Buitenaards

Zesde man op de maan: “Er zijn wel degelijk aliens gevonden in de UFO die bij Roswell crashte”

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een NASA-astronaut die ooit voet zette op de maan zegt dat in 1947 een UFO met aliens is neergestort in de Amerikaanse woestijn en dat de overheid de crash in de doofpot heeft gestopt.

Bijna 70 jaar geleden zijn volgens Edgar Mitchell meerdere aliens geland bij Roswell. Hij voegde toe dat een aantal van hen de crash heeft overleefd. “Op een dag stond in de Roswell Daily Record, een krant in Roswell, een bericht over een buitenaards ruimteschip dat was neergestort,” zei Mitchell. “De volgende dag werd het bericht ontkracht door de luchtmacht, die zei dat het een weerballon was.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De astronaut geloofde het officiële verhaal in eerste instantie, reisde naar de maan en begon na zijn terugkeer lezingen te geven in Roswell. “Veel van de aanwezigen, waaronder familieleden van de mensen die direct waren betrokken bij het Roswellincident, vertelden me hun verhaal,” aldus Mitchell. Onder hen was de zoon van de begrafenisondernemer die ‘lijkkisten voor de aliens’ had gemaakt en de zoon van de sheriff die het verkeer bij de crashplek had omgeleid.

In een interview met High Country News vertelde hij dat de autoriteiten buitenaards bezoek geheimhouden. Hij voegde toe dat we geen idee hebben welke wezens er in het universum leven omdat er meer planeten zijn dan zandkorrels op het strand.

Edgar Mitchell, die in 1971 als zesde man voet zette op de maan, zei dat een familievriend en majoor bij de luchtmacht hem had verteld dat het allemaal echt was gebeurd. “Ik ging ook naar het Pentagon om mijn verhaal te doen,” zei de maanwandelaar. “De admiraal waar ik mee sprak ging naar New Mexico om het allemaal uit te zoeken en zei bij terugkomst dat mijn verhaal klopte.”

Mitchell claimt dat de Amerikaanse overheid dode en levende aliens heeft aangetroffen in het vaartuig. Het Roswellincident werd echter in de doofpot gestopt omdat de autoriteiten niet wisten of de aliens gevaarlijk waren en niet wilden dat de Sovjet-Unie erachter zou komen, aldus de astronaut.

Overheidsagentschappen wisten niet wat ze aan moesten met een gecrasht buitenaards schip en de ‘superieure technologie’ die in het vaartuig werd gevonden. “Er werd besloten erover te liegen en alles achter te houden,” zei Mitchell.

[Express]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
8 jaren geleden

Ik denk dat we de kerk ook niet mogen vergeten. Hoewel in de Bijbel op tal van plaatsen over buitenaardse bezoekers wordt gesproken is dit onderwerp in de kerk een taboe.
Van Ezechiël tot Adam en Eva die de “Heere” in het paradijs zagen lopen en niet te vergeten de vandaag herdachte Hemelvaart van Jezus.
Je hebt de heilige geest die in alles en overal aanwezig is. Daarnaast is er de Heer die we God noemen. Hij is de kosmische entiteit die over de aarde de administratie voert.
Het is niet ondenkbaar dat naast de in het hele universum en andere universa aanwezige uniforme heilige geest verschillende Goden belast zijn met een specifieke regio. Maar voor deze regio is er maar 1 persoon God. Tien geboden: “Gij zult geen andere goden dienen dan mij”
Naast dit alles zijn goed en kwaad kosmische wetmatigheden waar ook God en Satan zich aan hebben te houden. Er is een trading of souls waarbij de energie van onze ziel die nooit verloren kan gaan na dit beslissende leven op aarde in de hemel of hel terecht komt. Satan wil zoveel mogelijk mensen in de hel omdat hij ons haat. Wij zijn immers naar Gods evenbeeld geschapen. Maar we hebben wonderlijk genoeg zelf met ons gedrag in de hand waar we komen. Naastenliefde is daarbij de rode draad. Doe een ander niet aan wat je zelf niet wil overkomen.
Ergens in onze kosmische regio woont God. Mogelijk een fijnstoffelijke planeet waar ze het stoffelijke sterven niet kennen. Maar ook in deze kosmische regio woont de Satan. De gevallen engel die voor zichzelf begon.
In het allereerste begin was er de eeuwige energie. Zonder begin en einde. Daar vanuit schiep God zichzelf en creëerde de mannelijke en vrouwelijke cherubijnen. Vandaaruit kwam de mens.
Er zijn tal van oude religieuze schilderijen waar UFO’s op staan met een Goddelijke boodschap. Tot aan de bevruchting van Maria toe.
Ja er zijn planeten als het zand der zee en misschien wel universa als het zand der zee. Je zou je haast afvragen waar het op aarde nog over gaat. Maar het gaat wel degelijk ergens over omdat alles en iedereen met die kosmische werkelijkheid is verbonden.

Kees
Kees
8 jaren geleden

als niet in apollomaanlandingen gelooft net zoals ik,
dan is Edgar Mitchel inderdaad de zesde man die NIET op de maan geweest is !
wat hij over Roswell zegt is wel waar.

Ananas
Ananas
8 jaren geleden

Als die aliens gecrasht zijn dan hadden ze een beroerde pilot … Zo superieur en dan crash je in woestijn…

Mijn waarheid is tenminste waar!
Mijn waarheid is tenminste waar!
8 jaren geleden

Treuring hoeveel mensen in ufo-onzin geloven. Je kunt leuke films maken over aliens e.d., net zoals je dat kan over kabourters, elven, goden en andere onzin. Maar alsjeblieft…. houd toch eens op met die onzin! Er zijn nog nooit kabouters/elven/goden/aliens/wat-dan-ook gevonden en dat zal ook nooit gebeuren.
Het leven is gewoon een ongeluk in de kosmos. That’s all.

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x