zoveel rommel,de bezem zou een wonder verichten.Ik zal de twee clubbladen waarin de reis beschreven staat, opsturen naar het team Niburu, zodat zij dit misschien zelfs wel gaan publiceren.Ik zal de auteur van de friese radio zendamateur groep om toestemming vragen, tot publicatie van zijn schrijven.Ik had dit al eerder belooft,echter een operatie heeft de zaak vertraagd.Maar wat in het vat zit verzuurd niet.Goed week-end.[/quote]

  Als de leugen maar groot genoeg is gelooft een ieder het..

  0 likes
 • haarp schreef:

  HAARP is een soort van magnetron die straling met hoge frequenties in een bepaalde luchtlaag concentreert. Hierdoor raken radars in de omgeving van slag en ook het navigatie systeem van walvissen wordt hierdoor beinvloed (aanspoelen walsvissen toeval???? ik denk het niet). Om de efficientie van de straling te verhogen worden de betreffende luchtlagen waarin HAARP actief is aangevuld met verschillende chemische stoffen zoals bijvoorbeeld aluminium en barium. Deze chemische stoffen worden met vliegtuigen verspreid, in de volksmond heet deze vorm van uitstoot chemtrails. Uiteindelijk zijn deze magnetron straling en de chemische stoffen schadelijk voor de volksgezondheid, mede daarom wordt er geen ruchtbaarheid aan gegeven. Aluminium wordt bijvoorbeeld gelinkt aan de ziekte van Alzheimer. Ook in de USA lijkt HAARP uitermate actief te zijn, ik ben benieuwd wat ons op 21 december te wachten staat. De voorbereidingen lijken echter in volle gang te zijn.

  0 likes
 • Roaring Mouse schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]Marsel:Heb je link bekeken en deze valt eveneens onder de catogorie complottheorie!Ik ben radiozendamateur, en afgelopen zomer heeft een ploegje zendamateurs(FRAG) een bezoekje bij HAARP(Alaska) gebracht.Uiteraard is een spectrum analyser meegenomen,en natuurlijk allerlei meetapparatuur om zelf te kunnen oordelen over wat HAARP doet en kan.De uitkomst?Ik lach me een deuk om de complotheorie liefhebbers.Maar niet getreurd, jij gelooft maar wat je geloven wil,en vergeet vooral niet je fantasie te laten vloeien.Kunnen we nog meer lachen om de complottertjes.En op Youtube staat zoveel rommel,de bezem zou een wonder verichten.Ik zal de twee clubbladen waarin de reis beschreven staat, opsturen naar het team Niburu, zodat zij dit misschien zelfs wel gaan publiceren.Ik zal de auteur van de friese radio zendamateur groep om toestemming vragen, tot publicatie van zijn schrijven.Ik had dit al eerder belooft,echter een operatie heeft de zaak vertraagd.Maar wat in het vat zit verzuurd niet.Goed week-end.[/quote]
  Hoi Wolf, dit kun je echt niet maken! Ineens HAARP complotten gaan debunken met bewijsmateriaal…zit jij soms in het ‘evil’ kamp?

  0 likes
 • Schuifknoop schreef:

  [quote name=”FR”]Mensen die zuren over iemand anders zijn gedrag of schrijfvermogens zijn perfectionistische rotkoppen
  Die om alles heen draaien..! een besef van nihiel hebben.

  & die de ziel in zich zelf nog helemaal NIET gevonden hebben !

  Laten we samen gaan naar een betere wereld… met deze rotkoppen gaat dat dus niet lukken. Ze blijven naar andere wijzen wat ze verkeerd doen, zonder dat ze in zicht zelf terug keren… daar waar het leven om draaid!

  JAMMER dat er zulke mensen zijn!
  Weet je nog….? :

  We Are One[/quote]

  “We Are One” Nou lekker dan.

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”FR”]Mensen die zuren over iemand anders zijn gedrag of schrijfvermogens zijn perfectionistische rotkoppen
  Die om alles heen draaien..! een besef van nihiel hebben.

  & die de ziel in zich zelf nog helemaal NIET gevonden hebben !

  Laten we samen gaan naar een betere wereld… met deze rotkoppen gaat dat dus niet lukken. Ze blijven naar andere wijzen wat ze verkeerd doen, zonder dat ze in zicht zelf terug keren… daar waar het leven om draaid!

  JAMMER dat er zulke mensen zijn!
  Weet je nog….? :

  We Are One[/quote]

  En wat doe nu je zelf dan..? ennuh Rotkoppen? Maar ook voor jou is er nog hoop hoor 🙂 Hou vol lieverd!

  0 likes
 • haarp schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]Tik voor de gein nou eens HAARP in je google zoekmachine, en lees nu eens goed.Al die complottheorieën over HAARP zijn en blijven COMPLOTTHEORIEËN.De ionosfeer is namelijk geen metalen plaat waar je iets tegen af laat ketsen, maar de ionosfeer is zo turbulent dat het complottheorie signaal dwars door de ionosfeer heen vliegt.De ionosfeer werkt hooguit als een spiegel voor een vrij zwak zendsignaal.En de vermogens die HAARP zou moeten gebruiken om het weer te manipuleren vliegen dwars door de turbulente ionosfeer!!!Tijd voor onderzoek ipv van iets aannemen voor een waarheid terwijl, het een sprookje van de bovenste plank is.[/quote]
  Check voor de gein eens de volgende patenten (en let vooral op de leeftijd van deze patenten en de technologische voortgang die men heeft kunnen maken):

  http://www.google.com/patents?id=I94fAAAAEBAJ&zoom=4&dq=4686605&pg=PA1#v=onepage&q=4686605&f=false
  http://www.google.com/patents/US4999637?dq=4999637&hl=en&sa=X&ei=UPnMULayGeqq0QWLtIGICw&ved=0CDsQ6AEwAA (let hierbij ook op de patenten waarnaar verwezen wordt en de leeftijd daarvan)
  http://www.google.com/patents/US4712155?dq=4712155&hl=en&sa=X&ei=m_nMUInDO8a10QWh0ICYAQ&ved=0CDsQ6AEwAA
  http://www.google.com/patents/US20070238252?pg=PA13&dq=20070238252&hl=en&sa=X&ei=sfrMUPnWH9KS0QWgvIHABg&ved=0CDsQ6AEwAA#v=onepage&q=20070238252&f=false

  Er zijn nog veel meer patenten, ook om op deze manier aardbevingen (U.S. Patent 4873928) te maken. Iets is niet direct een complottheorie omdat je het zelf niet begrijpt.

  0 likes
 • dymphna schreef:

  Ik zou zeggen maak massaal chembusters hier ene link als je die kopieerd en dan in de balk zet kan je die openen
  http://www.atelier-casa.nl/pages/117055/Chembusters.html

  0 likes
 • Ankh schreef:

  [quote name=”cc”]ík vindt het flauw, en ook dat je het misschien flauw vindt dat ik het flauw vind en hoe je hiermee
  ómgaat hahaha[/quote]Nou dat is een hoop flauwigheid, gelukkig kunnen we er om lachen!

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”haarp”]
  Er zijn nog veel meer patenten, ook om op deze manier aardbevingen (U.S. Patent 4873928) te maken. Iets is niet direct een complottheorie omdat je het zelf niet begrijpt.[/quote]

  er is één ding dat veel mensen niet begrijpen wazt betreft patenten. Een patentenbureau gaat namelijk niet na of iets waar ze patent op verlenen ook echt werkt, realistisch is, etc…

  Dat is hun job niet. Wat ze doen is nagaan of iets origineel is. Meer niet. Dus je hebt talloze patenten op de meest debiele dingen.

  Met andere woorden: het feit dat er een patent verleend is op iets, wil niet zeggen dat het ook echt werkt.

  0 likes
 • GALAXYTRAVELER schreef:

  [quote name=”Cain”]Er gebeurt genoeg onverklaarbaar spul elke dag vooral dit jaar. Voor mij heb ik het idee dat dingen niet meer zuiver kloppen. En het bovendien geen toeval is dat dit heeft plaatsgevonden. Heb niet zo met 21-dec-2012 te maken. Eerder met een ander meer complex fenomeen. Alleen ben ik daar alleen in, en kan het als verwarrend opgevat worden. Wat ik bedoel is dat dingen terugkomen dit jaar. Soort herbelevenis keer op keer. En dus dit artikel is puur iets dat terugkomt omdat ik het eerder heb gelezen op een eerder moment toen het precies dezelfde tijd, dag en jaar was. Verwarrend, snap ik. Maar dat is de ervaring die ik sowieso aan Ascentie heb overgehouden. Ik ben al in 2013 geweest maar om vage redenen ben ik weer in 2012 beland.[/quote]

  nice =)

  0 likes
 • Ankh schreef:

  [quote name=”cc”]Mijn reactie was natuurlijk bedoeld om dergelijke personen te attenderen op het feit dat mensen zich diep gekwetst kunnen voelen als men regelmatig of overdreven op ‘gebreken’ hamert,zo begint ‘pesten’ en kan resulteren in levensmoeheid voor aangesprokene.. weleens aan gedacht? Ik druk me nog zacht uit als ik zeg het ‘flauw’ te vinden,het is ook helemaal niet terzake doemde qua topic.(ik heb nu eenmaal de ‘zwakte’ om op te komen voor de onderdrukten/vertrapte/ gepesten, kun je met dit gegeven daar mee omgaan? dank je)[/quote] De opmerking over het dictee was niet overmatig nog overdreven maar eerder waarheid. Wel of niet gekwetst voelen is persoonlijk. Misschien vind de degene waar over het gaat het zelf erg grappig, misschien staat deze persoon daar boven. We kunnen in ieder geval alleen zelf situaties veranderen door er zelf anders mee om te gaan.

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Ankh”][quote name=”cc”]Mijn reactie was natuurlijk bedoeld om dergelijke personen te attenderen op het feit dat mensen zich diep gekwetst kunnen voelen als men regelmatig of overdreven op ‘gebreken’ hamert,zo begint ‘pesten’ en kan resulteren in levensmoeheid voor aangesprokene.. weleens aan gedacht? Ik druk me nog zacht uit als ik zeg het ‘flauw’ te vinden,het is ook helemaal niet terzake doemde qua topic.(ik heb nu eenmaal de ‘zwakte’ om op te komen voor de onderdrukten/vertrapte/ gepesten, kun je met dit gegeven daar mee omgaan? dank je)[/quote] De opmerking over het dictee was niet overmatig nog overdreven maar eerder waarheid. Wel of niet gekwetst voelen is persoonlijk. Misschien vind de degene waar over het gaat het zelf erg grappig, misschien staat deze persoon daar boven. We kunnen in ieder geval alleen zelf situaties veranderen door er zelf anders mee om te gaan.[/quote]

  Persoonlijk denk ik dat degeen die de opmerking maakte het eerder grappig vond.. en ik ben van mening dat het geen kwaad kan erop te attenderen zo helpen we elkaar, het mes snijdt dan aan 2 kanten, zo kijk ík er tegenaan zo beleef ík het Amen.

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Ankh”][quote name=”cc”]Mijn reactie was natuurlijk bedoeld om dergelijke personen te attenderen op het feit dat mensen zich diep gekwetst kunnen voelen(..)
  —————–
  We kunnen in ieder geval alleen zelf situaties veranderen door er zelf anders mee om te gaan.[/quote]
  ———————-
  Nog ff De opmerking was wel degelijk een sneer /neerhalend,alhoewel u zelf vindt dat zoiets normaal is en het zelfs goedpraat zal u dat met geen mogelijkheid tot in eeuwigheid niet tot mijn zienswijze maken.Situaties(neerhalen van personen) aanzien die niet kloppen en daar het zwijgen toe doen ligt niet in míjn belevingswereld.Nogmaals AMEN.’Discussie’ gesloten.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Haha wat een prachtige reaktie,s omtrent HAARP een defentie apparaat, die kan storen als de ziekte, en de totale communicatie kan platleggen is nu plots ook al een magnetron.Dan veronderstelt men dat ik in het “EVIL” kamp zit.Wel hier is de link van zijn Rusische broertje magnetron, die ook stoort als de ziekte, en de communicatie platleggen kan, en daarin wormgaten kan maken waarbij de eigen communicatie gewoon doorgang kan hebben.Complotters complotters geloof maar wat je wilt, maar onthou deze:Je fantasie bedonderd je om de geheimhouding, en je fantasie maakt het tot dat, wat jij er graag van maken wil.Maar is je fantasie de waarheid spreker?Plak deze eens in uw werkbalk de Rusische MAGNETRON hahahaha. http://www.youtube.com/watch?v=-2EKWgTNEYU

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”haarp”]HAARP is een soort van magnetron die straling met hoge frequenties in een bepaalde luchtlaag concentreert. Hierdoor raken radars in de omgeving van slag en ook het navigatie systeem van walvissen wordt hierdoor beinvloed (aanspoelen walsvissen toeval???? ik denk het niet). Om de efficientie van de straling te verhogen worden de betreffende luchtlagen waarin HAARP actief is aangevuld met verschillende chemische stoffen zoals bijvoorbeeld aluminium en barium. Deze chemische stoffen worden met vliegtuigen verspreid, in de volksmond heet deze vorm van uitstoot chemtrails. Uiteindelijk zijn deze magnetron straling en de chemische stoffen schadelijk voor de volksgezondheid, mede daarom wordt er geen ruchtbaarheid aan gegeven. Aluminium wordt bijvoorbeeld gelinkt aan de ziekte van Alzheimer. Ook in de USA lijkt HAARP uitermate actief te zijn, ik ben benieuwd wat ons op 21 december te wachten staat. De voorbereidingen lijken echter in volle gang te zijn.[/quote]
  Rijk aan fantasie is wat ik je wil toegeven.Maar van je totale verhaal is niet een hout van waar.U gist maar wat,is voor mij een overduidelijk feit. En je patenten??Wat moet je daar nu mee als je al niet eens weet, dat het om de bewerking van de ionosfeer gaat. En een goed woordenboek vertelt je wel hoe TURBULENT en dus NIET STABIEL deze ionosfeer is.Maar fantaseren is leuk werk is het niet??

  0 likes
 • Glenn schreef:

  Laatst heb ik een oude docu van animal planet gezien ” mermaids “. Deze begon met het aanspoelen van walvissen en dolfijnen. De onderzoekers van dit fenomeen kwamen erachter dat, op geluidsfragmenten die zij van deze dieren hadden gemaakt vlak daarvoor, er ook ultralage frequenties hoorbaar waren gevolgd door paniek/stress (van de dolfijnen en walvissen. Nu was mij opgevallen dat deze geluiden/ trillingen dinsdag te horen waren en de dagen daarop een bultrug en een potvis aanspoelen op ons strand! Toeval of heeft dit verband met elkaar ? Als iemand iets meer weet hoor ik het graag! Grtz. Glenn

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Glenn”]Laatst heb ik een oude docu van animal planet gezien ” mermaids “. Deze begon met het aanspoelen van walvissen en dolfijnen. De onderzoekers van dit fenomeen kwamen erachter dat, op geluidsfragmenten die zij van deze dieren hadden gemaakt vlak daarvoor, er ook ultralage frequenties hoorbaar waren gevolgd door paniek/stress (van de dolfijnen en walvissen. Nu was mij opgevallen dat deze geluiden/ trillingen dinsdag te horen waren en de dagen daarop een bultrug en een potvis aanspoelen op ons strand! Toeval of heeft dit verband met elkaar ? Als iemand iets meer weet hoor ik het graag! Grtz. Glenn[/quote]

  Idd bizar, echt vreselijk voor die dieren waar het dan ook door gekomen is, ik kan het ook niet aanzien als het op het nieuws is.Weet je waar ik ook aan denk., aan U.S.O’s heb ooit een satelietfoto gezien waar te zien was dat er in één van de grote zeeen onbekende grote ronde objecten te zien waren…

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]Haha wat een prachtige reaktie,s omtrent HAARP een defentie apparaat, die kan storen als de ziekte, en de totale communicatie kan platleggen is nu plots ook al een magnetron.Dan veronderstelt men dat ik in het “EVIL” kamp zit.Wel hier is de link van zijn Rusische broertje magnetron, die ook stoort als de ziekte, en de communicatie platleggen kan, en daarin wormgaten kan maken waarbij de eigen communicatie gewoon doorgang kan hebben.Complotters complotters geloof maar wat je wilt, maar onthou deze:Je fantasie bedonderd je om de geheimhouding, en je fantasie maakt het tot dat, wat jij er graag van maken wil.Maar is je fantasie de waarheid spreker?Plak deze eens in uw werkbalk de Rusische MAGNETRON hahahaha. http://www.youtube.com/watch?v=-2EKWgTNEYU%5B/quote%5D

  Ikzelf dénk ook niet dat HAARP tot zoiets in staat is, geloof best dat het iets kan maar zoals wel eens wordt beweerd over aardbevingen , ionensfeer opwarmen etc nee dat is denk ik TE groot voor HAARP .( en waarschijnlijk zoals Hunting Wolf zegt onstabiel /onvoorspelbaar dus)

  0 likes
 • Siddartha Gautama schreef:

  Beste lezers,

  De trillingen en het lage gezoem werd veroorzaakt door wrijving van de negatief geladen luchtlagen in de atmosfeer hierdoor komen er lage vibraties en trillingen vrij. Dit wordt ook gehoord als een lage bromtoon.

  Ohm Namah Shivai

  0 likes
 • Roaring Mouse schreef:

  Ik ben toch geneigd meer waarde te hechten aan de uitleg van HAARP door Huntington Wolf, want hij heeft bewijs via zijn radioamateurvrienden en hij is zelf ook radioamateur, dus hij weet er zelf ook veel van af. Het feit dat sommigen zijn verhaal niet willen horen, zegt mij dat zij niet kritisch zijn en zogenaamde ‘nieuwsfeiten’ al dan niet aannemen o.b.v. of het in hun straatje past. Dat is op zich jullie eigen vrije keuze, maar ik kan je garanderen dat zo’n houding jullie niet naar de waarheid zal leiden. Sterker nog, jullie zijn niet op zoek naar de waarheid. Op zich is dat ook jullie vrije keuze, maar kom er dan openlijk voor uit, dat bespaart veel zinloze discussies.
  Amen.

  0 likes
 • padja schreef:

  [quote name=”R de greef”]Ik ben verbaasd dit te lezen maar ook blij, ik woon in de kop van noord holland en hoor al weken een gezoem,of er een machine aan op de raarste tijden altijd staat mijn wekker precies op 13 over ,of het nu 1 uur s,nacht is of 4 uur altijd 13 over .
  Ik ben echt niet gek ,ik heb een eigenbedrijf ,vrouw en kids dus een gewoon gezin.
  Ik ben al tijden onrustig maar niemand in de omgeving snapt wat ik bedoel?
  Wie herkent dit?[/quote]

  ik. had al geschreven dat ik steeds met 13 omringt word. nooit meebezig geweest maar ben dr naar op zoek gegaan.
  overigens vroeger ook uit mn bed gesprongen vanwege zoem. ster gezien. kwam steeds dichterbij tot ie vlak voor mn neus hing. waanzinnig mooie ufo.
  knuf

  0 likes
 • padja schreef:

  [quote name=”cc”][quote name=”Ankh”][quote name=”cc”]Mijn reactie was natuurlijk bedoeld om dergelijke personen te attenderen op het feit dat mensen zich diep gekwetst kunnen voelen(..)
  —————–
  We kunnen in ieder geval alleen zelf situaties veranderen door er zelf anders mee om te gaan.[/quote]
  ———————-
  Nog ff De opmerking was wel degelijk een sneer /neerhalend,alhoewel u zelf vindt dat zoiets normaal is en het zelfs goedpraat zal u dat met geen mogelijkheid tot in eeuwigheid niet tot mijn zienswijze maken.Situaties(neerhalen van personen) aanzien die niet kloppen en daar het zwijgen toe doen ligt niet in míjn belevingswereld.Nogmaals AMEN.’Discussie’ gesloten.[/quote]

  knuf cc

  0 likes
 • Glenn schreef:

  Wat ik vergeten ben bij mijn verhaal te vermelden is dat de amerikaanse marine bezig was met het testen van ultra lage frequenties, om b.v. sonar van vijandige schepen/duikboten in de war te brengen. Al de aangespoelde walvissen en dolfijnen hadden gescheurde trommelvliezen en er liep zwarte vloeistof uit hun oren! (De docu “mermaids” van animal planet is trouwens ook interesant om te zien)

  0 likes
 • Schuifknoop schreef:

  Reactie op constatering, meer niet.

  0 likes
 • Angie schreef:

  [quote name=”Martin”][quote name=”sandra”][quote name=”Ivo”]soortgelijk brom- of zoemtoon hebben wij ook in Lelystad gehoord. het was alleen afgelopen zaterdag rond een uur of 3.15 ‘s nachts.[/quote]
  o ik word regelmatig wakker ‘s nachts de laatste dagen(daarvoor niet) misschien komt het hier door. Ik heb gister wel een soort van grote ster gezien om 17.30 en na een kwartier was hij weer weg, mijn collega heeft het ook gezien maar dan een dag eerder, zelfde tijdstip en ook na een kwartier verdwenen. omgeving het oude centrum.[/quote]
  Ik heb dit geluid gehoord in Haarlem, ongeveer anderhalf jaar terug,rond half 3 ‘s nachts.
  I lag eigenlijk net te slapen toen ik heel zwaar bulderend geluid hoorde.
  Eerst dacht ik aan een vliegtuig,maar het bleef maar doorgaan.
  Ik ben naar ‘t raam gelopen en open gedaan.
  al weet ik niet uit eigen ervaring hoe het klinkt als je in de buurt had geweest van een apollo lancering, maar het was heel dichtbij,maar absoluut niets te zien,heel apart.[/quote]

  En ik heb het gehoord vorige week donderdag of vrijdag tegen de avond, ik woon vlakbij schiphol, maar dit bleef maar voortduren het was gewoon een kabaal buiten, wat normaal niet is of zo voorbij is.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Ms. Apple”][quote name=”Hunting Wolf”]Marsel:Heb je link bekeken en deze valt eveneens onder de catogorie complottheorie!Ik ben radiozendamateur, en afgelopen zomer heeft een ploegje zendamateurs(FRAG) een bezoekje bij HAARP(Alaska) gebracht.Uiteraard is een spectrum analyser meegenomen,en natuurlijk allerlei meetapparatuur om zelf te kunnen oordelen over wat HAARP doet en kan.De uitkomst?Ik lach me een deuk om de complotheorie liefhebbers.Maar niet getreurd, jij gelooft maar wat je geloven wil,en vergeet vooral niet je fantasie te laten vloeien.Kunnen we nog meer lachen om de complottertjes.En op Youtube staat zoveel rommel,de bezem zou een wonder verichten.Ik zal de twee clubbladen waarin de reis beschreven staat, opsturen naar het team Niburu, zodat zij dit misschien zelfs wel gaan publiceren.Ik zal de auteur van de friese radio zendamateur groep om toestemming vragen, tot publicatie van zijn schrijven.Ik had dit al eerder belooft,echter een operatie heeft de zaak vertraagd.Maar wat in het vat zit verzuurd niet.Goed week-end.[/quote]

  Als de leugen maar groot genoeg is gelooft een ieder het..[/quote]
  Fout.Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel.En zo de waard is,vertrouwd hij zijn gasten.Gegroet!!

  0 likes
 • Ankh schreef:

  [quote name=”padja”] Nog ff De opmerking was wel degelijk een sneer /neerhalend,alhoewel u zelf vindt dat zoiets normaal is en het zelfs goedpraat zal u dat met geen mogelijkheid tot in eeuwigheid niet tot mijn zienswijze maken.Situaties(neerhalen van personen) aanzien die niet kloppen en daar het zwijgen toe doen ligt niet in míjn belevingswereld.Nogmaals AMEN.’Discussie’ gesloten.[/quote]We kunnen niet voor een ander bepalen wat de reden is voor een gemaakte opmerking. Beter is het om dat eerst aan de schrijver zelf te vragen hoe een opmerking is bedoeld voordat we oordelen. Of een opmerking nu als een sneer is bedoeld of als grap, het gaat om hoe je er zelf mee omgaat. Het gaat er echt niet om wat een ander zegt of doet!Het is de wel bekende splinter in een ander zijn oog en de balk in die van onszelf! Neem onze (emotieloos)buitenaardse broeders als voorbeeld, ze zien met lede ogen aan wat de mens elkaar aandoet, maar ze grijpen niet in! Wat ze wel belangrijk vinden is hoe wij omgaan met de aarde. Dit zegt toch genoeg?, aan de vrije wil valt niet te toornen. Mensen moeten zelf ontdekken, zelf veranderen en dat gaat alleen via verlichting! Positief benaderen, ook al voelt het nog zo negatief. Normaal is wat de gros van de mensen denkt, en ik kan niet zeggen dat ik de inruk heb dat veel mensen hier aanstoot aan geven aan de opmerking over het Nederlandse Dictee. De meesten mensen staan daar gelukkig toch wel boven.
  We kunnen nu niet weten wat we in de verre toekomst zullen denken, we gaan nog zo veel veranderen in de eeuwigheid. We weten nu echt niet hoe we straks zullen denken. Daarom maken we dit leven mee, om te leren, van elkaar! Halleluja! — Interessant om te lezen dat er meer meldingen zijn geweest van gezoem in de buurt van Haarlem

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”padja”][quote name=”R de greef”]Ik ben verbaasd dit te lezen maar ook blij, ik woon in de kop van noord holland en hoor al weken een gezoem,of er een machine aan op de raarste tijden altijd staat mijn wekker precies op 13 over ,of het nu 1 uur s,nacht is of 4 uur altijd 13 over .
  Ik ben echt niet gek ,ik heb een eigenbedrijf ,vrouw en kids dus een gewoon gezin.
  Ik ben al tijden onrustig maar niemand in de omgeving snapt wat ik bedoel?
  Wie herkent dit?[/quote]

  ik. had al geschreven dat ik steeds met 13 omringt word. nooit meebezig geweest maar ben dr naar op zoek gegaan.
  overigens vroeger ook uit mn bed gesprongen vanwege zoem. ster gezien. kwam steeds dichterbij tot ie vlak voor mn neus hing. waanzinnig mooie ufo.
  knuf[/quote]

  Hoi Padja een paar jaar geleden lag ik in bed (op zolder) En hoorde een doordringend gezoem, pulserend geluid,ik was zooo ontzettend moe wilde kijken maar kon gewoon niet, half in slaap WIST ik gewoon dat het een UFO was,in gedachten zei ik; ‘ik ben te moe om te kijken ik weet dat jullie het zijn’, vrijwel gelijk trok het gezoem weg. bizar hê?(heb daarna nog veel ufo’s gezien .De jaren ervoor ook )liefs cc

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”padja”][quote name=”cc”][quote name=”Ankh”][quote name=”cc”]Mijn reactie was natuurlijk bedoeld om dergelijke personen te attenderen op het feit dat mensen zich diep gekwetst kunnen voelen(..)
  —————–
  We kunnen in ieder geval alleen zelf situaties veranderen door er zelf anders mee om te gaan.[/quote]
  ———————-
  Nog ff De opmerking was wel degelijk een sneer /neerhalend,alhoewel u zelf vindt dat zoiets normaal is en het zelfs goedpraat zal u dat met geen mogelijkheid tot in eeuwigheid niet tot mijn zienswijze maken.Situaties(neerhalen van personen) aanzien die niet kloppen en daar het zwijgen toe doen ligt niet in míjn belevingswereld.Nogmaals AMEN.’Discussie’ gesloten.[/quote]

  knuf cc[/quote]
  Knuf terug,

  Dank je dat je snapt ‘ Wat de reden was voor mijn gemaakte opmerking’!!
  Je hebt een goed hart dat is duidelijk.liefs cc

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”cc”][quote name=”padja”][quote name=”cc”][quote name=”Ankh”][quote name=”cc”]Mijn reactie was natuurlijk bedoeld om dergelijke personen te attenderen op het feit dat mensen zich diep gekwetst kunnen voelen(..)
  —————–
  We kunnen in ieder geval alleen zelf situaties veranderen door er zelf anders mee om te gaan.[/quote]
  ———————-
  Nog ff De opmerking was wel degelijk een sneer /neerhalend,alhoewel u zelf vindt dat zoiets normaal is en het zelfs goedpraat zal u dat met geen mogelijkheid tot in eeuwigheid niet tot mijn zienswijze maken.Situaties(neerhalen van personen) aanzien die niet kloppen en daar het zwijgen toe doen ligt niet in míjn belevingswereld.Nogmaals AMEN.’Discussie’ gesloten.[/quote]

  knuf cc[/quote]
  Knuf terug,

  Dank je dat je snapt ‘ Wat de reden was voor mijn gemaakte opmerking’!!
  Je hebt een goed hart dat is duidelijk.liefs cc[/quote]

  JIJ hebt een goed hart dat is duidelijk En ook niet emotieloos.

  0 likes
 • haarp schreef:

  Nog wat leesvoer, gelukkig wat samenvattingen, scheelt wat tijd:
  http://web.archive.org/web/20070630033355/http://www.kurasc.kyoto-u.ac.jp/s-ramp/abstract/s19.txt

  Op regel 442 “Electrostatic charging continues to be a threat to high
  altitude spacecraft.” In het artikel staat niets over de hoogte van de F16s, maar de invloed zal neem ik aan afhankelijk zijn van het experiment.

  Daarnaast is denk ik het artikel met betrekking tot de chemische stoffen ook interessant “HF DOPPLER RADAR STUDY OF CHEMICAL MODIFICATIONS OF THE
  IONOSPHERE”. Dit riekt redelijk naar chemtrails.

  Daarnaast is HAARP (voor mij) een verzamelnaam voor een principe, meerdere landen kennen en hebben dit soort installaties:
  – Japan 1 megawatt(http://goo.gl/maps/F18gS)
  – Puerto Rico 2 megawatt (http://goo.gl/maps/GH4iX)
  – Alaska (Hipas) 70 megawatt (http://goo.gl/maps/R3Wkb)
  – Rusland 190 megawatt (http://goo.gl/maps/yiUTO)
  – Noorwegen (EISCAT) 1 gigawatt (http://goo.gl/maps/vHLpP)

  De Effective Radiated Power (ERP) waarden zijn schattingen, omdat ik daar over het hele internet verschillende waarden over heb gevonden. In ieder geval zijn het vermogens waarmee je een leuk amateur radiostation kunt bouwen.

  PS: In een vorige post was ik nog het patent der patenten vergeten: US05038664 (http://www.bibliotecapleyades.net/haarp/esp_HAARP_17a.htm). Gezien de experimenten die in dit patent beschreven staan, lijkt me dit in ieder geval een realistisch patent. Na dit gelezen te hebben, ben ik eigenlijk wel benieuwd wat dit soort experimenten doet met het broeikas effect.

  0 likes
 • Priss schreef:

  Dit is mischien een hele late reactie op alle reacties die nu al hier binnen zijn gekomen.
  Maar wat gebeurt er in het luchtruim van friesland of heerenveen om juist te zeggen , hier hoor ik zo af en toe tegen de klok van 23:30 een straal jager boven huis is wel een beetje erg laat , als je op bed ligt en in 1 keer zo,n geluid hoort om die tijd .
  Afgelope nacht op 11-12-2014 op 12-12-2014 gebeurde dit dus .

  0 likes
  • EllenB schreef:

   Ik woon in het oosten van het land, en heb het ook gehoord.
   Dacht eerst ook aan een straaljager, maar het geluid hield heel lang aan.
   Veel te lang voor een straaljager. Een kwartier, schat ik.
   Het was ook geen onweer.
   Mijn kat hoorde het ook, dus ik heb het me niet verbeeld.
   Kan het ook niet verklaren.

   0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  return to eden

  ‘Return to Eden’: Duurzaamheid en CO2 als machtsmiddel om politieke agenda’s door te drukken

  Onafhankelijk documentairemaker Marijn Poels presenteerde afgelopen donderdag ...

  melk

  Melk drinken verhoogt kans op borstkanker aanzienlijk, aldus studie

  Het drinken van melk verhoogt de kans ...

  >