CoronaBuitenland

Klokkenluiders: coronabeperkingen komen in september terug. Wat kunnen we verwachten?

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Klokkenluiders van de Amerikaanse veiligheidsdienst TSA en Border Patrol hebben tegen website Infowars gezegd dat de regering-Biden van plan is om later dit jaar weer coronamaatregelen in te voeren. Zo wordt de weg geëffend voor coronalockdowns en andere beperkingen.

De eerste bron, een hooggeplaatste TSA-functionaris die bekend is bij Infowars, zei na afloop van een vergadering met managers dat medewerkers van de TSA en ander vliegveldpersoneel vanaf halverwege september weer mondkapjes moeten dragen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De functionaris zei ook dat ze volgende week nieuwe richtlijnen ontvangen ten aanzien van het beleid. Halverwege oktober moeten ook piloten, vluchtpersoneel en passagiers een mondmasker dragen, zei de klokkenluider.

Niet de vraag of, maar wanneer

Nadat deze TSA manager zich had gemeld, nam Infowars contact op met een bron bij Border Patrol, ook een manager. Deze bron bevestigde dat deze richtlijnen ook zijn gecommuniceerd met Border Patrol.

“Het is niet de vraag of, maar wanneer het aantal ‘coronagevallen’ weer gaat stijgen.” Beide klokkenluiders kregen te horen dat de maatregelen zullen samenvallen met hysterie rond de nieuwe ‘coronavariant’ waar de media over berichten.

De stuipen op het lijf jagen

Eerder bleek uit uitgelekte WhatsApp-berichten dat de Britse oud-minister van Volksgezondheid Matt Hancock mensen ‘de stuipen op het lijf wilde jagen’ met een nieuwe coronavariant om ervoor te zorgen dat ze zich aan de lockdownmaatregelen zouden houden.

Hancock, de Britse Hugo de Jonge, vroeg aan zijn media-adviseur Damon Poole: “Wanneer zetten we de nieuwe variant in?”

Een week nadat hij de berichten verstuurd had, verscheen de minister op tv om mensen bang te maken voor de nieuwe variant.


4.8 198 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
11 maanden geleden

Achterlijke Mongolen zijn het!!! Alles draait om geld maar niet om mensenlevens 🤮🤮

koddebeier
koddebeier
11 maanden geleden

Ze kunnen dood vallen.

tray de pum
tray de pum
11 maanden geleden

wie ligt er nog wakker van dat gezever,je neemt die spuit of niet,als je nu nog niet welk gevaar je loopt ,moet je opgenomen worden,makkelijker gezegd dan gedaan alle opvanghuizen worden gesaneerd…..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

NIET luisteren naar de gestoorde gekken NIET MEEDOEN !! Gewoon door gaan met je leven!!

Back to top button
185
0
We lezen graag je reactie!x