Homepagina » Buitenaards » Zesde man op de maan: “Er zijn wel degelijk aliens gevonden in de UFO die bij Roswell crashte”
Zesde man op de maan: "Er zijn wel degelijk aliens gevonden in de UFO die bij Roswell crashte"

Zesde man op de maan: “Er zijn wel degelijk aliens gevonden in de UFO die bij Roswell crashte”

Een NASA-astronaut die ooit voet zette op de maan zegt dat in 1947 een UFO met aliens is neergestort in de Amerikaanse woestijn en dat de overheid de crash in de doofpot heeft gestopt.

Bijna 70 jaar geleden zijn volgens Edgar Mitchell meerdere aliens geland bij Roswell. Hij voegde toe dat een aantal van hen de crash heeft overleefd. “Op een dag stond in de Roswell Daily Record, een krant in Roswell, een bericht over een buitenaards ruimteschip dat was neergestort,” zei Mitchell. “De volgende dag werd het bericht ontkracht door de luchtmacht, die zei dat het een weerballon was.”

De astronaut geloofde het officiële verhaal in eerste instantie, reisde naar de maan en begon na zijn terugkeer lezingen te geven in Roswell. “Veel van de aanwezigen, waaronder familieleden van de mensen die direct waren betrokken bij het Roswellincident, vertelden me hun verhaal,” aldus Mitchell. Onder hen was de zoon van de begrafenisondernemer die ‘lijkkisten voor de aliens’ had gemaakt en de zoon van de sheriff die het verkeer bij de crashplek had omgeleid.

In een interview met High Country News vertelde hij dat de autoriteiten buitenaards bezoek geheimhouden. Hij voegde toe dat we geen idee hebben welke wezens er in het universum leven omdat er meer planeten zijn dan zandkorrels op het strand.

Edgar Mitchell, die in 1971 als zesde man voet zette op de maan, zei dat een familievriend en majoor bij de luchtmacht hem had verteld dat het allemaal echt was gebeurd. “Ik ging ook naar het Pentagon om mijn verhaal te doen,” zei de maanwandelaar. “De admiraal waar ik mee sprak ging naar New Mexico om het allemaal uit te zoeken en zei bij terugkomst dat mijn verhaal klopte.”

Mitchell claimt dat de Amerikaanse overheid dode en levende aliens heeft aangetroffen in het vaartuig. Het Roswellincident werd echter in de doofpot gestopt omdat de autoriteiten niet wisten of de aliens gevaarlijk waren en niet wilden dat de Sovjet-Unie erachter zou komen, aldus de astronaut.

Overheidsagentschappen wisten niet wat ze aan moesten met een gecrasht buitenaards schip en de ‘superieure technologie’ die in het vaartuig werd gevonden. “Er werd besloten erover te liegen en alles achter te houden,” zei Mitchell.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bert schreef:

  Ik denk dat we de kerk ook niet mogen vergeten. Hoewel in de Bijbel op tal van plaatsen over buitenaardse bezoekers wordt gesproken is dit onderwerp in de kerk een taboe.
  Van Ezechiël tot Adam en Eva die de “Heere” in het paradijs zagen lopen en niet te vergeten de vandaag herdachte Hemelvaart van Jezus.
  Je hebt de heilige geest die in alles en overal aanwezig is. Daarnaast is er de Heer die we God noemen. Hij is de kosmische entiteit die over de aarde de administratie voert.
  Het is niet ondenkbaar dat naast de in het hele universum en andere universa aanwezige uniforme heilige geest verschillende Goden belast zijn met een specifieke regio. Maar voor deze regio is er maar 1 persoon God. Tien geboden: “Gij zult geen andere goden dienen dan mij”
  Naast dit alles zijn goed en kwaad kosmische wetmatigheden waar ook God en Satan zich aan hebben te houden. Er is een trading of souls waarbij de energie van onze ziel die nooit verloren kan gaan na dit beslissende leven op aarde in de hemel of hel terecht komt. Satan wil zoveel mogelijk mensen in de hel omdat hij ons haat. Wij zijn immers naar Gods evenbeeld geschapen. Maar we hebben wonderlijk genoeg zelf met ons gedrag in de hand waar we komen. Naastenliefde is daarbij de rode draad. Doe een ander niet aan wat je zelf niet wil overkomen.
  Ergens in onze kosmische regio woont God. Mogelijk een fijnstoffelijke planeet waar ze het stoffelijke sterven niet kennen. Maar ook in deze kosmische regio woont de Satan. De gevallen engel die voor zichzelf begon.
  In het allereerste begin was er de eeuwige energie. Zonder begin en einde. Daar vanuit schiep God zichzelf en creëerde de mannelijke en vrouwelijke cherubijnen. Vandaaruit kwam de mens.
  Er zijn tal van oude religieuze schilderijen waar UFO’s op staan met een Goddelijke boodschap. Tot aan de bevruchting van Maria toe.
  Ja er zijn planeten als het zand der zee en misschien wel universa als het zand der zee. Je zou je haast afvragen waar het op aarde nog over gaat. Maar het gaat wel degelijk ergens over omdat alles en iedereen met die kosmische werkelijkheid is verbonden.

  29 likes
  • antwoord schreef:

   een gecrasht buitenaards schip?
   Welke buitenaardsen zijn nu zo dom om te crashen? Dit is misschien een valstrik.
   De ster van Bethlehem was inderdaad een ufo, maar van waar? Had Jahweh een tweelingbroer (Satan, Seth)?
   Geef mij maar het hutje op de heide naast vrouw Holle. IQ 2000 punten, alle dagen uitslapen en bovenal smakelijk eten (alstublieft niet alleen pruimen).

   4 likes
   • Squenzy schreef:

    De ster van Bethlehem een ufo haha :’)

    Ufo/aliens zijn 1 grote deceptie. De enige entiteiten die naast mensen en engelen bestaan, zijn de gevallen engelen oftewel demonen. De nephilim/reptilians zijn niets meer dan “gewonen” mensen die volledig bezeten zijn door een of meerdere demonische entiteiten.

    3 likes
   • Pete Del Fina schreef:

    De ster van Bait Lechem was geen ufo, maar een constellatie van Jupiter (koningsplaneet) met Regulus (aka Rex) in Leo. Al vanaf 600 BC werd er al naar Leo gekeken door Joden van de stam Yuda op zoek naar het teken van de leeuw van Yuda. Jupiter bewoog zich naar Regulus toe in een vanaf de aarde gezien heel opmerkelijke manier.
    Herodes vroeg wanneer zijn ster verschenen was, omdat hij geen (voor)kennis had en een ufo of komeet zou ook bij hem niet onopgemerkt zijn gebleven.

    6 likes
   • Alexander schreef:

    Domme reactie, helaas geestelijke leegheid en misplaatste humor.

    4 likes
   • tehcarah schreef:

    Sterke radarsystemen hebben hun vluchtsysteem ontregeld en zodoende de ufo’s laten crashen. Er zijn meerdere keren ufo’s bij Roswell gecrasht. De levende die gevonden werd werd EBE (Extra-terrestrial Biological Entity) genoemd. Daar hebben ze uiteindelijk heel veel informatie van verkregen maar ook veel leugens/onzin. (Onbelangrijk maar wel erg grappig: Terwijl ik dit tik is op de achtergrond toevallig net een herhaling bezig van de Roswell aflevering van Futurama…)
    Google bijvoorbeeld eens op Milton William Cooper en lees The Secret Government. Dat zijn maar 18 pagina’s en leveren een goed overzicht mbt ufo’s en aliens. Breid je speurtocht daarna maar eens goed uit. Veel plezier!

    1 likes
  • Mijn waarheid is tenminste waar! schreef:

   Tssss…. quote “Tien geboden: “Gij zult geen andere goden dienen dan mij””.

   Dus die zogenaamde god geeft toe dat er andere zogenaamde goden zijn, anders is dit nogal een onzinnig gebod.

   Echt waar, lieden die dit soort onzin geloven. Ik lach me elke keer weer suf.

   8 likes
   • Squenzy schreef:

    Dan heb je de bijbel niet gelezen. Dit is een niet zo heel slimme uitspraak die je hier doet. Als je kijkt naar het volk van Israël die uit Egypte werd geleid door Mozes, aanbeden ze een gouden kalf toen Mozes (volgens hun te lang op zich liet wachten) op de berg de Sinaï was voor het verkrijgen van de 10 geboden. Dit gouden kalf was geen “god” aangezien dit een zelfbedachte god was. Echter zijn alle zelfbedachte goden etc. een referentie naar de satan en dus een directe (af)god.

    6 likes
    • Oeboema schreef:

     Nee. dat ligt toch wat anders. De Joden waren oorspronkelijk polytheistisch zoals vrijwel alle volkeren toen. Maar toen zaten ze weer eens in de penarie, en gooiden ze het op een akkoordje met 1 van die goden, met Jahweh dus. In ruil voor bescherming en kracht beloofden de Joden dat ze alleen Jahweh zouden aanbidden. Die andere goden bestonden dus wel degelijk (althans in de verbeelding van de Joden), maar ze mochten ze niet meer aanbidden.
     Geleidelijk is dit verworden tot het idee dat er maar één god bestaat. Jammer. Toch een verarming.

     4 likes
    • days of our lives schreef:

     Wie ben jij om te beoordelen of iemand een al dan niet slimme opmerking maakt?

     Afgaande op de analogie in jouw verhaal vind ik het nogal makkelijk: ook jouw god is dus zelfbedacht. Ergo: goden bestaan niet.

     2 likes
    • Caesar Lion Cachet schreef:

     LS…

     Je heb inderdaad nog stakkers die de Bijbel lezen als het woord van god. Dat mag in een vrij land maar ga je onzin ergens anders verkondigen en leer zelfstandig denken en word mens.

     1 likes
    • Caesar Lion Cachet schreef:

     LS…

     De Joden zijn nooit in Egypte geweest !

     0 likes
  • MoonRaker schreef:

   Als we het zelf niet meer weten dan zoeken we de hulp maar bij de goden, de buitenaardsen en whatever we maar kunnen bedenken.

   En ondertussen is alles wat misgaat de schuld van de Ordo Templi Orientis
   De Bilderberg Groep, Hashshashin, De Zwarte Hand, Skulls and Bones, Illuminati
   De Vrijmetselaren.

   Veel plezier allemaal. Het is hier heerlijk bij een aangenaam temperatuurtje bij de zee met een zoetwaterbron en allerlei soorten fruit die vrij beschikbaar is en zonne energie en een satelliet schoteltje om af en toe eens die onzinnige stress maatschappij te volgen. Werkt wel op de lachspieren 🙂

   8 likes
   • flardinga schreef:

    @Moonraker,
    Ik geniet even extra vandaag van Ronnie James Dio, oud zanger van Black Sabbath en de band DIO genaamd, vandaag 5 jaren geleden overleden, moge hij muziek maken in het hiernamaals, RIP Ronnie James Dio!!!

    2 likes
  • charlino schreef:

   Amen

   6 likes
  • Oeboema schreef:

   Hee, wacht effe. Er zijn veel meer godsdiensten op deze aarde. Sommige hebben heilige boeken en andere een heilige orale traditie. Maar allemaal hebben ze goden, die wonderen hebben verricht waar Jezus nog een puntje aan kan zuigen.

   Voor de god van de bijbel zijn er 2999 andere. Waarom zouden we aannemen dat de heilige drie-eenheid wel bestaat maar Krishna niet?

   5 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Slaap lekker Bert !

   0 likes
 • Kees schreef:

  als niet in apollomaanlandingen gelooft net zoals ik,
  dan is Edgar Mitchel inderdaad de zesde man die NIET op de maan geweest is !
  wat hij over Roswell zegt is wel waar.

  4 likes
  • henk001 schreef:

   Er is bewijsmateriaal voor de maanlandingen. De landingssites zijn gefotografeerd met sporen van maanwagentjes etc., er staan reflectoren die daar zijn achtergelaten en die nog steeds met laserstralen worden gebruikt om de afstand tot de maan te meten, filmopnamen die onder Aardse omstandigheden niet na te bootsen zijn. De argumenten die worden gebruikt door mensen die niet in de maanlandingen geloven (straling Van Allen gordels, foto’s die niet zouden kloppen, “wapperende vlaggen”, etc.) zijn meestal slecht overdacht en eenvoudig te weerleggen.

   20 likes
  • Roeland schreef:

   Ik hoorde dat China bij de Maan was en geen vlag had gevonden… Maar dat ze toen snel hun kop moesten houden en nu zeggen er niets meer over.

   1 likes
   • henk001 schreef:

    De chinezen zijn op 800 km van de dichtstbijzijnde Apollo (15) geland. Yutu heeft enkele tientallen meters rondgereden. Niet zo verwonderlijk dat ze geen vlag zagen.
    En denk je nu werkelijk dat de Chinezen zich iets aan de Amerikanen gelegen laten liggen?

    7 likes
    • days of our lives schreef:

     Op de foto’s die Chang ‘e 2 heeft gemaakt zijn de Amerikaanse landingsites goed te zien, evenals (de sporen van) de Russische Loenochod wagentjes.

     Niet dat China ooit heeft getwijfeld aan de authenticiteit van de maanlandingen. Een gezonde eigenschap als je enigszins helder van geest bent…

     7 likes
  • Oeboema schreef:

   Okee. De mens is dus niet in staat geweest om dat kleine sprongetje naar de maan te maken, maar aliens kunnen wel vele lichtjaren naar onze aardkloot reizen.

   Het is maar de communis opinio op deze site…

   5 likes
  • JPvandenBerg schreef:

   Precies!

   Amerika heeft in 1969 geen astronauten op de maan gezet.

   2 likes
 • Mijn waarheid is tenminste waar! schreef:

  Treuring hoeveel mensen in ufo-onzin geloven. Je kunt leuke films maken over aliens e.d., net zoals je dat kan over kabourters, elven, goden en andere onzin. Maar alsjeblieft…. houd toch eens op met die onzin! Er zijn nog nooit kabouters/elven/goden/aliens/wat-dan-ook gevonden en dat zal ook nooit gebeuren.
  Het leven is gewoon een ongeluk in de kosmos. That’s all.

  16 likes
  • StefanZ schreef:

   Wat zijn er toch nog een hoop domme mensen tegenwoordig. Er zijn nog steeds mensen die niet geloven, nee niet overtuigd zijn van buitenaards leven. Dom en naief.

   18 likes
  • ozerus spark schreef:

   He onwaarheid.. hoe weet je dat zoiets nooit zal gebeuren, of nooit gebeurd is? Leg ook eens uit waarom er geen ander leven in de kosmos kan zijn dan alleen hier? Heb je het hele multi/universum grondig onderzocht op je pc?

   1 likes
  • steef schreef:

   Heel gezellig deze reactie over dat elfen en ufo’s niet bestaan…
   de relativiteits-theorie van einstein dan? Of geloof je daar ook al niet in?
   Wat betreft “andere levensvormen dan de “”onze”” “…daar zijn wetenschappers toch echt al van overtuigd dat dat bestaat…
   Wellicht eerst iets meer in de materie duiken voordat je je standpunt verdedigd 😉
   Daarbij is het maar een omhulsen…want als je alles herleid …dan is alles energetisch…en herleidbaar tot 1 geheel…energie is namelijk te splitsen en weer bijeen te brengen. De samengestelde dichtheid doet er niet toe …aangezien elk deel energie op zichzelf staand, hetzelfde is…de atomen en moleculen die de vorm (van de buitenkant) bepalen, zijn in essentie nog steeds 1 en hetzelfde…dus áls je het zó bedoeld, dan zeg ik okee…prima dan zijn we allen gelijk en bestaan geen aliens…maar als je dit niet zo bedoeld, dan zou ik willen voorstellen dat je eerst terug gaat naar de basis van chemie en eventueel ook wat research gaat doen bij “hidden files” en “restricted sites van NASA” 😉 cheers 😉

   0 likes
 • Mijn waarheid is tenminste waar! schreef:

  Het leven op de aarde bedoel ik dan, want elders is er geen leven.

  4 likes
  • Enkidoe schreef:

   En hoe weet u dat? Er zijn nml legio boeken uit de oudheid die een andere mening hebben.

   8 likes
   • Mijn waarheid is tenminste waar! schreef:

    Pffrrtt… nog meer nonsens. Nu zijn er ook al boeken die een mening hebben :-). Geweldig! Nog meer humor?

    10 likes
    • kb schreef:

     en hoeveel word je betaald. heb ook interesse in je bijbaantje

     5 likes
    • john schreef:

     u irriteert…wordt wakker en wees niet zo dom! Denkt u nu echt dat we de enige zijn in deze universum die leven…kom op zeg! niet zo realistisch. En dan kan u vragen ze hebben zich niet bekend gemaakt of waarom maken ze zich niet bekend, misschien omdat ze in vrede komen en zij bij voorhand al weten dat er idioten op aarde zijn die ze uit willen moorden. En waarom kan zo’n vliegende schotel of ufo wat u noemen wilt niet crashen!! Misschien ook bij hun computer of stroom storing. Wake up..

     5 likes
     • steef schreef:

      tsja …technologie werkt nooit volledig, waarom zou dat elders beter gaan dan hier? 😉
      Al kan het ook aan de G-krachten liggen die anders zijn hier dan waar ze vandaan komen.
      Je ziet idd bij “war of the worlds” dat vogels de oplossing bieden…
      Bij stargate, de luchtdruk/ gedachten die anders kunnen binnen komen …simpel door wel of geen “lintworm” …(sorry, ben wel fan, maar blijft een lintworm met een verhoogde capaciteit tot nadenken… :s )

      0 likes
  • anzjuh schreef:

   Jij voelt je behoorlijk superieur. Hoeveel krijg jij betaald voor je onzin?

   2 likes
   • steef schreef:

    doe eens normaal en ga na wat NASA op hun restricted pagina’s meld 😉 is een officiëel bedrijf 😉 en ze maken zich niet kenbaar aangezien de mens het enigste levende schepsel op aarde is, wat in staat is te moorden zonder reden…in tegenstelling tot de carnivoren, die enkel moorden om te eten…én alles opeten. Dusss… verder zou ik zoals anderen ook deden melden, even eens wat dieper ingaan op de geschiedenis …er was sprake van mensen in vliegende vervoersmiddelen…pakken mét maskers op… (gelijkend op onze huidige ruimtepakken) en die stukken steen en de tekeningen zijn >3000 jaar oud. Als je het dan nog niet snapt, dan begin je bunker maar alvast klaar te maken, want dan kom je nog voor een verrassing te staan en zul je waarschijnlijk angst gaan krijgen …
    is overigens niet duidelijk of we de vredelievende types gaan meemaken of de oorlog-zoekers, maar dat zal veelal aan onszelf liggen…al is het wel allang bekend (zie restricted sites van NASA) dat er ruimteschepen (niet van ons) buiten de aarde zweven. (ook daar zijn al veel films en series over gemaakt…en over parallelle universums…en zoek ook maar eens goed op internet…daar is ook te vinden dat elke film in de bioscoop, nog steeds bedoeld is om ons informatie te geven. Mocht je ook dat niet snappen, dan ga eens bij de organisatie die de filmfestivals in jouw provincie regelt, langs. En dan stel je daar de vraag…antwoord dusver in elke provincie en zelfs landelijk en europees en wereldwijd: “films zijn bedoeld om mensen voor te bereiden” en als je tekenfilms wilt aankaarten: die zijn er voor de normen en waarden…
    horrors om ons voor gevaar te behoeden
    actie ivm oplossingsgerichtheid bij gevaar (nee, niet doden, enkel verdediging) …maargoed…

    Benieuwd of je het nú wél snapt…
    veel info, maar aangezien je maar weinig snapt …dacht ik…laat ik het je uitleggen.

    0 likes
  • days of our lives schreef:

   Nog niet waargenomen wil niet zeggen dat het er niet is.

   Ik heb vroeger in de kerkelijke omgeving waarin ik noodgedwongen mijn jeugd heb doorgebracht, te vaak moeten horen dat de Aarde uniek is in het heelal, namelijk de enige plek waar leven op voorkomt (en de zon de enige ster waar planeten om draaiden, inmiddels debunked). Alleen vertegenwoordigers van religies verkondigden dat, verder niemand.

   1 likes
   • steef schreef:

    vergeet niet …de pyramiden met de koningskamer…ehmmm er is nog nooit een farao gevonden in de pyramides…wat blijkt….meneer tesla had gelijk: ze geven energie…we keken in de beste energie-centrales ooit, en gingen op zoek wat daar nooit geweest is…overigens in de mastabagraven en het dal der koningen…dáár lagen wél farao’s begraven…en wat cheops en een paar andere farao’s betrof…die waren gewoon trots op hun bouwwerken en wilden 1 worden ermee….
    en de schacht naar beneden kwam uit in een waterbassin…de schacht naar boven ivm de cosmos…
    simpel gezegd…de energiën die de aarde laten draaien om de zon en haar stabiel houdt, zodat we niet wegvallen in de zon en er ook niet van weggejaagd worden…dié energie (cosmisch en natuurlijk) kán gevangen worden en omgezet in energie (zoals reeds eerder al genoemd…energie is overal…anders zou water niet stromen en zouden wij wegvallen van aard or er teveel naartoe getrokken worden…aantrekken vs wegduwen (de oudheid zegt ook dat alles een pulserende beweging is…)…
    het is wel vermoeiend dat er idd mensen zijn die naïef zijn…en anderzijds zou ik willen zeggen…zolang je nog naïef kúnt zijn…wees het…maar helaas moet ik jullie teleur gaan stellen…”aliens” waren er al voordat jullie in deze vorm en andere vormen , geboren zijn…en zullen altijd langskomen 😉 misschien eens kijken waar ze te vinden zouden kunnen zijn en daar eens heen gaan (al denk ik dat de mensheid er gewoon niet voor geschikt is, om ander leven te ontvangen…alle films wijzen er ook op uit, dat we eerst met de raketten klaar staan en dan pas met de kop koffie/ thee mét lekkers…pff …en wij doen het op deze site ook al niet veel beter met z’n allen….beste zou zijn om samen met deze hele groep, naar de plekken te gaan waar de oude volkeren hun bevindingen opgeschreven/ getekend hebben en dan erover debatteren…
    we waren er (helaas) niet bij en zijn enkel ruzie erover aan het maken lijkt het.
    de “wetende groep” en de “naïeve groep” en beiden hebben hun redenen om te denken zoals gedacht wordt…
    succes

    0 likes
    • Vincent schreef:

     De ‘wetende’ groep en de naieve groep.. haha. Aan dit soort arrogantie en het geloof.wat daaruit ontstaat gaat de wereld.kapot. De ‘van alles aannemenden en de bewijswillenden zul je bedoelen.

     0 likes
  • steef schreef:

   lol…kometen die neervallen zijn dus eerst de lucht in gegaan? Hmzz hoe zijn ze in godsnaam aan de G-krachten ontsnapt die ons op aarde vasthouden? 😉
   En dat zonder stuwkracht?
   Als het aan jou ligt dan vliegen we dus ???
   Heel apart, dusver zie ik mensen nog steeds met 2 benen op aarde lopen…niet vliegen , noch zweven…
   en op de kometen is overigens wel degelijk vanalles gevonden wat niet van aarde is…succes als er ooit een knappe buitenaardse zoals familie van “captain spok” voor je neus staat en je op zoek gaat naar de vertaling van haar taal…en tadaa…niet van deze aarde 😉
   Ik ga alvast de popcorn erbij pakken en de camera…wordt een leuke film 😉

   0 likes
  • Clarissa Herondale schreef:

   Blijkbaar is het mogelijk om over een paar jaar op Mars te kunnen wonen…
   En BTW laat mensen geloven wat ze willen!…

   0 likes
 • TheLightpoint schreef:

  Nou meneer “waarheid”, wanneer u echt zo nuchter en rationeel zou zijn als u denkt te zijn dan zou u leven op een andere planeet op z’n minst niet uitsluiten.
  Er is een hoop onzin te lezen op deze site en vele andere, maar alles onzin noemen en vooraf uitsluiten is net zo “aluhoedjes-achtig” als alles direct geloven.
  Het heelal is zo enorm groot dat denken dat je de absolute enige bent nogal stupide is me dunkt.

  18 likes
 • luna schreef:

  alles gaat ooit naar de maan..

  daar zijn ze volgens mij n o o i t geweest, veel te vaag,
  zeker gezien het feit door de huidige techno en mogelijkheden hadden ze dit al meer als 20 jaar geleden opnieuw kunnen doen.. nee.. sprookjes komen uit het bos en s f uit Hollywood

  0 likes
  • henk001 schreef:

   Maanlandingen waren moeilijk, gevaarlijk en duur, en ze hadden hun punt al gemaakt. Dus waarom zouden ze nog eens gaan?

   11 likes
   • nunki schreef:

    Als de NASA de Space Shuttle gewoon als leuk idee had laten liggen, dan hadden we nu al een maanbasis. Er is veel geld verspild met dit project. Persoonlijk vind ik dit helemaal niet erg. Het is een ontdekkingstocht van de Mens.

    4 likes
   • days of our lives schreef:

    De Chinezen zijn alsnog gegaan.
    Ik heb de indruk dat de verhalen over de maanlanding hoax sindsdien wat zijn afgevlakt. Awe32, een fanatiek reaguurder over dit onderwerp met een website hieraan gewijd, heeft zich daarna nog amper laten zien op deze site.

    2 likes
 • Ananas schreef:

  Als die aliens gecrasht zijn dan hadden ze een beroerde pilot … Zo superieur en dan crash je in woestijn…

  14 likes
 • hannie schreef:

  zou het niet beter zijn om aldat geld dat voor maan landing enz gebruikt wordt om eens orde in deze wereld te scheppen ,,zoals het nu is is de menselijkheid ver te zoeken ,,en hebben de hoge pieten geen werkelijkheids zin meer in hun hoofd.
  Alles is een leugen . en onbegrijpelijk ,, het lijkt wel of er 1 god is ,,,,dat is het rot geld .. jammer de wereld is zo prachtig ,, ,,,veel goeds voor jullie .

  5 likes
  • henk001 schreef:

   “Al dat geld” dat in maanlandingen enz. (met enz. bedoel je waarschijnlijk ruimteonderzoek of misschien wel al het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek) wordt gestopt, is een schijntje vergeleken met wat er aan geld in de oorlog(sindustrie) wordt gestopt. De wanorde in de wereld ontstaat door machtsstrijd, niet door gebrek aan geld voor vrede.
   Macht en geld is hetzelfde. Noem het Mechld. Mechld trekt Mechld aan. Een te grote concentratie van Mechld op één plek zuigt het van anderen aan. Waardoor de concentratie nog groter wordt, enz. De grootMechlden die daardoor ontstaan verdedigen dat mechanisme, de “vrije” markt, te vuur en te zwaard.

   6 likes
  • Oeboema schreef:

   Hee, hoe zijn de aliens ooit begonnen ?
   Die hebben vast eerst hun eigen maantjes en buurplaneten verkend, met technologie zoals de onze.

   2 likes
 • anzjuh schreef:

  Grappig om te lezen dat er nog steeds mensen zijn die zo egoïstisch zijn om te denken dat de mens superieur is en t enige intelligente wezen in de kosmos. en dan doel ik op bepaalde reacties hier. brainwashen doet zn werk goed, bemerk ik. lekker verder slapen, jongens… 😉

  7 likes
  • nunki schreef:

   Zolang ik nog geen onomstotelijk bewijs heb gekregen, dat er aliens bestaan, of andersoortig soort leven dat ik als Mens niet zie/bevat, dan mag ik denken dat ik superieur ben. Ik als Mens, sta bovenaan de voedselpiramide. Ik kan mijn ecosysteem overal op de Aarde uitrollen. Als ik last heb van een andere soort, dan roei ik het gewoon uit. Dus voorlopig geldt nog: WHO IS THE MAN: I AM THE MAN. (Schop maar tegen Charles Darwin zijn theorie. Dat kan ie wel hebben.)

   0 likes
   • dolfijn schreef:

    THE man cant even take a swim across THE ocean. Stay humble. And gues what.. The earth is a blue water world. Check your own body if u need a reality check.

    2 likes
   • rosa schreef:

    Dan wordt ie vreselijk overhoop geschopt Darwins theorie blijft geen woord meer van heel! De mens is ontstaan ten tijde van Atlantis dat tevens onze zondeval is geweest. Christus heeft ons eeuwen later ervan verlost zodat de mens weer een geestelijk wezen kan worden uit vrije wil.

    0 likes
 • Kal Purush schreef:

  Verbazing is mijn deel als ik de commentaren lees die hier staan. Voor – tegen, welles – nietes,
  ze bestaan wel – ze bestaan niet, wel op de maan – niet op de maan, enz.
  Ik kan wel doorgaan met pro en contra stellingen, echter tot nu toe is er nog steeds niet bewezen dat wij ons superieur en uniek mogen en kunnen noemen.
  Leven kan uit miljarden vormen bestaan, onze vorm is er slechts 1 van.
  Dat er hier nog steeds tegen “anders denkenden” geschopt en gespot wordt is alleen omdat de overgrote meerderheid graag een ieder in een hokje duwt en zichzelf als “waarheid” verkondigen verheft.
  Zodra iemand iets anders denkt of benoemd wort deze belachelijk gemaakt.
  Dan hebben we nog de personen die, wel of niet in opdracht, elke andere gedachtegang willen weerleggen met een uitleg als zijnde waarheid.
  Begrijpt men nu waarom er op deze bol NOOIT en ten NIMMER vrede zal heersen!

  Spreuk:

  Al leeft een dwaas zijn leven lang samen met een wijze,
  het pad der wijsheid zal hij niet kennen,
  evenmin als de lepel weet heeft van de smaak van soep.

  4 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  Hoewel het mij volkomen logisch voorkomt dat we niet de enige in dit oneindige gat kunnen zijn, zou ik nou toch ondertussen wel eens het echte bewijs op tafel willen zien.

  Het enige andere nut van het verhaal van deze persoon of dat van vele piloten zou de verkoop van het/een boek kunnen zijn.. maar ook dat is geen vetpot tegenwoordig..
  Het enige wat er dan overblijft is dat het de waarheid is. coverups en complotten vallen hier buiten..aangezien dit het doel volkomen voorbij streeft.

  En waarom moeten er weer jezus met zijn scoutinggroep worden bij gehaald..hou toch eens op met alles te bagatelliseren met de bijbel.

  Dew ereld was vroeger groter..men wilde de bliksem en vooral de dood graag uitgelegd zien zodat we vooral het leven vooral niet ophoudt bij de dood.
  Na de uitvinding van vervoer en vleugels kwam jantje bij pietje die allebei hun eigen waarheid hadden uitgevonden en toen begon de ellende. Mohammed wist het zeker, Abraham wist het zeker Jet Li wist het zeker enz..en die ellende duurt tot op de dag van vandaag maar door aangezien iedereen een mooi, door mensenhanden geschreven, boek in de kast heeft staan met de waarheid..duh!

  En als er al een god zou zijn, waarom zou zijn grootheid ophouden bij deze vloerverwarmde rots.. Misschien komen we Kees en Klaas binnekort ook wel tegen..en die hebben dan ook weer de waarheid uitgevonden en ach..ik wordt er moe van.

  Ook ik wil graag verder na de dood maar om daar nu allemaal van die onbewezen l*l verhalen aan te plakken.

  Kunnen we nu verder?!

  Ik las net dat er nu een telescoop is die wel de hele hemel tegelijk in de gaten kan houden.. wie weet worden we daar wijzer van!

  “A new radio telescope array developed by a consortium led by Caltech can simultaneously image the entire sky at radio wavelengths with unmatched speed, helping astronomers to search for objects and phenomena that pulse, flicker, flare, or explode.”

  1 likes
 • Mike schreef:

  Weer bevestiging dat de waarheid ons niet verteld wordt en dat aliens en Ufo,s wel bestaan wat op zich logisch is in een gigantisch universum waar van alles mogelijk is .

  Religie is door mensen gemaakt en dus ook de 10 geboden al is dat wel zoals wij mensen met elkaar om moeten gaan want we zijn allemaal kinderen van het Universum.
  Je hoeft daar geen God voor te zijn als je naar je innerlijke zelf luistert , dan komt zoiets vanzelf naar boven hoe je met elkaar om moet gaan

  Grappig dat de regeringen gewoon door moorden en zich daar niets van aantrekken , die zouden inderdaad vervolgt moeten worden want moorden is tegen alle grondwetten in.

  0 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >