Buitenaards

Britse soldaten zagen ‘vier kleine grijze wezens’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 13 juli 1997 verscheen in de Britse zondagskrant The People een opmerkelijk bericht.

Een aantal troepen van de Special Forces-eenheid SAS waren vier jaar daarvoor van plan enkele IRA-strijders in de val te lokken, toen voor hun neus plotseling een groepje buitenaardse wezens opdook.

De undercovereenheid, die zich bij een wapenopslagplaats in het Noord-Ierse South Armagh verscholen hield, zag in totaal vier kleine grijze wezens.

Flits

De buitenaardsen en de soldaten staarden elkaar een minuut lang aan, waarna de ruimtewezens verdwenen. Enkele seconden later zagen de SAS-troepen een flits in de lucht.

De mannen waren zo verbaasd dat ze het depot verlieten. Hun commandant was woedend en collega’s van de Special Air Service konden er alleen maar om lachen of meenden dat ze te veel drugs hadden genomen.

De acht elitetroepen bleven bij hun verhaal. Een voormalig inlichtingenofficier van het Britse leger deelde het voorval enkele jaren later met een UFO-onderzoeksgroep uit Ulster.

Schaamte

Deskundige Hugh O’Brien zei: “We proberen de soldaten te interviewen, hoewel sommigen wellicht overmand zullen zijn door schaamte. We hebben vernomen dat ze drie tot vier kleine grijze wezens in menselijke vorm hebben gezien.”

“Geen moment voelden de soldaten zich bedreigd,” ging hij verder. “Ze konden eenvoudigweg niet geloven wat ze zagen. De buitenaardsen wisten dat de troepen er waren, maar binnen een paar minuten waren ze verdwenen.”

“Alles wat de mannen zich verder kunnen herinneren is dat ze plotseling een flits in de lucht zagen,” voegde O’Brien toe. “Het gaat hier om gezonde, goed getrainde mannen. Het is absurd om te veronderstellen dat ze het zich hebben ingebeeld.”

Bron: Thepeople

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kalkin avatar
kalkin avatar
9 jaren geleden

Britse soldaten zagen ‘vier kleine grijze wezens’

weetje wat veel belangrijker dan die alien onzin is? Spiritualiteit en ook daaruit handelen!

mja heeeeeyyyy ik zag een geest en ging erin staan. en ontwaakt+verlicht

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Als je op de link van de bron klikt, zie je het artikel die in 1997 verscheen, en gelijk weer verdween door ZWIJGEN.Zo gaat dit bij een undercovereenheid.Het topje van het ijsje mochten we likken,daarna liet men ons stikken door te ZWIJGEN,en dan heb ik het nu over de Media, die zelf niets onderzoekt.

little rascal
little rascal
9 jaren geleden

Een gemiste kans voor die SAS soldaten. Ze hadden meteen het vuur moeten openen op die grijze griezels (STS aliens)

Patrick
Patrick
9 jaren geleden

[quote name=”little rascal”]Een gemiste kans voor die SAS soldaten. Ze hadden meteen het vuur moeten openen op die grijze griezels (STS aliens)[/quote]

Klinkt als zelfmoord,zou jij het doen?.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x