UFO

We zijn zeker niet alleen op aarde. Kolonel vertelt in deze video over een driehoekige UFO die in een Engels bos landde

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In december 1980 waren functionarissen van de luchtmacht getuige van een vliegtuigcrash in het bos. Althans, dat dachten ze.

Wat ze aantroffen zou hun leven voorgoed veranderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik dacht steeds: niemand gaat geloven wat wij te vertellen hebben,” zei de gepensioneerde kolonel Charles Halt, één van de getuigen, tegen de New York Post.

Niet alleen

“Wij zijn zeker niet alleen op aarde,” zei hij vastbesloten.

Het incident vond plaats in het Engelse Rendlesham Forest, een bos tussen twee legerbases; Bentwaters en Woodbridge.

Op 26 december 1980 zagen militairen die gestationeerd waren op de basis vreemde lichten in het bos. Ze dachten in eerste instantie aan een vliegtuigcrash.

Driehoekig

Ze besloten op onderzoek uit te gaan en troffen geen gecrasht vliegtuig, maar een gelande UFO aan.

Het ging om een relatief klein driehoekig vaartuig.

Twee soldaten naderden het schip, waarna het verticaal opsteeg en met duizelingwekkende snelheid wegvloog.

Afdrukken

Enkele dagen later kwam de UFO terug. Kolonel Halt stelde een team samen en ging het bos in. Daar zag hij een vreemd rood licht in de lucht.

Op de plek waar het object enkele dagen eerder was geland, waren afdrukken in de grond te zien.

Bekijk de video hieronder:

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
4 jaren geleden

Dit is allicht de meest belangrijke gebeurtenis, meer zelf dan de fameuze Roswell-case, in de UFO geschiedenis juist omdat hij zo goed gedocumenteerd is. Ook het feit dat John Burroughs volgens Halt blijkt ‘ontvoerd’ te zijn. Het verhaal van Larry Warren is ongelooflijk maar daarom niet minder waar. Deze case boeit mij al vele jaren. This is weird, this is very weird…

Rob
Rob
4 jaren geleden

Een beetje wazig gesprek wel. Ik beschouw mezelf als een realist. Ik ken het mens-zijn en dan is het slechts een egoïstische overtuiging die ons vroeger vertelde dat dit (de Aarde) de enige planeet was waar leven bestond. Dat lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Er wordt in veel berichten gezegd dat er andere soorten in de planeet leven. Dan zouden we dus inderdaad al niet alleen zijn. Er zijn echter ook al veel artikelen etc geweest waarin geschreven wordt dat ze hier ook allang bekend zijn met geavanceerde technologie die voor ons verborgen wordt gehouden. Denk aan de TR3B en de TR6. Dat zijn ook driehoekige objecten die hier gewoon op de planeet zijn gebouwd. Buitenaardse rassen? Zeer goed mogelijk. Maar zolang ik niet zie dat er individuen uit die driehoekige objecten tevoorschijn komen die laten zien dat ze van buitenaardse afkomst zijn, of van binnen de Aarde er wezens zichzelf gaan laten zien, neem ik dit soort verhalen, video’s etc niet al te serieus. Kijk naar de lichaamstaal, de gezichten, luister hoe het gebracht wordt. Dan komt het mij veel te veel als sensatie over in plaats van serieuze gesprekken. En intussen schrijven al dit soort types boeken die ze willen verkopen. Verhalen om geld aan te verdienen in plaats van tastbaar bewijs. Het enige tastbare bewijs dat we kijken krijgen is als buitenaardse of binnenaardse levensvormen zichzelf gaan laten zien. Tot die tijd is het allemaal alleen maar informatie en dat is geen tastbaar bewijs. Video’s en afbeeldingen kunnen daarbij ook nog eens veel te gemakkelijk geproduceerd worden zonder de tastbare werkelijkheid weer te geven. Ik zou zeggen, leef je eigen leven, wordt eerst zelf eens bewust en als er dan buitenaards leven zou verschijnen dan ben je veel beter voorbereid dan al die verhalen en video’s bij elkaar. Wil je het aan kunnen als ze ooit verschijnen dan moet je wel zelf heel erg goed in je eigen lijf zitten.

ed van der harst
ed van der harst
4 jaren geleden

Wat in dit verhaal niet verteld wordt dat die UFO een lichtstraal naar de grond richtte waar ondergronds kernwapens lagen opgeslagen deze kernwapens werden onklaar gemaakt drie dagen eerder landden ook al een UFO de sergeant belast met de beveiliging ging kijken en kon zelfs het toestel aanraken en toen scheerde het weg

Joost
Joost
4 jaren geleden

Is in 1976 ook gebeurd bij vliegbasis Deelen…

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x