Binnenland

Woke jongeman met lila gelakte nagels zet GroenLinks-Congres op stelten: ‘Wat ongelofelijk gênant zeg’

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

GroenLinks en PvdA gaan hun samenwerking versterken, hebben de leden besloten op hun congressen in Apeldoorn. In de Eerste Kamer werd afgelopen jaar voor het eerst één fractie gevormd en na de verkiezingen gebeurde hetzelfde in de Tweede Kamer.

Er waren maar liefst drie congressen in Apeldoorn: dat van PvdA, GroenLinks en een gezamenlijk congres. De zaal was voor het grootste deel leeg toen PvdA aftrapte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op het congres van GroenLinks gebeurde iets opmerkelijks. Leden mochten naar voren komen om gedurende 30 seconden hun zegje doen over moties. Een woke jongeman maakte van de mogelijkheid gebruik om te vertellen dat zionisme ‘in de grondslag racistisch is’. De dagvoorzitter greep in en probeerde de microfoon uit zijn handen te grissen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gaat lekker die fusie

“Dit soort racistisch gedachtegoed heeft herhaaldelijk geleid tot de grootste gruwelijkheden die de mensheid heeft voortgebracht,” klonk het nog.

Toen hij werd gesommeerd het podium te verlaten, schreeuwde hij: “Ik vind dit echt belachelijk!”

De uitspraken van de jongeman maken veel los. Fractievoorzitter van FVD in Teylingen Milan Schenk lacht: “Wat ongelofelijk gênant zeg.”

“Wanneer trekt PvdA zich terug uit de fusie met het virulent antisemitische GroenLinks?” vraagt auteur en spreker Hans van Tellingen.

Financieel journalist Arno Wellens merkt op: “Gaat lekker die fusie.”

Arme PvdA

“Dit worden onze politieke leiders als Frans Timmermans gaat regeren,” merkt musicoloog Kees Vlaardingerbroek op.

Het Amsterdamse raadslid Kevin Kreuger (JA21) moet ook lachen. “En dan ook nog direct fysiek worden richting een persoon zonder penis,” zegt hij over het fragment.

Voormalig Tweede Kamerlid Harm Beertema vat het incident als volgt samen: “Arme PvdA, arme harde werkers bij Tata Steel, in de Botlek, de Amsterdamse haven, de glastuinbouw, de offshore, et cetera. Zijn ze ineens een partij geworden waar een hysterische bruine fascist met lila gelakte nagels de dagvoorzitter bij de polsen grijpt om z’n Jodenhaat, pardon, z’n antizionisme, in de microfoon te gillen. Waar moeten ze heen, die ouwe getrouwe sociaaldemocraten?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
1 maand geleden

Hoog nouveau hè, die politieke partijen?
Zorgt echt voor vertrouwen in een democratisch en intelligent bestuur.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
1 maand geleden

Beter kappen met die Neo Marxistische/groene pedo beweging ,vol met haat jegens de joodse bevolking! Afschaffen beide clubs, want dit gaat van kwaad tot erger worden! Groen(s)links wordt van bovenaf gecontroleerd door pedo’s ,terroristen en genocide aanbidders! Weg ermee!!

Hans
Hans
1 maand geleden

Zo jammer dat anti-semitisme gelinkt wordt aan anti-Zionisme. Zionisten zijn geen echte Joden en hebben geen enkele verbinding met Palestina, stammen uit Centraal-Europa. De terreur van Zionist Nethanjahu wakkert de jodenhaat aan

Oprecht
Oprecht
1 maand geleden

Daar kwam plotseling in eens de “WAARHEID” naar voren.
NOU DAT DEET EVEN HEEL VEEL PIJN.!
Je moet bij de GroenLinks/PvdA niet de waarheid komen zeggen.
Dat is gemeen van die man…..!!!!!!

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x